Gripa porcina este o pandemie fabricata mediatic, pentru a elimina o parte din populatie printr-un vaccin obligatoriuO jurnalista austriaca de investigatii avertizeaza lumea ca cea mai mare crima din istoria umanitatii e pe cale sa fie comisa, prin vaccinarea оmpotriva gripei porcine. Jane Burgermeister a depus pe 10 iunie un dosar de acuzare catre FBI оmpotriva Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), Organizatiei Natiunilor Unite (ONU) si a cвtorva dintre cei mai sus-pusi oficiali ai SUA, pentru bioterorism si оncercarea de a comite crime оmpotriva umanitatii, prin vaccinarea оmpotriva virusului AH1N1.

Ea solicita interzicerea masurilor de vaccinare fortata оn statele unde legea prevede obligativitatea vaccinarii, precum SUA sau Franta. Jane Burgermeister a luat atitudine si оmpotriva companiilor farmaceutice Baxter si Avir Green Hills Biotechnology, pe care le-a dat оn judecata оn luna aprilie pentru producerea unui vaccin contaminat pentru gripa aviara. Jane Burgermeister a luat atitudine si оmpotriva companiilor farmaceutice Baxter si Avir Green Hills Biotechnology, pe care le-a dat оn judecata оn luna aprilie pentru producerea unui vaccin contaminat cu gripa aviara.

Оn afara acuzatiilor ce sunt acum investigate оmpotriva celor doua companii farmaceutice, ea a mai depus plвngere si оmpotriva OMS si Baxter, cu privire la un caz de epidemie a gripei porcine – pornit de la fisurarea unei fiole destinata unui laborator de cercetare – declansata оntr-un tren Intercity оn Elvetia. Cea mai mare оngrijorare a lui Jane Burgermeister este ca "оn ciuda faptului ca Baxter a fost prins asupra faptului, aproape provocвnd pandemia, compania merge mai departe, alaturi de celelalte companii farmaceutice aliate, furnizвnd vaccinuri pentru pandemii". Baxter a anuntat oficial ca vaccinul оmpotriva gripei porcine va fi disponibil pe piata din luna iulie a acestui an.

La scurt timp dupa ce a facut publice acuzatiile sale, aceasta a fost concediata. "Cred ca aceasta decizie a fost legata de depunerea plвngerii pentru bioterorism fata de oamenii din Statele Unite si din оntreaga lume. Pentru ca am dreptul ca cetatean sa raportez o infractiune оn cazul оn care exista dovezi credibile, intentionez sa deschid un proces оmpotriva revistei Pennwell" explica ea.

"Am mai auzit si despre alti jurnalisti, care, ca si mine, au fost concediati sau hartuiti, pentru ca au scris pe aceasta tema", a declarat Jane Burgermeister. Cu toate acestea, nu se poate spune ca duce lipsa de cititori, pentru ca blog-ul ei personal birdflu666.wordpress.com, a оnregistrat peste 10 milioane de vizitatori оn ultima perioada.

Primul sindicat criminal la nivel global

Оn documentul numit "Probe pentru bioterorism" depus la FBI, Burgermeister indica un sindicat corporatist criminal la nivel international si ofera detalii amanuntite cu privire la оncercarea sa de a duce la capat planul sau de genocid, prin eliberarea unui virus mortal de gripa si prin instituirea unui program de vaccinare fortata.

Оn acest raport afirma: "Exista dovezi ca organizatii precum OMS si ONU si companii farmaceutice care produc vaccinuri – de exemplu Baxter si Novartis – fac parte dintr-un singur sistem aflat sub controlul unui grup criminal de baza, care se ocupa de coordonarea strategica si care a finantat dezvoltarea, productia si eliberarea de virusi artificiali, pentru a justifica vaccinarile оn masa cu o substanta ce reprezinta o arma biologica, pentru a decima populatia Statelor Unite si a controla bunurile si resursele din America de Nord."

Jane Burgermeister spune ca cei care conduc lumea din umbra (francmasonii), оsi stabilesc obiectivele strategice оn secret, folosind Comisia Trilaterala si reuniunile Bilderberg. "Pot fi identificati ca si Illuminati, un grup asemanator familiilor mafiote, care are оn centru dinastii familiale".

Acesta este "primul sindicat criminal la nivel global cu bazele оn centrele bancare off-shore" (centrele bancare off-shore sunt оnregistrate оntr-o tara sau un teritoriu intitulat "paradis fiscal", оntrucвt nu sunt impozitate sau sunt impozitate doar оntr-o mica masura) care angajeaza organizatii internationale, cum ar fi ONU si OMS оn interes propriu.

Оn procesul ei, curajoasa jurnalista sustine ca pandemia de gripa a fost fabricata si "este parte a unui plan pe termen lung al sindicatului, care si-a construit un numar mare de lagare de concentrare FEMA (Agentia Federala de Administrare a Urgentelor – Federal Emergency Management Agency), dotate cu incineratoare si gropi comune, оn state precum Indiana si New York, pentru a baga oamenii оn carantina si a se scapa de cadavrele celor ucisi prin atacuri cu arme biologice."

Anumite site-uri de pe Internet, care duc campanii de demascare a planurilor francmasoneriei mondiale, Infowars si Prison Planet, au postat o serie de articole cu privire la gropile comune din lagarele FEMA. Оn februarie, Daily Newscaster publica un raport cu privire la FEMA si vaccinarile оmpotriva gripei porcine, precum si planurile pentru gropi comune оn vecinatatea orasului Chicago si оn partea de nord a Indianei. Оn luna martie a acestui an, Infowars a postat un articol detaliat cu privire la locatiile gropilor comune din Arizona si Texas.

Program camuflat pentru arme biologice

Dosarul "Probe pentru bioterorism" contine dovezi pentru acuzatiile pe care jurnalista austriaca le aduce unor persoane foarte sus-puse. Lista este consistenta: Barak Obama, presedintele SUA, David Nabarro, coordonatorul ONU pe probleme de gripa, Margaret Chan, directorul general al OMS, Kathleen Sibelius, secretar al Departamentului pentru servicii si sanatate publica al SUA, Janet Napolitano, secretar al Departamentului de securitate interna al SUA, bancherii David de Rotschild, David Rockefeller, George Soros, Werner Faymannn, cancelar al Austriei, Alois Stoger, ministrul sanatatii din Austria.

Acestia fac parte din acel sindicat corporatist al crimei, la nivel international, care a dezvoltat, produs, depozitat si оntrebuintat arme biologice pentru eliminarea populatiei Statelor Unite si a altor tari, cu scopul obtinerii de cвstiguri financiare. OMS, Uniunea Europeana, centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor si alte laboratoare de cercetare, FEMA, companiile producatoare de vaccinuri si Departamentul pentru servicii si sanatate publica al SUA au interactionat оntre ele pentru a dezvolta si distribui arme biologice si au obtinut fonduri prin sistemul bancar si prin mecanismul comertului global de narcotice.

Jane Burgermeister оi acuza pe acestia ca au complotat la conceperea, finantarea si participarea la faza finala a implementarii programului camuflat pentru arme biologice, program incluzвnd si companiile farmaceutice Baxter si Novartis. Au conceput si apoi eliberat agenti biologici letali, оn special virusul gripei aviare si virusul gripei porcine, pentru a avea pretextul programului de vaccinare fortata, оn masa, program prin care s-ar putea administra un agent biologic toxic ce ar cauza moartea populatiei vaccinate. Aceasta actiune este o violare clara a Actului Antiterorism prin arme biologice.

Vaccin infestat cu virusul gripei aviare combinat cu virusul gripei umane

Acuzatiile lui Jane Burgermeister includ dovezi ca Baxter AG, subsidiara austriaca a Baxter International, a eliberat оn mod intentionat 72 kg de virus al gripei aviare, distribuit de OMS оn iarna lui 2008 оn 16 laboratoare din 4 tari. Laboratorul Baxter din Austria, unul din cele mai sigure laboratoare din lume, nu a urmat cei mai simpli si esentiali pasi pentru a pastra оn siguranta 72 kg dintr-un patogen clasificat ca si arma biologica, la distanta de toate celelalte substante, permitвndu-i sa se amestece cu virusul gripei umane obisnuite.

Vaccinul infectat simultan cu virusul gripei aviare si umane a fost vвndut de compania Baxter firmei AVIR Greenhills Biotechnology din Austria, care la rвndul sau a comercializat-o catre alte patru firme din Cehia, Slovenia si Germania. Оn Cehia, un membru al personalului de la BioTest a testat materialul destinat vaccinarii pe dihori. Toti dihorii injectati au murit. Incidentul a trezit suspiciuni, care s-au dovedit оndreptatite: analizele au dovedit ca produsele respective contineau virusul activ H5N1, cel care produce temuta gripa aviara.

Mai mult decвt atвt, s-a dovedit ca vaccinul era simultan infectat si cu virusul care produce gripa umana, H3N2! Problema rezida nu doar оn livrarea unor produse contaminate cu virusul gripei aviare, ci оn combinarea acestuia cu virusul gripei umane, practica despre care expertii оn bio-securitate afirma ca ar trebui complet interzisa, deoarece poate duce la aparitia de mutatii pentru a infecta fiintele umane cu gripa aviara si astfel se poate produce o mult temuta pandemie.

Acest incident nu a fost investigat nici de catre OMS, nici de UE, nici de autoritatile pentru sanatate din Austria. Nu s-a investigat continutul materialului virusului si nu s-a publicat nicio informatie cu privire la implicatiile genetice ale eliberarii virusului. Ca raspuns la оntrebarile parlamentare din 20 mai, Alois Stoger, ministrul sanatatii din Austria, a dezvaluit faptul ca incidentul nu a fost abordat ca atentat la bio-securitate, asa cum ar fi trebuit, ci ca ofensa la adresa codului veterinar. Un medic veterinar a fost trimis la laborator pentru o scurta inspectie.

Jurnalista austriaca dezvaluie faptul ca eliberarea virusului ar fi trebuit sa fie un pas esential pentru declansarea unei pandemii de nivel 6. Ea enumara legile si decretele care ar permite ONU si OMS sa preia Statele Unite оn cazul unei pandemii. Оn plus, legislatia care solicita respectarea vaccinarilor obligatorii ar fi pusa оn vigoare оn Statele Unite оn conditiile declararii pandemiei.

Virusuri produse оn laborator

Jane Burgermeister sustine ca оntreaga afacere a pandemiei gripei porcine este bazata pe o mare minciuna referitoare la faptul ca nu exista niciun virus natural care sa reprezinte o amenintare pentru populatie. Ea prezinta dovezi ce duc la concluzia ca virusul gripei aviare si cel al gripei porcine au fost, de fapt, produse оn laborator, folosind fonduri de la OMS si de la alte agentii guvernamentale. Aceasta "gripa porcina" este un hibrid format din gripa porcina propriu-zisa, gripa umana si gripa aviara, ceva ce poate veni numai din laborator, conform multor experti.

OMS sustine ca aceasta "gripa porcina" se оmprastie si ca trebuie declarata pandemia, ignorвnd cauzele fundamentale. Virusii ce au fost eliberati au fost creati si eliberati cu ajutorul OMS, iar OMS este responsabila оn cea mai mare masura pentru pandemie. Оn plus, simptomele presupusei "gripe porcine" nu pot fi diferentiate de cele ale gripei normale. Aceasta "gripa porcina" nu cauzeaza decesul mai mult decвt o face o gripa obisnuita.

Burgermeister afirma ca cifrele reprezentвnd numarul deceselor cauzate de "gripa porcina" nu sunt reale. Nu exista potential pandemic decвt оn cazul оn care se procedeaza la vaccinarea оn masa, оn intentia de a proteja populatia. Exista suficiente temeiuri de a crede ca vaccinarile obligatorii vor fi contaminate cu boli special concepute sa duca la deces.

Оn dosarul conceput de aceasta se face referire la un vaccin оmpotriva gripei aviare al Novartis, cu licenta, vaccin ce a ucis 21 de oameni fara adapost din Polonia оn vara lui 2008 si a avut ca "prima urmare" o "rata de efecte secundare", astfel оndeplinind conditiile definitiei guvernului american pentru o arma biologica (un agent biologic desemnat sa cauzeze o rata de efecte secundare, de ex. deces sau vatamare) printr-un sistem de transmitere (injectarea).

Jane Burgermeister sustine ca acelasi complex de companii farmaceutice si agentii guvernamentale la nivel international, care au dezvoltat si eliberat material pandemic, s-au orientat spre profit, prin obtinerea de contracte din declansarea pandemiei.

Mass-media controlata de grupul ce coordoneaza programul "gripa porcina" contribuie la dezinformare pentru a pacali populatia din Statele Unite sa se vaccineze. Burgermeister mai sustine, оn acuzatiile sale, faptul ca grupul de companii farmaceutice format din Baxter, Novartis si Sanofi Aventis sunt parte a unui program de arme biologice cu bazele оn afara, finantat de acest sindicat international al crimei si conceput sa duca la crime оn masa, pentru a reduce populatia lumii sub 5 miliarde оn urmatorii 10 ani.

Planul lor este sa raspвndeasca teroarea pentru justificarea fortarii oamenilor sa renunte la drepturile lor, si, de asemenea, sa instituie carantina оn tabere FEMA. Casele, companiile, fermele si terenurile celor ucisi vor fi gata de a fi оnhatatede catre acest sindicat. Eliminвnd populatia Americii de Nord si a altor continente, elita internationala obtine accesul la resursele naturale neexploatate ale regiunilor, cum suntapa si cвmpurile petroliere nedezvoltate.

Dosarul complet include:

- informatii complete si un studiu ce include coordonatele temporale, cauza probabila, definitiile si reglementarile OMS si ONU si istoricul incidentelor din aprilie 2009, legate de izbucnirea gripei porcine;
- dovezi stiintifice ca virusul "gripei porcine" este un virus creat artificial (modificat genetic);
- dovezi stiintifice care indica faptul ca "gripa porcina" a fost conceputa astfel оncвt sa semene cu virusul gripei spaniole, din 1918, incluzвnd citate din "Gripa porcina 2009 este gripa spaniola din 1918 оn varianta armata", de dr. A. True Ott si un articol pe aceeasi tema din Science Magazine al dr. Jeffrey Taubenberger;
- dovezi ale eliberarii intentionate a virusului gripei porcine оn Mexic;
- dovezi ale implicarii Presedintelui Obama, care evidentiaza faptul ca vizita lui оn Mexic a coincis cu recenta epidemie a gripei porcine si moartea unor oficiali implicati оn calatoria sa. Este оn dezbateri faptul ca presedintele nu a fost niciodata testat pentru gripa porcina, pentru ca fusese vaccinat anterior;
- dovezi ca Baxter este un element al unei retele de arme biologice;
- dovezi ca Baxter a contaminat оn mod intentionat materialul de vaccinuri;
- dovezi ca Novartis utilizeaza vaccinurile ca arme biologice;
- dovezi cu privire la rolul OMS оn programul armelor biologice;
- dovezi cu privire la manipularea legata de boala realizata de catre OMS, pentru a putea justifica declararea nivelului 6 de pandemie, pentru a controla Statele Unite;
- dovezi cu privire la rolul Laboratorului National de microbiologie al Canadei оn programul armelor biologice;
- dovezi cu privire la implicarea oamenilor de stiinta ce lucreaza pentru NIBSC (National Institute for Biological Standards and Control) din Marea Britanie si centrele americane CDC pentru controlul epidemiilor оn conceperea virusului gripei porcine;
- controverse constitutionale: legalitatea sau ilegalitatea periclitarii vietii, sanatatii si a binelui public prin vaccinarea оn masa;
- problema imunitatii si a compensarii ca dovada a оncercarii de a comite o crima;
- dovezi cu privire la existenta unui sindicat corporatist international al crimei.


Yogaesoteric!

Sursa
2010-01-11 22:58:14Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

14:08:02Întâlnirea cititorilor cu scriitorul Grigore Chiper —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
10:49:56Întâlnire cu scriitoarea Maria Pilchin —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
09:36:59STELE DE MARE —» Andrei LANGA. Blogul personal
09:23:25Este sau nu Dodon trădător de țară? Asta și alte câteva întrebări de precizare. Retorice, desigur —» Nicolae Federiuc
05:44:47SCRISORI DE MAI - ECOURI BISTRIȚENE —» Leo Butnaru
19:38:32fetele —» turn up the silence
08:42:42,,Comunitatea mea în obiectiv european” - Totalurile concurs de postere —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
17:14:02Vine schimbarea. Din lac în puţ. —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
15:28:30Românii din Republica Moldova nu sunt „diasporă”, ci parte aproape integrantă a României. Votul de ieri a arătat asta —» Nicolae Federiuc
14:09:32Opera este cununa tuturor muzelor… —» CHIŞINĂU MUZICAL | Blogul Bibliotecii de Arte "Tudor Arghezi"
10:43:53Zilele Arghezi —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
02:38:55".....she'll be on drugs, I'll be drunk, it'll be just like old times..." —» turn up the silence
18:03:00Află singur gradul de evoluție spirituală cu care te-ai încarnat —» codul omega
17:31:53AI powered human greed (1) —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
17:43:002026 – război civil, revoluție sau război mondial? —» codul omega
16:30:17UN ALTFEL DE RĂZBOI —» Andrei LANGA. Blogul personal
15:39:58POEMUL APUSULUI —» Andrei LANGA. Blogul personal
15:38:31El Dorado —» Andrei LANGA. Blogul personal
13:09:46Test/text de supraviețuire —» Andrei LANGA. Blogul personal
09:42:51Prima pistă ciclabila din Chișinău așteaptă să fie folosită —» Curaj.TV | Media alternativă
07:45:03Condorii negri – Fără nume (cover acustic de Andrei Albu) —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
13:30:48Care e opusul scrisului? —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
15:28:15Limba bulgară ca la ea acasă —» BiblioCity
07:53:44Premieră: Nucata din Moldova ia aur în Londra —» Fine Wine
15:31:48Protest la MinJust, nu mai complicați redobîndirea cetățeniei! —» Curaj.TV | Media alternativă