157626 cazuri COVID-19 în Moldova
6366 – cazuri active
147864 – cazuri vindecate
3396 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 28 ianuarie 2021 ora 07:22


Corina Evtodieva- Miss Universitate 2011

 -Nu, nu suntem rude , din păcate, Evtodieva este doar o derivată de la Evtodie:) Corina Evtodieva e fata cu o droaie de prieteni cu care îşi împarte timpul liber la maxim prin localurile alese de ei “sînt cîteva club-uri preferate, nu vreau sa le menţionez denumirea, dar le apreciez pentru genul şi calitatea muzicii, design-ul, angajaţii…sînt mai multe criterii, dar nu sînt pretenţioasă la acest capitol, de obicei unde decid să meargă prietenii mei, acolo îi insoţesc, ştiu că au gusturi bune“. După o discuţie pe tonuri plăcute cu Corina, am aflat că este o persoană care iubeşte arta, sportul… deci tot ce este şi construieşte frumusul “ În timpul liber îmi place să practic sport(dans,volei,fotbal-în trecut), aşadar optez pentru o viaţă activă, dar ador şi somnul dulce. 4 ani am practicat dans sportiv, după care  am încercat şi balet, jazz, r’n'b..am gustat cîte un pic din toate. Pot spune că latino şi r’n'b  solicită multă energie, iar latino, în mod special- senzualitate şi simt că aceste stiluri ma reprezintă.
Îmi place să citesc ceva din literatura franceză sau rusă, să scriu diverse articole despre domeniile care mă interesează, dar îmi plac lucruri mărunte precum plimbările prin oraş, să merg la teatru, să vizitez club-uri de noapte,însă examenele mi-au cam rărit orarul vizitelor :) Îmi place să discut cu persoane dezvoltate multilateral, cărora nu le place monotoni, dar aspiră spre noi  culmi. Corina e o fire modestă şi ambiţioasă. Aceste calităţi şi încă multe altele au determinat-o să fie ea, aşa cum este!
Nu e de ascuns faptul că s-a filmat în citeva clip-uri video atît pentru România, cît şi pentru Moldova şi show-uri televizate. La întrebarea mea ” Ce îţi este mai aproape de suflet?” ,Corina a răspuns: “hmmm..sincer, apreciez lucrurile simple în viaţă, de aia îmi este aproape de suflet, momentele petrecute alături de iubit(un film vizionat împreună, o conversaţie de suflet), de aventurile trăite alături de prieteni, chiar şi de momentele cînd sînt criticată de părinţi, căci anume critica lor mă motivează să realizez cît mai mult posibil.”
În ultimul timp, viaţa îi devenise mai monotonă şi şi-a zis să se implice în ceva nou- “… daca sincer la început aveam o atitudine cam indiferentă (primele 10 min) ,după care am devenit serioasă şi am început să muncesc asupra mea şi uite că a dat roade! Sincer,a fost prima mea experienţă de acest gen şi de aia am fost surprinsă cînd am auzit numele meu, posibil că m-a ajutat faptul că pe scenă ma simt comfortabil şi sigură, datorită experienţei de dans“.

La aşa gen de evenimente deseori se găsesc nişte concurente invidioase şi pot să pună ceva piedici, dar prin torentul acela de fete s-au găsit doar cîteva mai “ingenioase” în acest sens, doar că pînă la sfirşit nu s-au ales cu nimic –  “Să fiu sinceră, fetele au fost superbe şi deja mi-e dor de ele…nu doar repetam împreună, ci ne distram, ieşeam la un suc, ne-am bronzat împreună (unde ne-am şi ars un pic), am simţit doar aerul de concurenţă de la vreo 2 fete şi simţeam că anume ele vor titlul de Miss, să zicem, cu orice preţ!”

Deci, ASEM a cîştigat anul acesta împreună cu cea mai frumoasă fată de acolo! Corina s-a ales cu foarte multe cadouri, oferte la saloane de frumuseţe, produse cosmetice, un laptop şi muuulte de toate. Felicitaăăări!

Sursa
2011-06-03 18:31:26
Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

03:09:00White tiger și dilemele existențiale —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
21:39:34©️ Etichete —» Licurici de suflet
15:44:31Fost ministru al Finanțelor propus premier de către Maia Sandu —» Elena Robu
10:48:17”Limba română, unica stăpână” în R. Moldova. Ce avem însă în realitate? —» Elena Robu
09:28:07Asasinul orb / Margaret Atwood —» Frinturi din suflet de femeie
17:25:31Nu te uita în spate! —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
14:55:00Discurs inflamat la Microfonul Liber despre nedreptate —» Curaj.TV | Media alternativă
14:55:00Pierdut în labirintul instituțiilor de stat corupt şi birocratizat —» Curaj.TV | Media alternativă
14:16:00A venit din sat la Preşedinţie cu mai multe probleme —» Curaj.TV | Media alternativă
13:32:04Nicolae Mătcaș: Risipă și măsură. Biobibliografie —» Biblioteca Hristo Botev
12:09:22Liuba Dimitriu – un nume necunoscut printre poeţii basarabeni —» Biblioteca Hristo Botev
11:00:09Fără istericale! —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
10:33:2322 februarie – 5 martie 2021 sesiune online IT pentru profesori și părinți creștini —» Cursurile de computere SCRIPTEHINFO
09:48:27Болгария спасла своих соотечественников-евреев во время Холокоста —» Biblioteca Hristo Botev
20:36:21PHOTO OF THE DAY- How to relax —» ajna-blogging-press
18:18:59The world above the world —» Dragostina Vicol – jurnalism militar
18:02:14Luni, Week4 —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
17:01:47Limbajul din poezie —» Andrei LANGA. Blogul personal
16:12:20Lumea deasupra lumii —» Dragostina Vicol – jurnalism militar
16:11:40Building Single-Page Websites on WordPress.com —» costica
14:07:51©️ Încurajare —» Licurici de suflet
13:15:59MICRO ȘI MACRO COSMOSUL LUI MIHAI POTÂRNICHE —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
12:53:02Toată poliţia escorta o femeie bolnavă (ru) —» Curaj.TV | Media alternativă
12:46:46«Пронзительный крик», фильмы о человеческой катастрофе ХХ века, называемой «Холокост» —» Biblioteca Hristo Botev
12:34:14Judecătoriile din Chişinău, posibile focare de #covid19 —» Curaj.TV | Media alternativă