Marele BAC :D

Salutare LUME! :D ;) . Cred ca putin cunosc lucrul dat, insa cum am mai scris 31 mai a fost Chiar Ultimul Sunet pentru mine. Tot anul intreg ne gindeam la BAC, ce intrebari vor fi puse, din cite puncte va fi alcatuit… si asa mai departe . Pai am trecut cu incetul prin toate :D . Programa era urmatoarea: inceputul pe data de 2 si sfirsitul pe 13,
in ordinea urmatoare:
-Limba si literatura Romana
- Limba Straina(Engleza)
-Geografia(la Umanisti)
-si la alegere( eu am luat Biologia :o :D )
Deci dupa ultimul sunet Alex a luat cartile in miini ( asa deschis un pic :D ) si inceput sa isi aduca aminte despre ce a vorbit si vorbit si iara vorbit un an intreg la romana :D . Desigur pe data de 1 cartile le-am inchis cam in jur de ora 18 :D nu stiu ce am mai facut :D da m-am culcat cam in jur de ora 00:30 :D . A urmat o noapte cam timpita :D , si nu din cauza Bacului ce avea sa vina peste citeva ore :D , NO STRESS era la ALEX :D ;) , doar ca veneau diferite ginduri in capusorul lui :D care mai de care ;) .Nu stiu cum da am adormit eu cumva . Trezirea in jur de ora 7 ;) sa nu credeti ca m-am apucat sa repet :D muzica un pic tare :D si go la Petru Rares( acolo am sustinut toate examenele de BAC ;) ) . La ora 8 pe loc am fost , ne-au dat voie sa intram in jur de ora 9 . A urmat iar asteptare :( , 45 de minute am asteptat “minunea” :D . O bucurie mare cind am rasfoit foile testului :D , la prima vedere mai usor nu se putea :D , insa era un mic minus :D al 3 punct :D eu am repetat si Procura si Cererea si CV…. am crezut ca TOT STIAM :D , insa a venit supriza Anunt trebuia sa scrim :D la prima vedere usor :D da cam nu eram eu sigur de forma lui concreta :D .
Da a fost un moment inainte de toate astea , cit timp am asteptat Bacul pai ma uitam si eu prin clasa :D ce este agatat de perete si asa mai departe :D si am dat peste urmatorul citat:
-”Vom fi tot ce-am fot odata si mai mult decit atit”  P. Rares
Permanent citatul dat imi capta atentia :D ;) .
Sa nu uit in banca din fata statea o domnisoara ;) NADEJDA o cheama ;) , ii spun un mare MERSI ;) pentru TOT :D timp de 4 BAC-uri era si sustinere din partea ei ;) .
Inainte sa ma pornesc mi-am luat o mica hirtie ca sa imi scriu gindurile :D stiam din timp ca voi scrie articolul dat :D , deci pe parcurs vor urma si gindurile memorate pe ea ;) . 1 fiind : OMG punctul 3 nu stiu precis, dupa care am scris  titlul cel mai probabil  la  eseu  :D   :
“Gelozia este umbra iubirii”
La final a urmat:
Usor la inceput insa subiectul 2 dat in bara :( , dat in bara din cauza ca era scris urmatoarea :
“LA eseu” angajind 2 texte din opera unui poet roman preferat :o , clar ca ALEX s-a uitat doar la prima jumatate :D si la sfirsit a spus : FUCK!!! atita apa scris :D si oricum 20 de puncte scapat :( .
Deci oameni buni nu va grabiti nici unde ;) cititi atent chiar FOARTE ATENT ce este scris ;)
A urmat al 2 BAC ENGLISH :D cind eram in fata lui Rares :D scos telefonul si DAI muzicuta :D asa NO STRESS era :D si a urmat mai departe :D cind am luat testul in miini :D imi venea sa rid :D nu ca era Foarte Usor :D nici foarte Greu :D insa atita pregatire nu era pentru un asa BAC :D pin la sfirsit ( si imi pare bine ca ssa s-a intimplat)  BACul a fost  usor ;)   :D . Desigur aici totul se incetinea in gramatica insa :
“Totul va fi bine ;) trecem si de gramatica ;) “  Dupa ce iesit din liceu imi venea sa sar in sus de bucurie :D Bacul la Engleza , insa l-am terminat inainte de termenul pus :D ;) Foarte SUPER ;)
Geografia :D VALEU :D aici interesant a fost :D asa si m-am gindit atunci :D :
“OHO!, interesant va fi :D , imi pare ca in 12 ani aproape nimik nu am invatat pentru testul dat :D
asta desigur prima impresie :D insa cu incetul ALEX scotea ceva ginduri bune de scris :D ;) .
Si ultima “animala” :D astazi a fost ucisa :D . Ultimul obstacol de trecut Biologia :o :D . Aici nu era de zimbet :D aici si mai interesant a fost :D :
“ce am invatat si ce am in fata ochilor” :D urma “100 de puncet interesant cite voi acumula :D ” iata aici da STRESS :D si mai ales ca eram 3 licee in acelasi cabinet si cam doar din Deleanu aveau sa sustina examenul la Biologie :D chiar interesant ;) .
Un THE END foarte frumos :D
Aici aproape 3 ore chinuit capul :D sa dea idei bune :D dupa ce m-am pornit acasa din tot sufletul am STRIGAT: AMIN!!! :D ( si cred ca am fost auzit :D )
Spre casa doar astfel de ginduri mi se invirteau prin cap :
gata am terminat cu ele, astept rezultatele, interesant ce note :D
De astazi dupa orele 13 :D incep sa simt ca a venit vara :D cam multe nu voi reusi sa fac :D insa e placut cind a venit vara si la tine :D ;) .
Sincer sa va spun cred ca nu voi uitat aceste ore din cabinetul 213 :D , ore care intr-o oarecare masura vor influenta viitorul meu ;) deci aici cu toate ca aratam eu putina seriozitate :D am fost cit de serios posibil ;) . CLar ca deja totul este scris si imi ramine doar sa astept rezultatele ( 2 saptamini de asteptare VALEU! :D ). Sper sa obtin notele mult dorite ;) si desigur dragi elevi :D INVATATI! copii :D ca va fi  jale :D ;)


Filed under: D'ale mele

Sursa
2011-06-13 16:56:52Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

09:41:02Număr record de crame la Vernisajul Vinului —» Fine Wine
14:43:57UE va oferi peste 530 de milioane de euro pentru cooperare teritorială incluzând Ucraina și Moldova în perioada 2021-2027 —» Elena Robu
13:11:39Lansarea platformei online compensatii.gov.md —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
12:29:345 decembrie - Ziua Internaţională a Voluntarilor în Slujba Dezvoltării Economice şi Sociale. —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
12:27:02Anunţ ,,Ajutor la contor" —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
08:14:13CSE a dispus revizuirea tarifelor pentru energie electrică —» Elena Robu
21:47:46Omonimele – cum le deosebim sensul? (2) —» Moldova Creștină
19:56:23Decembrie, luna totalurilor și a concluziilor #live #palavre —» Curaj.TV | Media alternativă
19:49:53Dezbatere: Capitalismul pe muchie de cuțit —» Curaj.TV | Media alternativă
18:23:50Mărul otrăvit al lui Cristoiu —» Nicolae Federiuc
15:11:41Spune că a lucrat o lună în Polonia fără să fie plătit —» Curaj.TV | Media alternativă
15:01:03În R. Moldova, poliția a descoperit o rachetă căzută în apropierea orașului Briceni —» Elena Robu
14:58:07Dumitru – primul moldovean în echipa politici Google/Youtube —» Curaj.TV | Media alternativă
14:52:11Cum evităm E-urii din alimentație și alte substanțe periculoase pentru sănătatea noastră —» Elena Robu
14:19:05Lena Chilari la atelierul Vlad Ioviță, Chișinău —» Curaj.TV | Media alternativă
14:11:00Acțiune unionistă la Chișinău —» Curaj.TV | Media alternativă
14:07:02Fărădelegi pe strada Armenească, cu complicitatea poliției —» Curaj.TV | Media alternativă
13:45:42Despre impact —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
09:45:36Ce să faci când continuu visezi pe cei morți? —» Moldova Creștină
06:48:03Idealul unității naționale - 1 decembrie 1918: Expoziție virtuală tematică —» BiblioCity
06:44:00Laboratorul internațional „Noi perspective asupra designului instituțional al finanțării publice pe bază de proiect pentru cultură în țările Parteneriatului Estic" —» BiblioCity
14:14:53DE CE MOR CA PROȘTII UCRAINENII?! —» Sergiu Mocanu
07:38:16Micile și marile bucurii ale lunii noiembrie 2022 —» Sunt MAMĂ!
11:56:54Город Днепр за один день —» Бессарабские хроники
11:05:27Erotic massage Bucharest Romania —» Virtual Chişinău