If You Love Cooking | Retete culinare

 If You Love Cooking | Retete culinare If You Love Cooking | Retete culinare


Blog personal cu retete culinare.
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza





Salata de pui cu ciuperci marinate
Salata de pui cu ciuperci marinate Reteta pentru  4 persoane Ingrediente: •  4 felii de bacon prajite  crocant, taiate in bucati •  300 g de pui (la gratar sau fiert) taiat in bucatele mari •  200 g ciuperci champignon taiate felii … Continuă lectura →
Tort Tiramisu de ciocolata
Tort Tiramisu de ciocolata Avem nevoie de o forma cu inel detasabil  de 23-24 de cm diametru si un pos cu duza de 4 B de la Wilton. Ingrediente: 500 ml smantana lichida pentru frisca neindulcita400 g piscoturi pt tiramisu500 … Continuă lectura →
Tarta cu lamaie à la Marco Pierre White
Tarta cu lamaie à la Marco Pierre White Aveti nevoie de o forma cu inel detasabil de 26 de cm diametru si hartie de copt. Ingrediente: Aluat 1 baton de vanilie 4 dl faina 1,25 dl zahar pudra 175 g … Continuă lectura →
Tarta multicolora cu legume si prosciutto
Tarta multicolora cu legume si prosciutto Aveti nevoie de o forma de pie sau inel detasabil de 20 de cm diametru, un peeler pentru curatat legume si o mandolina pentru feliat legume. Ingrediente: 1 si ½ zucchini verde sau galben … Continuă lectura →
Ganache de ciocolata cu visine
Ganache de ciocolata cu visine Ingrediente: Pentru 4 portii •  300 g ciocolata amaruie 75% •  300 ml smantana pentru frisca 30% grasime •  6 biscuiti speculoos faramitati •  40 de visine din visinata fara samburi (10 visine la o … Continuă lectura →
Prepelita la cuptor cu cartofi noi si sos de patrunjel
Prepelita la cuptor cu cartofi noi si sos de patrunjel Ingrediente: •  4 prepelite •  1 legatura de usturoi verde •  cateva fire de rozmarin verde •  cateva frunze de salvie verde •  50 g unt •  150 ml ulei … Continuă lectura →
Tropical Mille feuille
Tropical Mille Feuille 7 portii  de 10X4 cm Ingrediente: Pentru aluat •  500 g aluat foietaj •  1 lingurita de zahar pudra Pentru crema de mango •  3 oua mari •  2 grame de gelatina pudra •  5 ml apa •  125 g zahar •  125 piure … Continuă lectura →
Parmentier de canard
Parmentier de canard Ingrediente: Pentru 6 portii •  4 pulpe de rata sau 2 piepti de rata •  6 cepe •  6 cartofi mari •  1 legatura de patrunjel verde •  6 linguri de pesmet •  Ulei de masline •  … Continuă lectura →
Prajitura St. Clement
Prajitura St. Clement Aceasta reteta se potriveste foarte bine pentru Craciun si nu numai. Reteta este adaptata de mine ca replica a unei prajituri pe care am mancat-o in Edinburg anul acesta, si care mi s-a parut cel mai bun … Continuă lectura →
Supa crema de telina cu chorizo
Supa crema de telina cu chorizo Ingrediente: •  4 bucati de telina medii taiata cubulete •  3 cartofi medii taiati cubulete •  50 g unt •  1 ceapa mare tocata marunt •  1,7 l supa de legume sau de pui … Continuă lectura →
Limba cu praz
Limba cu praz Ingrediente: •  4 bucati limba de porc •  3 bucati de praz spalat si taiat rondele mari •  1 ceapa tocata marunt •  1 cutie de pasta de rosii •  1 legatura patrunjel verde •  Cateva foi … Continuă lectura →
Zoodles cu busuioc si rosii uscate
Zoodles cu busuioc si rosii uscate Ingrediente: •  2 buc.  zucchini pentru 2 portii •  2 linguri de ulei •  75 g parmezan ras •  50 g rosii uscate in ulei •  2 lingurite de capere •  2 lingurite de … Continuă lectura →
Ardei capia cu quinoa si ierburi
Ardei capia cu quinoa si ierburi Ingrediente: •  100 g quinoa bine spalata si scursa de apa •  5 ardei kapia mari •  200 g feta faramitata •  1 ceapa tocata marunt •  2-3 catei de usturoi tocati •  1 … Continuă lectura →
Rulada cu muschi de porc si pesto de leurda
Rulada cu muschi de porc si pesto de leurda Pesto de leurda Ingrediente: •  300 g frunze leurda spalata si scursa de apa •  50 g seminte de pin •  50 g faina de migdale •  75 ml ulei de … Continuă lectura →
Prajitura cu mousse de ghimbir si jeleu de mango
Prajitura cu mousse de ghimbir si jeleu de mango Vom avea nevoie de o tava 22/22 cm (pentru blat) si 6 inele de inox cu diametru de 8 cm si inaltime de 4,5-6 cm  (pentru montarea prajiturilor) Ingrediente blat: • … Continuă lectura →

Generat în 0.246 secunde.