Picteaza o scena din Transformers

În această vară când Transformers a ajuns pe ecrane, curând a făcut senzaţie în teatrele din întreaga lume. Chiar am mers să văd filmul din nou, în special pentru această operă de artă, în ordine pentru a obţine un sentiment mai viu pentru scenă, de asemenea am cautat idei. Este foparte important pentru creator sa prevadă imaginea în mintea lui şi să ştie dacă va crea o operă de artă bună sau nu. Am vrut sa creez o scenă umplută cu tensiune si dramă, la fel ca şi un stil fotografic din film.

Imaginea finala

Apasa click pe imaginea de mai sus pentru a vedea imaginea la dimensiunile complete.

Concepte

Desenarea mişcări – Începând de la planul de lucru, am vrut să aduc la suprafată tensiunea şi conflictul ca şi prioritate, care mă duce la o scenă de duelare şi explozie care va atrage audienţa în lucrare. M-am tulburat foarte mult când trebuia să decid dacă duelul ar trebui să se petreacă în timpul zilei sau în timpul nopţi. Într-un sfârşit am ales ăn timpul zilei care poate avea un contrast puternic şi o variatate de lumini ca şi fundal. Prima dată am început cu o schiţă, desenând actiunea.

Deoarece primul desen pe care l-am procesat nu este foarte bun, am decis sa redesenez compoziţia şi să elaborez schiţa cladirilor din jur. În acest moment am început să mă gândesc unde va fii sursa lumini.

Arhitectura – Am redesenat procesul, de asemenea am lustruit cladirile. Chiar dacă Transformers s-au bazat pe o bază ficţională şi că au venit din spaţiu, povestea s-a petrecut pe Pământ. Aşa că am vrut să creez o arhitectură care are o senzaţie tradiţională, ceva de genu ca un muzeu, în ordine ca să accentuez contrastul între maşinile high-tech şi imaginea clasică.

Elementul Dramatic - În film, Megatron este înfăţişat ca şi distrugătorul şi Optimus Prime ca şi protectorul. Prin urmare, dacă Optimus Prime este pozitionat mai aproape de camera defensivă de atac, va crea senzaţia “de a fii protejat” pentru audienţă.

Mi-am imaginat: Megatron aruncat de explozie, se aruncă spre Optimus Prime cu repeziciune. Optimus Prime este pregătit pentru atac; el ridică pumnul, slide-uri care cauzează solul  cu fulgi de ardere, pregătit să-i dea lui Megatron o lovitură mortală. Scopul compoziţiei este să creezi un cadru complet umplut cu dramă şi acţiune.

Compoziţie

Pentru a accentua tensiunea scenei, am ales o compoziţie radial care este similară cu perspectiva de baza. Întreaga compoziţie va arata ca şi explozia în sine sau o extindere a radiaţiei.

Pictând si Progresând

Pe culoare – Întelept, mi-a luat o grămadă de timp pentru a lua în considerare culoarea cerului şi, de asemenea, a trecut printr-o mulţime de schimbări. Prima data cerul a fost albastru. Totuşi, după mai multe ajustari, culoarea cerului este acuma apropiată de galben, care face întreaga nuanţă a imagini mai unită.

Colorare – Prima dată am lustruit un pic schiţa şi am schimbat poziţia lui Megatron dintr-o poziţie scundă în una mai înaltă, acest lucru este pentru a întări sentimentrul de repeziciune în compoziţie.

După pictează culorile de bază cu un brush sub modul de brush “culoare”. Acest lucru a fost făcut de a crea nuanţa de bază a culori.

După detaliază-l pe Optimus Prime preliminar, şi acordă o atenţie la reflecţia fulgului, ar trebui să fie întărită.

Modificarea Bratelor – Deoarece formula a fost proiectată de mine, a fost un lucru dificil ca să ma asigur că partile lui Prime au fost corecte cu design-ul original. Am făcut o multime de cercetări prin internet; unele au fost încă fotografii publice din film şi altele au fost caractere proiectate pentru utilizarea propagandă. Dar acele surse au fost făcute în etape diferite, aşa că au fost o sumedenie de diferenţe. De exemplu, capul şi bratele lui Prime au avut versiuni diferite; a trebui să aleg cea mai adecvată care va arata cel mai bine din acel unghi pe care l-am proiectat şi desigur, adaugând ceva imaginaţie. Aşa că braţele lui Prime au suferit multe ajustări înainte să fie complete..

Adaugarea fulgului – După aceea am lucrat la fulgi de sub piciorul lui Prime – asigurăte că-ţi acorzi o atenţie la reflecţia dupa picior şi fă-l încât să arate ca să ţâşnească într-o mare viteză.

Crearea arhitecturi – Vom desena cladirile din partea dreaptă, aceasta trebuie să observe perspectiva, mai departe, mai mică. Despre pătratele mici de sub acoperişul templului, am desenat o alungitură, iar dupa am şters intervalul, dupa am creat o coloană de cap şi am copiat-o, coloana este făcut prin aceaş tehnică. După aceea am crescut strălucirea şi contrastul clădiri, în ordine ca să accentuez luminozitatea.

Testul din stânga a imagini este doar schiţa de bază a cladiri din colţul cel mai înalt pentru mine, dupa aceea am folosit Polygonal Lasso Tool pentru lasso zona pilonului, după aceea am copiat multe din care şi am lustruit detalile, arhitectura este aproape gata.

Explozia – După toate celelalte cladiri, suntem practic gata.


Am pictat explozia şi am adaugat efectele flăcări pe masină în colţul de jos din dreapta.  Cladirile din depărtarea fundalului şi cerul au fost de asemenea colorate cu culoarea flăcări.

Pentru a adăuga textură – Pentru a adăuga mai multă textură imagini, am adăugat multe atingeri de brush, mai multe ca un fel de ceaţă sau o tentă de praf.  Acest lucru îngroaşă sentimentul de luptă, de asemenea creaza perspectiva mai îndepărtată.

Acesta este brush-ul făcut de mine.

Ajustarea Compoziţiei – Centrul atenţiei ar trebui sa fie mai mult in mijlocul imagini, aşa că l-am mutat pe Prime şid Megatron un pic mai spre dreapta.

Problemă rezolvată pentru Optimus Prime

Cea mai mare problemă pe care am întâlnit-o cu Optimus Prime a fost manipularea apariţiei lui si compararea desenului meu cu originalul. Am luam două imagini pentru comparaţie, cea stângă a fost înainte şi cea dreaptă a fost după. Originalul Prime nu a fost atat de surprinzător la vedere pe cât doream eu să fie şi acest lucru chiar m-a enervat. Înafară să-l mut mai in mijloc, au mai fost o multime de probleme pe care trebuia să le rezolv:

Aspectul – Primul a fost aspectul. Conturul lui Prime a fost cu siguranţă punctul principal, va determina dacă arată ca şi Prime sau nu. Talia si coapsa lui din partea stânga sunt groase. Ar trebui sa slabească, curbele copasei, de asemenea ar trebui să fie indicate. Urechile lui par un pic cam scurte, aşa că în imaginea din dreapta am facut cateva ajustari, care au devenit mai apropiate cu desenul original.

Lumina – În al 2-lea rând a fost lumina si umbra desenului, umbra trebuie efectiv să împingă caracterul principal în afara fundalului. Am intenţionat să pictez o lumină albă în partea stânga a lui Prime, nu doar să-i dau un aspect tridimensional, dar de asemenea adăugând tenta metalului pe el. De asemenea fii atent la reflecţia de sub picioare, care sunt de asemenea un alt punt principal. Capul a fost prea întunecat înainte, aşa că am crescut luminozitatea, de asemenea l-am dus în lumina flăcărilor de la explozie pentru a adăuga mai mult contrast, făcându-i capul mai notabil. Sticla după pieptul lui Prime ar trebui să aibe o reflecţie mai luminoasă şi am accentuat contrastul mai mult în jurul pieptului, dându-i o perspectiva mai bună.

Tatuajul cu flacari – În partea tatuajului cu flacări, design-ul caracterului pentru propaganda folosită a fost diferită fată de stilul public a fotografiilor de la film si chiar design-ul a tatuajului nu a fost întotdeauna la fel. În film, Prime, are tatuajul pe mână, dar în postere nu-l are. Cateva tatuaje de flacari au contururi albe si altele nu au, aşa că eu am ales unul cu contur alb pentru a face imaginea mai interesantă.

Şlefuirea detalilor

Când lucrezi la detalii, am folosit brush-uri foarte mici pentru zgârieturile dupa metale. Adăugând pete, vor face obiectele să arate mai realistice. Şi prin umplerea obiectelor cu atingeri de brush va îmbogaţi imaginea, de asemenea va capta atenţia audienţei. De obicei, brush-urile iniţiale ar trebui să fie bune pentru mine.În partea fulgilor, în afară de folosirea brush-urilor mici pentru scânteile săritoare, de asemenea am să folosesc brush-uri care au o multime de pete foarte mici pentru ai da un efecte de ţâşnire în mişcare.

Ajustarea finala

În ordine pentru a crea scena mai intensă şi stresantă, în cele din urmă am schimbat forma exploziei, de asemenea şi atitudinea lui Megatron. Acuma arată mai mult ca şi cum ar scapa din flacari, facand-ul pe el si explozia mai înrudite.

De asemenea am mutat rolul din partea dreaptă mai spre dreapta un pic şi i-am schimbat atitudinea încât să nu întrerupă concentrarea audienţei.

În parţile luminate şi întunecate, am consolidat reflecţia flacari în cladirea din stânga, făcându-le pe amandouă să care culoarea  mediului, aşa că nuanţa întreaga a devenit mai consistentă. Comparând cu înainte, saturaţia a fost de asemenea ridicată mai mult în toate. Acuma este completă şi multumesc la toţi pentru vizualizare. Apasa click pe imaginea de mai sus pentru a vedea imaginea la dimensiunile complete.
Tradus din engleza în română de către AnDr3yy

Sursă: http://www.cgarena.com/freestuff/tutorials/photoshop/transformer/index.html

Sursa
2010-10-23 10:55:49Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

23:46:34Triangle of Sadness —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
10:08:23Berliner: gest de solidaritate pentru vinurile moldovenești —» Fine Wine
21:29:07Poliția locală acționează pe alocuri, dar intens —» Curaj.TV | Media alternativă
21:25:29Inspectorul Felix se agită cînd e inspectat —» Curaj.TV | Media alternativă
09:25:46ИНФОРМАЦИОННО ПИСМО —» Biblioteca Hristo Botev
19:45:58True, Biblical Friendship —» Erik and Elena Brewer's Weblog
19:13:58Mai Departe cu Viorica Tătaru – Pe front în Ucraina, Propaganda de război, Transnistria —» Curaj.TV | Media alternativă
19:11:51Pericole la zebra de la parcul Bazilescu, Bucureștii Noi —» Curaj.TV | Media alternativă
15:23:47What’s New on WordPress.com: Tools to Make Designing Your Site Easier Than Ever —» Misterioz
14:50:26Program_Campania Naţională ,,Citim cu voce tare împreună” ediţia anului 2023 —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
14:44:06Anunţ - Poster_Campania Naţională ,,Citim cu voce tare împreună” ediţia anului 2023 —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
14:35:47Lectura — hrană nobilă pentru suflet —» Biblioteca Hristo Botev
14:31:1227 Ianuarie - Ziua Comemorării Victimelor Holocaustului. —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
10:15:03Pericol mortal in pasajul de la Guvern pe motiv de neglijență —» Curaj.TV | Media alternativă
04:57:00De ce familia mea nu consumă carnea de pui din comerț, laptele cu termen mare de valabilitate și marmelada —» Sunt MAMĂ!
21:27:45„Amintiri din trecutul Terrei” de Liu Cixin – o părere sinceră despre cărți (fără spoilere) —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
18:42:59Citit în ianuarie: „Oameni sărmani” de F.M. Dostoievski —» Sunt MAMĂ!
18:04:44UN POET RUS CÂNDVA EXPULZAT DIN ROMÂNIA —» Leo Butnaru
14:52:14Haiku (trad. în spaniolă) —» Andrei LANGA. Blogul personal
14:43:17CEREȚI vs. CERE-ȚI – când punem cratima? —» Moldova Creștină
14:35:20Caleidoscop cultural. Februarie, 2023 —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
13:55:12ALEXANDRU COSMESCU - MENTOR AL TINERILOR SCRIITORI BASARABENI —» Andrei LANGA. Blogul personal
13:17:10UN PROZATOR ȘI POET FRANCEZ IMPORTANT —» Leo Butnaru
10:15:31Despre pogromul de la București, dezbatere la JCC —» Curaj.TV | Media alternativă
10:05:33Graduation @ #Precept Institute for South Sudan Refugees in Uganda 🇺🇬 —» Moldova Creștină