Ce spune Biblia despre stafiile și duhurile care vizitează oamenii? ( 1 )

Ți s-a întîmplat să te trezești noaptea și să vezi stafii? Să vezi figuri ireale de copii, oameni bătrîni, creaturi inumane. Cineva îmi spunea că în cîteva rînduri . s-a trezit simţind că cineva îl strangulează. Alteori l-a văzut pe diavol stînd și privind la el. Se întîmplă ca unii oameni din anumite considerente sau din cauza anumitor păcate să ajungă să se întîlnească cu ființe spirituale decăzute, pe care Biblia le numește draci, iar unele cazuri chiar să ajungă să fie posedate de acești draci.

Avînd o idee preconcepută despre felul cum ar trebui să arate diavolul și dracii lui, rămînem uimiți de faptul că am putea vedea dracii în altă formă decît o vrem noi. Dacă ai spune cuiva despre un drac, prima figură care i-ar ieși în minte ar fi o figură subțire, cu coadă, cu coarne, probabil cu o furcă și care este foarte glumeț.Ce ar fi dacă ai vedea noaptea, trezindu-te o bătrînă, un copilaș dulce, o pisică, o ființă care luminează. O să privim în Biblie și o să vedem cine sunt aceste ființe și care este rolul lor în viața ta. Dacă pînă acum ai crezut povești despre ființele spirituale decăzute, să știi că adevărul este altul: aceste ființe sunt duhuri puternice, care au părăsit slujirea în fața lui Dumnezeu și s-au alăturat diavolului. Scopul lor este distrugerea omenirii, distrugerea vieților, și probabil dacă ai ajuns să te întîlnești cu așa ceva ar trebui urgent să vii la Dumnezeu.

Ființele spirituale au diferite scopuri în lumea existentă.

Îngerii buni au ca scop protejarea celor ce au primit mîntuirea sau iertarea oferită de Dumnezeu. Evrei 1:13-14  Şi căruia din îngeri i-a zis El vreodată: ,,Şezi la dreapta Mea, pînă voi pune pe vrăjmaşii Tăi aşternut picioarelor Tale?“Nu sînt oare toţi duhuri slujitoare trimese să îndeplinească o slujbă pentru cei ce vor moşteni mîntuirea?

Din moment ce îngerii buni au ca scop îndeplinirea anumitor slujbe pentru cei iertați , protejarea celor care l-au primit în inimă pe Domnul Isus, îngerii răi au ca scop distrugerea tuturor oamenilor, fie credincioși fie necredincioși. Un fel în care lucrează aceste ființe spirituale rele este distrugerea morală și emoțională a omului. Dacă la un moment te trezești noaptea și vezi un copil în casa ta ce ai crede? Dacă ai clipi din ochi ca să te asiguri de ceea ce vezi, iar copilul ar dispărea din fața ta,  ai crede că ai halucinații.  Probabil după așa experiență, în inima ta a rămas o spaimă ascunsă. Nu mai sigur de ceea ce ți se poate întîmpla, iar ceea ce ai văzut te-a distrus cu totul. Iar dacă aceasta s-ar repeta seară de seară, ai ajunge la un moment să mergi la casa de alienați mintal. Presiunea pe care o exercită astfel de experiențe este distrugătoare. Vine seara și știi că o să vezi iarăși vedeniile de care te temi cel mai tare… Și seara vine… Iar tu nu poți face nimic. Preoții și obiceiurile religioase în care ți-ai pus încrederea dau faliment, iar îmbunarea duhurilor pe care vroiai să o practici nu ți-a adus efectul scontat.

Vine timpul cînd oamenii încep să își amintească de Dumnezeu, încep să-și revizuiască viața, încep să își vadă păcatul în care trăiesc. Dacă ai fost pînă acum un băiat sau o fată credincioasă, și ai început să trăiești în păcat, ba mai mult chiar “ trăiești ungînd păcatul pe pîine ” așteaptă-te la ce este mai rău în viața ta. Poate ai ajuns că trăiești în curvie și singura scuză este că ne vom căsători curînd, poate furi, motivînd că vrei să fii în rînd cu toți, poate ucizi fizic sau psihic pe cineva pentru obținerea avantajelor proprii? Va continua…Sursa
2011-06-11 04:43:55Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

13:13:345G în avioane, Wi-Fi pe șosele – decizia Comisiei Europene deschide noi oportunități de inovare —» Elena Robu
07:06:26Фотографы —» Бессарабские хроники
06:44:20RELAȚIA CU UN BĂRBAT NARCIS —» Lifestyle
14:56:21Idealul unității naționale - 1 decembrie 1918: Expoziție virtuală tematică —» BiblioCity
12:14:58Rezultatele Evaluării externe periodice 2021-2022 —» Blogul elevilor din satul Chetrosu
15:24:40Prima întâlnire cu un scriitor —» BiblioCity
10:00:48Pâinea noastră cea de toate zilele —» Moldova Creștină
10:00:21Să îmi iubesc dușmanul | Editorial Radu Blendarencu —» Moldova Creștină
19:06:54Omonimele – cum le deosebim sensul? —» Moldova Creștină
18:47:23RomStoria: Noi nu suntem țigani! —» Curaj.TV | Media alternativă
17:10:59Au lăsat mașina în intersecție ca să-și ia de mîncare! —» Curaj.TV | Media alternativă
12:50:17Nu-și mai roade unghiile! Cum am rezolvat problema —» Sunt MAMĂ!
11:10:30Jurnaliștii comunitari au participat la Gala Jurnalistului Comunitar —» BPR Ungheni's Blog
08:01:35Сказочная палитра Бессарабии на полотнах Михаила Пейкова —» BiblioCity
09:09:21Activități Advent Calendar 2022. Ce vom face anul acesta —» Sunt MAMĂ!
07:04:35LINIA VIEȚII —» Leo Butnaru
14:49:58DINTR-O POSIBILĂ ANTOLOGIE, 2014 —» Leo Butnaru
12:34:49Dorința Sexuală Primitivă, Diferența de Vârstă în Relație și Erecția la Copii —» Curaj.TV | Media alternativă
10:11:03SOLIDARITATE —» Leo Butnaru
07:07:40Milostenia nu-i mai mult sau mai puţin merituoasă, după însemnătatea darurilor —» Portalul Tineretului Ortodox din Moldova
20:08:31Polițistă la volan, la fel ca bărbații cu epoleți, sfidătoare —» Curaj.TV | Media alternativă
19:47:06Am pierdut mii de dolari pe false ”investiții”! —» Curaj.TV | Media alternativă
16:46:38Imagine Dragons va cânta la festivalul Untold 2023 —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
10:00:08Anxietatea – de la cauze și consecințe, la soluții —» Moldova Creștină
08:50:04DIN ISTORIA (ȘI GEOGRAFIA) LITERATURII ROMÂNE ÎN IMAGINI © —» Leo Butnaru