te-am iubit fraiere!


Ma gandeam azi... de ce  am pus titlul postarii „te-am iubit, fraiere!” si acum imi raspund... pentru ca tot ceea ce sunt eu azi, tot ceea ce fac eu azi, fac pentru ca o data am iubit pe cineva. Chiar daca m-am schimbat foarte mult, in bine sau in rau nici nu mai stiu, dar m-am schimbat pentru ca intr-un moment al vietii mele am iubit un fraier... pe tine sau pe altul. 
 Si apoi, te-am iubit pe tine. Numai Dumnezeu stie cat. Numai eu stiu cat ti-am adulmecat respiratia. Numai inima mea stie cu ce viteza pe minut batea cand imi vorbeai. Numai eu stiu cat m-a durut cand s-a terminat. N-o sa uit niciodata cat am plans in ziua aia. Stiam ca se aproprie declinul si nu vroiam sa accept. Nu vroiam sa ma gandesc ca tu nu mai esti acelasi. Si s-a terminat. Nu in ziua aia, dar la doua trei zile s-a terminat definitiv. Chiar daca am mai tras noi unul de celalalt, dar tot s-a terminat. Si cand ai venit TU, am crezut ca s-a terminat cautarea. Am crezut ca te stiam de atatia ani …Nu eram doar mandra de tine, eram cea mai mandra. Credeam ca am cel mai bun iubit, care ma adora. Dar erai doar o adiere falsa de vint…Doar ochii mei erau aburiti. Of, nici nu stii cam cat de tare te-am adorat. Nici nu visezi cum ma gandeam la tine si la buzele tale si la mainile tale si la... tine... daca as fi ramas la fel de naiva, si acum m-ar lua cu tremurat. Dar nu mai sunt naiva, pentru ca te-am iubit, fraiere!, si nu pot face aceeasi greseala la infinit. Si stii asta mai bine decat tabla inmultirii cu 2. Iar eu stiu mai bine asta decat stiu Tatal Nostru!
Nu mai conteaza acum. S-a terminat definitiv, irevocabil si iremediabil. Stim amandoi ca intre noi a fost iubire... dar nu a fost simultan! Nu ne-am iubit in acelasi timp, dar Dumnezeu stie ce are pregatit pentru amandoi de nu ne e scris sa fim impreuna.De fapt, am crezut ca te-am gasit pe tine... salvarea mea. Tu, care ma faceai sa rad in fiecare dimineata, si imi dadeai atata importanta incat chiar credeam ca va fi ceva. Am avut un gol in stomac cand mi-ai spus ca mai era cineva careia ii dadeai o altfel de importanta. Dar am crezut ca iti trece. Si am avut dreptate. Doar ca ti-a trecut de mine. Nu de ea. Nu te condamn. Si eu as fi procedat exact la fel. Esti un capitol inchis. Spre dezamagirea mea. Spre deziluzia mea. Spre nefericirea mea. Imi placea mult de tine. Imi placea de mine in preajma ta. Si acum... nu mai esti in preajma mea. Sunt iar singura. Sunt iar cea mai singura. Am un gol in stomac de fiecare data cand realizez ca sunt singura. Din ce in ce mai singura. Cand realizez ca trebuie sa ma mut. Ca trebuie sa imi realizez o cariera si mai puternica. Si mai in forta decat pana acum. Si nu e nimeni. Nu e niciun TU care sa ma sustina.Si le fac pe toate singura... pentru ca te-am iubit, fraiere!

Sursa
2012-06-30 23:14:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

08:00:39Cum a ajuns profesia de cercetător una din cele mai instabile în RM —» Gheorghe Cuciureanu
05:48:09Serviciul „Eco responsabil”, ediția a II-a —» BiblioCity
09:57:45Despre „Demonii. Spovedania lui Stavroghin” de la Teatrul din Cluj —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
06:31:21REZILIENȚA SOCIALĂ A CONTINENTULUI MOLDAV —» Daniel Lachi
18:53:13PATIMILE DUPĂ DOSTOIEVSKI —» Leo Butnaru
06:25:22PUTINIȘTII TREBUIE EXTIRPAȚI! —» Daniel Lachi
05:24:1710 principii de evanghelizare și ucenicie din Ioan 4-11 —» Moldova Creștină
18:59:39Bugetul IP Gimnaziul "Victor Coțofană " pe anul 2023 —» Blogul elevilor din satul Chetrosu
18:54:44Informație cu privire la formarea bugetului pentru anul 2023, în IP Gimnaziul "Victor Coțofană" —» Blogul elevilor din satul Chetrosu
18:48:13Raport referitor la executarea bugetului pentru anul bugetar 2022 —» Blogul elevilor din satul Chetrosu
14:36:50POEME PRIN ANI / ANTOLOGIE DE ETAPĂ #12 (30 de texte) —» Leo Butnaru
13:43:04Citit în ianuarie: „Iannis cel nebun pentru Hristos” (1 și 2) de Dionysios A. Makris —» Sunt MAMĂ!
13:40:07Poliția și jandarmii ignoră reguli elementare de circulație —» Curaj.TV | Media alternativă
11:59:22Dezvoltarea spiritului antreprenorial al copiilor —» BiblioCity
10:18:34Competențele sociale și individuale pentru un job de succes —» Centrul Comunitar Instruire, Acces Informaţie Călăraşi
10:00:51Să trăim prin credință! —» Moldova Creștină
02:41:36MOLDOVENI! NOI CUM IEȘIM DIN RĂZBOI? —» Daniel Lachi
20:29:42Satan: Our Adversary —» Erik and Elena Brewer's Weblog
18:46:18Zarurile au fost aruncate… —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
17:19:4734 de ani. 34 de lecții —» Sunt MAMĂ!
16:04:13Cozi de TIR-uri spre porturile Ismail, Reni, Giurgiulești, Galați —» Curaj.TV | Media alternativă
11:36:00Vacanța de iarnă a lui Dragoș —» Sandu GRECU
10:00:02Este o cinste să te ferești de certuri —» Moldova Creștină
08:11:28Strada Evreiasca e doar la Odesa? —» Curaj.TV | Media alternativă
06:47:02Întâlnire cu Iulian Filip la Biblioteca „Transilvania” —» BiblioCity