Teleprezenţa nu mai este doar pentru sala de şedinţe – preţurile noilor terminale Cisco fac mai accesibilă adoptarea lor

Cisco a introdus o serie de noi produse de teleprezenţă şi îmbunătăţiri ale produselor actuale, ca parte a portofoliului de colaborare, concepute a oferi clienţilor noi modalităţi de a implementa teleprezenţa în companiile lor, mai simplu, mai rapid şi mai eficient din punct de vedere al costurilor. Progresele înregistrate sporesc interoperabilitatea “oricine-cu-oricine” între terminalele de teleprezenţă Cisco şi orice dispozitiv bazat pe standarde deschise şi face experienţa de teleprezenţă mai intuitivă, cu caracteristici şi capabilităţi mai uşor de folosit.

Anunţul de astăzi, combinat cu anunţurile anterioare referitoare la arhitectura medianet, anticipează obiectivele Cisco de a face clienţii să beneficieze de toate avantajele oferite de video. Cisco face video mai uşor de utilizat, ajutînd clienţii să implementeze rapid astfel de soluţii la nivel larg şi repune elementul uman în centrul colaborării.

Terminalele Cisco TelePresence

În completarea portofoliului de teleprezenţă, Cisco introduce MX200, care este ideal pentru întîlniri de echipă sau birouri personale şi are un preţ astfel încât clienţii să îşi poată permite să doteze cu acest sistem mai multe camere de teleprezenţă din compania lor. Terminalul este uşor de configurat, se profilează automat şi poate fi funcţional în mai puţin de 15 minute. MX200 are preţ de listă de 21.600 USD, iar pentru volume de vânzări se acordă reduceri. Terminalul este programat să fie disponibil la nivel global în luna iulie.

Conferenţierea inteligentă sporeşte folosirea teleprezenţei

Deoarece tot mai mulţi clienţi realizează care sunt beneficiile teleprezenţei, creşte dorinţa de a se angaja în mai multe conferinţe cu mai mulţi interlocutori şi dorinţa de întâlniri ad-hoc. În timp ce acest comportament este foarte util pentru colaborare, el poate fi problematic pentru administratori. Cum se asigură aceştia că au mereu suficiente resurse pentru a face faţă cererilor? Dacă nu sunt suficiente resurse disponibile, întâlnirile prin teleprezenţă pot fi puse în pericol. Pentru a rezolva problema, Cisco introduce Cisco TelePresence Conductor. Acesta simplifică şi scalează conferinţele multi punct, atribuind în mod inteligent o întâlnire unităţii de conferinţă celei mai potrivite, pentru a obţine cea mai bună experianţă de colaborare posibilă. De asemenea, poate redirecţiona în mod automat conferinţa către altă unitate în cazul unei întâmplări neprevăzute. În plus, permite clienţilor să le ofere angajaţilor ID-uri pentru săli de conferinţe virtuale. Angajaţii pot oferi aceste ID-uri şi altor persoane, cu care pot avea întâlniri imediate în cazul unor situaţii neprevăzute, fapt care duce la creşterea productivităţii. Cisco TelePresence Conductor scalează de la companiile mici până la întreprinderile mari. Disponibilitatea anticipată la nivel global este pentru a doua jumătate a anului 2011.

Conectează pe “oricine cu oricine” cu interoperabilitate bazată pe standarde deschise

Cisco se angajează pe deplin să deschidă conectivitatea bazată pe standarde deschise, care extinde conferenţierea video “oricine-cu-oricine” către colegi, parteneri şi clienţi, indiferent de furnizor. Cu îmbunătăţiri cheie pentru ultima variantă de soft (TC5.0, CTS 1.8), Cisco extinde suportul de interoperabilitate multi punct şi produsele concepute să ofere această interoperabilitate în  mod nativ între toate terminalele de teleprezenţă Cisco şi terminalele bazate pe standarde deschise de la o terţă parte, fără să necesite alte echipamente de transcodare. Această inovaţie va creşte în mod real simplitatea la conectarea apelurilor video în cadrul portofoliului de teleprezenţă Cisco, cât şi între Cisco şi terminalele altor producători.

Cisco a anunţat, de asemenea, o serie de îmbunătăţiri suplimentare ale produselor, pentru a ajuta clienţii şi partenerii să implementeze şi să scaleze teleprezenţa Cisco în întreaga companie şi să ofere o experienţă de utilizare fără precedent.

Aduce teleprezenţa Cisco către mai mulţi utilizatori

  • Cisco TelePresence Server 8710 şi 7010 v.2.2, vârful de serie de la Cisco cu interoperabilitate multi-ecran, oferă acum scalabilitate mai mare şi rezoluţie mai bună pe mai multe ecrane, care suportă până la 64 de participanţi la conferinţă în high definition (HD) (720p30) şi până la 48 de participanţi în mod full HD (720p60 and 1080p30).
  • Cisco TelePresence Multipoint Switch v. 1.8 suportă acum seriile C şi EX de la Cisco şi toate terminalele cu  protocoale bazate pe interoperabilitate de teleprezenţă (TIP). O nouă caracteristică de asistare automată permite utilizatorilor să participe foarte uşor la o sesiune programată de la orice terminal. În plus, creşterea scalabilităţii permite să crească dimensiunea unei întâlniri, de la 48 la 90 de ecrane,  aproape dublând numărul de terminale care pot participa la o singură sesiune de teleprezenţă. TelePresence Multipoint Switch 1.8 este programat să fie disponibil în august.
  • Cisco MXE 5600 (Media Experience Engine) este un produs de infrastructură video care oferă acum distribuirea de conţinut transformat în timp real, WebExR OneTouch, precum şi înregistrare şi streaming interoperabil între terminale bazate pe standarde deschise  de la orice furnizor.

Ridicarea graniţelor cu cea mai potrivită experienţă de utilizator

Cisco TelePresence Management Suite 13.1 şi Cisco TelePresence Manager extind capabilitatea inovativă  ”one button to push” a Cisco către terminalele seriilor EX şi C. Acest lucru permite începerea sesiunii programate prin apăsarea unui buton, prin integrarea calendarului cu Microsoft Office şi Lotus Notes.

  • Cisco TelePresence TMS 13.1 şi Cisco TelePresence Manager (CTS-MAN) extind capabilitatea inovativă de apel “one button to push” peste portofoliu, pentru a include seriile de terminale CTS, EX şi C. Acest lucru permite începerea sesiunilor programate prin apăsarea unui buton, prin integrarea calendarului cu Microsoft Office, Lotus Notes şi alte aplicaţii simulare.
  • Cisco Unified Communications Manager 8.6 adaugă funcţia de control al apelurilor şi gestionare a sesiunii pentru terminalele seriilor EX şi C. Cu aceste completări, Cisco livrează angajamentul făcut în luna noiembrie 2010 de a stabili Cisco Unified Communications Manager ca platformă comună de control al apelurilor, atât pentru voce cât şi pentru video, oferind uşurinţă îmbunătăţită de utilizare şi administrare.

Sursa
2011-06-24 11:37:03Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

20:08:31Polițistă la volan, la fel ca bărbații cu epoleți, sfidătoare —» Curaj.TV | Media alternativă
19:47:06Am pierdut mii de dolari pe false ”investiții”! —» Curaj.TV | Media alternativă
10:00:08Anxietatea – de la cauze și consecințe, la soluții —» Moldova Creștină
05:42:32«Новости Приднестровья» продолжают тырить —» Бессарабские хроники
00:05:00Black Friday: All of Our Deals in One Spot —» Misterioz
18:44:12Cehia. Moldovenii de peste hotare sunt „diasporă” —» Curaj.TV | Media alternativă
17:24:22Zice că l-au păcălit cu locul de muncă în Germania —» Curaj.TV | Media alternativă
14:27:05Programul ,,Opera jubiliară a anului 2022” —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
13:26:41Infografic ,,Septembrie - nici o zi fără lectură" —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
10:10:31A fi bun nu costă mult, dar aduce dobânzi mari! —» Moldova Creștină
18:55:30Valurile mortale din asfalt au supraviețuit două anotimpuri —» Curaj.TV | Media alternativă
18:48:59Tramvaiul răzbunător de pe ruta 11 —» Curaj.TV | Media alternativă
16:02:58Omofonele – unde punem cratima?  —» Moldova Creștină
16:00:13Ar trebui să ne doară… | Poezie de Mașa Rotaru —» Moldova Creștină
13:00:16Interviu cu Vasile Gherasimciuc, Director al Sărbătorii Speranței în Moldova (14-16 Iulie 2023) —» Moldova Creștină
10:00:14Nu ne mai pasă | Opinie Mașa Rotaru —» Moldova Creștină
21:58:36O activitate de interes maxim… —» Centrul Comunitar Instruire, Acces Informaţie Călăraşi
21:04:16Solidaritate cu revolta din Iran, protest la Oslo —» Curaj.TV | Media alternativă
20:30:36Au adus cu trenul sute de mașini noi în capitala sufocată de trafic —» Curaj.TV | Media alternativă
20:24:15Locomotivă de 55 de ani mai cară trenuri CFR —» Curaj.TV | Media alternativă
16:01:51Concurs de oferte pentru achiziționarea produselor igienice —» Asociaţia Obştească "Demos"
15:27:37Concurs de oferte pentru achiziția produselor alimentare —» Asociaţia Obştească "Demos"
12:56:46Cea mai delicioasă pizza pe tigaie —» Sunt MAMĂ!
12:40:48Aur pentru echipa de elevi și profesori de la Colegiul „Nichita Stănescu” din Ploiești —» Curaj.TV | Media alternativă
10:00:41Cumpără adevărul | Editorial Radu Blendarencu —» Moldova Creștină