Totul.md: doi ani pe calea succesului

Totul.md este primul portal informativ de căutare pe piaţa serviciilor de informare din Republica Moldova. “Totul se va găsi!” – sub acest moto, compania „AllianceTrade Group” SRO a creat o sursă unică de informaţii, care poate satisface necesitatea informaţiilor utile, relevante şi actuale a fiecărui locuitor din Moldova şi de peste hotarele republicii.

Corespondentul Totul.md a vorbit despre realizările companiei, despre proiectele curente, despre planurile de viitor şi perspectivele pe termen lung cu fondatorul ALLIANCE TRADE GROUP SRO, Perjan Andrei.

- Dl. Andrei, în viaţa oricărei companii, doi ani reprezintă o perioadă relativ scurtă. Cum apreciaţi această etapă a drumului parcurs?

- Într-adevăr, pentru dezvoltarea unei întreprinderi, asemenea perioadă de timp este evaluată ca o fază iniţială, în care are loc reglarea mecanismului de lucru al companiei, stabilirea şi consolidarea legăturilor cu partenerii, elaborarea campaniei de familiarizare a utilizatorilor cu serviciile noastre.

Noi am apreciat etapa iniţială a activităţii noastre ca fiind foarte reuşită.

Totul.md a fost conceput ca o sursă ce conţine numeroase informaţii din Moldova, care poate satisface nevoile de informare a fiecărui utilizator.
Pe parcursul acestei perioade, noi am deschis peste 16 servicii tematice care zilnic ajută utilizatorii să găsească informaţiile dorite.

Astăzi, ratingurile site-ului nostru demonstrează corectitudinea direcţiei de dezvoltare alese. Conform rating-ului Alexa, printre cele mai populare site-uri după accesare în Republica Moldova, noi ocupăm locul 26. Dacă vom lua în consideraţie evaluarea resurselor din Moldova, noi intrăm în lista primelor 10 site-uri, iar în unele segmente intrăm în primele cinci poziţii sau ocupăm chiar primul loc.

Pentru o perioadă de 24 de luni de activitate, aceşti indicatori sunt excelenţi.

- În opinia dumneavoastră, ce stă la baza succesului unui proiect?

- Cu fiecare zi ce trece, noi suntem tot mai convinşi că apariţia serviciului nostru este dictată de necesităţile pieţei interne.

Cercetările noastre, confirmate de datele multor companii de renume, arată că astăzi numărul de utilizatori ai Internetului din Republica Moldova ajunge la 1295000 de persoane.

La etapa actuală, suntem unicul portal informativ de căutare din Republica Moldova şi depunem toate eforturile pentru a ajuta utilizatorii să fie sincer şi imparţial informaţi, furnizându-le informaţiile corecte la momentul potrivit.

Iniţial, scopul nostru a fost şi va rămâne lucrul în beneficiul utilizatorilor, dezvoltarea internetului ca industrie în Republica Moldova, şi anume această abordare este apreciată de către partenerii noştri.

- Care este poziţia companiei Dvs. în ceea ce priveşte atitudinea faţă de concurenţii de pe piaţa serviciilor informaţionale din Moldova?

- Noi suntem adepţii unei concurenţe sănătoase, şi suntem bucuroşi de apariţia noilor site-uri. La lansarea noastră, fondatorii unor resurse priveau cu nemulţumire în direcţia noastră, dar aceasta i-a determinat să se dezvolte, să lucreze în continuare asupra unor aspecte, cum ar fi designul şi calitatea lucrului.

Punctele noastre forte sunt bazate pe un număr mare de service-uri tematice, pe loialitatea manifestată faţă de parteneri şi vizitatori, pe concentrarea asupra nevoilor utilizatorilor Internetului.

În domeniul produselor publicitare, noi desfăşurăm numeroase acţiuni promoţionale, destinate clienţilor noştri, dezvoltând conștientizarea perspectivităţii şi eficienţei acestui tip de serviciu în domeniul dezvoltării afacerilor, deoarece anume internetul este capabil să facă faţă în mod eficient acestei sarcini.

- Cum vedeţi portalul Totul.md peste un an şi în perspectivă mai îndepărtată?

- Timpul trece foarte repede, şi noi încercăm să îmbunătăţim serviciile existente şi să introducem noi servicii pentru utilizatorii noştri. Acum, suntem implicaţi în deschiderea unor domenii, cum ar fi Imobiliare, Divertisment, Sănătate, Informativ, Bani virtuali, Plata prin intermediul internetului.

Toate eforturile noastre sunt îndreptate spre scopul de a deveni cea mai principală resursă de informare din Moldova, care se va răsfrânge asupra tuturor sferelor vieţii. În următorii cinci ani, ne propunem să intrăm în top cinci cele mai vizitate site-uri din Moldova, dar în perspectivă pe termen lung, intenţionăm să devenim primii în toate ratingurile, pentru a da un impuls enorm dezvoltării Internetului în Moldova, ca industrie, care va face parte din PIB-ul ţării.

Sunt sigur că Moldova este o ţară destul de mică şi este capabilă să atingă un nivel de dezvoltare, care va ajuta toţi cetăţenii să trăiască în demnitate şi să lucreze în ţara lor.

- Spuneţi vă rog, ce idee stimulează activitatea companiei, permiţându-vă să fiţi sigur că întotdeauna veţi fi necesari fiecărui locuitor al Moldovei?

- Portalul nostru este o sursă de informare a publicului. Cum se spune, dacă eşti informat, eşti înarmat. Ritmul de viaţă îi motivează pe oameni să-şi utilizeze mai eficient timpul dispus, iar portalul nostru include toate domeniile de activitate, şi chiar dacă pare a fi ambiţios, noi tindem anume spre acest lucru.

Din păcate, în mediul Internet, inclusiv în Republica Moldova, o perioadă de timp îşi desfăşurau activitatea companii şi oameni fără scrupule, care aveau drept scop propriul profit, ceea ce a provocat frustrarea multor utilizatori în această industrie. Şi astăzi suntem nevoiţi să depăşim opinia formată cândva.

Angajaţii companiei sunt o echipă tânără, care efectuează zilnic o muncă dificilă, dar importantă, îndreptată spre scopul de a reconstrui încrederea şi de a forma o nouă atitudine faţă de industria Internetului.

Trebuie să ţinem minte că internetul este capabil să ajute tuturor, oferind posibilitatea auto-realizării şi bunăstării fiecărui individ şi ţării ca un întreg, anume despre aceasta vorbim zilnic oamenilor prin articolele noastre. Ideea portalului ajută să atingem acest scop.

Sursa: totul.md


Sursa
2011-06-06 12:50:29Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

13:13:345G în avioane, Wi-Fi pe șosele – decizia Comisiei Europene deschide noi oportunități de inovare —» Elena Robu
07:06:26Фотографы —» Бессарабские хроники
06:44:20RELAȚIA CU UN BĂRBAT NARCIS —» Lifestyle
14:56:21Idealul unității naționale - 1 decembrie 1918: Expoziție virtuală tematică —» BiblioCity
12:14:58Rezultatele Evaluării externe periodice 2021-2022 —» Blogul elevilor din satul Chetrosu
15:24:40Prima întâlnire cu un scriitor —» BiblioCity
10:00:48Pâinea noastră cea de toate zilele —» Moldova Creștină
10:00:21Să îmi iubesc dușmanul | Editorial Radu Blendarencu —» Moldova Creștină
19:06:54Omonimele – cum le deosebim sensul? —» Moldova Creștină
18:47:23RomStoria: Noi nu suntem țigani! —» Curaj.TV | Media alternativă
17:10:59Au lăsat mașina în intersecție ca să-și ia de mîncare! —» Curaj.TV | Media alternativă
12:50:17Nu-și mai roade unghiile! Cum am rezolvat problema —» Sunt MAMĂ!
11:10:30Jurnaliștii comunitari au participat la Gala Jurnalistului Comunitar —» BPR Ungheni's Blog
08:01:35Сказочная палитра Бессарабии на полотнах Михаила Пейкова —» BiblioCity
09:09:21Activități Advent Calendar 2022. Ce vom face anul acesta —» Sunt MAMĂ!
07:04:35LINIA VIEȚII —» Leo Butnaru
14:49:58DINTR-O POSIBILĂ ANTOLOGIE, 2014 —» Leo Butnaru
12:34:49Dorința Sexuală Primitivă, Diferența de Vârstă în Relație și Erecția la Copii —» Curaj.TV | Media alternativă
10:11:03SOLIDARITATE —» Leo Butnaru
07:07:40Milostenia nu-i mai mult sau mai puţin merituoasă, după însemnătatea darurilor —» Portalul Tineretului Ortodox din Moldova
20:08:31Polițistă la volan, la fel ca bărbații cu epoleți, sfidătoare —» Curaj.TV | Media alternativă
19:47:06Am pierdut mii de dolari pe false ”investiții”! —» Curaj.TV | Media alternativă
16:46:38Imagine Dragons va cânta la festivalul Untold 2023 —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
10:00:08Anxietatea – de la cauze și consecințe, la soluții —» Moldova Creștină
08:50:04DIN ISTORIA (ȘI GEOGRAFIA) LITERATURII ROMÂNE ÎN IMAGINI © —» Leo Butnaru