Descoperirea acestei duminici

Se numeşte Oleg.

Demult nu am stat de vorbă cu un bărbat care ştie atât de multe despre femei :)
De câteva săptămâni Oleg mă îndeamnă, insistent sau mai puţin interesat, să mă las pe mâna lui. Şi pentru că suntem în plină vară, dar şi că urmează o toamnă bogată în evenimente, ieri dimineaţă (duminică, adică) am luat un caiet nou, am scris pe copertă “Jurnal de nutriţie şi sport” şi la 14 fix eram la sală. După 6 kilometri de alergat şi un fresh mare de portocale, mi-am luat caietul subţioară şi l-am căutat pe Oleg.

Oleg este un băiat priceput în ceea ce face. Câteva specializări peste hotare, câţiva ani de muncă în Turcia, – toate acestea sunt doar în avantajul lui. Oleg face cel mai bun masaj, indiferent că-i de relaxare, indian sau african.
Eu azi, deşi eram programată la masaj african (am mai scris că sunt curioasă tare, şi-mi place să încerc tot ce apare nou), am mers la unul anticelulitic. După câteva minute de examinare şi măsurare, am aflat tot ce trebuia să ştiu despre corpul meu: unde şi de care celulită am (celulita e de 4 feluri, adică în 4 stadii, şi da – toaaate avem celulită, indiferent că ai 40 de kg sau 75), unde şi câtă grăsime am, în care părţi ale corpului am reţineri de apă (ceea ce eu credeam că e grăsime). La fel, Oleg mi-a explicat tehnica unui masaj corect, de ce foloseşte anumite creme şi geluri, de face face un fel de mişcări şi când parcă îţi arde pielea schimbă mişcările şi parcă te doare mai tare.
Organismul femeii, deşi slăbeşte mai rapid ca al unui bărbat, are capacitatea de-a reţine multă apă, dar şi de-a atrage repede înapoi kilogramele pierdute. Din acest motiv, programul sportiv al femeii este diferit de programul unui bărbat. La fel, alimentaţia incorectă contribuie foarte mult la apariţia kilogramelor, dar şi la (apariţia) dezvoltarea celulitei.
Într-o oră jumătate, Oleg mi-a alcătuit un nou program pentru sala de sport. După mai multe idei lansate de Oleg şi “brăkuite” de mine, am acceptat realitatea :) De ieri, duminică, sunt sub stricta lui supraveghere – sport corect, masaj de 2 ori pe săptămână: unul anticelulitic şi altul sportiv (pentru a relaxa muşchii în urma antrenamentelor), şi evident, un nou program de alimentaţie. Nu zic că până acum mă alimentam incorect. De mai bine de jumătate de an am renunţat la carne şi am pus accent pe legume şi lactate. În schimb, nu mă pot lăsa de halva şi bastonaşe :)

Dacă să trag o concluzie: îmi pare rău că, deşi îl cunosc pe Oleg de câteva luni bune (el fiind angajat la “Wellness Land”), abia acum am ajuns la el. Dar ştiu că dorinţa lui de-a duce la capăt acest experiment al nostru şi hotărârea mea de a-mi încerca răbdarea, o să dea rezultate frumoase. Şi pentru el, ca antrenor şi maseuz, dar şi pentru mine.

Iar eu nu am decât să vă îndemn să mergeţi la “Wellness Land”, pentru ca Oleg să vă testeze, să vă alcătuiască un program personal de sport şi alimentaţie şi să vă demonstreze că mâinile lui fac cel mai bun masaj, indiferent că-i de relaxare, african sau anticelulitic. Nu mergeţi haotic la sală, fără a şti ce parte a corpului trebuie lucrată şi care anume aparate trebuiesc folosite. Şi nu căutaţi scuze atunci când vi se propune un curs de masaj. Doar încercaţi să faceţi sport corect şi lăsaţi-l pe Oleg măcar 6 şedinţe să vă facă. Vă asigur că o să vă placă.
Eu ştiu ce recomand. Şi până nu mă conving, nu vă propun. Aşa că, “Wellness Land” e pe str. M.Varlaam 46, iar Oleg lucrează de la 8 până seara târziu. Şi da, la procurarea unui curs de masaj anticelulitic, primiţi gratis programul personalizat de sport şi cel de alimentaţie.
Nu v-am zis eu că o să vă placă?! :)


Sursa
2011-06-20 10:22:39Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

13:13:345G în avioane, Wi-Fi pe șosele – decizia Comisiei Europene deschide noi oportunități de inovare —» Elena Robu
07:06:26Фотографы —» Бессарабские хроники
06:44:20RELAȚIA CU UN BĂRBAT NARCIS —» Lifestyle
14:56:21Idealul unității naționale - 1 decembrie 1918: Expoziție virtuală tematică —» BiblioCity
12:14:58Rezultatele Evaluării externe periodice 2021-2022 —» Blogul elevilor din satul Chetrosu
15:24:40Prima întâlnire cu un scriitor —» BiblioCity
10:00:48Pâinea noastră cea de toate zilele —» Moldova Creștină
10:00:21Să îmi iubesc dușmanul | Editorial Radu Blendarencu —» Moldova Creștină
19:06:54Omonimele – cum le deosebim sensul? —» Moldova Creștină
18:47:23RomStoria: Noi nu suntem țigani! —» Curaj.TV | Media alternativă
17:10:59Au lăsat mașina în intersecție ca să-și ia de mîncare! —» Curaj.TV | Media alternativă
12:50:17Nu-și mai roade unghiile! Cum am rezolvat problema —» Sunt MAMĂ!
11:10:30Jurnaliștii comunitari au participat la Gala Jurnalistului Comunitar —» BPR Ungheni's Blog
08:01:35Сказочная палитра Бессарабии на полотнах Михаила Пейкова —» BiblioCity
06:43:44Să păzim poruncile lui Dumnezeu şi, cu dânsele, sufletele noastre! —» Portalul Tineretului Ortodox din Moldova
05:39:26Postul Nasterii Domnului —» Portalul Tineretului Ortodox din Moldova
09:09:21Activități Advent Calendar 2022. Ce vom face anul acesta —» Sunt MAMĂ!
07:04:35LINIA VIEȚII —» Leo Butnaru
14:49:58DINTR-O POSIBILĂ ANTOLOGIE, 2014 —» Leo Butnaru
12:34:49Dorința Sexuală Primitivă, Diferența de Vârstă în Relație și Erecția la Copii —» Curaj.TV | Media alternativă
10:11:03SOLIDARITATE —» Leo Butnaru
07:07:40Milostenia nu-i mai mult sau mai puţin merituoasă, după însemnătatea darurilor —» Portalul Tineretului Ortodox din Moldova
20:08:31Polițistă la volan, la fel ca bărbații cu epoleți, sfidătoare —» Curaj.TV | Media alternativă
19:47:06Am pierdut mii de dolari pe false ”investiții”! —» Curaj.TV | Media alternativă
16:46:38Imagine Dragons va cânta la festivalul Untold 2023 —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre