107364 cazuri COVID-19 în Moldova
9706 – cazuri active
95354 – cazuri vindecate
2304 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 1 decembrie 2020 ora 00:27


Planeta Mami

Planeta MamiPlaneta Mami


Experimenteaza, invata, iubeste
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

Despre gândirea negativă și decizia mea de a schimba tiparele mentale
Gândirea negativă sau anxietatea îți pot afecta viața și relațiile cu cei din jur, dar e posibil să înveți să îți controlezi gândurile și „filmele” din mintea ta. Zilele trecute am fost întrebată despre cum de îmi reușește să-mi controlez gândurile negative în condițiile în care se știe că nu mi se dă natural și că n-am avut această abilitate... Articolul Despre gândirea negativă și decizia mea de a schimba tiparele mentale apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Vegan Banana Bread în varianta vegetală și fără zahăr
O rețetă delicioasă de Vegan Banana Bread care nu conține zahăr și se prepară într-un singur bol. Este sățioasă, deloc uscată și poate fi savurată la mic-dejun, ca desert sau atunci când te prinde foamea. Banana Bread este una din copturile mele preferate anume pentru aromă și textură umedă. Dar am vrut să încerc și varianta vegetală, adică să exclud... Articolul Vegan Banana Bread în varianta vegetală și fără zahăr apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Colecție de jocuri și activități în casă {partea 2 + Video}
Nu mai știi cu ce să-ți mai ocupi copilul în această perioadă lungă de vacanță? Prinde o colecție de jocuri și activități captivante pentru copii de orice vârstă! Chiar dacă s-a instalat vara și nu mai avem restricții de a ieși din casă, urmează încă o perioadă nedeterminată în care grădinițile vor fi închise (situația în R. Moldova), ceea ce... Articolul Colecție de jocuri și activități în casă {partea 2 + Video} apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Schimbări de comportament la copii în pandemie: cauze și soluții pozitive
Ai observat schimbări de comportament la copii de când a început pandemia? Află care sunt cauzele, dar și cum să-ți ajuți copilul în această perioadă stresantă pentru toți. Primele săptămâni de carantină au fost un șoc pentru părinți, dar copiii erau cei mai fericiți de situație: peste noapte, școala și grădinița s-au închis, pot dormi dimineața pe săturate, se bucură... Articolul Schimbări de comportament la copii în pandemie: cauze și soluții pozitive apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Colecție de jocuri și activități pentru copii în carantină {Partea 1 +Video}
Nu mai știi cu ce să-ți mai ocupi copilul în această perioadă lungă de carantină? Prinde prima colecție jocuri și activități pentru copii de orice vârstă! A trecut mai bine de o lună de când a început pandemia care ne ține acasă cu copiii 24/7 și deja ajungem la etapa când nu mai știm cu ce să ne ocupăm copiii,... Articolul Colecție de jocuri și activități pentru copii în carantină {Partea 1 +Video} apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Copii gătesc: Sos Alfredo Vegan din conopidă (Video)
Sos Alfredo din conopidă – versiunea vegan – este atât de cremos și aromat încât conopida nici nu se simte, iar combinația cu paste poate deveni una dintre bucatele favorite ale familiei. Copiii mei sunt înnebuniți după paste și sunt gata să le mănânce zilnic. Dar unul dintre copii nu e mare amator de legume și, de aceea, trebuie mereu... Articolul Copii gătesc: Sos Alfredo Vegan din conopidă (Video) apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
80 de activități pentru copii 9+ și adolescenți în carantină
Peste 80 de idei de activități și resurse utile și creative pentru copii mari (vârsta 9+) și adolescenți în carantină. A trecut deja o lună de când suntem în carantină din cauza Covid-19 și încă nu avem nicio perspectivă când se va termina. Copiilor mici le este greu, dar copiii mai mari și adolescenții chiar se confruntă cu plictiseala (de... Articolul 80 de activități pentru copii 9+ și adolescenți în carantină apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Unește Cifrele – un joc educativ de interior pentru copii
Unește Punctele – este un joc de interior este o activitate educativă pentru copii care antrenează motorica fină și cea grosieră. Dacă în prima săptămână de carantină cu toții eram în proces de adaptare la noul regim, în a doua săptămână am jucat, în multe runde, toate jocurile de societate pe care le avem prin casă (de care deja ne-am... Articolul Unește Cifrele – un joc educativ de interior pentru copii apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
50+ filme de familie să le privești cu copilul tău în carantină
Seara de sâmbătă era momentul când pregăteam un bol de popcorn sau sushi rolls home-made și ne așezam comod pe canapea pentru a descoperi un film nou, inclusiv și Adelina (6 ani). Alegem filme kid-friendly astfel încât să privească și fiica, dar dacă fiul (11 ani) insistă să privim un film cu încărcare emoțională, atunci ei îi punem separat un film animat pe laptop. Articolul 50+ filme de familie să le privești cu copilul tău în carantină apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Funny Math – Clubul unde elevii își dezvoltă Gândirea Critică
Tot mai multe Centre de After-School apar la Chișinău, iar asta înseamnă opțiuni mai multe pentru părinții care vor să ocupe timpul școlarilor după ore cu programe interactive. Unele se focusează pe robotică, altele pe activități creative, fie sportive. Dar recent am descoperit un concept nou de Club de After School menit să le dezvolte copiilor abilități matematice prin intermediul... Articolul Funny Math – Clubul unde elevii își dezvoltă Gândirea Critică apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.

Generat în 0.319 secunde.