154118 cazuri COVID-19 în Moldova
6463 – cazuri active
144356 – cazuri vindecate
3299 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 21 ianuarie 2021 ora 03:22


…My June Favorites

Dear readers,

Incepusem postul mai demult, dar nu-l puteam finisa pentru ca nu aveam suficiente elemente. Am preferat sa nu mai comentez prea mult la adresa verii pentru ca desi e prezenta, nu am spiritul vacantei. Why? Pentru ca inca NU AM VACANTA. Deci da, va puteti imagina cit ma streseaza toate wall-posturile pe facebook pe tema asta. Nu comentez nici la adresa alegerilor municipale pentru ca ar fi a long and furious rant. Dar iar ma limitez la lucrurile care-mi plac. Incerc sa fiu pozitiva.

Weekendul trecut am fost in Frankfurt, Germania si in cel care vine plec in Venetia, Italia. In plus, scoala merge extrem de bine si fac cit pot in scurtul timp cit mi-a ramas. Azi am prezentat trei lectii la rind, colegii au zis ca e oficial ziua mea de vorbit. Abia acum realizez cit de multe am reusit sa fac de cind sunt aici. Nivelul meu de germana a crescut radical si m-am schimbat pozitiv in atitea alte privinte.

TV & Movies:

 • Secret Diary of a Call Girl – Despre viata unei prostituate de lux din londra, dupa cartea inspirata din viata reala a acestei “Belle de Jour”. Asteptasem sa se termine sezonul 4 ca sa-l privesc tot odata si ma bucur ca a facut-o, acum abia astept sa termin. Primele 3 sezoane sunt extrem de interesante.
 • Friends – Ah, clasicul. Asta a fost inceputul. Mergea la TV si priveam zilnic dupa scoala cite un episod, acum o sa le privesc toate in ordine. Mi-a fost dor.
 • Liar Game – Un serial japonez de la manga cu aceeasi nume (care mi se pare si mai faina), are deja doua sezoane, si povestea e una extrem de ciudata si de interesanta. O fata extrem de naiva si de cinstita se lasa prinsa intr-un joc crud in care toata lumea minte, iar daca nu o faci intri in datorii de milioane.

Music:

 • Regina Spektor – Hotel Song A little bag of cocaine/So who’s the girl wearing my dress?
 • Bill WithersAin’t no sunshine when she’s gone Ain’t no sunshine when she’s gone/It’s not warm when she’s away…
 • Adele – Rolling In The Deep The scars of your love remind me of us/They keep me thinking that we almost had it all
 • Regina Spektor – Better If I kiss you where it’s sore/ Will you feel better, better, better? Will you feel anything at all?
 • Dolly Parton – JoleneYour smile is like a breath of spring/Your voice is soft like summer rain
 • LeAnn Rimes – Can’t Fight The Moonlight But you know that you can’t fight the moonlight/Deep in the dark /You’ll surrender your heart
 • The Buggles – Video killed the radio star They took the credit for your second symphony/Rewritten by machine and new technology
 • Michael Jackson & Freddie Mercury – There must be more to life than this There must be more to life than living/There must be more than meets the eye

Books & Magazines:

 • Mabel Hale – Beautiful Girlhood – O viziune interesanta in privinta maturizarii si a dezvoltarii valorilor de femeie.
 • Edgar Allan Poe – The Cask of Amontillado – Am citit-o prima data cu vreo 3 veri in urma si mi-a placut cruzimea. E un gen de crima absurda. Scurta povestire, read it.
 • T. Arnold Haultain – Hints for Lovers – Am ascultat-o in ultimele seri ca audio book si prezinta niste arhetipuri fascinante, relatii, femei, barbati, cite ceva despre tot. Foarte unic caracterizat. 
 • Arthur Shopenhauer – Arta controversei (sau Arta de a avea dreptate) – E evident de ce ma fascineaza cartea, vorbeste despre logica si dialectica, are zeci de observatii psihologice si e un subiect complex.
 • Matchbook Magazine – Revista online cu pagini foarte bine scrise si frumos redactate, linkuri catre toate sursele si obiectele expuse in revista. Sunt de recent fana.

Random:

 • Audio books – multe le gasesti gratis online, sunt foarte geniale cind mergi mult cu subway-ul si pentru mine au devenit si un anti-insomniac.
 • Masti de par- avind in vedere ca a venit vara si parul devine uscat,  sensibil si despicat, trebuie sa avem la fel de multa grija de el precum avem de piele, iar mastile ne salveaza.
 • H&M – okey, initial nu intelegeam obsesia in jurul lui, dar acum o inteleg. e mega-accesibil, are toate basics-urile imaginabile si e peste tot.
 • Nunti – avind in vedere ca am o multime de nunti la care sunt invitata in viitorul apropiat, am devenit un pic fascinata de proces, rochii, shoes, muzica, magie. Citeam si un articol zilele trecute despre originea rochiei albe.
 • Daisy Eau so Fresh – noua versiune a parfumului arhi-cunoscut Daisy de Marc Jacobs, un pic mai dulce. am avut un tester si a devenit oficial top item pe wishlist-ul meu.

Ce sfaturi imi puteti da in legatura cu plecarea in Italia? Ce ar trebui sa incerc? Cum au fost ultimele saptamiini pentru voi?

Lots of Love, LilySursa
2011-06-06 21:01:34Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

15:23:53Borta pământului —» Gheorghe Erizanu
13:17:16Prezentare de carte —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
21:18:11då-i då-i då-i !!! —» turn up the silence
14:02:37La coadă la vaccinare —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
09:50:05FAPTUL SI FILOSOFIA IMPACARII —» adevaruri biblice
07:56:28“De câte ori trebuie să-ţi spun…” | Costel Oglice —» Moldova Creștină
19:06:47©️ Știi ce contează în viață? —» Licurici de suflet
13:41:47Rusia a stabilit controlul asupra Crimeei înainte de „referendum” – CEDO —» ACUM ÎN UCRAINA
13:41:25CEDO va analiza 11 plângeri ale Ucrainei împotriva Federației Ruse cu privire la încălcările drepturilor omului din Crimeea —» ACUM ÎN UCRAINA
07:48:42După pornirile inimii —» Moldova Creștină
22:04:08now —» turn up the silence
19:01:37Când poate ajunge în Moldova vaccinul promis de România? —» Dionis Cenuşa
14:43:22Universitatea de Medicină apără diploma de master dăruită de Ababii dnei Nemerenco :) —» un alt blog
14:25:02Pagube de 1,4 miliarde de euro după ninsorile istorice din Madrid. Autoritățile vor ca orașul să fie declarat zonă de dezastru natural —» Elena Robu
14:06:30Cazul GEMENI // Moldova riscă să piardă la CtEDO 100 milioane de euro și la toți le e în cot? —» un alt blog
11:40:09171 de ani de la nașterea marelui poet – Mihai Eminescu —» Liceul Teoretic “Mihail Sadoveanu”, Călăraşi
09:14:22Președintele României Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva COVID-19 —» Elena Robu
07:47:47Să ne implicăm în binele țării —» Moldova Creștină
07:01:38„Casa mea a fost Biblioteca” —» Blog de biblioteconomie şi ştiinţa informării
06:40:00Dragă mămică, închide laptopul și ai grijă de cel mic! —» Sunt MAMĂ!
20:09:36dis —» turn up the silence
19:22:00Despre cazul SA Gemeni, Poroșenko și alți granguri —» Curaj.TV | Media alternativă
18:40:02Sfântul Cuvios Octavian de Volterra —» VIAŢA DE FAMILIE
18:37:415 greșeli pe care le facem noi, părinții, atunci când copiii răcesc sau au gripă —» Sunt MAMĂ!
16:28:30New Theme: Twenty Twenty One —» costica