Planeta Mami

Planeta MamiPlaneta Mami


Experimenteaza, invata, iubeste
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

Sugestii pentru o mai bună conectare emoțională cu copilul tău
Idei de activități de familie pe care să le faceți împreună pentru o mai bună conectare emoțională cu copilul vostru (dar și copilul din voi). Foarte mulți părinți se plâng pe relația proastă pe care o au cu copiii mai mari, iar pandemia, care a venit la pachet cu mult stres și anxietate, a creat mai multă tensiune în relații... Articolul Sugestii pentru o mai bună conectare emoțională cu copilul tău apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Jurnal de Covid: Experiența mea personală
#Jurnal de Covid: despre cum a decurs virusul în cazul meu, simptome, complicații și remedii naturale. Lucrurile au evoluat foarte mult dacă e să comparăm prima perioadă a pandemiei. Dacă în primele luni erau destul de puține cazuri, dar oricum eram prea speriați, păi acum, când avem atâtea cazuri confirmate, riscul de infectare cu Covid este destul de înalt și,... Articolul Jurnal de Covid: Experiența mea personală apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Interviu cu Larisa Cepoi {Life&Business Coach} despre cariera în Coaching
Despre termenul de Coaching am auzit câțiva ani în urmă și primul termen descoperit, de fapt, a fost Parent Coach – un serviciu tare răspândit prin SUA. Recunosc, aveam și eu pe alocuri ideea să mă inițiez în acest domeniu (și mai apare ocazional), însă nu știam care ar fi calea spre a deveni un Coach. Coaching-ul este un domeniu... Articolul Interviu cu Larisa Cepoi {Life&Business Coach} despre cariera în Coaching apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Activitate de familie: gătim biscuiți de Crăciun
Experiențele sunt cele care nasc emoții – emoții care vor rămâne vii pe termen foarte lung. Iar copiii își vor aminti, în primul rând, de emoțiile trăite atunci când petreceau timpul împreună cu părinții făcând tot felul de activități interesante. >>Ce-ar fi dacă ați Păstra amintirile de familie într-un {BORCAN}? ⁣⁣Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă și e cumva firesc... Articolul Activitate de familie: gătim biscuiți de Crăciun apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Despre gândirea negativă și decizia mea de a schimba tiparele mentale
Gândirea negativă sau anxietatea îți pot afecta viața și relațiile cu cei din jur, dar e posibil să înveți să îți controlezi gândurile și „filmele” din mintea ta. Zilele trecute am fost întrebată despre cum de îmi reușește să-mi controlez gândurile negative în condițiile în care se știe că nu mi se dă natural și că n-am avut această abilitate... Articolul Despre gândirea negativă și decizia mea de a schimba tiparele mentale apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Vegan Banana Bread în varianta vegetală și fără zahăr
O rețetă delicioasă de Vegan Banana Bread care nu conține zahăr și se prepară într-un singur bol. Este sățioasă, deloc uscată și poate fi savurată la mic-dejun, ca desert sau atunci când te prinde foamea. Banana Bread este una din copturile mele preferate anume pentru aromă și textură umedă. Dar am vrut să încerc și varianta vegetală, adică să exclud... Articolul Vegan Banana Bread în varianta vegetală și fără zahăr apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Colecție de jocuri și activități în casă {partea 2 + Video}
Nu mai știi cu ce să-ți mai ocupi copilul în această perioadă lungă de vacanță? Prinde o colecție de jocuri și activități captivante pentru copii de orice vârstă! Chiar dacă s-a instalat vara și nu mai avem restricții de a ieși din casă, urmează încă o perioadă nedeterminată în care grădinițile vor fi închise (situația în R. Moldova), ceea ce... Articolul Colecție de jocuri și activități în casă {partea 2 + Video} apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Schimbări de comportament la copii în pandemie: cauze și soluții pozitive
Ai observat schimbări de comportament la copii de când a început pandemia? Află care sunt cauzele, dar și cum să-ți ajuți copilul în această perioadă stresantă pentru toți. Primele săptămâni de carantină au fost un șoc pentru părinți, dar copiii erau cei mai fericiți de situație: peste noapte, școala și grădinița s-au închis, pot dormi dimineața pe săturate, se bucură... Articolul Schimbări de comportament la copii în pandemie: cauze și soluții pozitive apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Colecție de jocuri și activități pentru copii în carantină {Partea 1 +Video}
Nu mai știi cu ce să-ți mai ocupi copilul în această perioadă lungă de carantină? Prinde prima colecție jocuri și activități pentru copii de orice vârstă! A trecut mai bine de o lună de când a început pandemia care ne ține acasă cu copiii 24/7 și deja ajungem la etapa când nu mai știm cu ce să ne ocupăm copiii,... Articolul Colecție de jocuri și activități pentru copii în carantină {Partea 1 +Video} apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.
Copii gătesc: Sos Alfredo Vegan din conopidă (Video)
Sos Alfredo din conopidă – versiunea vegan – este atât de cremos și aromat încât conopida nici nu se simte, iar combinația cu paste poate deveni una dintre bucatele favorite ale familiei. Copiii mei sunt înnebuniți după paste și sunt gata să le mănânce zilnic. Dar unul dintre copii nu e mare amator de legume și, de aceea, trebuie mereu... Articolul Copii gătesc: Sos Alfredo Vegan din conopidă (Video) apare prima dată în Planeta Mami | Natalia Madan.

Generat în 0.49 secunde.