Hai să ne căcăm pe noi

Iaca iaca iaca, deamu de vreo jumătate de an am uitat de această pagină, insă creieraşul meu deja refuză sa mai colecteze in el toată mizeria care are loc in ţara asta.

Am să mă apuc de căcat tot ce se poate de căcat in Republica (căcat) Moldova. Cine n-are să fie de acord cu mine nu are decât să mă cace pe mine :)

O să începem cu biserica, această Înalt Prea Sfinţită Prostituţie… pardon Instituţie îmi provoacă o stare de greaţă exact ca combinaţia de un litru de rachiu cu juma de kilogram de moiva.

Daca Dumnezeu ar exista şi ar vedea cu ce se ocupă SRL-ul dat, ar muta Oceanul Pacific la hotar cu Moldova si ne-ar distruge în pula mea pe toţi.

Cum dracului aşa deschis sa aduni toata pedofilimea…. pardon iar deviez :) toată popimea si să te întîlneşti cu un candidat la primar (indiferent de culoarea lui politică) şi să ţi-o tragi in cur cu uşile inchise. Unde s-a mai vazut aşa ceva? Masa asta de clerici bisericesti ţine ţărişoara asta în evul mediu, iar cel mai trist este faptul că populaţia acestei ţări a fost atât de indobitocită de biserică ca deja a uitat ca a avut (sau poate n-a avut) cândva creier în cap.

Astă-zi biserica se pişă la modul deschis nouă în cap, după care ne rânjesc şi întind ligheanul să aruncăm un leu în el.

Dacă tot s-a ajuns ca biserica să aibă o influenţă politică atât de mare, atunci nu mai are rost sa o declarăm divizată de stat. Lasă-n puii mei şi popii să-şi facă partide (pardon am uitat, deja şi-au făcut la un loc cu Pasat) şi să mai plătească şi impozite căci javrele astea în sutane nu mai văd ce se întîmplă în jurul lor de la atâta mir sfânt pe pula lor.

În ultimii ani biserica a devenit atât de extremistă că Iranul ne-ar invidia la cât îs bolnavi de cap bărbăţeii ăştia bărboşi şi muieruştile alea in broboade care se afla de ani buni în stare de menopauză şi care vor să verse sânge de musluman exact cum făcea Ştefan. Asta se întâmplă in secolul XXI in centrul Europei. (NATO where are you? please start bombing us)

Mai departe am să mă cac pe populaţia acestei ţări. Eu înţeleg când eşti tânăr viaţa e cea mai frumoasă, însâ asta nu înseamnă că trebuie de votat comuniştii căci înainte a fost mai bine. De unde e logica asta la Moldovean? mă tem că de la rus. Toţi ştiu ca al de Voronin au vândut ţara asta pe bucăţi şi au făcut averi colosale pe spatele poporului, iar ei in continuare votează comuniştii fiindcă înainte era mai bine. Pula mea dacă tot vrei sa-ţi fie bine ca înainte, pleacă în Tailanda si croeşte-ţi o pulă în frunte, fiindcă înainte era mai bine.

Mai sunt si şmecherii al de bloggeri, artişti şi oameni de cultură, care pe data de 5 iunie au zis că na, eu nu ies la alegeri că Chirtoacă m-a dezamăgit. Şi acum uite că ne trezim cu un Dodon în fruntea capitalei din cauza dezamăgiţilor. As vrea să văd peste câţiva ani artiştii şi blogerii cum au să se mainfeste cand o sa le stea poliţia şi procuratura şi o să monitorizeze fiecare cuvânt ieşit din creierasul lor deştept.

Eu înţeleg că Chirtoacă nu e cel mai bun primar pe care l-am avut noi vreodata, insă dacă nu ieşi la vot să-l votezi pe Chirtoacă înseamnă că îl votezi pe Dodon automat, asta şi bunica mea cu 4 clase o ştie, uite că stimabilii noştri artişti şi bloggeri nu şi-au dat seama.

Şi ultima pe ce mă cac în ţara asta este pe acei oameni care veşnic bocesc că-s săraci că n-au ce mânca şi tot aşteptă ca Filat să facă ceva pentru ei. Sinistraţii de la Hânceşti sunt o parte din ei, dupa ce guvernul le-a ridicat case tot sunt nemultumiţi şi tot i-am văzut cum boceau la TV că grădina nu e arată fiindcă Filat nu le-a dat motorina promisă. Probabil asta e boala noastra seculară sa scuipăm în pod sa fim veşnic nemulţumiţi şi sî aşteptăm pe cei de sus să facă ceva pentru noi (probabil colhozuri fiindca acolo nu terbuia să gândeşti ci să dai din buci pentru bunăstarea partidului…. pardon poporului)

Să vină peste blegii ceea de la Hânceşti un dezastru ca în Japonia (teoretic nu-i posibil) ei s-ar mânca unul pe altul la propriu chiar a doua zi.

Există o singura soluţie de a scoate ţara asta din căcat, şi anume să începem a gândi cu capul nostru, să începem a munci nu doar de dragul nostru ci şi pentru binele comun şi să începem a ne respecta unul pe altul şi să nu mai aşteptăm că cei de sus să ne dea ceva. Atât timp cât nu vom avea aceste valori ne vom căca unul în cap la altul exact cum mă cac eu acum în capul vostru.Sursa
2011-06-15 20:36:14Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

07:04:35LINIA VIEȚII —» Leo Butnaru
14:49:58DINTR-O POSIBILĂ ANTOLOGIE, 2014 —» Leo Butnaru
10:11:03SOLIDARITATE —» Leo Butnaru
07:07:40Milostenia nu-i mai mult sau mai puţin merituoasă, după însemnătatea darurilor —» Portalul Tineretului Ortodox din Moldova
20:08:31Polițistă la volan, la fel ca bărbații cu epoleți, sfidătoare —» Curaj.TV | Media alternativă
19:47:06Am pierdut mii de dolari pe false ”investiții”! —» Curaj.TV | Media alternativă
10:00:08Anxietatea – de la cauze și consecințe, la soluții —» Moldova Creștină
08:50:04DIN ISTORIA (ȘI GEOGRAFIA) LITERATURII ROMÂNE ÎN IMAGINI © —» Leo Butnaru
05:42:32«Новости Приднестровья» продолжают тырить —» Бессарабские хроники
00:05:00Black Friday: All of Our Deals in One Spot —» Misterioz
18:44:12Cehia. Moldovenii de peste hotare sunt „diasporă” —» Curaj.TV | Media alternativă
17:24:22Zice că l-au păcălit cu locul de muncă în Germania —» Curaj.TV | Media alternativă
14:27:05Programul ,,Opera jubiliară a anului 2022” —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
13:26:41Infografic ,,Septembrie - nici o zi fără lectură" —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
12:30:29REVISTA „NEUMA” ÎNTREABĂ —» Leo Butnaru
10:10:31A fi bun nu costă mult, dar aduce dobânzi mari! —» Moldova Creștină
18:55:30Valurile mortale din asfalt au supraviețuit două anotimpuri —» Curaj.TV | Media alternativă
18:48:59Tramvaiul răzbunător de pe ruta 11 —» Curaj.TV | Media alternativă
16:02:58Omofonele – unde punem cratima?  —» Moldova Creștină
16:00:13Ar trebui să ne doară… | Poezie de Mașa Rotaru —» Moldova Creștină
13:00:16Interviu cu Vasile Gherasimciuc, Director al Sărbătorii Speranței în Moldova (14-16 Iulie 2023) —» Moldova Creștină
10:30:02POET AL AVANGARDISMULUI UCRAINEAN - VICTIMA BOLȘEVISMULUI —» Leo Butnaru
10:00:14Nu ne mai pasă | Opinie Mașa Rotaru —» Moldova Creștină
07:58:56Pandemia mai este, chiar dacă n-o vedem —» blog cultural
21:58:36O activitate de interes maxim… —» Centrul Comunitar Instruire, Acces Informaţie Călăraşi