27443 cazuri COVID-19 în Moldova
7502 – cazuri active
19100 – cazuri vindecate
841 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 9 august 2020 ora 08:35


 edufin.mdGoogle Page Rank

 edufin.md edufin.md


Prima platformă de educaţie financiară din Moldova
RSS posts

Mass-media


Comenteaza

(video) Ce face moldoveanul cand nu mai are lei?


Întrebare: Ce face moldoveanul cand nu mai are lei? Răspuns: Merge la bancomatele Moldova Agroindbank și efectuează schimb valutar la cel mai bun curs în cadrul serviciului unical pe piața bancară – Schimb valutar la bancomat! Articolul (video) Ce face moldoveanul cand nu mai are lei? apare prima dată în EDUFIN.MD.
MAIB lanseaza un serviciu mult asteptat: schimb valutar 100% automatizat


Din grija pentru clienți dar și angajații băncii, Moldova Agroindbank (MAIB) anunță pe pagina oficială că lansează în premieră pentru Republica Moldova serviciul de schimb valutar la bancomat. Începand de astăzi, dacă aveți nevoie să schimbați o sumă de bani în numerar, din valută străină Euro sau Dolari SUA în lei moldovenești, o puteți face … Articolul MAIB lanseaza un serviciu mult asteptat: schimb valutar 100% automatizat apare prima dată în EDUFIN.MD.
MAIB: 3 metode să achiţi facturile sau să alimentezi cardul în siguranţă


Moldova Agroidnbank (MAIB) mereu are grijă de clienții săi. Reieșind din situația exstentă la moment în țară, MAIB îți propune pentru tine 3 metode de achitare în siguranţă şi fără a veni la bancă. 1. Dacă ai un PC sau laptop la îndemână: Accesează www.maib.md şi apasă butonul M@IB Online. În meniul din faţă alege … Articolul MAIB: 3 metode să achiţi facturile sau să alimentezi cardul în siguranţă apare prima dată în EDUFIN.MD.
Învață! Dă sens banilor: Ce este asigurarea auto?


În ziua de astăzi depindem tot mai mult de circulația cu mașina, pentru a ne deplasa la serviciu sau pentru a rezolva probleme de rutină. Mereu suntem expuși unui risc de accident care poate cauza pierderi importante atât pentru noi, cât și pentru ceilalți participanți în trafic. Pentru a ne putea proteja de astfel de … Articolul Învață! Dă sens banilor: Ce este asigurarea auto? apare prima dată în EDUFIN.MD.
Poate fi transmisă coronavirus prin bancnote?


Oamenii ar trebui să înceteze să utilizeze numerar și să folosească metode de plată fără contact pentru a preveni răspândirea coronavirusului, în timp ce Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a avertizat că răspândirea virusului continuă să escaladeze, scrie publicația dailymail.co.uk. OMS le-a recomandat oamenilor să se spele pe mâini după ce au manipulat cu numerar, … Articolul Poate fi transmisă coronavirus prin bancnote? apare prima dată în EDUFIN.MD.
Învață! Dă sens banilor: Siguranța plăților fără numerar


Progresul informațional a dus la apariția unor noi forme de plată fără a mai utiliza banii în numerar. Este vorba de plățile electronice pe care le realizăm atunci când facem cumpărături cu ajutorul cardului bancar, pe internet sau prin intermediul telefonului mobil. Aceste plăți au la bază fie banii din contul bancar în cazul cardului, … Articolul Învață! Dă sens banilor: Siguranța plăților fără numerar apare prima dată în EDUFIN.MD.
(video) Achită cu cardul bancar și participă la loteria fiscală!


Scopul desfășurării concursului „Loteria fiscală” este stimularea efectuării achitărilor fără numerar (prin intermediul cardului bancar) pentru bunuri și servicii. Articolul (video) Achită cu cardul bancar și participă la loteria fiscală! apare prima dată în EDUFIN.MD.
Recomandări pentru sporirea siguranței în utilizarea cardului de plată în mediul online


Cardul  este un instrument de plată, care îți permite să cumperi produse şi servicii. Contravaloarea acestora este dedusă automat din contul de card, practic, cardul de plată este o alternativă sigură comparativ cu efectuarea plăţilor cu numerar. Cardul de plată îți permite să deţii control asupra banilor şi te scapă de problemele care pot apărea … Articolul Recomandări pentru sporirea siguranței în utilizarea cardului de plată în mediul online apare prima dată în EDUFIN.MD.
Învață! Dă sens banilor: Ce facem când avem bani în plus?


Economii – conform definiției clasice economiile reprezintă suma de bani rămasă după ce toate cheltuielile de consum personal sunt sustrase din venitul acumulat într-o perioada de timp stabilită. Acești bani putem păstra acasă sau în portofel, dar cel mai prudent este să le păstrăm la o bancă. Cea mai simplă și accesibilă formă de a … Articolul Învață! Dă sens banilor: Ce facem când avem bani în plus? apare prima dată în EDUFIN.MD.
Învață! Dă sens banilor: Creditul imobiliar – la ce trebuie să fim atenți?


Creditul imobiliar este un împrumut (credit) cu ajutorul căruia o persoană își procură o locuință sau renovează locuința pe care o deține. Garanția în cadrul creditului imobiliar poate fi un alt bun imobil sau însăși locuința achiziționată. În cazul în care garanția este locuința achiziționată, creditul imobiliar mai este numit și credit ipotecar. Termenul „ipotecă” … Articolul Învață! Dă sens banilor: Creditul imobiliar – la ce trebuie să fim atenți? apare prima dată în EDUFIN.MD.

Generat în 0.148 secunde.