Rogi21      blogul      Miliardarului

Rogi21      blogul      MiliardaruluiRogi21 blogul Miliardarului


Rogi21.blogspot.com este blogul Miliardarului Igor Poghirca. Aici se promoveaza principii ale oamenilor bogati, trainingul lui Robert t. Kiyosaki si brandul "Rogi21".
RSS posts

Afaceri


Comenteaza

Ca sa fii Liber si Bogat
Pentru a invata mai multe secrete programati-va la treiningul CashFlow 101 si 202. Pentru asta puteti lasa comentariu sau telefonati +37379020486
Am revenit
In primul rind vreau sa salut toti cititorii blogului si sa va spun ca ma bucur foarte mult sa scriu din nou aici. Nu stiu cum sa intimplat, dar la un moment dat, nu am mai scris pe blog, pentru-ca ma focusasem pe ceva foarte important. In acest scurt timp care a trecut foarte rapid in viata mea au avut loc un sir de evenimente importante pentru mine si cei din jurul meu. Primul eveniment care a avut loc a fost faptul ca l-am primit pe Isus in viata mea si am hotarit sa traiesc dupa cum spune cuvintul lui Dumnezeu. Alt eveniment important este faptul ca m-am casatorit si o sa am un bebelus.Ar mai fi lucruri despre care as scrie, dar deja cu alt prilej.
Cartea mea
Cunoaştem foarte multe persoane de succes cum ar fi Robert T. Kiyosaki, Bill Gates şi alţii. Totodată cunoaştem foarte multe lucruri despre aceşti oameni şi secretele succesului lor. Da este adevărat că multe lucruri le aflăm din Mass Media, dar în mare parte cele mai interesante şi mai utile le aflăm din cărţile scrise de aceştea. Adică vreau să spun că oamenii bogaţi au obiceiul să scrie cărţi, pentru ai ajuta şi pe alţii să-şi realizeze visele.În viaţă se întîmplă uneori lucruri la care nu poţi să le dai lămurire. Astfel de eveniment a avut loc şi în viaţa mea. Cînd învăţam la şcoală sau la colegiu, niciodată nu mi-a plăcut să scriu compuneri sau ceva de genul acesta. Acum însă am observat că dacă încep ceva să scriu îmi place tot mai mult şi gîndurile curg pe "hîrtie" (sau mai bine zis pe monitor :) ) foarte uşor şi cu ambundenţă.Acest fapt ma motivat şi pe mine să scriu o carte.
+ mihaistipanov
Am adăugat blogul lui mihaistipanov pentru că este unul foarte util.
Robin Huzii
Navigînd pe net şi mai citind nişte bloguri, am dat de un articol foarte interesant: http://api.md/news/4335/index.html Am citit cîteva comentarii şi am văzut din nou acelaşi lucru cum oamenii săraci, neavînd ce face şi ca să-şi motiveze în oglindă sărăcia, au început să analizeze cît de corect îşi declară persoanele publice veniturile. Aceştea desigur fiind foarte deştepţi, scriu cît de necinstit îşi declară veniturile persoanele care conduc Ţara în care locuim. În primul rînd, dacă aceşti săraci vor pune mintea în mişcare, vor înţelege, că o dată ce omul acela a ajuns să conducă cu un popor, atunci el este cu mult mai deştept ca el care prin urmare este condus. Faptul că tu deţii o diplomă cu cele mai mari note, nu înseamnă că tu eşti şi foarte deştept în viaţă. A conduce un grup de oameni este cel mai grea activitate pe care o poate face cineva, iar dacă ai reuşit să faci acest lucru, eşti un om bogat. De aceea, oamenii care se află în parlament, deţin cunoştinţe a oamenilor bogaţi. Acum ca să înţelegeţi cel mai important lucru, trebuie să ştiţi, că oamenii bogaţi pe hîrtie nu deţin nimic ce le-ar aparţine, iar în practică ei deţin şi coordonează cu toate. Aşa că trebuie să înţelegeţi că atunci cînd un deputat declară că nu deţine nimic, asta nu înseamnă că el nimic nu are. El spune adevărul, doar că el nu finisează frza ", înregistrat pe numele personal". Acest lucru se datorează faptului că aceşti oameni fac ceva pentru viaţa lor şi utilizează pîrghiili corect şi în folos propriu. Faptul că unele personalităţi îşi folosesc posturile înalte pentru a îşi îmbunătăţi viaţa, eu consider că este unul foarte corec. Drumul pe care acesta la parcurs pînă a deţine această funcţie, a fost rezultatul scopurilor şi muncii personale. Iar dacă ţie nu îţi place acest lucru, atunci fă tu acest drum, ajungi acolo unde îţi doreşti şi arată cît eşti de corect, ca să fii un exemplu şi să fii urmat de colegi. Dacă vrei cu adevărat să schimbi situaţia în ţara ta, atunci întreabăte : "Ce pot să fac eu pentru ţara mea" şi făo. Dar nu cum procedează marii patrioţi, singuri nu fac nimic, dar aşteaptă ca cineva să le facă viaţa mai dulce.P.S. "Fii bogat, nu îi judeca pe cei bogaţi"
Totul este posibil
Dacă elefantul a învăţat să picteze, atunci învaţă şi tu să fii bogat.
Despre bani
Majoritatea oamenilor cred că banii sunt criteriul de bază pentru a fi bogat. Din acest motiv cei săraci muncesc din greu zi şi noapte pentru a primi cît mai mulţi bani. Dar cu cît mai mulţi bani aceştea cîştigă, cu atît mai multe probleme apar pe capul lor şi atunci cînd nu mai găsesc scuze ca să motiveze sărăcia lor, aceştea spun că în viaţă banii nu sunt cei mai importanţi.De fapt ei spun un adevăr că banii nu sunt cei mai importanţi, dar din păcate acţionează contrar spuselor lor. Ei continuă să muncească din greu pentru bani.Banii sunt doar o pîrghie utilizată de oamenii bogaţi. Cei bogaţi nu muncesc pentru bani, ci pun banii la treabă ca să aducă alţi bani.Aici am să mă opresc, pentru că am decis să organizez un concurs la această temă.
Aur sau Aurit
"Aurul metal frumos şi preţios"Despre Fratemeu
Octavian este fratele meu mai mic. Este născut la 20 ianuarie 1989 şi e mai mic decît mine cu trei ani. Nu cunosc din care motive, dar soarta a făcut ca el să fie surdomut. Adică din motiv că aude foarte slab, nu ştie să vorbească bine, cu toate că are vocea super de bună.

A fregventat grădiniţa specială pentru surdomuţi după care a mers la şcoala nr. 4 de la botanica pentru surdomuţi. După clasa a 9, doi ani nu a făcut studii. A muncit puţin cu părinţii, după care mai mult a stat acasă şi a petrecut foarte mult timp în spaţiul cibernetic, adică pe net. Aici el sa conectat la comunităţi de surdomuţi şi comunica cu aceştea prin messenger.

Datorită acestor comunicări el a însuşit limba engleză foarte bine şi e paradoxal, dar o cunoaşte mai bine decît limba maternă, adică româna.

În fiecare vară Octavian şi alţi prieteni de ai lui merg la tabără. Această tabără de vară este organizată de baptiştii Americani. Astă vară cînd sa întors de la tabără el sa schimbat radical.

Pînă a pleca la tabără Octavian fuma cel puţin un pachet de "LM" pe zi, ce îi drept cu alcoolul nu a prietenit niciodată. Atucni cînd sa întors era altă persoană. A lăsat fumatul şi în schimb sa apucat de citi biblia. Pînă acum aveam bătaie de cap cu vecinii, pentru că aceştea îl învinuiau pe fratemeu de "chiştoacele" care erau în permanenţă pe scări. Acum acesta nu mai fumează dar situaţia cu "chiştoacele" nu sa schimbat radical.

Acum nu numai că fregventează biserica babtistă şi citeşte biblia în fiice seară, ci din septembrie a început să fregventeze un fel de colegiu special pentru astfel de persoane. Acest colegiu la fel este sponsorizat de babtişti.

La acest colegiu are trei obiecte. Limba română, engleza şi informatica. În mod normal la engleză are note foarte bune, pe cînd la română are ceva probleme, dar oricum învaţă şi se descurcă foarte bine. La informatică se descurcă foarte bine şi acum studiază Photoshopul.

Încă de cînd era mic , îi plăcea foarte mult să deseneze. Eu uneori chiar îl invidiam, căci eu niciodată nu am desenat frumos, cei drept nici nu prea aveam vrio atracţie. Photoshopul ia renăscut acea pasiune, doar că acum o face într-un mod mai moder. Îi place foarte mult să lucreze în Photoshop şi face lucruri foarte frumoase.

Am scăpat să scriu despre asta, dar trebuie să spun că Octavian este un mare iubitor de Fodbal şi a jucat foarte mult timp într-o echipă. Este fanul lui Real Madrid şi în deosebi a lui Roberto Carlos. Are chiar şi formă de fotbal cu numele lui Carlos.Mulţumiri fratelui
Acest articol este adresat fratelui meu mai mic Octavian în semn de mulţumire pentru faptul că ma ajutat un pic cu dezingul blogului. De fapt el mi-a făcut banerul pentru blog care conţine sloganul acestuia.

Înainte de această variantă au mai fost douăIatăle:Pentru blogatu
Sloganul blogului meu este "Rogi21 blogul Miliarderului" . Cînd am citit despre concursul organizat de Blogatu nu puteam să nu particip. Iată şi sloganul pentru concurs "Rogi21 blogul Miliardarului"
Femeie foarte bogată
Cu toate că acest blog nu este unul muzical, am vrut foarte mult să pun acest video pentru ca să vedeţi şi să înţelegeţi ce înseamnă cu adevărat să fii bogat. Eu cînd am urmărit pentru prima dată am lăcrimat şi am văzut visul meu cel mai mare pe care la realizat această femeie.Această cîntăreaţă a reuşit să aprindă luminiţa din suflet la o mulţime de oameni. Aceştea nu au venit acolo să o asculte ci să-i arate acestei femei cît de tare arde flacăra din sufletul lor.Această cîntăreaţă este cu adevărat o stea care călăuzeşte sufletele oamenilor. Cînd o să reuşiţi să realizaţi şi voi acelaşi lucru o să fiţi cu adevărat bogaţi.Acest video a fost preluat de pe vaduva.ro
Robert T. Kiyosaki


Robert Toru Kiyosaki sa născut la 8 aprilie 1947 într-o familie de profesori. Tatăl său a fost ministrul învăşămîntului în statul Hawai (USA). Robert T. Kiyosaki este american de origene Japoneză în a patra generaţie. După şcoala medie Robert a făcut studii la New York. Cînd a finisat studiile, s-a încorporat în marina Americană şi a luptat în Vietnam în calitate de pilot de elicopter.Cînd s-a întors din armată Robert T. Kizosaki a început să lucreze ca agent de vînzări la compania "XEROX", iar în 1977 şi-a început cariera de afaceri cu o companie care prima pe piaţă a început să producă portmoneie din nzlon pentru surferi.În 1985 Robert T. Kiyosaki sa pensionat şi împreună cu Sharon Lechter, care la ajutat să scrie cărţi a fondat Compania internaţională de educaţie financiară "Rich Dad`s Organization", care înstruiau studenţii în afaceri şi investiţii.La vîrsta de 47 de ani Robert T. Kiyosaki sa lăsat de afaceri şi în acelaşi timp a scris cartea "Tată Bogat, tată sărac". Pe urmă a urmat "Cadranul banilor" şi "Ghidul investitorul". Tote 3 cărţi au fost în topul celor mai bune 10 bestseller-uri publicate de "New York Times".Acum Robert T. Kiyosaki se ocupă cu operaţii imobiliare şi dezvoltarea micilor afaceri, dar adevărata pasine rămîne totuşi educaţia financiară. Robert T. Kiyosaki se consideră unul din cei mai renumiţi scriitori de cărţi de educaţie financiară şi se plasează în lista marelor nume cum ar fi: Og Mandino, Zig Ziglar, Brian Tracy şi Antoni Robbins.Ascultă Robert T. KiyosakiKiyosaki - p1Uploaded by cashflow101Kiyosaki - p2Uploaded by cashflow101boomp3.comKiyosaki - p3Kiyosaki - p4Uploaded by cashflow101
Pentru VisUrît
Aceste amintiri sunt scrise special pentru concursul VisUrîtDansul "Funduleţele fetelor" sau "Hora fetelor"Eu de felul meu din totdeauna m-am deosebit de majoritatea vîrstnicilor mei. Una din aceste deosebiri este faptul că imi plac foarte mult dansurile populare, pe cînd majoritatea tinerilor din ziua de azi preferă muzica modernă cum ar fi pop, estradă şi alte genuri pe care eu nici nu prea le cunosc. Datorită acestui fapt eu din clasa a II-a am fregventat cercul de dansuri populare din şcoală. În clasele a 8 şi a 9 am mers la altă şcoală şi nu am mers la cercul de dansuri. În schimb cînd am mers ca colegiu am avut posibilitatea să continui activitatea de dansator împreună cu ansamblul de dansuri populare "Cireşarii" din incinta colegiului.Unul din momentele hazlii din perioada fregventării acestui cer era momentul cîn fetele dansau "Hora fetelor". Acest dans este danssat doar de fete. Este plăcut să urmăreşte cum fetele se mişcă uşor după muzica frumoasă, dar este şi mai plăcut cînd vine momentul cu "funduleţul". În timpul acestui dans este un moment cînd fetele fac un cerc şi se apleacă cu capul spre interiorul cercului, oferind publicului frumoasa privelişte femeiască. Poate arată altfel pe scenă cînd fetele sunt în formă naţională şi nu prea se evidenţiază "subiectul", dar altă este treaba cînd la repetiţii fetele vin îmbrăcate cît mai comod, adică în ceva cît mai elastic şi mai liber. Pentru a vedea această imagine, încercaţi să conectaţi imaginaţia şi o să realizaţi faza hazlie cănd băieţii stau pe scaune şi privesc acest dans frumos. Aici mai este şi faza cînd profesorul de dansuri intervine pe la spate pentru a "corecta" dansatoarele care nu efectuiază figura corect."Viţeii pe ghiaţă" sau "Ciuleandra" la HersonA fost foarte distractiv cînd am plecat cu ansamblul "Cireşarii" în Ukraina, oraşul Herson. A fost foarte interesant şi sau întimplat multe peripeţii. Prima a fost în ziua cînd am ajuns. Am fost invitaţi untr-un local, poate teatru, nu mai ţin minte şi erau foarte multe ansambluri invitate din regiuni Ukraineşti şi din alte ţări, căci era ziua Hersonului. In acel local trebuia să arătăm cîte ceva din repertoriul nostru. Profesorul de dansuri a hotărît că vom dansa finalul dansului "Ciuleandra". Este un dans foarte frumos şi de fapt al doilea după "Bătuta" care îmi place. Faptul că eram pentru prima dată acolo a influenţat foarte multa asupra felului cum ne-am prezentat, dar ne-am prezentat noi mai rău ca niciodată. În primul rînd, a trebuit să decidem cine este publicul, pentru că persoanele importante stăteau aşezaţe în partea stîngă faţă de restul invitaţilor, acesta a fost prima lovitură. Al doilea factor era prea mulţi dansatori pentru un spaţiu atît de mic, ce nea făcut să ne îmbulzim ci nu să dansăm. Iar lovitura puternică a fost că podeaua dată era foarte lunecoasă. Era un factor important ţinînd cont că "Ciuleandra" este un dans cu mişcări complicate şi care se dansează în tempou rapid. Deci ne-am îmbulzit, am lunecat frumos şi cel mai hazliu a fost la sfîrşit cînd perechele sau pierdut unul de celălalt şi sa primit că sau împerechiat aiurea ba chiar băiat cu băiat şi fete cu fete, sau o pereche se afla în partea opusă a celei iniţiale :)) Asta trebuie de văzut."Nuntă ucrainească" sau "Autobuz stricat"Dar aici totul abia începe. Într-una din zile, după ce am mîncat şi trebuia să mergem spre locul unde eram cazaţi, autobuzul nostru s-a stricat. De fapt sa rupt cheia in momentul cînd şoferul a încercat să pornească. Reparaţia a durat un timp foarte îndelungat, deja se înoptase. Noi avînd muzicanţii cu noi mai cîntam ca să treacă timpul mai repede şi mai vesel. În localul în care noi mîncasem se petrecea o nuntă . Cineva din nuntaşi era de prin părţile Moldovei şi auzind muzicanţii noştri cîntînd i-au invitat să cînte. Dar ştii cum e Moldovanul, profesorul de dnasuri nu permitea ca să meargă să cînte, cred că vroia plătit. Dar băieţii noştri erau îndrăzneţi aşa că sau înţeles cumva ei cu nuntaşii şi iată că sau dus să cînte. Nu mult timp pentru-că am fost invitaţi şi noi să dansăm nişte dansuri. Noi dansatori fiind, am dansat cu mare plăcere. A fost frumos, dar şi mai frumos a fost cînd noi am început să invităm nuntaşii la dans şi am creat o atmosferă foarte plăcută. Eu aş spune că astfel de lucruri doar numai în visuri se realizează şi iată cu un vis realizat pentru tinerii căsătoriţi, care au avut parte de o surpriză plăcută din partea lui Dumnezeu şi pe care o s-o ţină minte toată viaţa. După ce ne-am distrat un pic la nuntă, autobuzul a pornit şi noi am plecat spre culcare."Dansator care a uitat figurile"Şi dacă amintirele mele sunt despre ansamblul "Cireşarii" o să vă povestesc cum am dansat în "Ziua uşilor deschise" a Colegiului Financiar-Bancar A. Diordiţă din Chişinău. Acest eveniment s-a întîmplat la finele anului doi de învăţămînt. Ca în orice instituţe, primăvara cînd se termină anul de studii în Colegiul Financiar-Bancar se petrece "Ziua uşilor deschise". În această zi Colegiul arată ce are bun pentru viitorii studenţi. Iată că am fost şi noi programaţi să dansăm penru invitaţi care erau de fapt părinţii studenţilor actuali, viitori studenţi cu părinţii lor, profesori şi chiar studenţi ai colegiului. Noi trebuia să dansăm pe la vrio ora 13.00 sau ceva pe aici, căci nu mai ţin minte. În ziua aceea era o zi foarte frumoasă, cu soare, pădurea se înverzise şi totul era numai bine pentru a merge în pădurea care se afla peste stradă de Colegiu. Iată că colegii mei au hotărît să nu piardă aşa o zi şi au organizat plecare în pădure. Sigur că nu poate fi o odihnă în pădure fără bere şi ceva de mîncare. La capitolul mîncare, noi nu prea ne-am concentrat, desigur la cel de-al doilea ne-am pregătit foarte bine. Eu şi încă doi colegi de grupă care erau dansatori am hotărît că mergem la pădure şi cînd vine ora ne întoarcem la colegiu să dansăm. Zis şi făcut, eram deja în pădure şi îi dădeam cu bericica. A trecut ceva timp şi trebuia să mergem să dansăm. În pădure fiind răcoare nu pre mi-am dat seama că băusem mai multă bere decît trebuie, dar în drum spre colegiu berea ajutată de soarele care mă pălea în cap şi-a făcut efectul foarte bine. Nu ştiu cum au dansat colegii mei care erau şi ei limpezi, dar eu am ajuns pe scenă şi am început să dansez. Nu mai ţineam minte nici o figură din dans, aşa că am dansat şi eu cum s-a primit, adică ca la nunta din sat :). În sală era foarte multă lume care mă cunoşteau, colegii mei, mama viitoarei mele prietene cu fratele ei şi desigur profesorul de dansuri. Cînd am finisat am cuborît zîmbind de pe scenă şi am avut parte de complementele frumoase din partea colegilor mei. Profesorul nu mi-a zis nimic, însă colegii mei au făcut glume pe seama mea şi s-au distrat de minune urmărind cum dansez. Eu cred că nu contează cum dansezi, ci important e să rămînă satisfăcut publicul. Sunt convins că invitaţii au rămas satisfăcuţi de felul cum am dansat. Ei oricum nu ştiau figurile :)))
Istoria Lamborghini
Firma Lamborghini este legata de omul care a avut inspiratia, priceperea si determinarea sa transforme un vis in realitate: Ferruccio Lamborghini. Ferruccio s-a nascut in Renazzo, un mic sat de langa Bologna la data de 28 aprilie 1916. In al doilea razboi mondial este trimis sa se ocupe de intretinerea masinilor in Rhodes Grecia. In aceasta perioada s-a ocupat cu achizitioanrea de vehicule militare vechi pe care le transforma in tractoare, de care Italia avea disperata nevoie dupa razboi. In 1959 se extinde si produce cuptoare si aparate de aer conditionat. La un moment dat incearca chiar sa produca elicoptere dar este oprit de guvern.1916-1976Ferruccio Lamborghini se decide apoi sa isi intoarca atentia spre automobile si astfel viata sa s-a schimbat dramatic si lumea masinilor nu a mai fost niciodata aceeasi. Din 1964 Lamborghini incepe sa livreze masini care erau idealul de frumusete si perfectiune exprimand mai bine ca orice altcineva idealul de a fi cel mai bun. Anul 1972 a fost marcat de cea mai mare criza din istoria Lamborghini. Ferruccio a fost nevoit sa vanda 51% din companie unui elvetian: Georges-Henri Rossetti, iar apoi in 1974 a vandut restul de 49% unui prieten de-a lui Rossetti, Rene Leimer.

1916-1976Ferruccio Lamborghini se decide apoi sa isi intoarca atentia spre automobile si astfel viata sa s-a schimbat dramatic si lumea masinilor nu a mai fost niciodata aceeasi. Din 1964 Lamborghini incepe sa livreze masini care erau idealul de frumusete si perfectiune exprimand mai bine ca orice altcineva idealul de a fi cel mai bun. Anul 1972 a fost marcat de cea mai mare criza din istoria Lamborghini. Ferruccio a fost nevoit sa vanda 51% din companie unui elvetian: Georges-Henri Rossetti, iar apoi in 1974 a vandut restul de 49% unui prieten de-a lui Rossetti, Rene Leimer.

1977-1991Fara indoiala anul 1977 este cel mai prost an din istoria companiei Lamborghini. Totusi, Alessandro Artese, Sgarzi si Giulio Alfieri reusesc sa mentina compania in stare de functionare pana in 1980 cand este vanduta fratilor Mimran. Intre anii 1984 – 1986 se fac progrese remarcabile, astfel incat compania cunoaste o noua perioada de crestere extraordinara. Simbolul companiei, un taur fioros, a devenit foarte cunoscut pe piata automobilelor. Totusi, a aparut nevoia unui partener, iar Chrysler s-a alaturat fratilor Mimran la data de 23 aprilie 1987. Putin mai tarziu, pe 7 mai 1990, dupa 19 ani de activitate si 1997 de masini produse, modelul Countach este scos din productie lasand loc noului model de top: Diablo.1992-1995La data de 20 februarie 1993, Ferruccio Lamborghini se stinge din viata. Criza din aceasta perioada a motivat compania care a experimentat diverse proiecte (vehicule electrice pentru transportul urban, motoare pentru barci, etc). In martie 1993 a fost prezentat Diablo VT (bolidul ce permitea tractiune integrala), iar in septembrie 1993 este prezentat Diablo Special Edition, marca aniversarea a 30 de ani de la nasterea companiei. In ianuarie 1994 Chrysler vinde Automobili Lamborghini firmei MegaTech. In 1995 actionari devin VPower (60%) si MyCom (40%).1998-2001La data de 24 iulie 1998 este semnat un acord intre actionarii Lamborghini si Audi pentru preluarea completa a companiei.Lamborghini. Aceasta are astfel un proprietar puternic si respectat in industria automobilelor oferind noi perspective succesului super masinilor produse la Sant Agata. In septembrie 1998, Rodolfo Rocchio, un inginer italian cu multa experienta in grupul Audi, este numit Director Manager Automobili Lamborghini Holding S.p.a.

OrganizareAstazi Automobili Lamborghini Holding S.p.A., condusa de Martin Winterkorn, are control total asupra a trei companii diferite:• Automobili Lamborghini (automobile)• Motori Marini Lamborghini (motoare marine)• Lamborghini Artimarca (publicitate, vanzari, licente).Giuseppe Greco un manager cu o vasta experienta a fost numit directorul Automobili Lamborghini.

Reteta succesului LamborghiniFara jumatati de masuraFara compromisuriDepasirea limitelorCel mai inovator design, ultima tehnologie, cele mai moderne concepte.

Toate modele Lamborghini de la primul 350 GT, pana la ultimul Reventon, se mandresc ca au atins intotdeauna obiectivele care au fost stabilite. Fiecare model nou a depasit barierele impuse de precedentul. Aceste lucruri au adus succesul legendarei firmei Lamborghini.
Ucis din fasa
Lamborghini Ferruccio, supercarul ucis din fasaInainte de Reventon a fost Ferruccio. Cel mai rapid model din istoria Lamborghini a fost abandonat din lipsa de cereri.

Lamborghini Reventon a fost vedeta grupului Volkswagen in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, supercarul italian smulgand numeroase laude din partea criticilor. Putini stiu insa ca Reventon ar fi putut fi eclipsat de un supercar mult mai rapid si cu un design mult mai agresiv, care nu a mai ajuns insa sa vada lumina zilei.Este vorba despre Ferruccio, un model sportiv bazat pe actualul Murcielago LP640, care ar fi urmat sa fie produs in doar 10 exemplare, 5 coupe si 5 cabrio. Potrivit oficialilor Lamborghini, Ferruccio ar fi devenit cel mai rapid model din istoria brand-ului italian, supercarul fiind dezvoltat in totalitate de uzina din Sant'Agata Bolognese. Echipat cu acelasi motor V12 de 6.5 litri regasit pe LP640, Feruccio imprumuta linii de design intalnite la vechiul Lamborghini Countach.Pule Magau, unul din designerii care au lucrat la dezvoltarea supercarului, a declarat ca atunci cand Ferruccio a fost gata, nu s-au inregistrat decat trei comenzi pentru care nu s-a platit insa nici un avans. Pretul fixat de Lamborghini depasea cu mult 1.5 milioane de dolari, de aceea inginerii constructorului italian lucreaza acum la o versiuni cu costuri de productie mult mai reduse.
Visul numărul 1
Lamborghini Reventon a fost lansat la Frankfurt. Din acest model se vor construi doar 20 de exemplare. Preţul fără taxe este de 1 milion de euro. Motorizarea este de 6500 cmc, V12 şi 650 CP şi 660 N/m animata de o cutie de viteze cu şase trepte manuală.

Stephan Winkelmann Preşedintele Automobili Lamborghini S.p.A. a declarat: “Reventon este cel mai extrem automobil construit de Lamborghini; designerii de la Lamborghini Style Centre au luat partea tehnică de la modelul Murcielago LP640”.Lamborghini Reventon a fost proiectat în întregime în Sant’Agata Bolognese, locul unde s-a născut şi Lamborghini şi casa super automobilelor ce poarta sigla taurului. Doar 20 de colecţionari şi prieteni ai constructorului vor avea ocazia să cumpere şi să se afle în unul din exemplarele construite.Numele Reventon a fost ales conform tradiţiei Lamborghini. Reventon a fost numele unui taur din familia Rodriguez ce s-a luptat cu taurul Felix Guzman în anul 1943, învingându-l.Designul modelului Reventon de la Lamborghini a fost inspirat din domeniul aeronauticii, şi mai ales de avioanele moderne unde viteza şi dinamismul sunt la absolut. Ca şi modelul LP640 pe care se bazează, Reventon are caroseria construită din materiale compozite şi fibră de carbon. Portierele folosesc sistemul de deschide LSD (. Designul special ales pentru o aerodinamică cât mai mare îi garantează modelului Reventon o viteză de 340 km/h. Pentru a opri în condiţii de maximă siguranţa discurile de frână sunt din materiale ceramice.În afara faptului că păstrează cele mai bune caracteristici de la Murcielago LP640, Reventon mai aduce şi alte îmbunătăţiri la sistemul de răcire al motorului, admisiei de aer şi sistemului de frânare. Blocurile optice faţă sunt animate de tehnologia Bi-Xenon şi a diodelor, tehnologia LED asigura prin intermediul a şapte leduri lumina de zi. Stopurile spate sunt şi ele animate de aceeaşi tehnologie, oferind un efect e lumină unic. Culoarea aleasă pentru cele 20 de exemplare este una opacă, o combinaţie de verde cu gri, fără luciu, mată. Datorită particulelor de metal din vopsea aceasta are un ton diferit ziua. Jantele au şi ele acelaşi finisaj.Designul unic aplicat la exterior îl găsim şi în interior. Piele Alcantara, carbon, aluminiu şi combinaţii de piele avem în interior. Ecranul LCD TFT seamănă cu cel al navelor de zbor moderne. Şoferul poate alege între două moduri de afişare a datelor tehnice pe acest display. Echipele de Formula 1 folosesc acelaşi display pentru a analiza forţele dinamice din timpul cursei.Comenzile cutiei de viteze se fac cu ajutorul a două clape ce se află sub volan. Toată electronica modelului Reventon a fost dezvoltată la Departamentul Lamborghini de Inginerie. Întregul proiect a fost dezvoltat în mai puţin de un an. De la schiţele pe hârtie s-a trecut rapid la modele 3D pe computer şi la modele la scara 1:10 şi 1:4 reale. Motorizarea a rămas aceeaşi ca şi la LP640: V12 de 6500 cmc şi 650 CP la 8000 rpm şi 660 N/m. Schimbarea treptelor de viteză se face foarte repede. Tracţiunea se realizează pe toate cele patru roţi. De la 0 la 100 km/h accelerează în 3.4 secunde iar viteza maximă este de 340 km/h.
CashFlow


www.cashflowmd.org Cashflow este de fapt un model de viata, la care pot participa 6 jucatori. Trainingul dureaza 4 ore. Primele 30 deminute sunt pentru a îndeplini bilantil contabil si a face cunostinta cu regulile jocului, urmatoarele 3 ore de joc reprezinta 30 de ani de viata activa din momentul cînd ai finisat studiile si la sfîrsit 30 minute pentru a discuta rezultatele si a face concluzii.Trainingul consta din 2 piste, cea a soriceilor, adica oamenii saraci si venituri medii si pista rapida care constituie viata celor bogati. În joc participantii au o slujba, primesc un salariu, au posibilitate sa nasca copii, care la rîndul lor maresc cheltuielele si micsoreaza venitul, pot sa cheltuie bani pentru diferite cumparaturi, pot fi concediati, pot sa învesteasca bani în diferite active cum ar fi actiuni, imobil, afaceri mici, afaceri mari si desigur pot sa isi vînda bunuri pe piata, obtinînd profit. Nu lipseste si posibilitatea de a face actiuni de binefacere pentru cei care doresc sau pentru a da a 10 parte din venit la biserica.Toate aceste lucruri se petrec pe pista soriceilor. Pentru a iesi pe pista rapida, este nevoie ca sa înveti sa investesti si sa creiezi venituri pasive, care de fapt sunt criteriul de baza a celor bogati. Conditia în joc pentru a iesi pe pista rapida este sa creez un venit pasiv mai mare de 2 ori decît cheltuielele si sa ai bani ches 200 000 dolari.Acest training mă motivează cel mai mult şi de fapt este antrenamentul meu pentru a deveni bogat.Mie îmi place foarte mult să joc CashFlow şi fac asta aproape în fiecare zi. Din păcate nu am posibilitate să joc foarte des varianta de masă, în schimb joc foarte des în varianta electronică şi anume CashFlow 202 , care este o versiune mai complicată şi dedicată foarte mult bursei de acţiuni şi opţioane.Datorită faptului că acest training mi-a schimbat în mod radical mie viaţa şi felul de a gîndi, am hotărît să devin antrenor de CashFlow şi să promovez la cît mai mulţi oameni acest training. Desigur acest lucru necesită foarte multă energie şi răbdare, pentru că oamenii nu prea înţeleg la ce le-ar trebui acest training, dar lucrurile devin mai cerute de oameni atunci cînd devin mai populare. Aşa că eu ştiu că la moment misiunea mea este să fac acest training popular.Unul din marele vise ale mele este să organizez concursul de CashFlow în Moldova cu premiul mare de 1 000 000 Dolari Americani. Pot să spun că asta va fi foarte curînd şi eu planific ca acestlucru să se întîmple în 2009. Va urma ...
Eu şi R.T.Kiyosaki


Numele lui Robert T. Kyosaki l-am cunoscut cînd amînceput să activez la compania "Amway". Datorită sistemuluide educaţie financiară "Network21" am înţeles cît este deimportantă educaţia financiară pentru a deveni bogat şi defapt că banii sunt doar unul din elemente ci nu cel de bază.Despre cartea scrisă de Robert T. Kiyosaki "Tată bogat,tată sărac" am auzit şi chiar am început să citesc "Cadranulbanilor", dar din motive că nu prea eram deprins să citesc nuam finisat de citit. Am citit pe parcurs cîteva cărţi, mai multeam apucat să le citesc, dar fără ca să termin de citit. Eupreferam întîlnirile şi uneori ascultam casete sau CD-uri cudiferite persoane de succes.În vara anului 2007 am avut norocul să întîlnesc compania"BTG" (Business Training Grup), care de fapt constituiaun grup de oamenicare prin MLM promovau pe piaţa RepubliciiMoldova produsul propus de "Intway World Corporation".Despre "Intway" ştiam deja de multă vreme din internet şi chiardoream să mă conectez, dar nu aveam bani virtuali la moment,aşa că uitasem.Desigur am devenit partener Intway şi am început să activezla "BTG". Aici am jucat pentru prima dată Cashflow101. Acestaeste un training de educaţie financiară creat de Robert T.Kiyosaki Acest training ma entuziasmat foarte tare şi ma motivat ca săcitesc cît mai multe cărţi scrise de Robert T. Kziosaki. Citindcărţile scrise de acesta am învăţat foarte multe lucruri despreoamenii bogaţi şi paşi care ar trebui de urmat. Totodată cărţilelui mau făcut să-mi placă cititul şi tot el ma motivat să încep săscriu propria mea carte de educaţie financiară.De fapt Robert T. Kiyosaki este idolul meu, tatăl meu bogatşi aş putea să spun "Antrenorul" meu, care mă face să fiu unjucător puternic in lumea investiţiilor şi să devin campion înlumea celor mai bogaţi oameni de pe planetă.Unul dintre visele mele cele mai mari este să mă întîlnesc cu"Antrenorul" meu Robert T. Kiyosaki şi nu doar atît ci să-linvit în ospeţie la mine aici în Republica Moldova.Va urma ...
Despre "Rogi21"
"Rogi21" este brendul creat de mine şi pe care eu dorescsă-l fac cunoscut în toată lumea. Acest brend are la bază douăcomponente importante şi care mă reprezintă. Prima parte abrendului este "Rogi", care de fapt este numele meu "Igor" scrisde la sfîrşit spre început. Acest element al brendului a apărut caelement ce mă reprezintă în timp ce eu încercam săfac afaceripe internet. Ştiu cu siguranţă că fiecare din nou animerit însituaţiacînd doresc să-şi creeze un Email şi numeledorit deja eraocupat. Acest lucru sa întîmplat şi la mine. De fapt la început eu nu am avut probleme de genul acesta, deoarece eu utilizam ca numepentru a înregistra un Email numele meu de familie "poghirca"care în mod normal nu era utilizat de nimeni pe internet şi eueram foarte fericit. Dar provocarea a apărut atunci cînd eu amdorit să înregistrez mai multe adrese de Email cu aceeaşi adresă,cum ar fi yahoo.com , mail.ru, şi altele. Şi cum sar spune dacănu-i una , îi alta. Dacă numele de familie nu puteam să-l utilizez,am recurs la pronume iată că a apărut şi "Rogi" Cifra de "21" în viaţa mea a apărut cu mult înainte de a atingeaceastă vîrstă. Prima dată această cifră ma interesat înmomentul cînd am văzut afacerea"Amway". După aceea amobservat că foarte mulţi oameni de succes utilizează aceastăcifră, poate chiar şi întîmplător.La vîrsta de 21 ani, am luat ceamai importantă decizie din viaţa mea. Decizia a fost nu ca sădevin bogat, pentru că asta deja îmi doream de cîţiva ani, ci dea devenicel mai bogatom de pe planetă. În viaţa mea cifra "21"a apărut de multe ori şi sub diferite forme, asta ma făcut să iauaceastă cifră ca una care mă reprezintă. De fapt înainte ca să apară ideea de brănd, aceastăcombinaţia am început să o utilizez cu mult timp înainte, iarăşica nume de Email, sau alte ligin-uri pe internet.Brăndul "Rogi21" va fi un semn al calităţii, siguranţei şi odovadă că în lume totul este posibil şi visele pot deveni realitate.Va urma ...
Despre mine
Eu sunt Igor Poghirca, am 21 de ani plus unul, zodie Berbec.Sunt născut la 2 aprilie 1986 Chişinău, Republica Moldova, undeam locuit şi continui să locuiesc. Am făcut gimnaziu în şcoalamedie nr. 10 pînă în clasa 7, după care am continuat în şcoalamedie nr.4 pînă în clasa a 9-a. Ambele instituţii se află însectorul Rîşcani, iar mai precis sectorul Poşta Veche.După clasa a 9-a, deja mă plictisisem de Poşta Veche şi amhotărîtcă o să plec să continui studiile în altă parte numai să nufie la Poşta Veche. Împreună cu prietenul meu cel mai bun deatunci Denis Gonţa, cu care am învăţat ultimii 2 ani, am hotărîtsă mergem laînvaţătură în Romania.Din motive politice sa primit că nu am putut merge să învăţămîn Romania, în schimb am nimerit la buget în ColegiulFinanciar-Bancar A. Diordiţă din Chişinău. Cu toate că era înacelaşi sector Rîşcani, măcar nu era Poşta Veche şi acestcolegiu este aş spune eu cel mai bun din Republica Moldova.La capitolul cel mai bun, mă refer nu la învăţătura pe care ooferă profesorii de acolo, cu toate că erau unii foarte buni.Eu fiind un elev care de fapt cînd işi făcea temele pentru acasă,era o sărbătoare, mă refer că este bun din punct de vedere astudenţiei. Datorită domnului Palade, directorului acesteiinstituţii, viaţa de student aici este foarte interesantă şi uneoriapare şigustul de învăţătură :) .Primul lucru care mi-a plăcut la colegiul cel maimult a fostBalul Bobocelor. Cînd am venit eu la colegiu, acest Bal sepetrecea între grupe, adică era un fel de TVC, o întrecereîntre echipe, iar aceste echipe aveau nişte căpitani care senumeau Bobocel şi Bobocică. Aceste personaje erau alese prinvot de grupă, eu mi-am pus cadidatura şi am cîştigat. De faptnu prea am avut mare concurenţă, pentru că în grupă eramdoar 6 băieţi şi vrio 24 de fete. La bal neam distrat deminune, ne-am vopsit toată grupa părul cu galben, căci eram"bobocei", ideia a fost a mea ;) , şi am ocupat locul 3. A fostunul foarte bun avînd în vedere că eram 9 grupe de anul înîi.Va urma ...

Generat în 0.347 secunde.