Povesti cu Zmei – Museum of Sex

Coincidenta sau nu, povestea mea incepe la intersectia 27th Street and 5th Ave in New York. De fapt combinatia asta (27-5) observ ca ma urmareste in 2010, dar ce sa-i faci cel putin gasesc argumente sofiste sa ma conving si sa conving ca unele lucruri nu sunt chiar la voia intamplarii.
Si deci a fost o data ca niciodata, ca daca nu ar fi nu s-ar povesti, un subiect tare tabu, care chiar si mama, care sunt sigur ca va citi postu asta, se cam rusineaza sa vorbeasca despre el. Si anume, mult ascunsul, mult practicatul, si mult inexistentul in URSS – SEX si viataSEXUALA.

Asa ca pentru ca anume el se leaga cu cea mai veche profesie din lume, adica “agricultura”, sadesti apoi astepti sa iasa, e si normal ca undeva, candva sa se faca un muzeu al acestuia. Cu tot cu unelte de plantat, tehnici, metode, materiale video ajutatoare.

Si iaca o asa numita incapere agrara am gasit-o, recomandata de un prieten a lui Kant, pe strada mentionata mai sus. Pentru ca agricultura deobicei necesita subventii de la stat, ca sa intri in “ferma” treb sa platesti undeva 14.50$, dar daca intri pe site-ul asta si printeaza-ti o reducere de 3$ si apoi daca mai ai Student ID inca 1$ off, asa ca intri doar cu 11$, exact cifra fermecata a lui Paulo Coelho despre agricultura.

Si iaca, prin acest post incerc sa va fac un preview si un fel de tur virtual al muzeului, sa vedeti si voi ceva franturi ce le-am vazut si eu, si mai stiti, poate sa va faca sa vreti sa-l vizitati sau sa aruncati cu patlajeli in mine si sa spuneti ca m-am stricat in America sheia.

Asa ca feriti pe toti ce au sub 18 ani din fata monitoarelor, luati-va o cana de ceai alaturi si enjoy:

MUSEUM OF SEX

Deci calatoria incepem cu prima camera, in care era expusa expozitia fotografica cu numele Naked Ambition si sa va zic, ca chiar era naked si naked de care vrei, si hetero, si bi, si hemafroditi, si tineri si batrani, si albi si negri, cred ca muzeul nu a vrut sa fac discriminari rasiale.

Imi cer scuze ca in poza alaturata eu sunt imbracat si inca in blana, eu am vrut sa fiu in trend cu expozitia, dar asa mi-au zis ca treb sa am permis special de inlaturare a hainelor in locuri publice, chiar daca in acest caz as fi fost un cameleon acolo.

To aceasta expozitie pare a fi cea mai decenta dintre cele expuse mai apoi, desi si asta a fost destul de piparata. Cand am intrat aici, prima impresie a lui Armani a fost “Mai bine de banii pe care i-am dat cumparat un disc porno”, cica asa i-ar fi fost mai potrivit. Totusi eu cred ca a te afla intr-un asa muzeu da un suflu aparte si o atmosfera aparte. Nu te simti vinovat de ce ai vazut si nu iti este teama sa nu te vada cineva, si-apoi culmea sa te zica si la altii. Cum zice host-tatal meu, te aflai pe post de studii culturale, si cercetare interculturala.

Mai departe urmeaza cateva poze de la expozitia asta.


Sursa
2010-01-12 18:43:56Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

20:01:19Mi-a ieșit un slalom impresionant pe pasaj și bulevard —» .:EU:.
13:10:00How Yarnnakarn Ceramics Uses WordPress.com to Expand Their Business —» Adăpostul gîndurilor nerevendicate | If I enjoy the hatred of life, I do not hate life, I enjoy i
09:48:46atenție, atenție: portalu s-o deschis —» Portalu
04:55:03UN CELEBRU POET CIUVAȘ - GHENNADI AYGHI. ESEU PLUS POEME —» Leo Butnaru
17:15:00Top 6 alimente care conține substanțe cancerogene. —» Blog de Cultura
16:59:00Care este diferența dintre un psiholog, psihoterapeut și un psihiatru? —» Blog de Cultura
16:56:37Mega Protestul de astăzi al profesorilor în București —» Curaj.TV | Media alternativă
15:00:00Concept to Creation: Custom Theme Designs Just Got Easier —» ada rosu
14:54:29Romanul „Montana” de Alexandru Popescu în continuă discuție —» BiblioCity
09:39:11Tutunul și impactul asupra performanței școlare și profesionale —» BiblioCity
15:31:25Zilele Onisifor Ghibu la Biblioteca „Onisifor Ghibu” —» BiblioCity
13:57:00DIN COSMOGRAME —» Leo Butnaru
06:47:32DIN LITERATURA VECINILOR —» Leo Butnaru
21:00:04Au băut nişte ofiţeri în unitate, se poate?! —» Curaj.TV | Media alternativă
11:43:43A luat foc un clopot de gunoi lîngă Gara de Nord —» Curaj.TV | Media alternativă
11:41:12Mașină de poliție pe trotuar, cu motorul pornit —» Curaj.TV | Media alternativă
05:12:17UN ALT POET AL MODERNITĂȚII FRANCEZE —» Leo Butnaru
14:45:06Happy 20th Anniversary, WordPress! We Wouldn’t Be Here Without You  —» Adăpostul gîndurilor nerevendicate | If I enjoy the hatred of life, I do not hate life, I enjoy i
12:00:26Cele mai bune teze de doctorat din Republica Moldova în anul 2022 —» Gheorghe Cuciureanu
05:35:51DIN POEZIA FRANCEZĂ CONTEMPORANĂ —» Leo Butnaru
19:16:18Povesti care inspiră: Cristina Tănase de la Salvati copiii —» Curaj.TV | Media alternativă
16:21:57Activitatea: Ce este un plan de faceri? în imagini —» Centrul Comunitar Instruire, Acces Informaţie Călăraşi
12:33:29UN POEM, UN POET/ UN POEMA, UN POETA (Antologie de poezie bilingvă spaniolă-română*) —» Andrei LANGA. Blogul personal
09:06:55PAS se aruncă din nou „curajos” în urma trenului. Au așteptat să treacă „ziua victoriei” și s-au apucat s-o anuleze  —» Nicolae Federiuc
07:35:23ÎN MEMORIA LUI ALEXANDRU COSMESCU: „CU TOT CE-A FOST ODATĂ EL” —» Andrei LANGA. Blogul personal