Ed_____ pt DeputatRoman

Doamna Pavlicenco, Uniunea interstatala R.Moldova – Romania este cea mai mare greseala care li se poate intampla romanilor din dreapta si stanga Prutului. Se vor crea premisele independentei Transilvaniei si vecinii unguri deabia asteapta acest lucru. Singura varianta care poate fi vazuta este unirea pur si simplu asa cum s-a facut in 1918 fara un centru bipolar de putere. Practic d-voastra propuneti o strutocamila de tara cu un minister de finante la Iasi? Nu vreau sa fiu tendentios insa mesajul d-voastra vine mai degraba din partea Rusiei in colaborare cu Ungaria care au ca principal scop in politica externa fata de Romania destabilizarea politica, economica si culturala. Chiar daca ati avea intentii bune rezultatul acestei uniri in viziunea d-voastra ar fi fatal neamului roman. Va multumes, o seara buna!

Ed_____ pentru DeputatRoman:
dle DeputatRoman bateti campii !! Eu nu am auzit atatea aberatii in viata mea, si ma MIRA ENORM de ce pot gandi unii oameni. Spre linistea dvs, Ungaria este stat membru NATO ca si Romania. Asta inseamna ca intre cele doua tari NU POATE FI MODIFICATA SUB NICI-O FORMA GRANITA.
Spre linistea dvs, Transilvania are o populatie covarstioare romaneasca! de cand s-au facut recensamante in aceasta zona romanii au avut PESTE 55% CEL PUTIN! Daca nu credeti priviti:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Popula%C5%A3iaIstoric%C4%83Transilvania.png
studiu facut de unguri !! ca sa nu spuneti ca o fi vreo minciuna !!!

Apoi romanii sunt majoritari si in Transilvania fara Banat, Crisana, Maramures, apoi romanii sunt majoritari chiar si in (fasia) Ardeal (zona de Nord-vest si sud-est a transilvaniei, data de hitleristi Ungariei) si tot asa… Singurul loc unde sunt majoritari sunt in cele doua judete Harghita si Covasna, dar care sunt constienti ca nu se pot uni cu Ungaria sau declara autonomii teritoriale.

Pt Sergiu Naghereneac: NIMENI nu a recunoscut independenta Transnistriei si NIMENI nu o sa o faca vreodata. Rusia abuzeaza si incalca mai multe tratate internationale si se foloseste de gaze pentru a crea SANTAJ lucru vazut ca TERORISM in Vest, dar nimeni nu zice PE FATA CEVA, dar cu siguranta toti din Vest “iubesc” foarte mult Rusia. Rusia se comporta intr-un mod total idiot, vrand sa arate disperata a super putere, cand de fapt nu mai este de mult (nici nu prea a fost pe vremea URSS super putere !!! a fost o minciuna gogonata —- avea rachete nucleare si chinuia popoare mici). Vrand sa mentina aceasta gogoasa umflata Rusia isi bate joc de unele tari mici chinuindu-le cu Transnistria, Abkhazia…

P.S.: Mai lasati frica deoparte domnilor… mai lasati temerile ca castiga PCRM si vaaaiii sa votam numai AIE … O PROSTIE !

1.De fapt cine este PD? 50% din PD este numai Marian Lupu. Cine este Marian Lupu??? un comunist care era lacom sa fie sef. Un comunist care dorea sa fie sef peste PCRM !! Doar ca “regele” Voronin nu prea dadea semne ca iese la pensie, si dupa ce l-a mintit 10 ani pe prostul de Marian Lupu, acesta in sfarsit i-a picat fisa dupa 10 ani !!!!!!!!!!!! si si-a facut partid.Si nici macar nu l-a facut el ci Diacov sau cum il mai cheama

2. cine este de fapt PLDM ? ca vedem ca spune “Moldova fara saracie” si apoi invadeaza Unimedia cu SOLUTIA PLMD DE IESIRE A REP.MOLDOVA DIN SARACIE !!! HA HA HA !!! “Bilete de avion low-cost” si “circulatia fara vize in U.E.” !!!!! HA HA HA! Adica PLDM vede ca singura sansa de iesire a RM din saracie, ca sa emigreze SA PLECE LA MUNCA NECALIFICATA toti cetatenii est-moldoveni ! Cam asta e Filat, alt individ care se vede mare sef, dar uita cand glumea cu Voronin cu care dealtfel se intelege foarte bine.

Noroc de PL si AMN care sunt partide si oameni care intradevar au ceva legatura cu notiunea de partid si munca in folosul cetatenilor. Si oricum AIE are puterea, sunt la guvernare, este datoria lor sa lupte contra PCRM sa nu abuzeze la alegeri cum au facut-o atatia ani de zile !!!

Important acum este ca DACA INTR-ADEVAR VA DATI SEAMA CA PNL OFERA SOLUTIA REALA SI CEA MAI CONCRETA PENTRU DEZVOLTARE A TARII VOASTRE R.MOLDOVA SI ASTA INSEMNAND O VIATA REAL MAI BUNA PENTRU VOI (VOI DIRECT VOI !!! NU VOI LA GENERAL, CI TU ALA CARE CITESTI ACUM EXACT ACEST LUCRU) ATUNCI VOTEAZA PNL FARA FRICA.

Daca votezi PNL atunci:

1. PCRM va avea voturi mai putine
2. PNL cu siguranta daca intra in Parlament atunci nu va face alianta cu PCRM (sa fim seriosi !!! adica cei mai aprigi anti-comunisti sa faca alianta cu PCMR??? ha ha ha… mai oameni buni … mai folositi si creierul)
3. PNL cu siguranta poate aduce la masa putina VERTICALITATE si DEMNITATE care sa mai atenueze aerele de superioritate a lui Filat si Lupu.
Daca nu ma credeti atunci intrebati singuri pe Lupu si pe Filat, ce parere au de parasirea RM a CSI ? si o sa isi dea arama pe fata imediat.
Lupu va vrea doar ca masa de manevra pentru ca vrea sa fie presedinte peste RM, sa isi dea importanta, sa intre in istorie…
Filat vrea puterea ca sa faca cat mai multe jocuri, in special economice.
Nu ca ar fi rau, poate.. sa devina unul presedinte si altul premier, ca apoi aduc putin mai multa libertate decat PCRM asta e clar, dar parca nu strica si putin din PNL in guvern pentru a mai pune si oameni care au o viziune in viitor si sanatoasa, nu bilete ieftine sa trimitem pe est-moldoveni la munca in UE !!! Nu degeaba PCRM face spume la gura tocmai cand aude de PNL !!! CEL MAI MARE DUSMAN A PCRM A FOST SI RAMANE PNL! Nici macar PL, PLDM, PD !!!

Veti zice ca sunt nebun, ca exagerez, ca sunt radical, ca orice… dar PCRM si creierele negre din PCRM in frunte cu Tkaciuck si Voronin nu sunt prosti !!! sunt rai ! dar nu sunt prosti ! si stiu foarte bine ca AIE este doar apa care fierbe (ii fierbe pe comunisti mai exact) dar focul este de fapt PNL !
PCRM stie ca lupta principala, la baza, acolo jos, undeva la fundamente, unde nu se vede direct la televizor, este ideologica, este de idei principale si mari, si PCRM stie ca cel mai mare dusman a lor este PNL ca varf de lance si PNL ca batul lanciei. Pentru Voronin astia Lupu si Filat sunt cantitate neglijabila, i-ar putea intoarce intr-o alianta cu PCRM imediat daca nu ar fi PL mai vigilent, ca doar au facut asta si in trecut cu PPCD.

Asa ca votati fara frica ceea ce considerati ca este bine pentru voi. De ce sa aveti regrete? Faceti ceea ce credeti ca va face sa nu simtiti regrete in viitor.

Share


Sursa
2010-10-31 07:55:01Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

07:45:46Măcelarul din Lunca Prutului – fantoma emblematică a Maiei Sandu sau de ce pe „vremuri bune” lucrurile niciodată nu sunt așa cum par a fi?! —» Sergiu Mocanu
23:46:34Triangle of Sadness —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
12:59:10La Radio Guerrilla cu Mitoș Micleușanu —» .:EU:.
10:15:29YES-EU. CEVA ESENȚIAL... —» Leo Butnaru
10:30:40DIN POEZIA FRANCEZĂ CONTEMPORANĂ —» Leo Butnaru
10:08:23Berliner: gest de solidaritate pentru vinurile moldovenești —» Fine Wine
21:29:07Poliția locală acționează pe alocuri, dar intens —» Curaj.TV | Media alternativă
21:25:29Inspectorul Felix se agită cînd e inspectat —» Curaj.TV | Media alternativă
09:25:46ИНФОРМАЦИОННО ПИСМО —» Biblioteca Hristo Botev
19:45:58True, Biblical Friendship —» Erik and Elena Brewer's Weblog
19:13:58Mai Departe cu Viorica Tătaru – Pe front în Ucraina, Propaganda de război, Transnistria —» Curaj.TV | Media alternativă
19:11:51Pericole la zebra de la parcul Bazilescu, Bucureștii Noi —» Curaj.TV | Media alternativă
18:26:54DIN POEZIA FRANCEZĂ CONTEMPORANĂ —» Leo Butnaru
15:23:47What’s New on WordPress.com: Tools to Make Designing Your Site Easier Than Ever —» Misterioz
14:50:26Program_Campania Naţională ,,Citim cu voce tare împreună” ediţia anului 2023 —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
14:44:06Anunţ - Poster_Campania Naţională ,,Citim cu voce tare împreună” ediţia anului 2023 —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
14:35:47Lectura — hrană nobilă pentru suflet —» Biblioteca Hristo Botev
14:31:1227 Ianuarie - Ziua Comemorării Victimelor Holocaustului. —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
10:15:03Pericol mortal in pasajul de la Guvern pe motiv de neglijență —» Curaj.TV | Media alternativă
04:57:00De ce familia mea nu consumă carnea de pui din comerț, laptele cu termen mare de valabilitate și marmelada —» Sunt MAMĂ!
21:27:45„Amintiri din trecutul Terrei” de Liu Cixin – o părere sinceră despre cărți (fără spoilere) —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
18:42:59Citit în ianuarie: „Oameni sărmani” de F.M. Dostoievski —» Sunt MAMĂ!
18:04:44UN POET RUS CÂNDVA EXPULZAT DIN ROMÂNIA —» Leo Butnaru
14:52:14Haiku (trad. în spaniolă) —» Andrei LANGA. Blogul personal
14:43:17CEREȚI vs. CERE-ȚI – când punem cratima? —» Moldova Creștină