243365 cazuri COVID-19 în Moldova
11574 – cazuri active
226325 – cazuri vindecate
5466 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 15 aprilie 2021 ora 07:20


AIESEC Moldova - blog ONG-st

AIESEC Moldova - blog ONG-stAIESEC Moldova - blog ONG-st


AIESEC Moldova blog
RSS postsRSS comments

Societate


Comenteaza

Deschiderea proiectului ENable (Winter 2020)
Prima zi a proiectului a fost emoționantă atât pentru participanți, cât și pentru voluntarii internționali. Ei au pregătit câte o prezentare despre fiecare și despre țara din care au venit (China și Lituania) și despre cultura acestora. Astfel participanții au făcut cunoștință și au interacționat cu prietenii noștri internaționali. În scurt timp participanții au aflat … Continue reading Deschiderea proiectului ENable (Winter 2020)
Enable – proiect marca AIESEC in Chișinău la a 10a ediție.
ENable este un proiect organizat pentru tineri cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani, ce are ca scop dezvoltarea abilităților de comunicare în limba engleză. Programul include cursuri și traininguri de vorbire în public și gândire critică, livrate de specialiști în domeniu precum și subiecte deschise, dezbateri și jocuri interactive. Participanții aleg ENable … Continue reading Enable – proiect marca AIESEC in Chișinău la a 10a ediție.
În AIESEC învăț să fiu puternic/ă
O mulțime de proiecte interesante, experiențe de neuitat și oameni cu adevărat motivanți, iată pilonii pe care se ține această casă cu denumirea de AIESEC. Există sute de motive să devii o parte a familiei, și nici unul relevant să te abții. La început vei fi minunat de cultura organizațioanală, care este de-a dreptul diferită … Continue reading În AIESEC învăț să fiu puternic/ă

Generat în 1.171 secunde.