3 metode de a face bani în 2010dolariAm rămas dea dreptul şocat azi după ce am citit articolul de pe blogul lui Grigore Vieru despre D-na Elena Ceban care stă la puşcărie iar feciorul căreia o vizitează şi mai departe citez: “Potrivit rudelor dnei Ceban, fiul său, de câte ori o vizitează, îi cere doar să-i cedeze apartamentul din Căuşeni. Există şi o scrisoare, scrisă de către Osadci mamei sale, în timpul guvernării comuniste, în care el o şantajează că va vorbi cu Voronin pentru a o amnistia, dar numai dacă îi va da la un preţ de nimic apartamentul.”
De multe ori mă gândesc ce îi impinge pe unii oameni la astfel de fapte? Când diverşi răufăcători sunt întrebaţi de ce aţi mers la omor, la furt sau la alte lucruri josnice mulţi spun că lipsa de bani a fost motivul. Adevărul este simplu: atât timp cît eşti în viaţă şi eşti sănătos poţi să faci bani. În acest articol voi descrie 3 metode simple şi reale (testate de mine) cu care poţi să faci bani. Să începem:

1. Google AdSense. Cât de veche atât de reală este această metodă. Trebuie să îţi faci un site sau să rogi pe cineva care te va ajuta, să pui informaţie utilă pe acest site după care îţi faci un cont la Google Adsense pui publicitatea lor pe saitul tău şi faci bani. Mai multe despre Google AdSense poţi citi aici.

2. Devino Agent de Asigurări(Broker). Nimic mai simplu şi real. Toţi repet absolut toţi au nevoie de asigurări şi mai ales asigurări de maşini. Devino agent, fă-ţi 300 cărţi de vizită, imparte-le în primul rând prietenilor care au maşini mai apoi noilor cunoştinţe şi banii vor veni, mai ales dacă vei depune şi puţin efort. Nu este un lucru greu, tot ce trebuie este să completezi nişte hârtii.

3. Devino Freelancer. Un freelancer este un lucrător la proiecte de scurtă durată care poate munci de acasă pentru cineva de peste hotare. Şi nu e neapărat să fii un specialist foarte bun într-un domeniu e destul să ai puţine cunoştinţe a computerului. Deseori sunt comenzi foarte simple unde trebuie doar sa postezi pe diverse forumuri sau bloguri sau sa prelucrezi nişte fotografii în Photoshop. Cunoaşterea limbii Engleze este un avantaj. Dacă cunoşti puţin limba engleză îţi recomand proiectul https://www.getafreelancer.com care are foarte multe domenii în care poţi lucra, le vei vedea toate odată ce intri pe prima pagină.

Pentru anul 2010 îţi doresc să îţi stabileşti un scop, să îţi notezi paşii care trebuie să îi faci pentru a atinge scopul şi mai apoi multă multă sârguinţă şi să nu priveşti înapoi cât de greu nu ar fi. Succes!

Post Footer automatically generated by Add Post Footer Plugin for wordpress.


Sursa
2009-12-31 20:06:23Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

07:45:46Măcelarul din Lunca Prutului – fantoma emblematică a Maiei Sandu sau de ce pe „vremuri bune” lucrurile niciodată nu sunt așa cum par a fi?! —» Sergiu Mocanu
23:46:34Triangle of Sadness —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
12:59:10La Radio Guerrilla cu Mitoș Micleușanu —» .:EU:.
10:08:23Berliner: gest de solidaritate pentru vinurile moldovenești —» Fine Wine
21:29:07Poliția locală acționează pe alocuri, dar intens —» Curaj.TV | Media alternativă
21:25:29Inspectorul Felix se agită cînd e inspectat —» Curaj.TV | Media alternativă
09:25:46ИНФОРМАЦИОННО ПИСМО —» Biblioteca Hristo Botev
19:45:58True, Biblical Friendship —» Erik and Elena Brewer's Weblog
19:13:58Mai Departe cu Viorica Tătaru – Pe front în Ucraina, Propaganda de război, Transnistria —» Curaj.TV | Media alternativă
19:11:51Pericole la zebra de la parcul Bazilescu, Bucureștii Noi —» Curaj.TV | Media alternativă
15:23:47What’s New on WordPress.com: Tools to Make Designing Your Site Easier Than Ever —» Misterioz
14:50:26Program_Campania Naţională ,,Citim cu voce tare împreună” ediţia anului 2023 —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
14:44:06Anunţ - Poster_Campania Naţională ,,Citim cu voce tare împreună” ediţia anului 2023 —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
14:35:47Lectura — hrană nobilă pentru suflet —» Biblioteca Hristo Botev
14:31:1227 Ianuarie - Ziua Comemorării Victimelor Holocaustului. —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
10:15:03Pericol mortal in pasajul de la Guvern pe motiv de neglijență —» Curaj.TV | Media alternativă
04:57:00De ce familia mea nu consumă carnea de pui din comerț, laptele cu termen mare de valabilitate și marmelada —» Sunt MAMĂ!
21:27:45„Amintiri din trecutul Terrei” de Liu Cixin – o părere sinceră despre cărți (fără spoilere) —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
18:42:59Citit în ianuarie: „Oameni sărmani” de F.M. Dostoievski —» Sunt MAMĂ!
18:04:44UN POET RUS CÂNDVA EXPULZAT DIN ROMÂNIA —» Leo Butnaru
14:52:14Haiku (trad. în spaniolă) —» Andrei LANGA. Blogul personal
14:43:17CEREȚI vs. CERE-ȚI – când punem cratima? —» Moldova Creștină
14:35:20Caleidoscop cultural. Februarie, 2023 —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
13:55:12ALEXANDRU COSMESCU - MENTOR AL TINERILOR SCRIITORI BASARABENI —» Andrei LANGA. Blogul personal
13:17:10UN PROZATOR ȘI POET FRANCEZ IMPORTANT —» Leo Butnaru