Ce conteaza?


Nu conteaza cit de mic ai salariul si daca in general ai unul… Important e sa nu stie lumea ca nu ai.
Si incepi cu telefonul mobil, ca-i la moda. N-ai telefon, esti un nimeni.

Asa ca-ti cumperi. In functie de anturaj, iti cumperi unul mai scump sau mai ieftin. De preferinta unul scump, dar nu din magazin, ci de la Calea Basarabiei, e mai ieftin. Si le zici la toti ca l-ai luat nou. Trebuie sa aiba camera, mp3, bluetooth… ca sa ai ce scoate pe masa cind iesi la o bere, sau ce tsine in mina când te plimbi prin Jumbo. Face parte din uniforma pentru Jumbo-Sun-City, uniforma din care nu trebuie sa lipseasca ochelarii de soare (pentru ca in magazine se stie ca e o lumina orbitoare), cheile de la masina si hainele branduite.
Apoi tigarile. Nu fumezi orice. Doar tigari scumpe. Light. Nu fumezi niciodata toata tigara. O stingi cind trece de jumatate ca sa vada lumea ca iti permiti. Eventual, ai in buzunar alt pachet, mai simplu, pe care le fumezi cind nu te vede nimeni sau ii servesti pe cei care nu merita sa ia din primul pachet.
Cind iesi la o bere, nu te uiti pe meniu. Ceri o bere scumpa. Nu cea mai scumpa. Pentru ca stii ca nu-ti permiti. Dar sa nu coste mai putin de 20 de lei. Berile mai ieftine creaza impresie proasta.
In principiu, cam astea ar fi cele mai importante reguli pentru a-ti dezvolta si tu aceasta gena. Sa intri in rindul lumii. Sa accepte iepurasele de suncity sa iasa cu tine la un suc, sau prin vreun club ceva… sau sa-ti raspunda la sms…

Imi dai bip si esti voinic!
Cum sa devii o adevarata iepurasa de Sun City? E greu, dar e posibil. Esential este sa respecti regulile dupa care poti fi recunoscuta si integrata in grupul iepuraselor clasa premium: in primul rind, naveta zilnica a dvs. trebuie sa oscileze intre Sun City, Jumbo, eventual solarul de la subsol. Activitatea ta de baza este vorbitul interminabil la telefonul mobil decorat cu strasuri sau breloc de la Nici, (o forma tehnologizata de a spune aceleasi si aceleasi nimicuri). Te distingi dupa culorile mov, galben,roz, verde  si alb (sau combinatii ale acestora), blugi cu talia joasa, care lasa sa vada protocolarii cinci centimetri de abdomen chiar si in cele mai geroase zile. Sus, pe cap, e necesar sa ai par vopsit alb-platina sau negru–corb intins cu placa. Toata aceasta frumusete trebuie ridicata de la pamint pe circa 12 cm de tocuri-cui (indiferent daca stii sau nu sa mergi pe ele), preferabil cu strasuri si “aur”, asortate cu o poseta minuscula, decorata cu multe detalii, nituri, sireturi si logouri aproape cit geanta. (a propos de logouri, trebuie sa fii atenta, iepurasele Suncity sint si ele impartite pe caste: de exemplu, cele care stiu ca poseta lor pe care scrie Prada este un fals si cele care nu stiu. Scanerul ochiului calculeaza imediat cit costa cea de vizavi; cistiga cea imbracata mai scump). Hainele, evident, ti le cumpara parintii, eventual sponsorii. Uneori cobori la alimentara ca sa-ti cumperi un pachet de tigari si o guma, privind cu dispret la muritorii de rind care, dupa o zi de serviciu, asteapta cu carucioarele la coada. N-ai face niciodata asa Serviciu, cind esti atit de frumoasa? Tu si celelalte mici zeitati stati indelung la cafenele etajului trei cu un pahar de cola in fata, uneori chiar doua, la un pahar de suc, avind grija sa se vada expresiv atisoarele chiloteilor. Esti mereu in asteptarea unei partide mai bune decit ieri, dar de cele mai multe ori cazi in plasa snobilor simpli din capitolul de sus.


Sursa
2009-12-28 12:38:20Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

07:00:26CONFLUENȚE PESTE MILENII —» Leo Butnaru
06:14:46DIALOG ȘI VERSURI DIN „HYPERION” —» Leo Butnaru
21:52:32Expoziție de Mark Verlan la București —» Curaj.TV | Media alternativă
20:07:59Protest la aniversarea începutului invaziei ruse în Ucraina —» Curaj.TV | Media alternativă
20:01:16Despre Macarena feministă și impactul ei —» Curaj.TV | Media alternativă
01:04:15Poemul total versus Cartea de poezie —» Andrei LANGA. Blogul personal
19:31:49CIREȘE AMARE... —» Andrei LANGA. Blogul personal
08:58:42Fantastica viitorului apropiat…sau răvașe din cosmos pentru moldoveni (și ceilalți) —» blog cultural
22:42:35NOEMĂ —» Andrei LANGA. Blogul personal
15:44:19Stai si aștepți... —» Andrei LANGA. Blogul personal
18:03:42Hot Off the Press: New WordPress.com Themes for February 2024 —» costica
11:08:19Ministrul Culturii – în vizită la biblioteca din Negurenii Vechi —» BPR Ungheni's Blog
22:49:30IMN FURNICARULUI —» Andrei LANGA. Blogul personal
20:42:46Protest la ambasada rusă după omorîrea lui Navalny în închisoare —» Curaj.TV | Media alternativă
20:18:51Se spală podul Eroilor cu detergent dubios —» Curaj.TV | Media alternativă
20:15:29Vînătorul de bătrîni, investigație Recorder —» Curaj.TV | Media alternativă
19:01:19Muncitorii poluează chiar la poliția de sector —» Curaj.TV | Media alternativă
14:16:35IARNĂ —» Andrei LANGA. Blogul personal
06:09:59DIN POEZIA FRANCEZĂ A SEC. XX —» Leo Butnaru
05:24:313 Motive Pentru Care Să Nu Te Muți în America —» DOINITSA BLOG
21:45:31APUS —» Andrei LANGA. Blogul personal
21:41:34POEM PERICULOS —» Andrei LANGA. Blogul personal
21:40:47Ce mult ai lipsit... —» Andrei LANGA. Blogul personal
21:09:02OCHI —» Andrei LANGA. Blogul personal
19:18:05168 de ani de la dezrobirea romilor din Țara Românească —» Curaj.TV | Media alternativă