…despre cei care-mi displac.

Am vazut si eu leapsa asta pe blogosfera cu persoanele care iti displac. M-am gindit si eu sa fac lista. La moment, nu pot spune ca urasc pe cineva, si niciodata nu prea am facut-o, dar sunt destul de multe persoane care imi displac. Lista de mai jos cuprinde tipurile pe care acum mi le aduc aminte, in nici o ordine anume.

  • Nu-mi plac cei care se iau prea mult in serios. Nu realizeaza ca lumea merge mai departe fara ei si ca nu la toti le pasa de fiecare miscare a lor. 
  • Nu-mi plac cei care cred ca toti ar trebui sa fim perfectionisti. Fiecare isi duce existenta cum considera el ca e bine, nu toti vrem sa tindem spre idealuri prea inalte, nu toti suntem ambitiosi. Pentru unii din noi e mai importanta fericirea.
  • Nu-mi plac cei ignoranti. Poate era acceptabil cu citeva secole in urma, dar acum cind ai toata informatia la un click distanta, e stupid sa nu te informezi. Depune un pic de efort si citeste inainte ca sa vorbesti timpenii.
  • Nu-mi plac cei care nu au simtul umorului. Nu e atit vorba ca-mi displac, cit mai mult ca nu pot intelege cum poti inainta in viata fara el. Daca toata existenta ta e “srs bizness”, cind traiesti cu adevarat?
  • Nu-mi plac cei care judeca excesiv si se bazeaza pe sterotipuri. Am vorbit despre asta de nenumarate ori pe blog. Fiecare persoana e unica si merita sa fie criticata/laudata doar pe seama propriilor actiuni, nu dupa vreo generalizare.
  • Nu-mi plac cei razbunatori si acri. Toti avem in instinct dorinta de a ne razbuna sau de face rau unelor persoane care ne-au mai zis cite ceva negativ. Doar ca persoanele mature isi controleaza instinctul si stiu ca e infantil.
  • Nu-mi plac cei care sunt frustrati si elimina constant energia negativa pe altii. Oameni precum profa mea de mate. Nu pot iesi de la vreo lectie de-a ei ca lumea. Ea imi stoarce pozitivismul si e vesnic frustrata de absolut tot. Pe ea la propriu o displac din toata inima.  
  • Nu-mi plac cei care sunt prea orgoliosi, nu multumesc si nu-si cer iertare. Trebuie sa realizam ca datoram diverse lucruri altor persoane, ca multi ne ajuta si ne sustin si ca nu am putea merge mai departe singuri de capul nostru. De aia trebuie sa fim recunoscatori.
  • Nu-mi plac cei care cred ca doar modul lor de viata e corect. Lumea asta e colorata si oamenii sunt extrem de diversi. Fiecare are principiile sale si daca nu putem respecta alte moduri de viata, cel putin sa le acceptam si sa le dam libertate fiecaruia sa traiasca cum vrea.

Va indemn sa faceti si voi leapsa, sa-mi dati un link daca deja ati facut-o sau sa lasati un comentariu cu oamenii care va displac!

Lots of Love, LilySursa
2011-07-16 15:00:51Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

09:41:02Număr record de crame la Vernisajul Vinului —» Fine Wine
14:43:57UE va oferi peste 530 de milioane de euro pentru cooperare teritorială incluzând Ucraina și Moldova în perioada 2021-2027 —» Elena Robu
13:11:39Lansarea platformei online compensatii.gov.md —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
12:29:345 decembrie - Ziua Internaţională a Voluntarilor în Slujba Dezvoltării Economice şi Sociale. —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
12:27:02Anunţ ,,Ajutor la contor" —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
08:14:13CSE a dispus revizuirea tarifelor pentru energie electrică —» Elena Robu
21:47:46Omonimele – cum le deosebim sensul? (2) —» Moldova Creștină
19:56:23Decembrie, luna totalurilor și a concluziilor #live #palavre —» Curaj.TV | Media alternativă
19:49:53Dezbatere: Capitalismul pe muchie de cuțit —» Curaj.TV | Media alternativă
18:56:22Un nou atelier: Europass, Canva —» Centrul Comunitar Instruire, Acces Informaţie Călăraşi
18:23:50Mărul otrăvit al lui Cristoiu —» Nicolae Federiuc
15:11:41Spune că a lucrat o lună în Polonia fără să fie plătit —» Curaj.TV | Media alternativă
15:01:03În R. Moldova, poliția a descoperit o rachetă căzută în apropierea orașului Briceni —» Elena Robu
14:58:07Dumitru – primul moldovean în echipa politici Google/Youtube —» Curaj.TV | Media alternativă
14:52:11Cum evităm E-urii din alimentație și alte substanțe periculoase pentru sănătatea noastră —» Elena Robu
14:19:05Lena Chilari la atelierul Vlad Ioviță, Chișinău —» Curaj.TV | Media alternativă
14:11:00Acțiune unionistă la Chișinău —» Curaj.TV | Media alternativă
14:07:02Fărădelegi pe strada Armenească, cu complicitatea poliției —» Curaj.TV | Media alternativă
13:45:42Despre impact —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
09:45:36Ce să faci când continuu visezi pe cei morți? —» Moldova Creștină
06:48:03Idealul unității naționale - 1 decembrie 1918: Expoziție virtuală tematică —» BiblioCity
06:44:00Laboratorul internațional „Noi perspective asupra designului instituțional al finanțării publice pe bază de proiect pentru cultură în țările Parteneriatului Estic" —» BiblioCity
14:14:53DE CE MOR CA PROȘTII UCRAINENII?! —» Sergiu Mocanu
07:38:16Micile și marile bucurii ale lunii noiembrie 2022 —» Sunt MAMĂ!
06:39:45DIN POEZIA RUSĂ ȘI CEA UCRAINEANĂ —» Leo Butnaru