157626 cazuri COVID-19 în Moldova
6366 – cazuri active
147864 – cazuri vindecate
3396 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 28 ianuarie 2021 ora 15:22


Totul.md: doi ani pe calea succesului

Totul.md este primul portal informativ de căutare pe piaţa serviciilor de informare din Republica Moldova. “Totul se va găsi!” – sub acest moto, compania „AllianceTrade Group” SRO a creat o sursă unică de informaţii, care poate satisface necesitatea informaţiilor utile, relevante şi actuale a fiecărui locuitor din Moldova şi de peste hotarele republicii.

Corespondentul Totul.md a vorbit despre realizările companiei, despre proiectele curente, despre planurile de viitor şi perspectivele pe termen lung cu fondatorul ALLIANCE TRADE GROUP SRO, Perjan Andrei.

- Dl. Andrei, în viaţa oricărei companii, doi ani reprezintă o perioadă relativ scurtă. Cum apreciaţi această etapă a drumului parcurs?

- Într-adevăr, pentru dezvoltarea unei întreprinderi, asemenea perioadă de timp este evaluată ca o fază iniţială, în care are loc reglarea mecanismului de lucru al companiei, stabilirea şi consolidarea legăturilor cu partenerii, elaborarea campaniei de familiarizare a utilizatorilor cu serviciile noastre.

Noi am apreciat etapa iniţială a activităţii noastre ca fiind foarte reuşită.

Totul.md a fost conceput ca o sursă ce conţine numeroase informaţii din Moldova, care poate satisface nevoile de informare a fiecărui utilizator.
Pe parcursul acestei perioade, noi am deschis peste 16 servicii tematice care zilnic ajută utilizatorii să găsească informaţiile dorite.

Astăzi, ratingurile site-ului nostru demonstrează corectitudinea direcţiei de dezvoltare alese. Conform rating-ului Alexa, printre cele mai populare site-uri după accesare în Republica Moldova, noi ocupăm locul 26. Dacă vom lua în consideraţie evaluarea resurselor din Moldova, noi intrăm în lista primelor 10 site-uri, iar în unele segmente intrăm în primele cinci poziţii sau ocupăm chiar primul loc.

Pentru o perioadă de 24 de luni de activitate, aceşti indicatori sunt excelenţi.

- În opinia dumneavoastră, ce stă la baza succesului unui proiect?

- Cu fiecare zi ce trece, noi suntem tot mai convinşi că apariţia serviciului nostru este dictată de necesităţile pieţei interne.

Cercetările noastre, confirmate de datele multor companii de renume, arată că astăzi numărul de utilizatori ai Internetului din Republica Moldova ajunge la 1295000 de persoane.

La etapa actuală, suntem unicul portal informativ de căutare din Republica Moldova şi depunem toate eforturile pentru a ajuta utilizatorii să fie sincer şi imparţial informaţi, furnizându-le informaţiile corecte la momentul potrivit.

Iniţial, scopul nostru a fost şi va rămâne lucrul în beneficiul utilizatorilor, dezvoltarea internetului ca industrie în Republica Moldova, şi anume această abordare este apreciată de către partenerii noştri.

- Care este poziţia companiei Dvs. în ceea ce priveşte atitudinea faţă de concurenţii de pe piaţa serviciilor informaţionale din Moldova?

- Noi suntem adepţii unei concurenţe sănătoase, şi suntem bucuroşi de apariţia noilor site-uri. La lansarea noastră, fondatorii unor resurse priveau cu nemulţumire în direcţia noastră, dar aceasta i-a determinat să se dezvolte, să lucreze în continuare asupra unor aspecte, cum ar fi designul şi calitatea lucrului.

Punctele noastre forte sunt bazate pe un număr mare de service-uri tematice, pe loialitatea manifestată faţă de parteneri şi vizitatori, pe concentrarea asupra nevoilor utilizatorilor Internetului.

În domeniul produselor publicitare, noi desfăşurăm numeroase acţiuni promoţionale, destinate clienţilor noştri, dezvoltând conștientizarea perspectivităţii şi eficienţei acestui tip de serviciu în domeniul dezvoltării afacerilor, deoarece anume internetul este capabil să facă faţă în mod eficient acestei sarcini.

- Cum vedeţi portalul Totul.md peste un an şi în perspectivă mai îndepărtată?

- Timpul trece foarte repede, şi noi încercăm să îmbunătăţim serviciile existente şi să introducem noi servicii pentru utilizatorii noştri. Acum, suntem implicaţi în deschiderea unor domenii, cum ar fi Imobiliare, Divertisment, Sănătate, Informativ, Bani virtuali, Plata prin intermediul internetului.

Toate eforturile noastre sunt îndreptate spre scopul de a deveni cea mai principală resursă de informare din Moldova, care se va răsfrânge asupra tuturor sferelor vieţii. În următorii cinci ani, ne propunem să intrăm în top cinci cele mai vizitate site-uri din Moldova, dar în perspectivă pe termen lung, intenţionăm să devenim primii în toate ratingurile, pentru a da un impuls enorm dezvoltării Internetului în Moldova, ca industrie, care va face parte din PIB-ul ţării.

Sunt sigur că Moldova este o ţară destul de mică şi este capabilă să atingă un nivel de dezvoltare, care va ajuta toţi cetăţenii să trăiască în demnitate şi să lucreze în ţara lor.

- Spuneţi vă rog, ce idee stimulează activitatea companiei, permiţându-vă să fiţi sigur că întotdeauna veţi fi necesari fiecărui locuitor al Moldovei?

- Portalul nostru este o sursă de informare a publicului. Cum se spune, dacă eşti informat, eşti înarmat. Ritmul de viaţă îi motivează pe oameni să-şi utilizeze mai eficient timpul dispus, iar portalul nostru include toate domeniile de activitate, şi chiar dacă pare a fi ambiţios, noi tindem anume spre acest lucru.

Din păcate, în mediul Internet, inclusiv în Republica Moldova, o perioadă de timp îşi desfăşurau activitatea companii şi oameni fără scrupule, care aveau drept scop propriul profit, ceea ce a provocat frustrarea multor utilizatori în această industrie. Şi astăzi suntem nevoiţi să depăşim opinia formată cândva.

Angajaţii companiei sunt o echipă tânără, care efectuează zilnic o muncă dificilă, dar importantă, îndreptată spre scopul de a reconstrui încrederea şi de a forma o nouă atitudine faţă de industria Internetului.

Trebuie să ţinem minte că internetul este capabil să ajute tuturor, oferind posibilitatea auto-realizării şi bunăstării fiecărui individ şi ţării ca un întreg, anume despre aceasta vorbim zilnic oamenilor prin articolele noastre. Ideea portalului ajută să atingem acest scop.

Sursa: totul.md


Sursa
2011-06-06 12:50:29Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

08:30:005 actions you can take now to improve your online privacy —» Luchian Alexandru
03:09:00White tiger și dilemele existențiale —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
21:39:34©️ Etichete —» Licurici de suflet
17:46:11“Planul B” al Președintelui Sandu și costurile facerii alegerilor anticipate —» Dionis Cenuşa
15:44:31Fost ministru al Finanțelor propus premier de către Maia Sandu —» Elena Robu
10:48:17”Limba română, unica stăpână” în R. Moldova. Ce avem însă în realitate? —» Elena Robu
09:28:07Asasinul orb / Margaret Atwood —» Frinturi din suflet de femeie
06:00:30Garda de Corp a Președintei, ”Șeful” de la SPPS, a făcut fals în declarații —» un alt blog
17:25:31Nu te uita în spate! —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
14:55:00Discurs inflamat la Microfonul Liber despre nedreptate —» Curaj.TV | Media alternativă
14:55:00Pierdut în labirintul instituțiilor de stat corupt şi birocratizat —» Curaj.TV | Media alternativă
14:16:00A venit din sat la Preşedinţie cu mai multe probleme —» Curaj.TV | Media alternativă
13:32:04Nicolae Mătcaș: Risipă și măsură. Biobibliografie —» Biblioteca Hristo Botev
12:09:22Liuba Dimitriu – un nume necunoscut printre poeţii basarabeni —» Biblioteca Hristo Botev
11:00:09Fără istericale! —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
10:33:2322 februarie – 5 martie 2021 sesiune online IT pentru profesori și părinți creștini —» Cursurile de computere SCRIPTEHINFO
09:48:27Болгария спасла своих соотечественников-евреев во время Холокоста —» Biblioteca Hristo Botev
06:42:53EducațieOnline.md la cheremul „influenserilor”… // Scurte concluzii —» un alt blog
20:36:21PHOTO OF THE DAY- How to relax —» ajna-blogging-press
18:18:59The world above the world —» Dragostina Vicol – jurnalism militar
18:02:14Luni, Week4 —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
17:01:47Limbajul din poezie —» Andrei LANGA. Blogul personal
16:12:20Lumea deasupra lumii —» Dragostina Vicol – jurnalism militar
16:11:40Building Single-Page Websites on WordPress.com —» costica
14:07:51©️ Încurajare —» Licurici de suflet