50 de fotografii de nunta absolut necesare

Nunta este acel eveniment ce merita pastrat nu doar in memorie. Este o zi, da o zi, insa care iti schimba cu adevarat cursul vietii. Iar fotografiile sunt acele momente fascinante pe care  le-ati trait impreuna de cei mai dragi oameni. Este totusi important sa alegeti un profesionalist pentru a va imortaliza ziua nuntii. Indiferent de stilul fotografului pe care l-ati ales, sunt anumite poze ce trebuie neaparat sa fie si in albumul vostru de nunta. 

1. Rochia ta de mireasa.Este acea fotografie de la care porneste totul...rochia ta de mireasa, rochia visurilor tale atirnata pe un umeras frumos .
2. Mireasa in plina pregatireChiar daca fotograful nu reuseste sa vina pe la salonul de coafura, poti improviza acasa un make-up . Este partea cea mai incitanta a fotografiilor.
3.  Verighetele . Multi fotografi aranjeaza verighetele intr-un bol, pe o floare , pernuta sau pe o creanga de copac. Important este ca sa inlcudeti in poze si inelul de logodna.

4. Buchetul tau de mireasa.Ideal ar fi ca buchetul sa fie fotografiat intr-un cadru unic si deosebit, fara alte podoabe in jur, dar decizia ii apartine fotografului.

5. Mireasa cu domnisoarele de onoare. Fie ca este vorba despre prietena ta cea mai buna, colega, verisoara sau sora, domnisoarele  de onoare sunt acei ingerasi din jurul tau in ziua nuntii.
6. Doar pentru (si cu) barbati. Mirele alaturi de cavalerii de onoare, prieteni si barbati apropiati.

7.Invitatiile de nunta. Chiar daca invitatiile se impart cu 1-1,5 luna inaintea nuntii, pastreaza macar una pentru a face poza de amintire. Va va fi dor de acest detaliu mic dar atit de placut, mai ales daca le-ati confectionat cu propriile miini.

8. Lautarii. Formatia, DJ-ul si orchestra nuntii tale. Sunt oamenii care ti-au facut veselia la nunta, deci e foarte bine sa aveti o amintire , fie ca pozati impreuna cu ei, fie ca sunt fotografiati in timp ce cinta.
   9. Primul sarut familial.  Asta e una din cele mai importante fotografii din albumul nuntii voastre.
                                                   10. Pantofii miresei si pantofii mirelui. Fie separat, fie impreuna, pantofii au devenit un detaliu important si delicat al fiecarei nunti. Avind semnificatie dubla, pantofiorii merita atentie si din partea fotografului.

11. Coafura miresei.Este una din fotografiile mele preferate, deaorece fiece fotograf are modul sau de a o imortaliza. Este o fotografie care peste ani , va valora mai mult decit crezi.

12. Copiii la nunta.Multi copii sunt uimiti atunci cind vad un fotograf profesionist in fata lor, insa toti se bucura atunci cind li se fac fotografii. Multi sau putini, copiii totusi merita niste fotografii deosebite la nunta la care au luat parte.

13. Restaurantul sau localul pentru receptie. Pare ciudat, insa restaurantul este alegerea voastra, deci este un detaliu care merita din plin imortalizat. Peste ani se pot face modificari sau chiar sa se inchida, deci ar fi binevenita o fotografie cu localul dvs , in album.
 
14. Torta miresei.Este o mindrie culinara, un detaliu dulce si frumos ce trebuie fotografiat intr-un cadru unic si deosebit. Ar fi perfect sa se faca poze inante de taierea lui , pentru a-i arata intreaga splendoare.
15. Fotografia primului dans.Chiar daca coreografia a fost uitata in ultimul moment, chiar daca nu e cintecul care l-ati pregatit, aceasta fotografie e una memorabila. Deci trebuie neaparat sa o aveti!

to be continued...

Sursa
2011-06-11 11:45:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

06:25:28VINO SĂ STĂM SUB POM, SAU - FORMULA DE POLITEȚE —» Leo Butnaru
18:31:16Give the Gift of WordPress.com! —» Misterioz
14:33:00We Heard You Wanted to Add SSH Keys —» Misterioz
13:46:15Arcadie Suceveanu la ceas aniversar —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
13:13:345G în avioane, Wi-Fi pe șosele – decizia Comisiei Europene deschide noi oportunități de inovare —» Elena Robu
12:12:29ACUM ORI NICIODATĂ. Cartoful fierbinte pe nume Unirea —» Nicolae Federiuc
10:49:51”Democrație sustenabilă prin educație electorală!” – o campanie a bibliotecii din Ungheni, demnă de locul I —» BPR Ungheni's Blog
15:52:04Jesus’ first miracle —» Erik and Elena Brewer's Weblog
11:25:30AZI ȘI DE-A PURURI! —» Leo Butnaru
07:06:26Фотографы —» Бессарабские хроники
06:44:20RELAȚIA CU UN BĂRBAT NARCIS —» Lifestyle
15:11:57God’s Promises for Difficult Days —» Erik and Elena Brewer's Weblog
14:56:21Idealul unității naționale - 1 decembrie 1918: Expoziție virtuală tematică —» BiblioCity
12:14:58Rezultatele Evaluării externe periodice 2021-2022 —» Blogul elevilor din satul Chetrosu
06:23:51POEME, CĂRȚI PRIN ANI... —» Leo Butnaru
15:24:40Prima întâlnire cu un scriitor —» BiblioCity
11:21:17MIȘCĂRILE SUBIECTULUI —» Leo Butnaru
10:00:48Pâinea noastră cea de toate zilele —» Moldova Creștină
10:00:21Să îmi iubesc dușmanul | Editorial Radu Blendarencu —» Moldova Creștină
08:38:02Scriitorul Volodymyr Vakulenko a fost ucis. Trupul său a fost găsit la Izium —» nimic nu e asa cum pare a fi...
08:00:152 NUVELETE. MISTERIOASELE TRANSFORMĂRI DIN... EL, ÎN... EA... —» Leo Butnaru
06:01:15DUPĂ AUSCHWITZ POEZIA A FOST ȘI ESTE OBLIGATORIE —» Leo Butnaru
19:06:54Omonimele – cum le deosebim sensul? —» Moldova Creștină
18:47:23RomStoria: Noi nu suntem țigani! —» Curaj.TV | Media alternativă
17:10:59Au lăsat mașina în intersecție ca să-și ia de mîncare! —» Curaj.TV | Media alternativă