Ce să faci când soţul te impune să faci avort?

Întrebare:

Mă aflu într-o situaţie foarte proastă acum. Sunt căsătorită de 6 luni cu singurul bărbat din viaţa mea şi acum sunt gravidă în prima lună. Eu sunt fericită cu toate că nu sunt împlinită pe plan profesional pentru că sunt încă la facultate. Soţul meu nu acceptă copilul şi din pricina aceasta am ajuns să fiu lovită, sunt certată şi vărs  lacrimi amare când mă gândesc la soarta copilului din mine. Toţi mă blamează şi spun că nu este momentul, că nu suntem pregătiţi pentru un copil. Socrii mei mă jignesc şi ne provoacă numai certuri în familie, mă stresează şi după aceasta o fac pe creştinii. Nimeni nu vrea copilul acesta în afară de mine. Fumam înainte şi când am aflat că sunt însărcinată am renunţat la acest viciu, am încercat să ofer o viaţă sănătoasă copilului şi mie, dar am fost îndemnată continuu să fac avort. Eu nu vreau. Soţul nu se simte pregătit să avem acest copil, dar eu spun că dacă Dumnezeu ni l-a dat este din buna Lui ştiinţă şi El ne va ajuta să-l creştem pentru că este un miracol al lui Dumnezeu. Acum nu ştiu ce să fac: să renunţ la familie sau să fac avort? Dacă rămân lucrurile cum sunt acum mă tem să nu pierd sarcina din pricina stresului provocat sau, ferească Dumnezeu, să nasc un copil cu probleme. Vă rog din suflet să-mi daţi un sfat şi vă mulţumesc.

Eşti gata să fii tată sau criminal?

Deci, soţul spune că nu este gata să crească un copil… Dar să-l conceapă a fost gata? Şi acum este gata să-şi omoare cu atâta cruzime propriul copil? Deci pentru a deveni tată nu se consideră a fi matur dar pentru a deveni un criminal atât de crud este matur suficient? Pune-i aceste întrebări?

Avortul este cel mai crud omor

Avortul este omor, omorul propriului copil, cea mai crudă crimă şi oricine a făcut avort sau şi-a dat consimţământul, sau chiar cum o fac acum soţul şi socrii tău care te impun să faci avort, toţi ei vor răspunde înaintea lui Dumnezeu şi vor trăi ca nişte blestemaţi pe acest pământ. Pentru că nu se poate să omori copilul tău nevinovat şi să rămâi nepedepsit. După mormânt îi aşteaptă o pierzare veşnică dacă nu se pocăiesc din toată inima şi dacă nu încheie legământ cu Domnul Isus prin credinţă şi naştere din nou.

Nu te uni cu ucigaşii

Nu accepta sub nici un pretext să te uneşti cu această ceată de ucigaşi şi criminali care te impun să-ţi omori copilul. Este adevărat că vei trece prin mare stres, dar să ştii că dacă ai pus preţ pe viaţa copilului tău şi îi vei apăra viaţa, Dumnezeu va onora lucrul acesta, vei naşte un copil binecuvântat şi Dumnezeu va răsplăti din plin alegerea ta. Nu accepta sub nici un pretext sau presiune să faci avort. Dacă soţul vrea să păstreze căsătoria cu tine să o păstreze şi dacă vrea să te alunge va fi tot alegerea lui. Tu însă alege să păstrezi viaţa copilului şi să nu fii în rândul ucigaşilor. 

Încredinţează-ţi viitorul în mâna lui Dumnezeu

Începe să citeşti Biblia chiar azi pentru că această carte îţi va da înţelepciune în toate privinţele şi îţi va aduce multă mângâiere în necazurile prin care treci acum. De asemenea, roagă-te totdeauna potrivit cu situaţiile şi nevoile pe care le ai.


Sursa
2009-12-29 07:00:00Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

14:19:55Judecata de Acum #EdițieSpecială | Profesorul de civism —» Curaj.TV | Media alternativă
11:34:16Cum influențează indicatorii bibliometrici ai directorilor de proiecte finanțarea cercetării în Republica Moldova? —» Gheorghe Cuciureanu
06:07:48URME, RĂNI —» Andrei LANGA. Blogul personal
15:43:47Valorificarea operei hasdeistice, digitizată din Colecția „Carte veche și rară” a Bibliotecii Centrale a BM „B.P. Hasdeu”: Expoziție aniversară (2) —» BiblioCity
15:43:18Valorificarea operei hasdeistice, digitizată din Colecția „Carte veche și rară” a Bibliotecii Centrale a BM „B.P. Hasdeu”: Expoziție aniversară (1) —» BiblioCity
13:21:39Poezia în viața noastră —» BiblioCity
13:20:50,,Magic Creator” - serviciul de recreere și dezvoltare a imaginației utilizatorilor —» BiblioCity
12:59:21Ziua Internațională a Poeziei la Biblioteca „Onisifor Ghibu" —» BiblioCity
12:33:57Leonid Popescu între cuvânt și culoare … —» BiblioCity
12:19:09Lecţia publică „Republica Moldova Zonă de risc seismic” la Biblioteca „Onisifor Ghibu” —» BiblioCity
08:56:45POEZIA AVANGARDELOR VECINE, RUSĂ ȘI UCRAINEANĂ —» Leo Butnaru
14:07:32De la suflet la suflet, împreună, din toată inima pentru Turcia./ —» Curaj.TV | Media alternativă
13:54:01ZIUA MONDIALĂ A POEZIEI CU POETA NATALIA MAZÎLU-MIRON —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
12:30:182 MARTIE - ZIUA MEMORIEI ŞI COMEMORĂRII VICTIMELOR RĂZBOIULUI DIN TRANSNISTRIA —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
11:38:38Proiectul Dincolo de Wikipedia —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
11:07:54IOAN SLAVICI - PĂRINTE SPIRITUAL AL PROZEI ARDELENE —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
10:22:57ZILELE CREANGĂ – 2023 LA BIBLIOTECA PENTRU COPII RÎȘCANI —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
09:15:58Rezultat excepțional pentru vinurile moldovenești la Berliner Wein Trophy —» Fine Wine
22:29:00Despre chat GPT și inteligența artificială. —» Blog de Cultura
22:24:01Furtuna perfectă —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
15:43:48Autobuz Euro 6 care scoate fum ca tractorul —» Curaj.TV | Media alternativă
11:37:22Vinohora Rose 2022 Purcari — aur la un concurs specializat pe vinuri rose —» Fine Wine
01:37:36бездревесность —» turn up the silence
19:39:39Capcanele conjugării verbelor (1)  —» Moldova Creștină
14:30:04GRIGORE VIERU – STEAUA CARE A URCAT LA CER —» Biblioteca Publică or.Rîşcani