Un An de “Clubul Nostru”

Foarte puţini au crezut în acest proiect. Ca să fiu sinceră, nici eu nu-i prea dădeam şanse, aşa cum era doar dorinţa, dar habar nu aveam de unde să încep, cum să găsesc sponsori şi cum să conving invitaţii din România să vină la Chişinău.
Când cu ajutorul partenerilor, când pe bani împrumutaţi, dar am reuşit să organizăm şi desfăşurăm 10 evenimente, 10 ediţii de “Clubul Nostru”. Timp de un an, i-am cunoscut pe: jurnalistele Alice Năstase şi Simona Catrina (care au venit cu Iza, de 1 anişor, şi Paul Buciuţa), doctorul-nutriţionist Mihaela Bilic, psihologul Cristian Andrei, designerul Rhea Costa şi vedeta tv Malvina Cservenschi, antrenoarea Cori Grămescu, numerologul Anatol Basarab, prezentatoarea TVR Iuliana Tudor, analistul de modă Alin Gălăţescu, designerul Mihaela Drafta (care a venit cu Sorin Dutoiu şi Cristian Stan).

Multe aş putea scrie despre acest an, dar şi mai multe despre toţi oamenii enumeraţi mai sus. Pe toţi i-am cunoscut altfel decât sunt prin reviste, la tv, chiar şi pe facebook. Cu cineva am devenit foarte bune prietene, cu altcineva fac business, pe cineva contactez când am nevoie de o părere obiectivă. De la toţi am învăţat câte ceva, pentru care le mulţumesc de fiecare când vorbim la telefon sau când ne mai scriem mail-uri.

Urmează ediţia aniversară, un eveniment la care lucrez mai mult de o lună, singură, aşa cum mica echipă existentă s-a desfiinţat (trăiască work and travel).
Deja nu mai am răbdare să treacă, să se producă, aşa cum sunt şi obosită (tare), am emoţii, mă gândesc să nu uit ceva important şi îmi tot scriu şi rescriu în toate 3 telefoane tot felul de notiţe.

În 5 iulie alături de noi va fi Andreea Marin-Bănică, care vine însoţită de un medic-oncolog de la “Acibadem”, un lanţ de spitale private din Turcia. Împreună vom încerca să facem un bine. Mă tot chinui să povestesc tuturor care-mi scriu pe fb, pe mail, chiar mă şi sună – “Ce va fi la eveniment?” – oameni buni, va fi, ceva oricum va fi. Nu putem povesti decât lucrurile care se ştiu de la ediţiile anterioare – avem o invitată de onoare – Andreea Marin, avem premii de la parteneri. Şi da, ceea ce anunţăm din start – vom încerca să facem o donaţie, pentru o femeie… În sală vor fi peste 200 de femei – de la fiecare câte 50 lei, chiar şi câte 30 lei, şi tot vom aduna peste 7.000 lei. E puţin? Pentru cineva, da. Pentru o femeie de la sat, operată şi cu 3 copii, e o întreagă avere.

Eu mă retrag în pregătiri şi promit să revin cu un text, cu primele impresii, miercuri noaptea, după ce-o voi cunoaşte personal pe Andreea Marin. Şi vă spun, cu toată sinceritatea, că niciodată, niciodată nu mi-am imaginat că o copilă care în fiecare sâmbătă seara, cu părul lung şi ud, stăteam câte 5 ore şi priveam TVR-ul, am să ajung să spun în microfon: “Bună seara, o invit alături de noi pe Andreea Marin-Bănică”.
Trăim, visăm şi îndeplinim…


Sursa
2012-07-02 00:36:35Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

21:52:32Expoziție de Mark Verlan la București —» Curaj.TV | Media alternativă
20:07:59Protest la aniversarea începutului invaziei ruse în Ucraina —» Curaj.TV | Media alternativă
20:01:16Despre Macarena feministă și impactul ei —» Curaj.TV | Media alternativă
01:04:15Poemul total versus Cartea de poezie —» Andrei LANGA. Blogul personal
19:31:49CIREȘE AMARE... —» Andrei LANGA. Blogul personal
22:42:35NOEMĂ —» Andrei LANGA. Blogul personal
15:44:19Stai si aștepți... —» Andrei LANGA. Blogul personal
18:03:42Hot Off the Press: New WordPress.com Themes for February 2024 —» costica
11:08:19Ministrul Culturii – în vizită la biblioteca din Negurenii Vechi —» BPR Ungheni's Blog
22:49:30IMN FURNICARULUI —» Andrei LANGA. Blogul personal
20:42:46Protest la ambasada rusă după omorîrea lui Navalny în închisoare —» Curaj.TV | Media alternativă
20:18:51Se spală podul Eroilor cu detergent dubios —» Curaj.TV | Media alternativă
20:15:29Vînătorul de bătrîni, investigație Recorder —» Curaj.TV | Media alternativă
19:01:19Muncitorii poluează chiar la poliția de sector —» Curaj.TV | Media alternativă
14:16:35IARNĂ —» Andrei LANGA. Blogul personal
06:09:59DIN POEZIA FRANCEZĂ A SEC. XX —» Leo Butnaru
05:24:313 Motive Pentru Care Să Nu Te Muți în America —» DOINITSA BLOG
21:45:31APUS —» Andrei LANGA. Blogul personal
21:41:34POEM PERICULOS —» Andrei LANGA. Blogul personal
21:40:47Ce mult ai lipsit... —» Andrei LANGA. Blogul personal
21:09:02OCHI —» Andrei LANGA. Blogul personal
19:18:05168 de ani de la dezrobirea romilor din Țara Românească —» Curaj.TV | Media alternativă
17:36:34Small Changes, Big Impact: A Look at What’s New In the WordPress Editor  —» Ştefan Grigoriţa
10:58:51Bârna din ochiul șarlatanului. Sau despre cum și-au luat moldovenii un pumn în figură și au început să vadă mai bine —» Nicolae Federiuc
09:46:01Idei cu scîntei în Agora despre Romi, Români și Cioran —» Curaj.TV | Media alternativă