Moggi:”Actuala conducere distruge un patrimoniu al fotbalului italian”


Postez un interviu cu Luciano Moggi, preluat de pe juventus1897.footballclub.ro


Invitat la emisiunea “Studio Stadio” condusa de Paola Delli Colli, Luciano Moggi a lansat la microfonul Gold Sport declaratii in stilul sau caracteristic, direct, impotriva conducerii lui Juventus, a lui Mourinho, Inter si presupusului fotbal curat, ironizand munca lui Baraldi la Bologna si analizand restul campionatului.

GRESELILE ARBITRILOR
“Daca in trecut li s-ar fi negat adversarilor nostri un penalty precum cel la Quaresma contra lui Chievo si am fi castigat noi dintr-o lovitura libera ca cea oferita lui Inter contra lui Siena ar fi aparut si discursuri parlamentare pe tema asta..In schimb astazi media trece totul neobservat. Asta ar trebui sa fie noul fotbal curat ?”

INTER CAMPIOANA, CEA MAI PUTIN SLABA INTR-UN CAMPIONAT MEDIOCRU
“Campionatul italian este deja adjudecat de Inter, care este cea mai putin slaba intr-un campionat absolut mediocru. Cei mai buni tehnicieni italieni au emigrat in afara, la fel ca si campionii internationali. De acum fotbalul italian este in plin declin pe toate fronturile.”

MOURINHO, CAT NOROC!
“Tehnicianul portughez este cu adevarat o persoana norocoasa. Ca antrenor este putin mai bun decat un amator periculos, la fel ca presedintele lui. Ar fi mult mai bun intr-un rol in relatii publice.”

BETTEGA, DE CE?
“Bettega nu trebuia sa accepte sa reintre in acest Juventus care doar cu putine luni in urma a tinut un discurs patrimonial impotriva unor “necunoscuti” care necunoscuti eram de fapt noi, fosta triada, incercand cu orice pret sa se detaseze de noi si sa ne vada condamnati. Practic ne-au acuzat ca suntem hoti. Atunci cum poate sa lucreze impreuna ? Nu a inteles ca a fost adus doar pentru a i se imputa toate esecurile care vor urma si pentru a linisti lumea pe moment.”

FALIMENT JUVE? VINE APARTINE CELOR CARE AU CONSTRUIT ECHIPA.
“Juventus-ul nostru era o societate organizata perfect pe toate fronturile. In Europa doar Manchester United ne era superioara ca structura de ansamblu. Astia in schimb distrug un patrimoniu al fotbalului italian. Ati vazut ce fete aveau cand Bettega le explica la Parma miscarile din teren ? Din punctul meu de vedere oricum nu au inteles nimic, dar era amuzant sa ii privesti. Si acum cauta extreme pentru a juca pe benzi ? E ridicol. Anul trecut i-au spus lui Nedved “nu mai avem nevoie de tine deoarece nu vom mai juca cu extreme.” Va vine sa credeti ?”

MILAN, OPTIMA REVENIREA LUI BECKHAM
“Milan a regasit in sfarsit echilibrul de care avea nevoie. Societatea si-a demonstrat inca o data organizarea sustinandu-l pe Leonardo in momentele dificile. Foarte buna si revenirea Beckham, jucator cu adevarat inteligent si util.”

NAPOLI, ADEVARATA FORTA O REPREZINTA SUPORTERII
“Revenirea lui Napoli s-a datorat unei serii de coincidente fericite precum aducerea lui Mazzarri, desi oricum sa fii mai bun Donadoni nu e greu deloc. In niciun caz nu are legatura plecarea lui Marino, inlocuit de Bigon, care inainte era Team Manager…La fel ca Secco la Juventus, asadar… Adevarata forta a lui Napoli sta in suporterii ei. Un public grandios”.

ROMA IN CHAMPIONS CU TONI SI TOTTI
“De ani de zile am tot spus ca Roma avea nevoie de un jucator precum Luca Toni. In loc sa investeasca bani in achizitii de genul Baptista, Menez sau Cicinho daca ar fi adus un adevarat atacant de careu ar fi castigat titlul in 2008, desi acel campionat l-au pierdut mai ales din cauza numeroaselor greseli arbitrale in favoarea lui Inter. Odata cu revenirea lui Totti la nivel maxim locul al patrulea este garantat Romei si gratie aducerii lui Montali in conducere.”

LOTITO SI BALLARDINI RUINEAZA PE LAZIO
“M-am exprimat de mai multe ori asupra lui Ballardini. Nu este in niciun caz un antrenor de Lazio. Iar Lotito in ultima vreme face niste mutari falimentare, redimensionand o mare echipa ca Lazio care nu merita o astfel de soarta. Cea mai mare greseala a fost inlaturarea lui Sabatini, unul dintre cei mai buni observatori de talente din lume.”

BARALDI SI BOLOGNA “DEMOGGIZATA”
“Atat de laudata cura “demoggizanta” a lui Baraldi mi se pare ca functioneaza perfect. De cand a venit el Bologna pierde continuu..”

sursa: juventus1897.footballclub.ro


Sursa
2010-01-13 01:13:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

18:08:28Solidaritate cu femeile revoltate din Iran. Protest la București —» Curaj.TV | Media alternativă
17:52:43Mărieș mă alungă în Rusia, a privatizat km0!? —» Curaj.TV | Media alternativă
21:16:12Zice că surorile și bărbatul i-au luat ilegal fiica —» Curaj.TV | Media alternativă
20:31:12Am pus poliţia la treabă pentru o cauză verde —» Curaj.TV | Media alternativă
18:09:53What’s New in the Editor: More Design Tools, Enhanced Lists, Easier Block Switching —» costica
11:58:56Retrospectivă. Simpozionul Național de Studii Culturale. Ediția a IV-a —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
06:58:33Am zis să nu mai „ating” politicul din RM, dar a ieșit Angela Merkel și ne-a avertizat să nu ne jucăm cu putin. Și m-a enervat, mama mă-sii! —» nimic nu e asa cum pare a fi...
17:18:18Pledoarie pentru pedalare, ca să respirăm mai ușor —» Curaj.TV | Media alternativă
17:14:29Accident cu mașini bengoase pe lîngă pădurea Băneasa —» Curaj.TV | Media alternativă
17:08:19Se împart amenzi la piața de flori Coșbuc —» Curaj.TV | Media alternativă
15:29:02Nu mai aruncați chiștoace pe oriunde, se adună greu! —» Curaj.TV | Media alternativă
06:38:19E mult sau puțin o casă nouă de peste 600 de mii de Euro pentru ministrul economiei? —» un alt blog
18:17:02God is Always with us —» Erik and Elena Brewer's Weblog
09:05:38DIN MAREA POEZIE A LUMII —» Leo Butnaru
08:46:34DESPRE ÎNCEPUTURILE SCRIITORICEȘTI —» Leo Butnaru
08:08:48Raiul Patriarhului Bisericii Ortodoxe Ruse Kirill nu este și Raiul meu! —» nimic nu e asa cum pare a fi...
07:44:49„Bravo, Lika!” Ahedjakova licitează statueta NIKA pentru ajutorarea deținuților politici —» nimic nu e asa cum pare a fi...
05:51:27Horizon Capital (Purcari) și prietenii lor lituanieni vor să vândă MAIB. Îi ajută Gavriliță și #năPASta —» un alt blog
04:59:26În loc de teren de sport multifuncțional – Parcare pentru Medpark! Îi e în cot guvernului de sănătatea fizică… —» un alt blog
04:55:23Titus Știrbu în dialog cu cititorii săi —» BiblioCity
20:08:21Alegerile din Italia, explicate —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
19:31:54CFR la 150 de ani se laudă cu vechituri —» Curaj.TV | Media alternativă
19:31:54CFR, la 150 de ani, se laudă cu vechituri —» Curaj.TV | Media alternativă
15:36:17The Futility of Idolatry —» Erik and Elena Brewer's Weblog
12:17:43Ce face ”specialistul” pe delapidări Vitalie Perciun printre consultanții Agenției Proprietății Publice? —» un alt blog