Unii creștini moldoveni din nou încearcă să distorsioneze realitățile

Observ cum în ultima perioadă blogosfera moldovenească este pur şi simplu asaltată de tot felul de bloguri aşa-zis creştine. Nu zic că ar fi rău, Doamne fereşte! Până la urmă fiecare e liber să scrie şi să facă ce vrea, că doar aşa ne-a spus domnul preşedinte Ghimpu.

De fapt fiecare e liber să scrie şi să facă ce vrea până la momentul în care nu aduce acuze sau jigniri total neargumentate şi lipsite de orice fundament unor oameni simpli sau instituţii ale statului. Am aflat cu surprindere de pe blogul basarabia91, pe care îl citesc cu plăcere până la momentul în care nu apar tot felul de articole în care unii “apărători ai creştinismului” încep să împrăştie ură prin societate(de parcă n-ar fi destulă),precum că la 18 decembrie 2009 Ministrul de Externe ar fi votat la Adunarea Generală a ONU nu ştiu ce lege care, în opinia creştinilor autori, ar duce la legalizarea homosexualismului în Moldova. Tot creştinii l-au acuzat pe Iurie Leancă precum că ar “sodomiza” Republica Moldova prin acest vot. Aceste acuze vin din partea unui ONG denumit “Pentru Familie”, de la declaraţia cărora a şi început un fel de psihoză creştină în stil moldovenesc.

Chiar ieri pe Facebook am fost acuzat de un prieten(de facebook) precum că l-aş aprecia pe Leancă pentru că a votat la ONU această lege. M-am documentat şi eu puţin în această problemă şi m-am convins încă odată în ce mod năstruşnic pot interpreta realităţile aceşti apărătorii ai creştinismului de pe tărâmuri moldave.

Ei bine, cei ce cântau prin biserici “Votaţi comuniştii!” mai mult chiar decât obişnuitul “Doamne Miluieşte”, se pare că nu vor să înceteze cu vechile lor îndeletniciri politice şi încearcă în orice chip şi fel să denigreze actuala guvernare.

La 18 decembrie s-a votat de fapt cu totul altceva, şi cred că opinia publică ar avea dreptul să cunoască adevărul, nu doar trunchierile comuniştilor care se proclamă apărători ai creştinătăţii. Ei bine, reprezentantul guvernului Moldovei la ONU a votat împotriva unui amendament propus de ţările musulmane, care ar fi îngrădit drepturile omului, în acel amendament nefiind specificat nimic despre legalizări de căsătorii homosexuale. Mai trebuie menţionat că amendamentul a venit asupra unui proiect de rezoluţie iniţiat de “Uniunea Europeană”, acolo unde cică am vrea şi noi vreodată să ajungem. Proiectul este denumit “Convenţiile Internaţionale în domeniul Drepturilor Omului”, iar dacă amendamentul propus de ţările islamice ar fi trecut, atunci alde Cociorva, Botnari şi ceilalţi indivizi cărora le place să schingiuască oameni vinovaţi sau nevinovaţi, ar fi făcut-o cu mai multă lejeritate, iar copii şi soţiile noastre ar fi fost şi mai mult limitate în drepturi. Mai precizez că împotriva amendamentului s-au pronunțat toate statele Uniunii Europene, dar și cele în care există o brumă de democrație.

Despre aceste lucruri cei care cică ar fi “Pentru Familie” n-au crâcnit, ei interpretând această lege într-un mod care a urmărit cu totul alte scopuri decât apărarea creştinismului.

În final, îi sfătuiesc pe cei ce promovează asemenea bazaconii să încerce să se informeze puţin înainte de a le face publice.


Sursa
2010-01-15 17:52:54Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

12:55:28Poliția de la Cahul tolerează violența de gen filmată repetat —» Curaj.TV | Media alternativă
10:37:23„Ultimul hipopotam din Moldova” sau „Cea mai bună școală de limba română e ograda buneilor” —» Oameni... de care am nevoie.
09:13:15Scandal la consiliul raional Sîngerei —» Curaj.TV | Media alternativă
07:09:0017 noiembrie - Ziua Internaţională a Studenţilor —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
21:40:26Having Trouble Naming Your Business? Let Us Help —» costica
19:25:11Ceea ce a fost... —» Andrei LANGA. Blogul personal
00:51:48OCHI —» Andrei LANGA. Blogul personal
15:48:09O nouă tragedie, noi țapi ispășitori. S-a mai eliberat un loc călduț pentru „oamenii buni” din PAS —» Nicolae Federiuc
19:09:43You should speak about the stuff you do —» Un nene Project
16:03:19Programul „Chișinăul citește”, categoria copii - „Întâmplări cu tâlc” de Cristina Bujor la Biblioteca „Traian” —» BiblioCity
07:09:19O seară de creație a scriitorului Vlad Halipli —» BiblioCity
06:52:43Grooming. Necunoscuții on-line —» BiblioCity
20:50:23Despre violența de gen pe un caz concret la Burlacu, Cahul —» Curaj.TV | Media alternativă
13:57:29Două vinuri noi din gama ultra premium de la Crama Mircești —» Fine Wine
07:24:15ESEU DE TOAMNĂ —» Leo Butnaru
09:24:46Nou: Bad Boys 2019 —» Fine Wine
08:47:15Poliția te încurajează să încalci legea —» Curaj.TV | Media alternativă
00:05:00The Best Deals of the Year on Websites and Domains  —» Misterioz
23:01:34sticky —» turn up the silence
13:45:15Genuine Faith: Moving Beyond the Motions —» Erik and Elena Brewer's Weblog
10:42:31Șoc în lumea poneilor roz! Olanda provoacă prima spărtură în bula colorată de săpun a „salvatorilor Pământului” din viața paralelă —» Nicolae Federiuc
09:08:19Consilieră atacată cu spray la primăria Burlacu —» Curaj.TV | Media alternativă
09:04:39INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ȘI CREAȚIA LITERARĂ —» Leo Butnaru
08:29:44OCHI —» Andrei LANGA. Blogul personal
06:29:31ESEU DE TOAMNĂ —» Leo Butnaru