Zeus, Draconul si lupa capitolinaLista regilor daci… pe care rominii nu se stie din care motiv nu doresc s-o recunoasca,
dar e recunoscuta de diferiti cronicari din Grecia si Italia

http://ro.metapedia.org/wiki/Lista_de_regi_daci

dar rominii recunosc cu mindrie numele regelui din imperul roman Traian(http://ro.wikipedia.org/wiki/Traian) care ia cucerit pe o parte din daci (11%)si din cauza caruia sa sineucis Decebal (http://ro.wikipedia.org/wiki/Decebal)

rominii plaseaza simbole stravechi care apartin imperiului roman ca lupa capitolina (http://ro.wikipedia.org/wiki/Lupa_capitolina)

dar nu doresc sa auda de simbolele stramosilor daci ca draconul de ex.

sau Arcul lui Constantin linga Colozeu in Roma unde se vad statuiele dacilor cu barba,romanii nu purtau barba…

http://cache.virtualtourist.com/3801396-Arco_di_Constantino-Rome.jpg

http://www.archart.it/archart/italia/lazio/Roma/Roma%20-%20arco%20Costantino/foto-costantino15.jpg

si coloana lui traian (http://images.google.it/images?rlz=1C1GGLS_itMD351MD351&sourceid=chrome&q=colonna+di+traiano&um=1&ie=UTF-8&ei=xr8YS_zJOs604Qb1nunlAg&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCcQsAQwAw) Whitney Smith, fostul director al Institutului american pentru drapele, plaseaza dragonul dacic impreuna cu variantele sale intre drapelele care au facut istoria lumii, nimeni n-a incercat sa dezlege taina imensei sale puteri care i-a asigurat venerarea timp de peste 2500 de ani din Persia si pana in Anglia, englezii mai purtandu-l inca in cruciade, dar si in batalia de la Bosworth din anul 1485.
pe Columna lui Traian gasim Zeus si dragonul dacic.
(http://dacologica.wordpress.com/studii-si-cercetari/george-liviu-teleoaca-%E2%80%9Ezeus-si-dragonul-dacic-pe-columna-lui-traian%E2%80%9C/)

atunci apare o intrebare de ce asa mult respect am avut noi dacii ca ne-au construit romanii monumente? de ce alte popoare nu au monumente in Roma dar numai noi dacii?

Bine sunt multe popare neolatine dar nici un popor nu poarta numele ocupantului..Romania e in numele unui oras din Italia anume Roma,sau imperiului roman,dar noua ne rezulta ca suntem daci
chiar credeti voi ca in 164 de ani sa fi invatat toti noua limba? pe cind era cucerita 11% din teritoriul Daciei.Alte popoare si 300 de ani au fost sub ocupatia romana dar nu vorbesc noua limba.

Ce spun invatatii straini despre Dacia? pe cind din partea prof. din Bucuresti se aude numai tacere
Cind profesorii Leon E. Stover si Bruce Kraig in cartea “The Indo-european heritage”, aparut la Nelson-Hall Inc.,Publishers, 325 West Jackson Boulevard, Chicago, Illinois 60606, vorbesc la pagina 25 despre Vechea Europa a mileniului 5 i.d.H., cares-i avea locul in centrul Rom^niei de azi, sa nu fim mindri? studiile de arheologie moleculara ne indreptatesc ca ne situam pe primul plan in Europa ca vechime.
Studii impecabile cromozomale, la nivel de mitocondrie folosind PCR (polimerase chain reaction) , pot determina originea materna a unor mumii vechi de sute si mii de ani.Teoria genoamelor situeaza spatiul carpato-dunarean ca fiind, nici mai mult nici mai putin decat, locul de unde a inceput Europa sa existe…

Cele mai vechi atestari documentare ale termenului de “roman” cunoscute in mod cert sunt continute in relatari, jurnale si rapoarte de calatorie redactate de umanisti renascentisti din secolul al XVI-lea care, fiind in majoritate trimisi ai —————————————————————————————
Sfantului Scaun,( in latina Sancta Sedes) este un subiect de drept
——————————————————————————————–
international public, care reprezinta Biserica Catolica in relatiile cu statele.
—————————————————————————————–
Aici sfintul scaun a lucrat finut nemaivorbind de multe crime ale vaticanului
in alte state pe parcursul istoriei, ne-au taiat radacinile istorice metodic prin trimisii lor de umanisti renascentisti.(http://ro.wikipedia.org/wiki/Etimologia_termenilor_roman_si_Romania)
Unirea principatelor anul 1861,23 decembrie sub numele romania,sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, moldovean (a decedat la 15 mai 1873, Heidelberg,Germania, )(http://ro.wikipedia.org/wiki/Alexandru_Ioan_Cuza)dar de ce nu a dat numele Dacia? De atita ca asa la sfatuit Napoleon III (http://ro.wikipedia.org/wiki/Napoleon_III)(dar el napoleon III ce interes avea sa dea asa nume? de atita ca sa ne stearga o parte mare din istoria neamului cu care ne putem mindri) Alexandru Ioan Cuza cum vedem a decedat in Germania si a avut relatii si cu Napoleon III, deci a fost prelucrat de masonerie in asa mod ca a unit principatele oficial sub numele ROMANIA stergind istoria neamului DACIA. Cea ce sa intimplat este punctul 1.a programului politic al vaticanului care o savirsesc cu succes bazinduse pe nivelul jos intelectual al populatiei bastinase. Politica vaticanului este raspindita in foarte multe tari ale lumii,innainte se facea prin cruciade azi pasnic.
Punctul 2. convertirea treptata din ortodoxie in catolicizm
Milioane de romini sunt bratul de munca cel mai numeros dintre etnii in tarile occidentale. Deci robii daci cu numele schimbat in romini construiesc,cauta de batrini,copii,handicap numai ca nu la ei in tara dar au grija de alta natiune. Dacii nu au observat ca razboiul sia schimbat fata s-a facut economico-politic,innainte dicta sabia azi dicteaza banul.


Sursa
2009-12-06 19:15:13Comenteaza

Ultimele 25 posturi adăugate

12:14:08Un neică-nimeni aplică amenzi în parcare la Kaufland —» Curaj.TV | Media alternativă
11:34:47Produs autohton: cașcaval de Dancu —» Fine Wine
11:25:43Opinie – Teoria biscuiților și alegerile prezidențiale —» Curaj.TV | Media alternativă
10:15:04Wandboard Landhausstil —» Andrei Fornea
10:09:18Rustic Modern Dining Table —» Andrei Fornea
09:42:04The Young Leaders’ Forum in Budapest – Open Call for Application —» Informaţii pentru studenţi !
09:20:55#BlueMondayRomania – ședințe gratuite la psiholog în perioada 20-24 ianuarie —» Andrei Albu - omul alb cu gînduri negre
06:12:25Swedish Institute Creative Force Grant 2019-20 (Apply for up to SEK 100,000) —» plop andrei
05:32:15Сатирические новости Приднестровья —» Бессарабские хроники
03:51:51The Young Leaders’ Forum in Budapest – Open Call for Application —» plop andrei
03:36:11WORLD HEALTH ORGANIZATION (WHO) INTERNSHIP PROGRAM —» Informaţii pentru studenţi !
03:31:52WORLD HEALTH ORGANIZATION (WHO) INTERNSHIP PROGRAM —» plop andrei
21:33:07Apply for the 2020 edition of the European Charlemagne Youth Prize —» Informaţii pentru studenţi !
21:33:04THE BLUE BOOK TRAINEESHIP —» Informaţii pentru studenţi !
20:28:57Recenzie carte - Rețete de jocuri de Lawrence J. Cohen —» A little web world
20:18:48Gândirea pe termen scurt vs gândirea pe termen lung —» Victor Timotin | creează, inovează, dezvoltă și fii exemplu
17:35:19Zice că poliția i-a luat toți banii din casă —» Curaj.TV | Media alternativă
15:30:23MAIA SANDU, ȘANSA LUI DODON —» Nicolae Federiuc
14:50:46Să îi urăm ”La mulți ani” Regelui umorului moldovenesc, Gheorghe Urschi —» Elena Robu
14:22:27Creația animalelor | Creația Uimitoare a lui Dumnezeu —» Moldova Creștină
14:10:39Zelenski nu va semna cererea de demisie a premierului ucrainean —» Elena Robu
13:44:37Fanfara de la Zaim a cîntat la Căușeni de sărbători —» Curaj.TV | Media alternativă
12:12:06Stop torturii la închisoare! Protest la ANP —» Curaj.TV | Media alternativă
11:59:51The Albion Territory приглашает всех на день своего ВозРождения! —» Заметки Начинающего Журналиста
11:57:29Ucraina în limba română: Discursul lui Putin și impactul asupra Ucrainei —» Curaj.TV | Media alternativă