ROMANIA, o tinta a ocultei financiare

 

logo ROMANIA – O TINTA A OCULTEI FINANCIARE PDF Imprimare Email Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun  Dezvăluiri Scris de Administrator    Luni, 25 Ianuarie 2010 17:30 Moto : ” CEI CE GANDESC SINGURI POT FI MAI PERICULOSI DECAT TOATE ARMELE DIN LUME. “
ATENTIONARE!!!
In pagina acesta vom incerca sa aducem informatii despre activitatile oculte din Romania. Ne vom baza mult si pe voi, vizitatorii nostri. Ne puteti trimite e-mailuri la adresa cunoscuta orgsecret@yahoo.com ,unde puteti semnala orice aspect. Daca nu va exista o astfel de colaborare, nu vom reusi.
ORICINE ARE INFORMATII CARE TREBUIE CUNOSCUTE DE INTREG POPORUL ROMAN SI NU ARE POSIBILITATEA SA LE FACA PUBLICE PRIN CELELALTE MIJLOACELE MASS-MEDIA SA NE TRIMITA UN E-MAIL. MASONII din ROMANIA

“Deasupra francmasoneriei albastre, aceea a celor dintai grade si deasupra francmasoneriei gradelor superioare, exista o serie de societati internationale care constituie o a treia francmasonerie invinzibila, cu adevarat secreta chiar pentru cele precedente. Prin urmare, Francmasoneria, considerate in totalitate, este compusa de o suprapunere de societati si fiecare din ele este secreta pentru cele ce se afla sub dansa. In capul francmasoneriei, in varful gradelor si al asociatiilor se gaseste un grup de oameni care conduc toata aceasta colosala organizatie. Acest Consiliu Superior este condus de sefi necunoscuti, chiar dintre masoni avand gradele cele mai inalte ” (Dr. N.C. Paulescu – “Spitalul, Coranul, Talmudul, Cahalul, Francmasoneria”)

” Societate secreta inainte de toate; ea nu a operat niciodata la lumina zilei. Intreaga lume ii cunoaste existenta, legaturile, adeptii, dar ignora adevaratele sale scopuri, adevaratele sale mijloace, adevaratii ei conducatori. Masonii sunt pretutindeni, ii descoperim ca politicieni, jurnalisti, oameni de afaceri, actori, functionari. Ei sunt organizati in mod secret si aceasta constituie conditia esentiala a succesului francmasoneriei. Francmasoneria poate fi succesiv monarhista, constitutionala, revolutionara, imperialista, republicana etc. In spatele acestei aparente scopul ramane invariabil si puterea oculta coordonatoare este singura care stie sa influenteze oamenii ce colaboreaza, astfel, inconstient la realizarea scopului acesteia .” (Leon de Poncins – “Les forces secretes de la Revolution”).

Scurt istoric al Francmasoneriei Romane :

1945 – Supremul Consiliu si Marea Loja Nationala din Romania reintra in activitate
iunie 1948 – La sfatul lui N.D. Cocea, Naradunghian si G.C. Grigoriu, doi cunoscuti lideri masoni hotarasc sa puna Ordinul Masonic Roman in adormire. Ministerul Agriculturii preia localurile, incepand cu cel din strada Bursei si o parte din arhive.

1948 – 1953 – Mii de masoni sunt arestati de autoritatile comuniste, suferind ani grei de teminta. Printre acestia s-au aflat Alexandru Paleologu, Amedeo Lazarescu, Constantin Bellu. Supremul Consiliu de 33 din Romania se reorganizeaza in exil, iar Ordinul Masonic Roman condus de Marele Comandor Marcel Schapira este recunoscut pe plan mondial de 42 Puteri Masonice.

1990 – In presa romana apar comunicate semnate “Grupul de la Paris”, reprezentand masoni din afara Ordinului. Se formeaza grupuri independente sau sub alte obediente in Italia si SUA. Marele Orient al Italiei instaleaza la Bucuresti Loja Concordia. Se constituie la Paris Marea Loja Nationala Romana, compusa din trei loji de baza : Romania-Unita, Steaua Dunarii si Solidaritatea, toate activand in exil. Mare maestru al Marii Loje Nationale din Romania in emigratie este ales Alexandru Paleologu.
Mai 1991 – Sub obedienta Marelui Orient al Frantei se instaleaza la Bucuresti loja Humanitas.

1992 – Lojile romane incep activitatea pe teritoriul tarii.

In februarie 1998, deputatul Vasile Matei (PUNR) afirma ca Petre Roman si Nastase fac parte din aceeasi loja masonica. (Evenimentul Zilei – 12 feb. 1998)

Imediat dupa revolutiile anticomuniste din tarile Europei de Est, iar uneori chiar inainte de declansarea acestora, francmasoneria a inceput sa se arate interesata de acest spatiu, pentru redesteptarea “fratilor” aflati in adormire. Iata ce publica in data de 6 ianuarie 1992 cotidianul italian “L’Unita” – ziarul Partidului Comunist Italian – sub titlul “Strategii oculte de dirijare a dezvoltarii fostelor tari comuniste” : “…A inceput o competitie pentru cucerirea Estului in care, cel putin pentru moment, se contureaza, ca principala protagonista, asa-numita masonerie (Rit Scotian Strabun Acceptat), prin traditie filoamericana si legata de unele sectoare ale CIA”. Articolul mai afirma ca reprezentanti italieni ai masoneriei “negre” americane au avut intalniri in tarile din Estul Europei printre care si Romania, ca “au impartit, fara sa faca economie, dolari” si ca “masonii au patruns in interiorul mecanismelor bisericilor ortodoxe, indeosebi pentru a impiedica o posibila apropriere dintre acestea si Biserica Catolica.” Primii reveniti in Romania au fost italienii, care, in vara anului 1990, au deschis sub obedienta Marelui Orient din Italia, loja “Concordia”. In mai 1991, in clandestinitate, Marele Orient al Frantei infiinteaza loja “Humanitas”. In toamna lui 1992, la Cluj, un membru al Marelui Orient al Ungariei pune bazele lojei “Kossuth”, loja formata numai din cetateni de nationalitate ungara. In data de 10 noiembrie 1992, doctorul ginecolog Jacques Orefice , Marele Maestru Adjunct al Marelui Orient al Frantei (gradul 33) tinea in sala de conferinte a Institutului Francez din Bucuresti o expunere de popularizare a idealurilor masonice.

Conforma Constitutiei Romaniei, asociatiile si societatile secrete sunt interzise prin lege. Masonii sustin ca organizatia lor nu are caracter secret, ci discret, aceasta urmarind pastrarea ritualului initiatic. Totusi, pentru a preintampina acuzatiile care i-ar putea aduce in situatia de a exista in ilegalitate, unele loje masonice s-au inscris, inca de la infiintare, ca persoane juridice. Astfel, prin sentinta civila nr.54 din 17 septembrie 1993 a dosarului nr.57/PJ/93, Judecatoria Sectorului 3 a Municipiului Bucuresti a acordat personalitate juridica “marii Loje Nationale din Romania”. Dupa ce a verificat actele depuse la dosar (printre care si avizul Ministerului Afacerilor Externe!) si a constatat ca societatea are ca scop “elevarea omului si a familiei, combaterea ignorantei, sprijinul mutual in toate imprejurarile vietii, sa sustina si sa apere patrimoniul cultural”, instanta a acordat personalitate juridica Marii Loje Nationale, cu sediul in strada Theodor Sperantia nr.104, bl. S 26, ap.2, sector 3.
Conform Legii privind siguranta nationala a Romaniei (legea nr.51/29 iulie 1991, aparuta in Monitorul Oficial nr.163 din 7 august 1991), constituite amenintari la adresa sigurantei nationale urmatoarele :
- planurile si actiunile care vizeaza suprimarea sau stirbirea suveranitatii, unitatii, independentei sau indivizibilitatii statului roman;
- tradarea sau ajutarea dusmanului;
- spionajul, transmiterea secretelor de stat unei puteri sau organizatii straine sau agentilor acestora, procurarea ori detinerea de documente sau date secrete de stat, in vederea transmiterii lor unei puteri straine ori organizatii straine ori agentilor acestora sau in orice scop neautorizat de lege, precum si divulgarea secretelor de stat sau neglijenta in pastrarea acestora.
Problema loialitatii fata de stat a francmasonilor se pune vizavi de juramantul depus de acestia fata de organizatie. Carui juramant i se da intaietate? Celui depus catre tara, sustin masonii; insa dusmanii lor spun ca pentru membrii acestei organizatii votul masonic este mai presus de orice. Teoretic, exista posibilitatea ca, in anumite cazuri, sa apara un conflict datorita dublei subordonari a masonilor care detin functii in stat. Aceasta posibilitate da de mult timp batatie de cap specialistilor in masonerie. Un politist sau orice om al legii ar putea fi obligat, conform meseriei, sa se confrunte cu un infractor, mason si el, care se identifica dupa alfabetul si semnele masonice ca fiind “frate”. Sau este posibil sa faca parte din aceeasi loja cu el. Conform principiilor masonice el este obligat sa-si ajute fratele, indiferent de conditii. Daca nu-l ajuta, el va fi renegat de ceilalti “frati”. In acelasi timp, daca o face, incalca legea. O dilema din care nu se poate iesi foarte usor.

                                                                 *
                                                         *                *

Masonii din România – informatii inedite :
 
Prioratele au apãrut în istorie plecînd de la interese de ordin material, în urma unor întelegeri dintre RUSIA taristã si maltezi, în ceea ce priveste controlul financiar al unor zone cucerite de rusi si în care maltezii aveau multe investitii. Astfel, a fost acceptatã ideea existentei unor priorate autonome, cu reprezentanti ortodocsi si catolici. Italienii au fost interesati de acoperirea tuturor spectrelor religioase, iar rusii, si apoi americanii, pentru îngrãdirea unor prerogative papale. Primele priorate au fost înregistrate legal, în 1911, în SUA, iar în 1954 Marele Maestru era printul NICHOLAS DE EGNY – LUXEMBURG. În 1955 a fost luatã o decizie importantã, respectiv recunoasterea dreptului de existentã a federatiei, însã a fost specificat în documente cã aceastã structurã nu încalcã si nici nu are vreo legãturã cu Ordinul Suveran de Malta, recunoscut de Papalitate. Institutia papalã acceptã existenta prioratelor, dar nu le recunoaste oficial. Marele Maestru actual este contele MICHAEL PIERRE DE VALITEH, despre care se afirmã cã ar suferi de boala ALZHEIMER si, în aceste conditii, a fost numit un înlocuitor cu titlul de regent, respectiv DON LORENZO DE VALITCA, arhiepiscopul jurisdictiei catolice a NEW YORK-ului. Potrivit reprezentantilor unor medii masonice, în România prioratele au pãtruns pe 3 cãi, respectiv:
- datoritã unor colaborãri ccu Asociatia Internationalã a Serviciilor de Gardare si Securitate (IBSSA), fenomen întîlnit si în alte tãri din Europa de Est;
- prin LEONIDA TEOHARI, regent pentru ROMÂNIA si REPUBLICA MOLDOVA al “ASOCIATIEI NATIONALE A CAVALERILOR CRUCIATI, TEMPLIERI SI DE MALTA”, despre care se comenteazã cã, în perioada în care locuia în CANADA, s-ar fi aflat în relatii apropiate cu un anume LEONID RAMENENCO, fost ofiter KGB. În România s-a ocupat cu atragerea de noi adepti, sistemul asociativ reusea, prin practici mafiote, sã devalizeze douã bãnci private, achizitionarea unor societãti comerciale fãrã licitatii, precum si expatrierea unor importante sume în valutã;
- pe linia mafiei si masoneriei italiene “”P2″ (Propaganda Due), prin ordinul condus de LIGIO GELLI, ADOLPHO PETRUCCI, LUCIANO LONARDONI si SERAFINO CAIUMI, care l-au numit pe IONEL BARA, nãscut la 29 iulie 1951, în Timisoara, domiciliat în ORADEA, Str. Penes Curcanul nr. 22, bl. R25, ap. 2, judetul BIHOR, prior pe prioratul creat în România la ORADEA, care (tine) apartine “Ordinului Cavalerilor de Malta”, necunoscut în interiorul si în exteriorul tãrii. Latura infractionalã a acestei organizatii a fost probatã atît în ITALIA, cît si în ROMÂNIA. Alãturi de alti masoni, precum CONSTANTIN GRIGORIU DAN, PETRE NEIDONI (relatia lui TALPES si VIRGIL MÃGUREANU, implicat în contrabanda cu petrol si tigãri prin Portul Constanta) si SEBASTIAN TELBISZ, IONEL BARA a fãcut afaceri ilegale cu petrol (contrabandã), încãlcînd embargoul impus asupra IUGOSLAVIEI, cunoscute generic sub denumirea de “AFACEREA JIMBOLIA”.
Printre persoanele care au legãturi cu aceste priorate au fost identificate:
- CONSTANTIN IAVORSKI – fost ministru al RResurselor în Republica Moldova, agent al Serviciilor de Informatii ruse, prieten al ministrului DAN IOAN POPESCU, pe care l-a mituit cu sume mari de bani;
- ILIE BOTOS – fost procuror militar, PROCURORUL GENERAL AL ROMÂNIEI;
- PETRE LITIU – fost atasat militar la TIRRANA si candidat la PRIMÃRIA CLUJ-NAPOCA în 1992;
- CONSTANTIN BUZATU – patronul SC ARCONS SSECURITY SRL din ARAD, societate de pazã si protectie;
- IOAN ZAHARIA CIORBÃ – ofiter; – REMUS ALBU si OVIDIU PORUTIA – angajati la Camera de Comert din CLUJ-NAPOCA.
Asociatia Internationalã a Serviciilor de Gardare si Securitate (IBSSA) este o organizatie mondialã specializatã a societãtilor care desfãsoarã activitãti cu profil de pazã si gardare, ai cãror membri provin din rîndul militarilor activi si în rezervã din sistemele de apãrare, ordine publicã si sigurantã nationalã ale tãrilor de apartenentã, respectiv Germania, Austria, Ungaria, Slovenia, Cehia, Rusia, Republica Moldova, Israel, Marea Britanie, SUA, Libia etc.
Membri:
- GEORGE POPPER (Ungaria) – presedinte exeecutiv al IBSSA;
- CIACOMO SPARTACO BERTTOLETTI (Italia) – prim-vicepresedinte al IBSSA si editorul revistei oficiale a asociatiei “DE SPORTIVO”;
- RONI KLUGER (Israel) – secretar general;;
- JOZSEF POLYAK (Ungaria) – seful Departammentului de Protocol;
- GIUSEPPE MORABITO (Italia) – seful Deparrtamentului Diplomatic;
- MIKLOS VARGA (Israel) – seful Departamentului de Pregãtire Profesionalã;
- LEVENTE GYENES (Ungaria) – coordonator pentru Europa Centralã si de Est si presedintele IBSSA Ungaria;
- ALEXANDER HEVESI – presedintele IBSSA Austria, de origine românã;
- ZEEV GEFFEN – presedintele Colegiului Israelian pentru Securitate si Investigatii, membru IBSSA;
- ION SICRIERU – presedinte IBSSA Republicca Moldova;
- J.L. MACZKO (Canada) – seful Departamentului Antidrog al IBSSA;
- IULIAN MOISESCU – presedintele IBSSA România, patronul SC “INTERNATIONAL PROD GUARD”, mason;
- MIROSLAV FRIDRISEK (Cehia);
- FRITZ WENDLAND (Germania);
- FLORENTIN MARINESCU (România) – membru onorific al IBSSA;
- ELENA TOADER – sefa Departamentului Relatii al Congresului;
- VIOREL MOISESCU, GABRIEL GHERASIM si CEZZAR GEVOIU (România) – membri;
- ABDURRAUF TALHA – reprezentant IBSSA penntru Libia;
- ILIE BOTOS – fost procuror militar;
- VLADIMIR MOROZOV – seful unei societatii de detectivi din Rusia;
- LIVIU GORGONETU – fost ofiter SRI.
Data 26 ianuarie 2004

________________________________________________________________

O carte interesanta!…scrisa de THOMAS CAROTHES, absolvent al Universitatii Harvard (fost consilier in Departamentul de Stat al SUA) si aparuta la Editura Carnegie Endowment, Washington, 1996.

-pagina 22 – tabel cu “donatiile” in dolari, in beneficiul partidelor din CDR, intre 1990 – 1994, in valoare totala de 13.552.000 $.
-pagina 83 – guvernul SUA a pus la dispozitia ziarului “ROMANIA LIBERA” o instalatie moderna de tiparit in valoare de 350.000 $, iar din partea “International Media Fund” acelasi ziar a primit fonduri de aproximativ 800.000 $, intre 1990 – 1993.
-pentru postul de televiziune SOTI, care s-a dovedit un faliment jalnic, americanii au cheltuit circa 1 milion $.
-pagina 24 – fundatia evreului-ungur George Soros, care a platit in medie 10 milioane dolari anual pentru reteaua de agenti de influenta din Romania.
________________________________________________________________
Ei ar fi cei mai bogati 10 romani
Ioan Niculae
Are afaceri in agricultura (cele mai multe), alcool, asigurari, sport, petrol, industrie chimica, agrement. De curand a cumparat societatea Tutunul Romanesc. Cifra de afaceri pe care o deruleaza firmele sale este estimata la 300 milioane de dolari.
Dan Voiculescu.
Proprietar al Grupului GRIVCO, format din societati private ce desfasoara activitati de comert international, servicii financiar-bancare, productie, petrol si mass-media. Foarte probabil, in curand, de divizia mass-media se va ocupa fiica sa cea mare, Camelia Voiculescu.
Viorel Catarama
. Comertul cu mobila, o banca, o societate de valori mobiliare, un fond de investitii, un fond privat de pensii, presa sunt afacerile importante in care a aparut numele politicianului. Conform declaratiilor sale, cifra de afaceri este in jurul a 100 milioane de marci.
Adrian Sarbu.
De-a lungul ultimilor zece ani, a construit un imperiu media care include post de televiziune, de radio, agentie de presa, tipografie, reviste si ziare, studio de film, precum si multe alte firme-satelit. Si-a cumparat, impreuna cu sotia sa, Janina Stefan, resedinte la Cannes, Paris si Londra.
Gelu Tofan
Detinator al Tofan Group, ce desfasoara activitati in domeniul productiei si reconditionarii de anvelope, precum si al distributiei de cauciucuri, actionar al unei firme de comunicatii prin satelit, dar si partener al unei societati de transporturi internationale cu camioane.
Sorin Ovidiu Vintu.
Considerat de foarte multa lume ca fiind cel mai bogat roman, s-a ocupat de afaceri in domeniul financiar-bancar. Insa, in ultima vreme, sustine ca si-ar fi vandut toate afacerile.
Ioan Becali.
Catalogat drept omul fara de care nu se face nici un transfer important in fotbalul romanesc, Giovani este implicat in afaceri imobiliare, drepturi de televizare a partidelor din Divizia A, dar nu trebuie uitate nici comisioanele rezultate din trecerile jucatorilor de la un club la altul.
FRATII MICULA.
Sunt proprietarii holding-ului bihorean European Drinks (bauturi alcoolice, racoritoare si ape minerale), firma despre care se spune ca este cea mai mare din estul Europei.
Ioan Micula mai are, impreuna cu fratele sau, o retea de distributie si de alimentare pentru suc de rosii.
ION TIRIAC
Afacerile in Romania sunt in servicii bancare, reprezentante auto, licente rent-a-car, asigurari, servicii aviatice, Metro cash&carry, mass-media, productie de componente interioare din lemn pentru Mercedes, asociat Lufthansa, Siemens, Mobil Oil.
FRATII VIOREL si GEORGE PAUNESCU.
Sunt patronii mai multor hoteluri din Capitala (Lido, Intercontinental), dar si din tara (Rex in Mamaia si Teleferic in Poiana Brasov), iar mai nou s-au implicat, mai tare, si in domeniul mass-media. Viorel e si presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua.
ANUL 2004
_____________________________________________
S.O.V.

Sorin Ovidiu Vantu – cine este?
La data scrierii acestui articol lume deja a uitat de el. Puterea presei poate face acest lucru. Nu vom face decat sa prezentam niste informatii sintetice despre acest personaj si implicatiile lui in lumea financiara.
Nu am putut sa concluzionam daca acest personaj este sau nu o “eminenta cenusie”, dar oricum in tot acest scandal, cineva s-a bagat coada. Orice economist va va spune ca sistemul bancar-financiar al unei tari este cheia relansarii economice.
Banii grupului SOV, banii asiguratiilor, se ridica la suma de 27 milioane dolari (sursa : Romania Libera, articol publicat in 4 ianuarie 2002). Firmele implicate in transferul sau detinerea acestor bani sunt :
ASTRA
BTR (7.500.000 $)
BRS (4.500.000 $) – Capitalul social al bancii este în prezent de 100 de miliarde de lei, iar valoarea de piata a bancii este estimata la 8 milioane de dolari. Structura actionaritatului este în momentul de fata urmatoarea: grupul financiar Gelsor – 69%, SIF Transilvania – 10%, SIF Oltenia – 6%, Fartec – 6%, Prescon – 6%, Romradiatoare – 6%, restul de 1% fiind detinut de persoane fizice.
BID (3.800.000 $)
RAPTOR SRL
RAPCOL SRL
ROMCUART
SIVAMO
GELSOR
Persoane fizice : Daniela Mandru; Serban Marin; Anghel Gabriela; Cristian Lungu; Stefan Virgil Iliescu; Claudiu Doros. Banii de la aceste persoane fizice au intrat la BUCURESTI INTERNATIONAL SECURITIES (firma de brokeraj), urmand mai departe calea altor persoane fizice : Ana Maria Gabor; Clitemnestre Gadea; Teodor Nicolaescu; Ion Vadeanu; Emil Achimescu si Doina Freciu.
_____________________________________________

George Soros – unul din agentii Ocultei Financiare care nu lasa Romania in pace!

George Soros s-a nascut in Ungaria, la Budapesta, in anul 1930. A supravietuit ocupatiei naziste si a parasit Ungaria comunista in 1947, emigrand in Anglia. “Fiind evreu ungur, as fi putut fi omorat de nazisti, si daca as fi ramas in Ungaria in timpul regimului comunist, viata mea ar fi fost mizerabila. Astfel incat la 17 ani, am decis ca nu sunt de acord
cu regimul comunist, si am plecat,” a spus George Soros.
    

Cinci ani mai tarziu, in 1952, George Soros a absolvit Scoala de Studii Economice de la Londra (London School of Economics). La Londra, el a luat contact cu opera filozofului Karl Popper, promotorul conceptului de societate deschisa. Ulterior, ideile lui Karl Popper au avut o profunda influenta asupra gandirii si activitatii filantropice a lui George Soros.
“Pana la varsta de 17 ani, fusesem deja expus de doua ori la ce inseamna totalitarismul, astfel incat atunci cand am citit cartea lui Popper “Societatea deschisa si inamicii sai” mi-am spus, da, acesta este lucrul de care cu adevarat imi pasa, societatea deschisa.”
In 1956, Soros s-a stabilit in Statele Unite, unde a inceput sa acumuleze o avere considerabila prin fondul de investitii international pe care el insusi l-a fondat si condus. In prezent, George Soros este presedintele Fondului de Management Soros LLC, o firma privata de management al investitiilor care serveste ca principal consultant Fondurilor Grupului Quantum.
Fondul Quantum este in general recunoscut ca fiind unul dintre cele mai de succes fonduri de investitii care a existat vreodata, rata profitului fiind in medie de 31%, de-a lungul celor mai mult de 30 de ani de existenta. In iulie 2000, George Soros a realizat fuziunea Fondului Quantum cu Fondul Quantum pentru Crestere Economica, creand astfel Fondul de Investitii Quantum.
George Soros a facut primii pasi ca filantrop inca din 1979, cand a oferit finantari studentilor de culoare pentru a urma cursurile Universitatii Cape Town, in zona de apartheid din Africa de Sud. In prezent, Soros este presedintele Institutului pentru o Societate Deschisa (Open Society Institute) si fondatorul unei retele de organizatii filantropice care activeaza in mai mult de 50 de tari. Aceste fundatii actioneaza in principal in Europa Centrala si de Est si fosta Uniune Sovietica, dar si in Africa, America Latina, Asia si Statele Unite, avand ca scop construirea si mentinerea structurii, mentalitatii si institutiilor unei societati deschise. In 1992, Soros a creat Universitatea Central Europeana care isi are campusul principal in Budapesta.
George Soros este autorul a opt carti, cea mai recenta fiind “The Bubble of American Supremacy”. Alte carti: Despre Globalizare, 2002; Alchimia Finantelor, 1987; Deschiderea Sistemului Sovietic, 1990; Garantand Democratia, 1991; Soros despre Soros, 1995; Criza Capitalismului Global – Societatea Deschisa in Pericol, 1998; Societatea Deschisa: Reformarea Capitalismului Global, 2000. Articolele si eseurile lui George Soros despre politica, societate si economie apar in mod frecvent in majoritatea ziarelor si revistelor din lumea intreaga.
A infiintat in Republica Moldova “Fundatia Soros Moldova” si in Romania o alta fundatie numita : “Fundatia pentru o Societate Deschisa Romania”.
Activitatea acestor fundatii pare, la prima vedere, o activitate nonguvernamentala de intrajutorare a situatiei celor doua tarii. In realitate sunt instrumente de modelare psihosociala a poporului roman.
Averea lui George Soros se estimeaza la 7 miliarde de dolari, intr-un studiu realizat in 2003 de revista Forbes, situandu-l printre primii 28 de oameni bogati din SUA.
Supranumit “Omul ce a prabusit Banca Angliei”, dupa ce a lansat o operatiune financiara impotriva lirei sterline in septembrie 1992, ce i-a adus castiguri de miliarde de dolari, este modelul speculatorului financiar. Totusi a suferit si pierderi puternice in caderea Bursei din 1987, in criza din Rusia in 1998 etc.
Multe voci afirma ca activitatea sa filantropica nu este decat o falsa fatada pentru acoperirea interventei CIA si a Statului Israel in lume.
La inceput Quantum Fund era administrat de reprezentanti ai Lordului Jacob Rothschild, ai Sir-ului James Goldsmith (ce a fost deputat european) si ai lui Edmond Safra (principalul negociador de arme al Israelului).
George Soros face parte din Carlyle Group, unul din grupurile ocultei financiare, si participa activ la sedintele CFR-ului.
Prin Open Society Institute (OSI) a infiintat alte doua fundatii de prestigiu : Human Rights Watch si Internacional Crisis Group.
Recent a investit 12 milioane de dolari in campania publicitara impotriva presedintelui George W. Bush cu ocazia alegerilor electorale 2004 din SUA.
_____________________________________________
IBSSA – o caracatita a structurilor infomative
IBSSA – este o asociatie internationala de paza si protectie, la care sunt asociati, din partea Romaniei, patronii firmelor SSI : PROTGUARD, NATIONAL PROTGUARD, HCS ROMTRADE, UTI-SECURITY SYSTEMS, SECURENT.
Site-ul international al IBSSA-ului este : www.ibssa.org
Aceasta asociatie este o acoperire pentru activitatea de spionaj si diversiune realizata pe teritoriul Romaniei de structuri oculte.
Cititi mai despre persoanele care activeaza in acest aceasta structura si veti vedea cata influenza si putere au.
Persoanele din Romania care activeaza in conducerea IBSSA :

1). Florentin Marinescu – presedinte IBSSA – Europa (cu birou operativ la Budapesta), sef Departament International Etica al IBSSA, patron al firmei “Shihan Safety International” (cu sediul în Bucuresti); cetãtean american cu o biografie complexã în România lui Nicolae Ceausescu (a fost angajat in batalionul DIA si USLA). Este vicepresedinte al Federatiei Romane de Arte Martiale, al carei presedinte este Radu Vasile.

2) Tiberiu Urdãreanu – director-coordonator al Departamentului International Tehnic al IBSSA, patron al UTI – SECURITY SYSTEMS;

3) Mihai Parascan – director-coordonator al     Departamentului International de Transporturi     Speciale al IBSSA, patron al HCS Romtrade;

4) Pavel Florescu – membru al conducerii     Departamentului    International al IBSSA de     Securitate Bancarã, patron al firmei                   “Protguard”;

5) Iulian Moisescu – membru al conducerii     Departamentului      International Reguli de     Competitie, Comitetul Tehnic, patron al firmei         “National Protguard”.

*  Pentru “echipele” IBSSA nu este nici o problemã în a  penetra obiectivele securizate de UTI (peste 300     de firme si obiective, printre care: MApN,     Aeroportul Otopeni, Palatul Parlamentului, Centrala     de la Cernavodã, Renel, Ministerul de Externe,     Bancorex, Banca Comercialã Românã, Romgaz,     Muzeul National de Istorie etc. ) .
Director al SSI (Sisan Safety Internacional) este Mihai Ghezea, “ziaristul” de la agentia “Universul”, unde director general este Sorin Ovidiu Bãlan, a cãrui sotie este redactor-sef la “Politia Românã” si membrã în structurile informative ale Ministerului de Interne. Agentia “Universul” a lui Sorin Vîntu este una din firmele proprietarului de la “Gelsor”. Mihai Ghezea, alaturi de Florentin Marinescu, au fost implicati in afacerea TIGARETA II si in actiunea de scoatere din tara a colonelului Trutulescu.
IBSSA are cea mai puternicã structurã în statul maghiar, filiala IBSSA din Ungaria avînd în conducerea ei ministri, generali de politie, înalte personalitãti ale lumii politice si sportive.

  Structura IBSSA pe plan internacional ,

- români implicati:
·        *               Coordonator pentru Europa al IBSSA – Florentin Marinescu;
·        *               Departamentul de Securitate Bancarã – Florescu Pavel, membru;
·        *               Departamentul de Echipament si Tehnologie de Securitate -Tiberiu                            Urdareanu,coordonator international;
·        *               Departamentul Transporturi Speciale – Mihai Parascan, coordonator                             international;
·        *               Departamentul Concursuri, Competitii – Iulian Moisescu, membru.

- strãini implicati:
·                       Andora – Joan Manel Guerra,
·                       Austria – Franz Strauss,
·                       Belgia – JonnyVansimpsen,
·                       Benin – Paraiso Y. Mohamed,
·                       Brazilia – Edgar Ferraz De Oliveira,
·                       Bulgaria – Vassil Nikolov,
·                       Bielorusia – Yuri Zadolya,
·                       Canada – Jean Frenette si Ron Yamanaka,
·                       Camerun – Godefroy M’Balla,
·                       China / Taiwan – Ching Yen Chiu,
·                       Congo – Alexandre Boumbou  Balex,
·                       Curacao – M. William Millerson,
·                       Cehia – Oldrych Ohnut,
·                       Coasta de Fildes – NÕGoran Kassi Pascal,
·                       Danemarca – Henryk Brandt,
·                       Elvetia – Silvere Salvisberg / Luka Colic,
·                       Egipt – Nader I. Sherif,
·                       Finlanda – Auvo Niiniketo,
·                       Franta – Jacques Chenal,
·                       Germania – Vlado Schmidt,
·                       Georgia – Givi Sindjikashvili,
·                       Olanda – Eric Van De Wall,
·                       Ungaria – Levente Gyenes / dr.  Sandor Kecskemety / dr. Ferenc                         Toth,
·                       Iran – S. Jamalladin Nekoofar,
·                       Israel – Avi Bleier ,
·                       Italia – Giacomo Spartaco Bertoletti,
·                       Iordania – dr. Mahmoud Abu Baker,
·                       Japonia – Nagamoto Yamaoka,
·                       Kazahstan – Vjacheslav Savckiv,
·                       Letonia – Genadij Seibutis,
·                       Macao – Jose Martins Achiam,
·                       Macedonia – Branislav Radovanovic,
·                       Malaiezia – Alex C.N. Sham,
·                       Monaco – Andre Durain,
·                       Panama – Matilde de Jesus Pitty Hernandez,
·                       Filipine -Manuel (Pocholo)W V Veguillas,
·                       Polonia – Miroslaw Peter Ciesielski,
·                       România – Florentin Marinescu,
·                       Rusia – Vladimir Morozov,
·                       Slovacia – Peter Richter,
·                       Africa de Sud – P.H. Brotherton
·                       Suedia – Hans Greger,
·                       Tunisia – Kallel Mohamed,
·                       Turcia – Aybars Kilichan,
·                       Ucraina – John Bokotely,
·                       SUA – Peter Dedich, Uzbekhistan -Vladimir Mironov,
·                       Yugoslavia – Marko Nicovic
- Analiza de mai sus a fost realizata in cursul anului 1998 -

Preluare dupa http://orgsecret2004.host56.com

Comentarii

<!–Sort by Date Rating Last Activity

–>

Dupa postare, va rugam sa asteptati pana cand comentariul dvs. va fi aprobat de catre administratorul site-ului

Nume *
Email
Code   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions

Trimite comentariul

 

 Sursa
2010-09-27 12:25:07Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

16:43:17WordPress Website Speed Build: The Masters Golf Tournament —» ada rosu
13:41:21ÎN MEMORIAM - Ion Aldea-Teodorovici - 7 aprilie —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
11:15:13Regulament_Concurs de postere ,,COMUNITATEA MEA ÎN OBIECTIV EUROPEAN” —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
12:00:00Registering Custom Post Types in the WordPress Admin: Our CloudFest Hackathon Report —» Misterioz
09:15:43HÂRTIE DE TURNESOL/PAPEL TURNESOL* —» Andrei LANGA. Blogul personal
08:33:02DRUM/CAMINO* —» Andrei LANGA. Blogul personal
08:00:50„Muntele Basmelor” de la Buscat s-a redeschis mai devreme —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
07:41:09Oamenii frumoși creează ocazii frumoase —» BiblioCity
07:27:34BUTOIUL LUI DIOGENE —» Andrei LANGA. Blogul personal
05:56:00POMELNIC —» Andrei LANGA. Blogul personal
14:18:34APROAPE POEM —» Andrei LANGA. Blogul personal
06:41:35CUTUME —» Andrei LANGA. Blogul personal
06:41:02RENDEZ-VOUS* —» Andrei LANGA. Blogul personal
06:40:39BORȘ SAU CIORBĂ —» Andrei LANGA. Blogul personal
06:39:55GÂNDITORUL LUI RODIN —» Andrei LANGA. Blogul personal
06:39:41AVIZUHA —» Andrei LANGA. Blogul personal
17:54:28Magnum Innominandum —» turn up the silence
05:39:30IDEALUL?... —» Leo Butnaru
14:52:05Metoda de protecție a mafiei lemnului! Poliția Buzău în acțiune —» Curaj.TV | Media alternativă
12:35:35Atestarea personalului de specialitate din bibliotecile publice —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
11:00:40Concursul de fizica „IMPULS” editia a VII-a, 2024 —» Fizica pentru Moldova
08:32:55Top 5 cele mai scumpe spumante din Moldova —» Fine Wine
05:10:56POEME RECENTE —» Leo Butnaru
00:51:55the queen is back in business with her pyramid scheme —» turn up the silence
13:15:22Nou: Castel Mimi Rose 2023 —» Fine Wine