152640 cazuri COVID-19 în Moldova
6726 – cazuri active
142669 – cazuri vindecate
3245 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 17 ianuarie 2021 ora 01:22


Moments from My Life :P

Sincer nu prea cunosc un lucru care ar putea duce in sine toate tainele si intreg intelesul vietii , insa sunt niste lucruri    ( daca ar fi sa le numesc asa :D ) personale care sunt pe aproape ;) . Ma refer la momentele din viata fiecaruia ;) , mica perioada de timp cind ceva nu a luat cursul banal al vietii. Desigur in astfel de momente avem parte de ginduri mai diferite ( avem parte de ginduri cam permanet :D insa atunci ele au o influenta mai puternica :P ) . Deci despre ce pot scri eu la momet ? Daca sincer joi am al 3 BAC :D la geografie :D si cam simt ca va plin de surprize :D dar va trece el cumva :D ( SPER :D ). Si azi spre exemplu m-am gindit la viitorul meu :D , cum va fi el? cine va fi in el? ce se va intimpla… asa ginduri care vin unul peste altul :D si sincer am ajuns la o singura concluzie :( totul depinde de noroc :o :D . Eu nu stiu ce ma asteapta :D dar daca voi avea parte de noroc voi prinde succesul ;) .
Asta ar fi un moment mai de stres :D tre de trecut la altul :D .
Nu stiu cit timp in urma :D insa am fost prins de ploaie :D si asa binisor ( cam eu singur am cautato :D ). Desigur totul era pe dos :D haine ude si cam murdare :D dar totul a fost SUPER spre mirare :D , de companie totul a depins :D    ( dar ea a fost foarte buna :D ;) ).
Deja un moment iesit din comun :D tot e bun ;)
Alt moment a fost data de 31 mai :D asa numitul Ultimul Sunet :D spre mirare eu asa il mai asteptam :D fini cu scoala :D IHUUUU :D ;) deci atunci ginduri iar despre viitor :D
Nu trebuie de fugit la viitor cu asa pasi mari :D deci raminem la prezent :D ;)
Nu mai tin minte :D da cumva am facut cunostina cu o domnisoara :D sincer unica in felul ei :D ( stiu ca toti sunt unici da nici chiar asa :D ), o domnisoara care aduce cu ea doar Pozitivul :D deci uneori cind am onoarea :D sa fiu cu ea :D apoi No stress :D si pofikus de tot :D ;) . De aceea si tot o chinui :D chinui cu nebuniile mele din cap :D ;) . Sa speram ca domnisoara are rabdare buna :D ;)
Fara sa vreau da tre sa vorbesc si despre scoala :( :D , aici vine vorba de lectiile de romana :D si cam motivul principal ar fi ALIEN :D acus explic totul si va fi clar ;) . La scoala am bronat :D banca a 2 :D in rindul de la perete ;) 3 ani tot aceeasi banca cu tot acelasi coleg ;) . ALIEN toti acesti 3 anisori a stat in banca a 3 :D si daca totusi lectiile de romana par asa de lungi :D ALEX cam intorcea capul in urma :D si ghiciti ce ii aparea in fata ochilor :D O FB! off asa ochi nu se uita :D si iata asa mici momente il salvau pe ALEX de adevarata “cadere in Prapastie” :D . Deci ALIEN a fost mica speranta ca lectia se va termina odata :D ;) :P .
Tot aceeasi lectie de romana :D . Sincer erau asa momente , mai ales cind se analiza profund o opera ca imi zburau gindurile de minuta cu mintea :D cine stie unde :D iar cind peste ceva timp veneam cu picioarele pe pamint :D nu am idee de unde :D insa raspunsul la orice intrebare pusa venea singur :D .
Oameni buni sa nu credeti ca mi s-a ars  procesorul sau ceva probleme cu hardul sau altceva :D asa ceva a fost :D si posibil astfel de momente sa fie :D
Alt moment a fost vara trecut ;) data precisa nu imi aduc aminte insa am avut examenul final de la POLITIE daca ar fi sa ma exprim corect :D . Trebuia sa trec teoria si practica ca sa am permisul in buzunar :D . Permisul il am :D si cam totul a trecut cum trebuie :D dar a fost ceva si acolo :D . Teoria am trecut si a venit timpul pentru practica ;) . Am asteptat binisor :D si iata momentul culminant :D . 1 domnisoara a trecut testul ;) 2 domn nu a trecut :o :( si iata ALEX e urmatorul :D of si iara of :D am recapitulal fiecare maruntis si “DAI FOIALA” :D , trecut si ALEX . Cind priveam semnatura pusa :D mi se umplea inima de bucurie :D mi-am atins scopul si asta e principalul ;) .
Momentul cel mai placut vine odata cu cifra 2.0 :D o cifra care aduce multa multa bucurie :D .Aici tre sa ii multumesc Domnului G :D ;) . Daca nu ati stiut eu sunt bolnav :D boala pentru care nu sunt prescrise medicamente :D cind vine vorba despre automobile ALEX nebuneste cu totul :D aici si legatura cu 2.0 niste momente de care nu ma mai satur ;) .
Alt moment este legat de Fotbal ;) aici ALEX e cu Real Madrid si Chelsea, indiferent ce ar spune ceilalti ;) . Zilele trecute a jucat MOLDOVA cu SUEDIA . IN final scorul a fost 1-4 :( insa un lucru e sigur ;) Stadioanele in timpul unui meci de fotbal sunt adevarate capodopere de arta ;) . La momentul dat  toti au un singur gind -ataca ataca si iar ataca sau apara si iar apara :D , atunci stadionul parca ar fi un organism viu ;)   momente de neuitat ;) .
Si iar cam am scris mult :( sorry aici :D totul se trage de la profilul UMANIST :D
tre de scris mult, uneori chiar daca lipsit de sens :D .
Daca mai scriu sigur voi pierde sensul :D de aceea tre de stiut un singur lucru ;) sunt multe momente in viata noastra ;) momente care nu ar trebui sa fie date uitarii ;) si nu din motivul nostalgiei :D doar ca au si ele un rol in viata noastra :D ;) rol care nu se termina la finalizarea insasi momentului ;) :P


Filed under: D'ale mele

Sursa
2011-06-07 22:42:17Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

07:01:38„Casa mea a fost Biblioteca” —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
19:22:00Despre cazul SA Gemeni, Poroșenko și alți granguri —» Curaj.TV | Media alternativă
18:40:02Sfântul Cuvios Octavian de Volterra —» VIAŢA DE FAMILIE
16:28:30New Theme: Twenty Twenty One —» costica
16:03:56Bariere scumpe și aberante la serele din parc —» Curaj.TV | Media alternativă
15:53:53Atenție, chiar și poliția e fără mască la piață! —» Curaj.TV | Media alternativă
15:48:51Poliția locală din Tg Jiu favorizează evazioniștii din piață? —» Curaj.TV | Media alternativă
11:51:13Geană le-a dat frisoane celor cu coșciuge și icoane —» Curaj.TV | Media alternativă
11:01:02Promovarea unei slugi loiale și umilința unui întreg sistem de drept —» Curaj.TV | Media alternativă
10:29:01Acuză poliția de la Geoagiu de maltratare —» Curaj.TV | Media alternativă
08:55:37Blogul de Biblioteconomie și Știința Informării (după 10 ani) —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
20:11:00Despre Trump și limitele libertății de exprimare #Live —» Curaj.TV | Media alternativă
16:02:43Cum a îngropat Romsilva controlul demarat după o investigație Recorder —» Curaj.TV | Media alternativă
16:00:12”Aroganță” periculoasă a poliției locale —» Curaj.TV | Media alternativă
15:47:49Moldova Curată: lista moldovenilor curați & Igor Șarov —» Gheorghe Erizanu
12:53:01BiblioLeader —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
12:30:40EDUCAȚIA DEONTOLOGICĂ A PERSONALULUI DE SPECIALITATE DIN BIBLIOTECI —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
09:40:29Politica externă “cu ochii închiși” a Moldovei? —» Dionis Cenuşa
09:25:57“Terorism” moldovenesc în SUA. Atacul asupra Capitoliului —» Cojocari Vitalie
00:38:01bloody —» turn up the silence
20:57:27PALESTINE HAS BECOME THE FIRST COUNTRY IN THE MIDDLE EAST TO REGISTER SPUTNIK V VACCINE —» ajna-blogging-press
17:53:05Iubiri trecute —» Frinturi din suflet de femeie
14:07:21Noul an: importanța trăirii în lumina veșniciei —» Moldova Creștină
14:00:23De ce nu sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele —» Sunt MAMĂ!
13:54:47La clătite, înainte! Rețeta celor mai delicioase clătite americane + o activitate pentru copii —» Sunt MAMĂ!