orheianca.eu - blogul unei orheience

 orheianca.eu - blogul unei orheience orheianca.eu - blogul unei orheience


Blogul unei orheience, care călătoreşte, iubeşte şi promovează oamenii pozitivi şi locurile frumoase.
RSS posts

Turism


Comenteaza

STOP #Vara2023, START #Toamna2023
#Vara2023 🌞 îți mulțumesc pentru toate lecțiile învățate și pentru toate clipele trăite intens. O dată la câțiva ani, în viața mea se întâmplă schimbări majore, chiar dacă sunt schimbări spre bine, procesul doare. Sunt într-o continuă urcare pe muntele vieții mele 🏔 și mă bucur că am lângă mine o mână de oameni minunați, […] The post STOP #Vara2023, START #Toamna2023 appeared first on Orheianca.eu.
Cum am învățat să fac NIMIC?
 Inițial am vrut să scriu doar o postare pe Facebook, dar am zis că ideile pe care vreau să le împărtășesc cu voi merită mai mult de atât.  Scriu aceste rânduri fix după ce am revenit de la Orheiul Vechi, unde am conștientizat că am făcut NIMIC. Da, am citit bine „am FĂCUT nimic” 😊.  […] The post Cum am învățat să fac NIMIC? appeared first on Orheianca.eu.
M-am întors la marea mea iubire
Îți mulțumesc că ai deschis acest articol. L-am abandonat… Știu, nu am nicio scuză pentru fapta mea. Poate m-ai uitat, ai avut și tot dreptul s-o faci, nu am mai scris pe blog de peste 2 ani… Să știi că am mai scris, mi-am mai deschis sufletul, dar nu am postat public. Unele texte au […] The post M-am întors la marea mea iubire appeared first on Orheianca.eu.
Chateau Vartely ne #ViNspiră cu noua gamă de vinuri – Inspiro
Vinul nu mai e demult doar o băutură, o licoare, cu puteri magice. Te scapă ușor de plictiseală și îți trezește visele aflate în hibernare. În perioada asta, suntem plictisiți, anxioși și vulnerabili, ne tot întrebăm „când se termină?” și așteptăm că cineva să ne salveze. Nu mai suntem așa pretențioși, vrem bucurii simple și […] The post Chateau Vartely ne #ViNspiră cu noua gamă de vinuri – Inspiro appeared first on Orheianca.eu.
Dacă ești din România, vezi cum poți participa la campania „Wine of Moldova Stories by Diana Pavelescu”
Wine of Moldova Stories: Oficiul Național al Viei și Vinului lansează o campanie de promovarea a vinurilor pe piața românească Vinul Moldovei este produsul mândriei naționale și este unul dintre cele mai exportate mărfuri ale țării noastre. Peste 85% din vinurile îmbuteliate sunt comercializate pe piețele externe, iar România deține întâietatea în rândul țărilor importatoare […] The post Dacă ești din România, vezi cum poți participa la campania „Wine of Moldova Stories by Diana Pavelescu” appeared first on Orheianca.eu.
”Locuri magice” – de plimbat sufletul
Nu știu alții cum sunt (mi-ar plăcea să aflu 😉 ), dar eu mă conectez foarte ușor cu anumite locuri, dacă mă simt cumva mai special acolo. Vorbim despre locurile din lume, (înafară de casa părintească și casa bunicilor, evident) unde se întâmplă o „conexiune naturală”.  Primul loc special, din afara casei, cu care m-am conectat energetic […] The post ”Locuri magice” – de plimbat sufletul appeared first on Orheianca.eu.
27 februarie 2020. București – PR Forum ediția a XIV-a
Intr-un domeniu in continua schimbare precum cel al relatiilor publice, cunostintele necesare pentru a fi cu un pas inaintea concurentei nu doar ca evolueaza, ci devin mai numeroase. PR Forum aduce la final de februarie cele mai noi tendinte si perspective in comunicare in cea mai mare intalnire a practicienilor din domeniu. Vino sa descoperi […] The post 27 februarie 2020. București – PR Forum ediția a XIV-a appeared first on Orheianca.eu.
Cum mi-am adaptat copilul la București?
După ce v-am povestit aici despre metamorfoza schimbării, a venit timpul să aflați cum mi-am adaptat copilul la București. Lia-Anastasia, 8 ani, născută în Orhei, Republica Moldova, mutată la București la vârsta de 6 ani și 9 luni. Prima ei vizită la București a fost când avea 3 ani, aproape 4, atunci a primit în dar […] The post Cum mi-am adaptat copilul la București? appeared first on Orheianca.eu.
Cum să începi o viață nouă?
Nu ne-am mai „văzut” de ceva vreme pe acest blog, așa că te invit să ai răbdare cu mine, iar dacă ești nou/ă pe aici, nu mă supăr dacă vei închide acest link după primele fraze citite. Acest articol stă în draft de luni bune și tot nu-și găsea ziua potrivită pentru a se „naște”. […] The post Cum să începi o viață nouă? appeared first on Orheianca.eu.
Hai la Festivalul Vinului Moldovei de la Snagov, ediția a II-a
Festivalul Vinului Moldovei – „Creat pentru a fi savurat” revine la Snagov! Pe 14 și 15 septembrie te așteptăm, în același minunat spațiu natural, departe de agitația Bucureștiului, la cea de-a doua ediție a primului eveniment din România dedicat vinului, muzicii și culturii Republicii Moldova.   Vino să te bucuri de gustul unic al vinurilor din […] The post Hai la Festivalul Vinului Moldovei de la Snagov, ediția a II-a appeared first on Orheianca.eu.

Generat în 2.778 secunde.