8360 cazuri COVID-19 în Moldova
3315 – cazuri active
4738 – cazuri vindecate
307 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 2 iunie 2020 ora 17:33


Moggi:”Actuala conducere distruge un patrimoniu al fotbalului italian”


Postez un interviu cu Luciano Moggi, preluat de pe juventus1897.footballclub.ro


Invitat la emisiunea “Studio Stadio” condusa de Paola Delli Colli, Luciano Moggi a lansat la microfonul Gold Sport declaratii in stilul sau caracteristic, direct, impotriva conducerii lui Juventus, a lui Mourinho, Inter si presupusului fotbal curat, ironizand munca lui Baraldi la Bologna si analizand restul campionatului.

GRESELILE ARBITRILOR
“Daca in trecut li s-ar fi negat adversarilor nostri un penalty precum cel la Quaresma contra lui Chievo si am fi castigat noi dintr-o lovitura libera ca cea oferita lui Inter contra lui Siena ar fi aparut si discursuri parlamentare pe tema asta..In schimb astazi media trece totul neobservat. Asta ar trebui sa fie noul fotbal curat ?”

INTER CAMPIOANA, CEA MAI PUTIN SLABA INTR-UN CAMPIONAT MEDIOCRU
“Campionatul italian este deja adjudecat de Inter, care este cea mai putin slaba intr-un campionat absolut mediocru. Cei mai buni tehnicieni italieni au emigrat in afara, la fel ca si campionii internationali. De acum fotbalul italian este in plin declin pe toate fronturile.”

MOURINHO, CAT NOROC!
“Tehnicianul portughez este cu adevarat o persoana norocoasa. Ca antrenor este putin mai bun decat un amator periculos, la fel ca presedintele lui. Ar fi mult mai bun intr-un rol in relatii publice.”

BETTEGA, DE CE?
“Bettega nu trebuia sa accepte sa reintre in acest Juventus care doar cu putine luni in urma a tinut un discurs patrimonial impotriva unor “necunoscuti” care necunoscuti eram de fapt noi, fosta triada, incercand cu orice pret sa se detaseze de noi si sa ne vada condamnati. Practic ne-au acuzat ca suntem hoti. Atunci cum poate sa lucreze impreuna ? Nu a inteles ca a fost adus doar pentru a i se imputa toate esecurile care vor urma si pentru a linisti lumea pe moment.”

FALIMENT JUVE? VINE APARTINE CELOR CARE AU CONSTRUIT ECHIPA.
“Juventus-ul nostru era o societate organizata perfect pe toate fronturile. In Europa doar Manchester United ne era superioara ca structura de ansamblu. Astia in schimb distrug un patrimoniu al fotbalului italian. Ati vazut ce fete aveau cand Bettega le explica la Parma miscarile din teren ? Din punctul meu de vedere oricum nu au inteles nimic, dar era amuzant sa ii privesti. Si acum cauta extreme pentru a juca pe benzi ? E ridicol. Anul trecut i-au spus lui Nedved “nu mai avem nevoie de tine deoarece nu vom mai juca cu extreme.” Va vine sa credeti ?”

MILAN, OPTIMA REVENIREA LUI BECKHAM
“Milan a regasit in sfarsit echilibrul de care avea nevoie. Societatea si-a demonstrat inca o data organizarea sustinandu-l pe Leonardo in momentele dificile. Foarte buna si revenirea Beckham, jucator cu adevarat inteligent si util.”

NAPOLI, ADEVARATA FORTA O REPREZINTA SUPORTERII
“Revenirea lui Napoli s-a datorat unei serii de coincidente fericite precum aducerea lui Mazzarri, desi oricum sa fii mai bun Donadoni nu e greu deloc. In niciun caz nu are legatura plecarea lui Marino, inlocuit de Bigon, care inainte era Team Manager…La fel ca Secco la Juventus, asadar… Adevarata forta a lui Napoli sta in suporterii ei. Un public grandios”.

ROMA IN CHAMPIONS CU TONI SI TOTTI
“De ani de zile am tot spus ca Roma avea nevoie de un jucator precum Luca Toni. In loc sa investeasca bani in achizitii de genul Baptista, Menez sau Cicinho daca ar fi adus un adevarat atacant de careu ar fi castigat titlul in 2008, desi acel campionat l-au pierdut mai ales din cauza numeroaselor greseli arbitrale in favoarea lui Inter. Odata cu revenirea lui Totti la nivel maxim locul al patrulea este garantat Romei si gratie aducerii lui Montali in conducere.”

LOTITO SI BALLARDINI RUINEAZA PE LAZIO
“M-am exprimat de mai multe ori asupra lui Ballardini. Nu este in niciun caz un antrenor de Lazio. Iar Lotito in ultima vreme face niste mutari falimentare, redimensionand o mare echipa ca Lazio care nu merita o astfel de soarta. Cea mai mare greseala a fost inlaturarea lui Sabatini, unul dintre cei mai buni observatori de talente din lume.”

BARALDI SI BOLOGNA “DEMOGGIZATA”
“Atat de laudata cura “demoggizanta” a lui Baraldi mi se pare ca functioneaza perfect. De cand a venit el Bologna pierde continuu..”

sursa: juventus1897.footballclub.ro


Sursa
2010-01-13 01:13:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

11:38:33Dr. Eugenia Constantinou – “Mai periculos decât Covid-19” —» Liturgică şi Misiologie Ortodoxă
21:32:25Cum măsurăm satisfacția? (exemplu în bază de sex) —» apostu
19:48:00Intellij Idea can't resolve generated class —» Programming notes
19:47:59De Ziua Copilului Ilinca a fost ghidușă, iar Grivei cam mânios —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
18:07:30Despre starea jalnică a justiției românești —» Curaj.TV | Media alternativă
13:13:321 IUNIE —» cciobanu's blog
12:25:44Săptămâna în care Chicu a sărit să astupe „culiocul” —» Un PUNCT din .FR
10:44:05(VIDEO) Între adevăr și minciună: ”Kuliokul” lui Dodon, ajutorul românesc, tehnologia 5G și COVID-19 —» Elena Robu
10:03:42DIN POEZIA AVANGARDEI —» Leo Butnaru
08:36:04Copiii străzii despre ziua de 1 iunie 2020 (ru) —» Curaj.TV | Media alternativă
08:01:09Au apă caldă numai o zi pe săptămînă la internat —» Curaj.TV | Media alternativă
07:16:32A fi în relație —» Viata pe Tinder – Viata amoroasa pe Tinder
06:09:23Cel mai bun film educaţional al anului! —» Dindilina
06:02:10ION MADAN – Profesorul drag al multor generații de bibliotecari profesioniști și devotați —» BiblioCity
05:06:51Sectorul medical - un domeniu larg de aplicații pentru IT —» BiblioCity
21:05:26Pr. Prof. Alkiviadis Kalivas – Însemnare pe marginea linguriței comune pentru împărtăşire —» Liturgică şi Misiologie Ortodoxă
21:05:26Pr. Prof. Alkiviadis Calivas – Însemnare pe marginea linguriței comune pentru împărtăşire —» Liturgică şi Misiologie Ortodoxă
19:55:55Noua ideologie —» Badan Blog
17:59:46©️ Mă dezbrac de gânduri —» Licurici de suflet
14:44:38Trafic infernal la București pe timp de pandemie —» Curaj.TV | Media alternativă
13:59:37Altercații cu poliția la protestul veteranilor —» Curaj.TV | Media alternativă
08:50:54Ziua Românilor de Pretutindeni: Mesajul de felicitare al secretarului de stat al DRP, Ovidiu Burdușa —» Elena Robu
08:01:57DIN POEZIA LUMII - Osip MANDELȘTAM —» Leo Butnaru
07:57:50Evocări : ION MADAN, bibliolog, bibliograf și profesor, doctor în istorie (85 de ani de la naștere) —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
07:21:58PROPAGANDA RUSEASCĂ – O SPERIETOARE. Vulnerabilitatea în fața antitezelor naște mituri —» Nicolae Federiuc