Nicolle Colomeeţ- între fete perfecte!


Un înserat dulce de vară ni-a adunat la o terasă din inima capitalei , să mai discutăm şi noi, ca între fete! Că tot era duminică , am gîndit că vom "păcătui" grav dacă vom sta acasă de vorbă cu pereţii, aşa că, un interviu a fost cel mai divin motiv de a evada din casă.
Am stabilit întîlnirea cu Nicolle de ceva timp. Din fericire, obligaţiile de la site şi de la universitate nu mai aveau forţă asupra ei în duminica întîlnirii noastre.   Am avut parte de o discuţie animată de zîmbete şi "glumiţe"nevinovate, cu tot feluri de sfaturi şi recomandări în materie de stil şi, în continuare vă las pe voi să o descoperiţi pe Nicolle Colomeeţ, de la cel mai stilat site pentru doamne şi domniţe  - perfecte.md

"În vara anului trecut, am avut o propunere de a scrie în limba engleză, pentru un blog de modă. A fost o experienţă frumoasă. De fapt, pasiunea pentru trenduri şi tot ce ţine de fashion o aveam mai demult, dar nu îi acordam prea multă atenţie!" spune Nicolle.

Tot de la ea am aflat că  style blogging şi fashion blogging sunt două noţiuni total diferite. După cum îmi spune tînăra, "un fashion blog este atunci cînd se scriu  diverse păreri şi critici despre colecţii de modă, se postează diverse imagini  de la prezentări . Trebuie să ştii istoria modei, care este conceptul brand-ului şi cum el evoluează. Cît despre style blog, un exemplu aş putea să propun blogul Anei Ciorici, Doinei Ciobanu. Acolo se vorbeşte despre stil, nu despre modă. Acolo se încearcă adoptarea unor tendinţe sau impunerea lor."

Despre Modă: Nu mă întreba ce anume iubesc în materie de modă! E o întrebare foarte "sensibilă"! Eu am anumite brand-uri cărora le sunt fidelă şi care datorită lor am descoperit noi magazine, noi influenţe.  Stilul Haute-Couture mi se pare cel mai cel! Creaţiile sunt de o valoare artizanală, lucrate manual luni întregi! Oh! E ceva fantastic! Macrameul de la Valentino necesită multă migală pentru un rezultat perfect.Trebuie să recunosc, haute couture va sta acolo sus, la nivel de vis! Mai accesibil mi se pare pret-a-porter!
Experienţa "perfectă" :

La perfecte.md am ajuns să lucrez , pur întîmplător. Într-o discuţie cu Gabi Sofia Volociuc, actuala mea colegă de la site, mi-a propus să expediez CV-ul meu celor de la "perfecte", pentru o posibilă colaborare. Am venit la interviu cu producătorii site-ului.  Discuţia a fost una riguroasă. Iniţial am fost în probe, am scris materiale ample, ca în final să mă aleg cu o angajare!


Despre fetele noastre:  Oh! Nu prea o am de bine cu critica! Eu cred că atît timp cît o haină te face să te simţi comod , e ok! Dar să nu uiţi de proporţii , de limite! Stilul provine din simţul estetic  şi un pic de atitudine! Uneori, domnişoarele noastre sunt vulgare. Nu simt mereu diferenţa între a epata şi a fi vulgare. Tu poţi să epatezi fiind discretă.

 Săptămîna modei de la...  Eu fiind stundentă la drept, filiera francofonă, mi-am propus să  îmi continui studiile de master în Paris. Acolo cred că inevitabilul se va produce! Vorbesc despre o vizită la Săptămîna Modei din capitala Franţei. Dar sunt totuşi o fire realistă. Tot ce ţine în materie de fashion, se situeză pe planuri secunde,terţe chiar, în viaţa mea.
Sunt impresionată cînd descopăr un brand nou, îl citesc, îl descopăr, dar asta nu înseamnă că totă viaţa mea voi face acest lucru!Fashion de Moldova : Am fost la Eco Fashion Show, în cadrul proiectului "Hai, Moldova!". Regret că nu s-au spus numele creatorilor colecţiilor prezentate. Au fost lucrări frumoase, au fost mai puţin frumoase!
 Eu aş putea menţiona din designerii noştri pe Elena Zbîrnea, Sanda Cojocaru, Valentina Vidraşcu. În  ţara noastră e cam dificil să fii creator de modă. Mai toţi se inspiră din alte părţi, mai nou, Lady Gaga a devenit şi ea o muză!

 Între timp, prietena noastră, Cristina Aramă ni-a fotografiat cum a ştiut ea mai bine. Eu spun că e ok! Nu de alta, dar am discutat ca între fete perfecte!

text: Iuliana Mămăligă
locaţia: terasa "Mojito"
foto: Cristina Aramă


Sursa
2012-07-03 19:25:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

17:24:33Greva foamei cu taxiuri galbene în piața Constituției —» Curaj.TV | Media alternativă
09:03:28Armata se comportă în trafic ca poliția, arogant —» Curaj.TV | Media alternativă
08:53:20Poliția, exemplu prost pentru alți șoferi —» Curaj.TV | Media alternativă
20:55:03How We Built a New Home for WordPress.com Developers Using the Twenty Twenty-Four Theme —» Misterioz
14:50:50ABC-ul reciclării —» BiblioCity
11:41:07NADIR (trad. al español*) —» Andrei LANGA. Blogul personal
09:04:22IMN FURNICARULUI —» Andrei LANGA. Blogul personal
20:50:02Băi de urzici (I) —» Argentina Gribincea's Blog
19:01:16Atacată de o haită de cîini apoi agresată la primăria Cahul —» Curaj.TV | Media alternativă
12:02:58Promovarea valorilor europene —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
07:00:26CONFLUENȚE PESTE MILENII —» Leo Butnaru
06:50:37Vasile Romanciuc, poetul cu aripi de carte —» BiblioCity
06:14:46DIALOG ȘI VERSURI DIN „HYPERION” —» Leo Butnaru
20:38:41More Control Over the Content You Share —» Soţii Bragaru
20:21:06Polițistă la volan, fără centură, cu telefon —» Curaj.TV | Media alternativă
12:39:45My Condolences, You’re Now Running a Billion-Dollar Business —» Soţii Bragaru
19:59:40Dragobete Party de Ziua Îndrăgostiților la Chișinău —» Curaj.TV | Media alternativă
14:42:18Un nou club pentru tinere mame la Biblioteca „Ștefan cel Mare și Sfânt” —» BiblioCity
05:57:13Poem fantastic —» Argentina Gribincea's Blog
22:11:39CIREȘE AMARE... —» Andrei LANGA. Blogul personal
21:52:32Expoziție de Mark Verlan la București —» Curaj.TV | Media alternativă
20:07:59Protest la aniversarea începutului invaziei ruse în Ucraina —» Curaj.TV | Media alternativă
20:01:16Despre Macarena feministă și impactul ei —» Curaj.TV | Media alternativă
19:26:39POEȚI STRĂINI TRADUȘI DIN LIMBA SPANIOLĂ ÎN ROMÂNĂ * —» Andrei LANGA. Blogul personal
01:04:15Poemul total versus Cartea de poezie —» Andrei LANGA. Blogul personal