Zeus, Draconul si lupa capitolina



Lista regilor daci… pe care rominii nu se stie din care motiv nu doresc s-o recunoasca,
dar e recunoscuta de diferiti cronicari din Grecia si Italia

http://ro.metapedia.org/wiki/Lista_de_regi_daci

dar rominii recunosc cu mindrie numele regelui din imperul roman Traian(http://ro.wikipedia.org/wiki/Traian) care ia cucerit pe o parte din daci (11%)si din cauza caruia sa sineucis Decebal (http://ro.wikipedia.org/wiki/Decebal)

rominii plaseaza simbole stravechi care apartin imperiului roman ca lupa capitolina (http://ro.wikipedia.org/wiki/Lupa_capitolina)

dar nu doresc sa auda de simbolele stramosilor daci ca draconul de ex.

sau Arcul lui Constantin linga Colozeu in Roma unde se vad statuiele dacilor cu barba,romanii nu purtau barba…

http://cache.virtualtourist.com/3801396-Arco_di_Constantino-Rome.jpg

http://www.archart.it/archart/italia/lazio/Roma/Roma%20-%20arco%20Costantino/foto-costantino15.jpg

si coloana lui traian (http://images.google.it/images?rlz=1C1GGLS_itMD351MD351&sourceid=chrome&q=colonna+di+traiano&um=1&ie=UTF-8&ei=xr8YS_zJOs604Qb1nunlAg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCcQsAQwAw) Whitney Smith, fostul director al Institutului american pentru drapele, plaseaza dragonul dacic impreuna cu variantele sale intre drapelele care au facut istoria lumii, nimeni n-a incercat sa dezlege taina imensei sale puteri care i-a asigurat venerarea timp de peste 2500 de ani din Persia si pana in Anglia, englezii mai purtandu-l inca in cruciade, dar si in batalia de la Bosworth din anul 1485.
pe Columna lui Traian gasim Zeus si dragonul dacic.
(http://dacologica.wordpress.com/studii-si-cercetari/george-liviu-teleoaca-%E2%80%9Ezeus-si-dragonul-dacic-pe-columna-lui-traian%E2%80%9C/)

atunci apare o intrebare de ce asa mult respect am avut noi dacii ca ne-au construit romanii monumente? de ce alte popoare nu au monumente in Roma dar numai noi dacii?

Bine sunt multe popare neolatine dar nici un popor nu poarta numele ocupantului..Romania e in numele unui oras din Italia anume Roma,sau imperiului roman,dar noua ne rezulta ca suntem daci
chiar credeti voi ca in 164 de ani sa fi invatat toti noua limba? pe cind era cucerita 11% din teritoriul Daciei.Alte popoare si 300 de ani au fost sub ocupatia romana dar nu vorbesc noua limba.

Ce spun invatatii straini despre Dacia? pe cind din partea prof. din Bucuresti se aude numai tacere
Cind profesorii Leon E. Stover si Bruce Kraig in cartea “The Indo-european heritage”, aparut la Nelson-Hall Inc.,Publishers, 325 West Jackson Boulevard, Chicago, Illinois 60606, vorbesc la pagina 25 despre Vechea Europa a mileniului 5 i.d.H., cares-i avea locul in centrul Rom^niei de azi, sa nu fim mindri? studiile de arheologie moleculara ne indreptatesc ca ne situam pe primul plan in Europa ca vechime.
Studii impecabile cromozomale, la nivel de mitocondrie folosind PCR (polimerase chain reaction) , pot determina originea materna a unor mumii vechi de sute si mii de ani.Teoria genoamelor situeaza spatiul carpato-dunarean ca fiind, nici mai mult nici mai putin decat, locul de unde a inceput Europa sa existe…

Cele mai vechi atestari documentare ale termenului de “roman” cunoscute in mod cert sunt continute in relatari, jurnale si rapoarte de calatorie redactate de umanisti renascentisti din secolul al XVI-lea care, fiind in majoritate trimisi ai —————————————————————————————
Sfantului Scaun,( in latina Sancta Sedes) este un subiect de drept
——————————————————————————————–
international public, care reprezinta Biserica Catolica in relatiile cu statele.
—————————————————————————————–
Aici sfintul scaun a lucrat finut nemaivorbind de multe crime ale vaticanului
in alte state pe parcursul istoriei, ne-au taiat radacinile istorice metodic prin trimisii lor de umanisti renascentisti.(http://ro.wikipedia.org/wiki/Etimologia_termenilor_roman_si_Romania)
Unirea principatelor anul 1861,23 decembrie sub numele romania,sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, moldovean (a decedat la 15 mai 1873, Heidelberg,Germania, )(http://ro.wikipedia.org/wiki/Alexandru_Ioan_Cuza)dar de ce nu a dat numele Dacia? De atita ca asa la sfatuit Napoleon III (http://ro.wikipedia.org/wiki/Napoleon_III)(dar el napoleon III ce interes avea sa dea asa nume? de atita ca sa ne stearga o parte mare din istoria neamului cu care ne putem mindri) Alexandru Ioan Cuza cum vedem a decedat in Germania si a avut relatii si cu Napoleon III, deci a fost prelucrat de masonerie in asa mod ca a unit principatele oficial sub numele ROMANIA stergind istoria neamului DACIA. Cea ce sa intimplat este punctul 1.a programului politic al vaticanului care o savirsesc cu succes bazinduse pe nivelul jos intelectual al populatiei bastinase. Politica vaticanului este raspindita in foarte multe tari ale lumii,innainte se facea prin cruciade azi pasnic.
Punctul 2. convertirea treptata din ortodoxie in catolicizm
Milioane de romini sunt bratul de munca cel mai numeros dintre etnii in tarile occidentale. Deci robii daci cu numele schimbat in romini construiesc,cauta de batrini,copii,handicap numai ca nu la ei in tara dar au grija de alta natiune. Dacii nu au observat ca razboiul sia schimbat fata s-a facut economico-politic,innainte dicta sabia azi dicteaza banul.


Sursa
2009-12-06 19:15:13



Comenteaza





Ultimele 25 posturi adăugate

14:54:38Pentru copiii de la Tabăra de Vară a Alianței Franceze vara a început cu lecții —» BiblioCity
14:54:13La Tabără, la Bibliotecă vin copii talentați —» BiblioCity
14:53:49În vacanța mare? De unul singur? Oare cum ar fi? —» BiblioCity
14:53:27Orice întâlnire a copiilor cu scriitorii devine un eveniment memorabil —» BiblioCity
14:52:43Cartea cea de toate zilele. Adevărată lecție de educație patriotică și spirituală —» BiblioCity
14:52:19Copii și Cuvinte. O Vacanță Mare cu o Scriitoare Mare este o Poezie scrisă împreună —» BiblioCity
14:51:57CARTEA cu ochi de copii – cartea cu poezii. Drago Mir – DRAG LUMII NOASTRE, LUMII COPILAȘILOR —» BiblioCity
14:49:23GHICITORI PE PORTATIV. Scriitoarea Marcela Mardare și-a amintit de elevii săi de cândva —» BiblioCity
07:35:43Recomand să descoperiți: Domaine la Prut —» Fine Wine
17:35:45IHTIANDRU —» Andrei LANGA. Blogul personal
11:16:32105 ani de la nașterea artistului plastic Gleb Sainciuc —» Biblioteca de Arte 'Tudor Arghezi'
14:45:27EDITORIAL | Cazul „expertului” pedofil și noua mare provocare a lumii „moderne” —» Nicolae Federiuc
11:04:24DACĂ CITIȚI ÎN BULGARĂ, UN INTERVIU DIN REVISTA „FLACĂRA”, EDITATĂ DE UNIUNEA SCRIITORILOR DIN BULGARIA Leo Butnaru - Ognian Stamboliev —» Leo Butnaru
03:42:46PLOAIE —» Andrei LANGA. Blogul personal
07:02:18EXTRAS DIN INTERVIU —» Leo Butnaru
03:01:20JURNALUL CA MEMORIE, 1992 —» Leo Butnaru
10:18:42Primul concediu în patru cu Ilinca și Matei (probabil ultimul în Creta) —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
16:32:16Marea strategie scurtcircuitată —» APort | "Pentru un român care știe citi, cel mai greu lucru e să nu scrie." I.L. Carag
09:32:49CARTEA cu ochi de copii – cartea cu poezii. Drago Mir – DRAG LUMII NOASTRE, LUMII COPILAȘILOR —» BiblioCity
04:10:45PĂMÂNTUL FĂGĂDUINȚEI / POEME —» Leo Butnaru
19:04:43PLOAIE —» Andrei LANGA. Blogul personal
08:11:39Mărturii din GULAG filmate la Burlacu, Cahul —» Curaj.TV | Media alternativă
06:46:22Cercetașii ingenioși vara la Bibliotecă —» BiblioCity
06:25:46Amintiri despre foame și canibalism —» Curaj.TV | Media alternativă
03:30:24JURNALUL CA MEMORIE —» Leo Butnaru