Telenovela verii:Aurora

 Introducere:
Aurora este o telenovela in limba spaniola,fiind un produs original Telemundo SUA.In SUA, telenovela a fost difuzata de pe 1 Noiembrie 2010 pina pe 20 Mai 2011.Protagonistii sunt:Sara Maldonado(Aurora), Eugenio Siller(Lorenzo,mai apoi Martin Lobes), Jorge Luis Pila(Lorenzo) si Aylin Mujica(Vanessa).
Subiectul:
Amplasat în New York City, povestea începe în 1990 cu o dansatoare de 20 de ani pe nume Aurora Ponce de León (Sara Maldonado). Ea a studiat la Scoala de Arte din New York, cu cele doua prietene bune, Natalia Suarez (Talina Duclaud) şi Vanessa Miller (mai apoi Vicky)(Vanessa Punezzi). Intr-o noapte, după o repetiţie de dans, se duc toţi la un bar,unde Aurora il  întâlneşte Lorenzo Lobos (Jorge Luis Pila), un instructor de dans şi un tată singur. Aurora şi Lorenzo se încadrează nebuneşte în dragoste. Vanessa, care a fost mereu geloasa pe Aurora, este înfuriata de acest lucru, deoarece şi ea este în dragoste in Lorenzo. Ea a încercat totul pentru a-i separa pe cei doi.La ziua sa de nastere Aurora  a vrut sa le spuna tuturor, in special parintilor ei ca este indragostita si nu poate trai fara Lorenzo.Cind incepuse sa le spuna parintilor ei,ea a fost sarutata fortat de un tinar bogat.Lorenzo crezind ca a fost tradat se intoarce acasa si nu mai vrea sa auda de Aurora. In zadar aceasta plinge in ploaie si-l roaga pe Lorenzo s-o inteleaga ca nu poate trai fara el.Aurora se întoarce acasă cu inima frinta şi, după o ceartă cu tatăl ei, Gustavo (Braulio Castillo), ea leşină. Gustavo o ia la spital pentru citeva teste medicale.. Este descoperit că Aurora este insarcinata cu copilul lui Lorenzo. Tatăl ei refuză să-i spuna lui Lorenzo despre sarcină şi o trimite cât mai departe de el  posibil. Dupa citeva luni, Aurora încearcă să fugă şi să se întoarcă la Lorenzo, dar ea cade fara constiinta.. Ea naste o  fată, pe care o numeste Blanca..Brusc, starea de sanatate a Aurorei se inrautateste, acesta in ultimile clipe de viata il suna pe Lorenzo si-i spune ca-l ,,va iubi mereu.'' Lorenzo aude plinsul parintilor si al micutei Blanca.. Gustavo decide să o  îngheţe,Aurora ia fost criogenizata.. Aurora se trezeşte, după douăzeci de ani,  pentru a descoperi că Lorenzo este căsătorit cu Natalia(cea mai buna prietena a ei). Blanca nu stie ca  Aurora este mama ei, deoarece ea a fost crescut de bunicii ei reali care i-au spus ca Aurora a fost sora ei. Aurora isi pastreaza identitatea in taina, toti crezind ca este fica Aurorei-,,Printesa de Gheata''. Cu toate acestea, dupa ce Martin, fiul lui Lorenzo se indragosteste de Aurora, toate secretele ei incep sa iasa la iveala.Nimic nu rămâne aceeaşi. Apoi, Aurora şi Lorenzo fac o mulţime de lucruri pentru a fi împreună din nou,se căsătoresc şi au un copil. Blanca descoperă că Aurora şi Lorenzo sunt parintii ei.Vicky (Vanessa Punezzi), fiica Vanessei este otrăvita de Elizabeth. Martin ii promite Catalinei( bunica lui Vicky),ca o va readuce la viata.Dupa un an, Vicky se reintoarce la viata dupa ce a fost crionizata.Vicky il iubeste pe Martin insa acesta o respinge de teama ca va suferi.Pina la urma acestia se casatoresc si au si copii.
Urmariti telenovela de luni pina veri de la orele 21:30 doar pe 2 plus.
Actorii telenovelei: 
Sara Maldonado-Aurora
Jorge Luis Pila-Lorenzo Lisette Morelos-Blanca
Eugenio Siller-Martin                      

 


Sursa
2012-07-08 21:49:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

06:01:46LACONIC —» Leo Butnaru
08:10:38Este Allah cel mai mare? —» Moldova Creștină
17:24:33Greva foamei cu taxiuri galbene în piața Constituției —» Curaj.TV | Media alternativă
16:21:13Radacini Metier – Best of Show Moldova Sparkling Wine —» Fine Wine
14:05:302024 Geneva Motor Show-uleţ —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
09:03:28Armata se comportă în trafic ca poliția, arogant —» Curaj.TV | Media alternativă
08:53:20Poliția, exemplu prost pentru alți șoferi —» Curaj.TV | Media alternativă
20:55:03How We Built a New Home for WordPress.com Developers Using the Twenty Twenty-Four Theme —» Misterioz
15:29:40Despre guvernarea PAS, deja la timpul trecut. „Sistemul se opune” abia începe —» Nicolae Federiuc
14:50:50ABC-ul reciclării —» BiblioCity
11:41:07NADIR (trad. al español*) —» Andrei LANGA. Blogul personal
09:04:22IMN FURNICARULUI —» Andrei LANGA. Blogul personal
08:15:14Moldova, record de medalii la Mundus Vini —» Fine Wine
06:38:28CORIFEI AI POEZIEI FRANCEZE —» Leo Butnaru
20:50:02Băi de urzici (I) —» Argentina Gribincea's Blog
19:01:16Atacată de o haită de cîini apoi agresată la primăria Cahul —» Curaj.TV | Media alternativă
15:55:15MĂRIEI SALE POEZIA —» Leo Butnaru
12:02:58Promovarea valorilor europene —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
07:00:26CONFLUENȚE PESTE MILENII —» Leo Butnaru
06:50:37Vasile Romanciuc, poetul cu aripi de carte —» BiblioCity
06:14:46DIALOG ȘI VERSURI DIN „HYPERION” —» Leo Butnaru
20:38:41More Control Over the Content You Share —» Soţii Bragaru
20:21:06Polițistă la volan, fără centură, cu telefon —» Curaj.TV | Media alternativă
12:39:45My Condolences, You’re Now Running a Billion-Dollar Business —» Soţii Bragaru
19:59:40Dragobete Party de Ziua Îndrăgostiților la Chișinău —» Curaj.TV | Media alternativă