25814 cazuri COVID-19 în Moldova
6837 – cazuri active
18167 – cazuri vindecate
810 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 4 august 2020 ora 23:11


…My June Favorites

Dear readers,

Incepusem postul mai demult, dar nu-l puteam finisa pentru ca nu aveam suficiente elemente. Am preferat sa nu mai comentez prea mult la adresa verii pentru ca desi e prezenta, nu am spiritul vacantei. Why? Pentru ca inca NU AM VACANTA. Deci da, va puteti imagina cit ma streseaza toate wall-posturile pe facebook pe tema asta. Nu comentez nici la adresa alegerilor municipale pentru ca ar fi a long and furious rant. Dar iar ma limitez la lucrurile care-mi plac. Incerc sa fiu pozitiva.

Weekendul trecut am fost in Frankfurt, Germania si in cel care vine plec in Venetia, Italia. In plus, scoala merge extrem de bine si fac cit pot in scurtul timp cit mi-a ramas. Azi am prezentat trei lectii la rind, colegii au zis ca e oficial ziua mea de vorbit. Abia acum realizez cit de multe am reusit sa fac de cind sunt aici. Nivelul meu de germana a crescut radical si m-am schimbat pozitiv in atitea alte privinte.

TV & Movies:

 • Secret Diary of a Call Girl – Despre viata unei prostituate de lux din londra, dupa cartea inspirata din viata reala a acestei “Belle de Jour”. Asteptasem sa se termine sezonul 4 ca sa-l privesc tot odata si ma bucur ca a facut-o, acum abia astept sa termin. Primele 3 sezoane sunt extrem de interesante.
 • Friends – Ah, clasicul. Asta a fost inceputul. Mergea la TV si priveam zilnic dupa scoala cite un episod, acum o sa le privesc toate in ordine. Mi-a fost dor.
 • Liar Game – Un serial japonez de la manga cu aceeasi nume (care mi se pare si mai faina), are deja doua sezoane, si povestea e una extrem de ciudata si de interesanta. O fata extrem de naiva si de cinstita se lasa prinsa intr-un joc crud in care toata lumea minte, iar daca nu o faci intri in datorii de milioane.

Music:

 • Regina Spektor – Hotel Song A little bag of cocaine/So who’s the girl wearing my dress?
 • Bill WithersAin’t no sunshine when she’s gone Ain’t no sunshine when she’s gone/It’s not warm when she’s away…
 • Adele – Rolling In The Deep The scars of your love remind me of us/They keep me thinking that we almost had it all
 • Regina Spektor – Better If I kiss you where it’s sore/ Will you feel better, better, better? Will you feel anything at all?
 • Dolly Parton – JoleneYour smile is like a breath of spring/Your voice is soft like summer rain
 • LeAnn Rimes – Can’t Fight The Moonlight But you know that you can’t fight the moonlight/Deep in the dark /You’ll surrender your heart
 • The Buggles – Video killed the radio star They took the credit for your second symphony/Rewritten by machine and new technology
 • Michael Jackson & Freddie Mercury – There must be more to life than this There must be more to life than living/There must be more than meets the eye

Books & Magazines:

 • Mabel Hale – Beautiful Girlhood – O viziune interesanta in privinta maturizarii si a dezvoltarii valorilor de femeie.
 • Edgar Allan Poe – The Cask of Amontillado – Am citit-o prima data cu vreo 3 veri in urma si mi-a placut cruzimea. E un gen de crima absurda. Scurta povestire, read it.
 • T. Arnold Haultain – Hints for Lovers – Am ascultat-o in ultimele seri ca audio book si prezinta niste arhetipuri fascinante, relatii, femei, barbati, cite ceva despre tot. Foarte unic caracterizat. 
 • Arthur Shopenhauer – Arta controversei (sau Arta de a avea dreptate) – E evident de ce ma fascineaza cartea, vorbeste despre logica si dialectica, are zeci de observatii psihologice si e un subiect complex.
 • Matchbook Magazine – Revista online cu pagini foarte bine scrise si frumos redactate, linkuri catre toate sursele si obiectele expuse in revista. Sunt de recent fana.

Random:

 • Audio books – multe le gasesti gratis online, sunt foarte geniale cind mergi mult cu subway-ul si pentru mine au devenit si un anti-insomniac.
 • Masti de par- avind in vedere ca a venit vara si parul devine uscat,  sensibil si despicat, trebuie sa avem la fel de multa grija de el precum avem de piele, iar mastile ne salveaza.
 • H&M – okey, initial nu intelegeam obsesia in jurul lui, dar acum o inteleg. e mega-accesibil, are toate basics-urile imaginabile si e peste tot.
 • Nunti – avind in vedere ca am o multime de nunti la care sunt invitata in viitorul apropiat, am devenit un pic fascinata de proces, rochii, shoes, muzica, magie. Citeam si un articol zilele trecute despre originea rochiei albe.
 • Daisy Eau so Fresh – noua versiune a parfumului arhi-cunoscut Daisy de Marc Jacobs, un pic mai dulce. am avut un tester si a devenit oficial top item pe wishlist-ul meu.

Ce sfaturi imi puteti da in legatura cu plecarea in Italia? Ce ar trebui sa incerc? Cum au fost ultimele saptamiini pentru voi?

Lots of Love, LilySursa
2011-06-06 21:01:34Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

17:22:00Legenda fotbalului din Nisporeni, Victor Cîrlig, la 55 de ani. Vezi ce realizări irepetabile a avut! —» Sandu GRECU
14:36:31(VIDEO) Diana Crudu, după ce a fost amendată că a arborat tricolorul: ”Poliția și-a permis să îmi falsifice semnătura” —» Elena Robu
12:58:43Top vânzări iulie 2020. Librăriile Cartier —» Gheorghe Erizanu
12:44:49Ministrul Afacerilor Interne Arsen Avakov: în Ucraina sunt cercetate dosare penale pentru crimele comise de CMP «Wagner» în Donbass —» ACUM ÎN UCRAINA
11:55:20Un nou atelier de planificare strategică —» Centrul Comunitar Instruire, Acces Informaţie Călăraşi
11:18:09Locuiește în podul unei case părăsite —» Curaj.TV | Media alternativă
11:13:40Discuție MolDox: despre femei în industria filmului de pe plai —» Curaj.TV | Media alternativă
10:30:42Când ești sora mai mare… vii cu dedicație pentru frații mai mici —» Sunt MAMĂ!
09:13:40Ceva filme —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
08:36:07Toyota Auris 1.4 D4D решение проблемы забитого сажевого DPF —» Сажевые фильтры (DPF/ FAP). Чип тюнинг. Теория, практика.
06:32:27Diaspora: În ce condiții puteți intra în R. Moldova fără ca să stați în carantină —» Elena Robu
05:39:40Zile* —» Andrei LANGA. Blogul personal
05:39:19Ferestre* —» Andrei LANGA. Blogul personal
04:26:57DESPRE O CARTE APĂRUTĂ ÎN POLONIA —» Leo Butnaru
23:10:09Jios Vântu!, de Valera Otcat —» Curaj.TV | Media alternativă
20:00:09Pe urmele hoților de lemn II (investigație Recorder) —» Curaj.TV | Media alternativă
19:36:31BMW 520d G30 chiptuning Moldova by Dieselok [+41 HP/ 73 Nm]. 2 литра сока! —» Сажевые фильтры (DPF/ FAP). Чип тюнинг. Теория, практика.
08:31:48Câți cetățeni au traversat frontiera R. Moldova în ultima săptămână —» Elena Robu
07:42:1431/40: „Micul Prinț” de Antoine de Saint-Exupery —» Sunt MAMĂ!
06:46:14eBook Cartier. Top vânzări iulie 2020 —» Gheorghe Erizanu
01:31:57Fiica unui evreu român - prima femeie Președinte al unui stat din America de Sud —» Blogul unui romancier basarabean
19:57:15Săptămâna în care s-a facut comisie pentru a schimba ţara —» Un PUNCT din .FR
19:55:39Fosta primărie din Bălți e mutilată —» Curaj.TV | Media alternativă
18:34:53©️ Calea ta —» Licurici de suflet
17:27:44Despre republica lui Stalin și holocaustul romilor #palavre —» Curaj.TV | Media alternativă