Pandemiile inventate ca strategii de "Disease Mongering"?


Pandemrix (porcina), Prepandrix (aviara) si Focetria (porcina):acestea sunt numele vaccinurilor pandemice, aprobate in Europa.
Britanica GlaxoSmithKline si elvetiana Novartis, multumesc bineinteles Agentiei Europene a Medicamentului, (EMEA- "European Medicines Agency") - Instrumentul principal in mainile lobbies farmaceutice - pentru a fi dat via libera acestor noi "otravuri".Decizia importanta a fost luata de catre "Comitetul pentru produse medicinale pentru uz uman" (C.H.M.P. "Commitee for Medicinal Products for Human Use”).
Chiar daca stirea este recenta ( 25 septembrie 2009) si priveste sanatatea a sute de milioane de persoane, nicio mass-media nu a dat o binemeritata importanta.

Atentie, pentru ca nu vorbim despre ridicola gripa porcina si/sau sezoniera, sau despre noua-vechia cunostiinta aviara (citeste articolul"Teoria originii virale a bolilor").
Problema serioasa de fapt nu sunt pandemiile inventate (Antrax, Sars, Aviara, Porcina, etc.) de catre establishment medico-stiintific, ci "remediile" lor: medicamentele-vaccinuri-otravuri.
Nu intamplator epoca noastra este una marcata de "Disease Morgering", ("tranformarea bolii in marfa", "crearea bolii") adica de acea criminala operatiune de Marketing nemilos, menita sa creeze tocmai adevarata boala (a se vedea hipercolesterolemia, osteoporoza, epidemii, pandemii, etc.) si sa medicalizeze aspectele normale ale vietii (graviditatea, nasterea, menopauza, batranetea, etc.) cu dublul obiectiv de a vinde medicamente pe de-o parte si de a avea controlul oamenilor pe de-alta.
O persoana bolnava (chiar si daca obiectiv este sanatoasa) NU este o persoana libera.
O persoana care nu este libera este usor manipulabila...

Cum are loc aceasta "Medicalizare a societatii"?
In 25 iunie 2005 acelasi B.J.M. "British Medical Journal" (jurnalul castei halatelor albe britanice) lanseaza alarma <>.
Ce semnifica aceasta alarma?
Inseamna ca grupurile de interese ale magnatilor farmaceutici cu sprijinul institutiilor sanitare internationale continua sa coboare valorile de "normalitate" (presiune arteriala, colesterol, trigliceride, glicemie, densitatea oaselor, etc.) pe de-o parte si sa ridice "Screening"-ul de masa pe de alta parte, facand sa treaca drept "bolnavi" milioane de oameni, in realitate sanatosi! Aceste persoane sanatoase, cu complacerea/ ignoranta medicilor, vor fi "tratate" cu medicamente si/sau otravuri, intoxicandu-le si facand sa devina cu adevarat bolnave.

Tehnic acest lucru se petrece in 3 faze:

1) "PLANUL CANTITATIV": COBORAREA PRAGURILOR
Iata cateva exemple:

Trigliceride:
- Valoare "normala" in iunie 2003: 200mg/dl (2,3 mmol/l)
- Noua valoare "normala" (iulie 2003): 150mg/dl (1,7 mmol/l)
Inseamna ca la sfarsitul lui iunie 2003 cei care aveau trigliceridele de la 150 mg/dl la 200mg/dl erau sanatosi iar de la intai iulie erau de fapt bolnavi!
Colesterol:
- Tratament daca LDL <115 mg/dl, 3 mmol/l in iunie 2003
-Noul paramentru, daca LDL<100 mg/dl, 2,6 mmol/l in iulie 2003
Semnifica, ca la sfarsitul lui iunie 2003 cei care aveau LDL intre 100 mg/dl si 115 mg/dl erau sanatosi iar de la inceputul lui iulie 2003 erau bolnavi!
Vorbim de zeci de milioane de oameni!!!!

Diabet zaharat:
- Valoare "normala" daca glucoza < 140mg/dl (pana in 2000)
- Noul parametru daca glucoza < 126mg/dl (dupa 2000)
Inseamna ca in 2000 cei care aveau nivelui de glucoza intre 126mg/dl si 140mg/dl erau sanatosi, in timp ce de la Anul Nou erau bolnavi!
Acelasi lucru pentru presiunea arteriala.

2) "PLANUl TEMPORAL": DIAGNOSTICAREA PRECOCE
Cu screening-urile de masa se invita, prin teama si terorism psihologic, persoane obiectiv sanatoase sa caute cate o boala pe care nimeni nu ar vrea sa o aiba.
Un exemplu pentru toti: mamografia pe care medicii la unison o recomanda adesea femeilor cu o anumita varsta, este necesara sau nu?

Iata ce zice concluzia studiului oficialului Cochrane Collaboration[2]
publicat in “Cochrane Systematic Review” in 2006:
"Pentru fiecare 2000 femei participante la screening, 1 va avea, dupa 10 ani, viata prelungita (un deces pentru tumoare la san evitat fata de 2000 de femei care nu au facut mamografia). 10 vor fi tratate pentru tumoare la san fara a fi necesar (overtreatment).
Asadar: "o,5 decerse evitate la 1000 de femei care fac mamografia pentru 10 ani, fata de 1000 de femei care nu se supun screening-ului mamografic".

Fara a calcula efectele psihologice devastante ale "falsilor pozitivi" pentru acele care fac mamografia: examenul releva ceva (nodul, tumoare, cancer, etc.) care in realitate NU este. Din 1000 de femei 242 vor avea
asa cum se spunea, un "suspect diagnostic de cancer la san ne confirmat dupa examinari ulterioare". (Barrat et al, British Medical Journal 2005).
Asadar, falsii pozitivi" se invart in jurul a 24%. Cate dintre aceste femei vor fi operate in mod inutil? In cate dintre aceste femei, din cauza " stresului provocat diagnostic", se vor declansa mecanisme psiho-fizice ("efect nocebo")foarte periculoase, dand origine unor adevarate patologii?

3) "PLANUL CALITATIV": BOLI NOI
IN acest caz exemplele sunt asa numeroase ca din motive de spatiu nu este posibil sa le enumeram: osteoporozam sindrom premestrual, colon iritabil, etc.

In acest context ne intereseaza numai pandemiile, motiv pentru care citim ce anume contin efectiv aceste vaccinuri.

Ce contine "noul" vaccin Pandemrix pentru porcina?
Documente oficiale ale E.M.E.A. (pot fi descarcate in format Pdf, a se vedea notele) prezinta integral lista componentelor acestui produs farmaceutic.
In urma amestecarii, 1 doza (0,5ml) contine:
- Virus gripal fractionat, inactivat, continator antigenul (propagat in oua) echivalentul A/California/7/2009 (H1N1) tulpina de tip v (X-179A). 3,75 micrograme
- AS03 compus din Squalen (10,69 mg), adjuvant;
- DL-a- tocoferol (11,86 mg),
- Polisorbat 80 (4,86 mg).
- Tiomersal (sare de mercur!), excipient;

Care sunt efectele secundare ale Pandemrix? [3]
Ca toate medicamentele, Pandemrix poate cauza reactii adverse si chiar foarte serioase.

• Inflamatie tranzitorie cerebrala si a nervilor care comporta durere, slabiciune si paralizie.
• Ingustarea si obstructionarea vaselor sanguine cu probleme renale
• Reactii alergice care duc la o periculoasa diminuare a presiunii sanguine, care daca nu este tratata, poate duce la colaps, coma si moarte.
• Convulsii
• Durere intensa, junghiuri sau pulsatii de-a lungul unuia sau mai multor nervi
• Reducerea numarului de trombocite care pot provoca sangerari sau formarea de vanatai
• Reactii cutanate generalizate, inclusiv urticarie
• Durere, roseata. umflatura sau formarea unui nodul dur in locul intepaturii
• Umflare la ganglionilor gatului, a axilelor sau inghinala
• Ameteli
• Diaree, voma, durere de stomac, greata

Ce contine "noul" vaccin Prepandrix pentru aviara?
Documente oficiale ale E.M.E.A. ( descarcabile in format Pdf, a se vedea notele [4] prezinta integral lista componentelor acestui produs farmaceutic.

In urma amestecarii, 1 doza (0,5 ml) contine:
- Virus gripal fractionat, inactivat, continator antigenul( propagat in oua) echivalentul A/Indonezia/05/2005 (H5N1) tulpina echivalenta (PR8-IBCDC-RG2) 3,75 micrograme
- AS03 compus din Squalen (10,69 mg), adjuvant:
- DL-a-tocoferol (11,86 mg);
- Polisorbat 80 (4,86 mg).
- Contine 5 mg di Tiomersal (excipient pe baza de mercur).
- Alti compusi chimici

Care sunt efectele secundare ale Prepandrix? [5]
Ca toate medicamentele, Pandendrix poate cauza reactii adverse si chiar foarte serioase.
• Inflamatie tranzitorie cerebrala si a nervilor care comporta durere, slabiciune si paralizie.
• Ingustarea si obstructionarea vaselor sanguine cu probleme renale
• Reactii alergice care duc la o periculoasa diminuare a presiunii sanguine, care, daca u este tratata, poate duce la colaps, coma si moarte.
• Convulsii
• Durere intensa, junghiuri sau pulsatii de-a lungul unuia sau a mai multor nervi
• Reducerea numarului de trombocite care poate provoca sangerari sau formarea de vanatai
• Reactii cutanate generalizate, inclusiv urticaria.
• Umflarea ganglionilor gatului, axilari sau inghinali
• Ameteli
• Diaree, voma, dureri de stomac, greata

Ce pot provoca adjuvantii continuti in vaccinuri?
"Noile" vaccinuri pandemice, acceptate si comercializate de EMEA, contin otravuri, ca:

- Tiomersal--> Acest conservant se hidrolizeaza in mod spontan printr-o enzima: Etilmercur-ul, care are o comportare toxica asemanatoare celui al Metilmercurului, pentru care sunt cunoscuti de mult timp si sunt la dispozitia a numeroase date privitoare la efectele neurotoxice. [6]
-Squalen--> Sistemul nostru Imunitar recunoaste Squalenul ca pe o molecula de ulei apartinatoare corpului (de fapt se gaseste in tot sistemul nervos si in creier si se poate consuma cu ulei de masline). Cand insa este injectat si ne digerat, calea de intrare in corp este anormala si incita Sistemul Imunitar sa atace tot Squalenul din corp, nu numai pe cel continut in adjuvant. Sistemul nostru Imunitar, deci, va tenta sa distruga molecula oriunde o gaseste, inclusiv locurile unde este vital pentru sanatatea sistemului nervos [7]. Veteranii razboiului din Golf care au contractat sindromul care poarta acest nume, au primit vaccinuri
Acest conservant se hidrolizeaza in mod spontan printr-o enzima: Etilmercur-ul, care are o comportare toxica asemanatoare celui al Metilmercurului, pentru care sunt cunoscuti de mult timp si sunt la dispozitia a numeroase date privitoare la efectele neurotoxice. [6]
-Squalen--> Sistemul nostru Imunitar recunoaste Squalenul ca pe o molecula de ulei apartinatoare corpului (de fapt se gaseste in tot sistemul nervos si in creier si se poate consuma cu ulei de masline). Cand insa este injectat si ne-digerat, calea de intrare in corp este anormala si incita Sistemul Imunitar sa atace tot Squalenul din corp, nu numai pe cel continut in adjuvant. Sistemul nostru Imunitar, deci, va tenta sa distruga molecula oriunde o gaseste, inclusiv locurile unde este vitala pentru sanatatea sistemului nervos [7]. Veteranii razboiului din Golf care au contractat sindromul care poarta acest nume, au primit vaccinuri
cu antrax care contineau Squalen [8].
MF59 (l'adjuvantul pe baza de Squalen de la Novartis, folosit acum impotriva pestei porcine) a fost un ingredient NEaprobat in vaccinurile experimentale cu antrax si de atunci a fost relationat cu bolile devastante si autoimune de care sufera multi veterani din Golf[9].

Polisorbat 80 --> Acest ingredient (inserit chiar si in vaccinul impotriva cancerului de col uterin "Gardasi") este renumit pentru ca provoaca serioase reactii adverse ca: infertilitatea, convulsii epileptice, avorturi spontane si socuri anafilactice chiar mortale.

Ati inteles ca adevarata problema nu sunt pandemiile, create artistic de catre establishment si propagandate de medici si de mass-media, ci medicamentele si vaccinurile insesi.
Asemenea otravuri sunt extrem de periculoase pentru sanatatea umana pentru ca sporesc Toxemia organismului, si asa deja prea plin de toxine, si declanseaza reactii alergice foarte puternice care duc la slabirea deja fragilului sistem imunitar, pe langa risipirea importantei energii vitale.

Asadar aceste otraviri sistematice - pentru cei care nu le-au inteles inca - servesc pentru a ne intoxica mai rapid, predispunandu-ne la boli viitoare.
Boli care limiteaza capacitatea noastra de gandire (aceea de a gandi pana la capat) si deci ne impiedica sa fim si sa devenim "oameni liberi", responsabili de Viata noastra.
Totul spre bucuria Controlorilor...
Marcello Pamio

Sursa
2009-12-09 20:04:09Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

19:31:54CFR la 150 de ani se laudă cu vechituri —» Curaj.TV | Media alternativă
10:27:43Proiectul Instituţional ,,Memori@ Locală” —» Biblioteca Publică or.Rîşcani
18:42:38Protest la București pentru drepturile animalelor #exclusiv —» Curaj.TV | Media alternativă
08:25:53Andrei și Ilinca – Plouă (cover Holy Molly x Tata Vlad) —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
13:04:11„Copiii de pe Volga” de Guzel Iahina —» Sunt MAMĂ!
11:49:57Primarul Ciucu a venit la protestul din Prelungirea Ghencea —» Curaj.TV | Media alternativă
10:42:32Am pledat împotriva intimidării aleșilor locali —» Curaj.TV | Media alternativă
10:28:09Vrem lărgirea și civilizarea prelungirii —» Curaj.TV | Media alternativă
19:24:05Cică a vorbit cu mai mulți membri de Guvern la Cahul —» Curaj.TV | Media alternativă
18:40:52Poveste origami de la o copilă refugiată (ru) —» Curaj.TV | Media alternativă
17:59:37Popă cu copii în portbagaj la Voluntarii Bucureștilor —» Curaj.TV | Media alternativă
06:02:55Radu Pila: Sincer și necenzurat, despre ”sindromul BMW”, chip tuning și... —» Сажевые фильтры (DPF/ FAP). Чип тюнинг. Теория, практика.
19:40:06Parcare de biciclete aglomerată la metrou —» Curaj.TV | Media alternativă
09:00:00Opera Crypto Browser Announces Plans to Integrate Elrond  —» Luchian Alexandru
08:54:49Plâng de fericire. 215 Eroi ai Ucrainei, printre care și comandanții Azovului au fost eliberați! —» nimic nu e asa cum pare a fi...
06:30:11Rușii vor să transforme „tribunalul” de la Mariupol într-un proces exemplar de condamnare a nazzismului —» nimic nu e asa cum pare a fi...
14:57:59Purcari promovează steak-urile produse de companiile lui dmitri medvedev —» un alt blog
12:22:52SCURTĂ RELATARE DE PE FRONT. Nu cel ucrainean, cel politic, moldovenesc —» Nicolae Federiuc
10:21:36S-a aruncat în aer împreună cu ocupanții care l-au descoperit. Ce se întâmplă, de fapt, în cadrul contraofensivei armatei ucrainene? —» nimic nu e asa cum pare a fi...
09:47:38Putin a anunțat mobilizarea parțială. Reacția unei mame: „...чтоб ты сдох, козлина!” —» nimic nu e asa cum pare a fi...
06:37:10Escaladarea nebuniei —» blog cultural
05:41:58Ce poreclă are informatorul Litvinenco în dosarele SIS-ului? —» un alt blog
18:37:45Câteva propuneri privind cercetarea științifică în Republica Moldova —» Gheorghe Cuciureanu
17:18:31Eulogy: Andrei Bivol —» Erik and Elena Brewer's Weblog
09:59:00Create the first in-browser game for Opera GX Mobile and save millions of gamers from the nightmare of no mobile data or WiFi —» Luchian Alexandru