If You Love Cooking | Retete culinareBlog personal cu retete culinare. Lifestyle |
Comenteaza
Salata de pui cu ciuperci marinate
Salata de pui cu ciuperci marinate Reteta pentru 4 persoane Ingrediente: • 4 felii de bacon prajite crocant, taiate in bucati • 300 g de pui (la gratar sau fiert) taiat in bucatele mari • 200 g ciuperci champignon taiate felii … Continuă lectura →
Tort Tiramisu de ciocolata
Tort Tiramisu de ciocolata Avem nevoie de o forma cu inel detasabil de 23-24 de cm diametru si un pos cu duza de 4 B de la Wilton. Ingrediente: 500 ml smantana lichida pentru frisca neindulcita400 g piscoturi pt tiramisu500 … Continuă lectura →
Tarta cu lamaie à la Marco Pierre White
Tarta cu lamaie à la Marco Pierre White Aveti nevoie de o forma cu inel detasabil de 26 de cm diametru si hartie de copt. Ingrediente: Aluat 1 baton de vanilie 4 dl faina 1,25 dl zahar pudra 175 g … Continuă lectura →
Tarta multicolora cu legume si prosciutto
Tarta multicolora cu legume si prosciutto Aveti nevoie de o forma de pie sau inel detasabil de 20 de cm diametru, un peeler pentru curatat legume si o mandolina pentru feliat legume. Ingrediente: 1 si ½ zucchini verde sau galben … Continuă lectura →
Ganache de ciocolata cu visine
Ganache de ciocolata cu visine Ingrediente: Pentru 4 portii • 300 g ciocolata amaruie 75% • 300 ml smantana pentru frisca 30% grasime • 6 biscuiti speculoos faramitati • 40 de visine din visinata fara samburi (10 visine la o … Continuă lectura →
Prepelita la cuptor cu cartofi noi si sos de patrunjel
Prepelita la cuptor cu cartofi noi si sos de patrunjel Ingrediente: • 4 prepelite • 1 legatura de usturoi verde • cateva fire de rozmarin verde • cateva frunze de salvie verde • 50 g unt • 150 ml ulei … Continuă lectura →
Tropical Mille feuille
Tropical Mille Feuille 7 portii de 10X4 cm Ingrediente: Pentru aluat • 500 g aluat foietaj • 1 lingurita de zahar pudra Pentru crema de mango • 3 oua mari • 2 grame de gelatina pudra • 5 ml apa • 125 g zahar • 125 piure … Continuă lectura →
Parmentier de canard
Parmentier de canard Ingrediente: Pentru 6 portii • 4 pulpe de rata sau 2 piepti de rata • 6 cepe • 6 cartofi mari • 1 legatura de patrunjel verde • 6 linguri de pesmet • Ulei de masline • … Continuă lectura →
Prajitura St. Clement
Prajitura St. Clement Aceasta reteta se potriveste foarte bine pentru Craciun si nu numai. Reteta este adaptata de mine ca replica a unei prajituri pe care am mancat-o in Edinburg anul acesta, si care mi s-a parut cel mai bun … Continuă lectura →
Supa crema de telina cu chorizo
Supa crema de telina cu chorizo Ingrediente: • 4 bucati de telina medii taiata cubulete • 3 cartofi medii taiati cubulete • 50 g unt • 1 ceapa mare tocata marunt • 1,7 l supa de legume sau de pui … Continuă lectura →
Limba cu praz
Limba cu praz Ingrediente: • 4 bucati limba de porc • 3 bucati de praz spalat si taiat rondele mari • 1 ceapa tocata marunt • 1 cutie de pasta de rosii • 1 legatura patrunjel verde • Cateva foi … Continuă lectura →
Zoodles cu busuioc si rosii uscate
Zoodles cu busuioc si rosii uscate Ingrediente: • 2 buc. zucchini pentru 2 portii • 2 linguri de ulei • 75 g parmezan ras • 50 g rosii uscate in ulei • 2 lingurite de capere • 2 lingurite de … Continuă lectura →
Ardei capia cu quinoa si ierburi
Ardei capia cu quinoa si ierburi Ingrediente: • 100 g quinoa bine spalata si scursa de apa • 5 ardei kapia mari • 200 g feta faramitata • 1 ceapa tocata marunt • 2-3 catei de usturoi tocati • 1 … Continuă lectura →
Rulada cu muschi de porc si pesto de leurda
Rulada cu muschi de porc si pesto de leurda Pesto de leurda Ingrediente: • 300 g frunze leurda spalata si scursa de apa • 50 g seminte de pin • 50 g faina de migdale • 75 ml ulei de … Continuă lectura →
Prajitura cu mousse de ghimbir si jeleu de mango
Prajitura cu mousse de ghimbir si jeleu de mango Vom avea nevoie de o tava 22/22 cm (pentru blat) si 6 inele de inox cu diametru de 8 cm si inaltime de 4,5-6 cm (pentru montarea prajiturilor) Ingrediente blat: • … Continuă lectura →
Generat în 0.246 secunde.