orheianca.eu - blogul unei orheienceGoogle Page Rank

 orheianca.eu - blogul unei orheience orheianca.eu - blogul unei orheience


Blogul unei orheience, care călătoreşte, iubeşte şi promovează oamenii pozitivi şi locurile frumoase.
RSS posts

Turism


Comenteaza

27 februarie 2020. București – PR Forum ediția a XIV-a
Intr-un domeniu in continua schimbare precum cel al relatiilor publice, cunostintele necesare pentru a fi cu un pas inaintea concurentei nu doar ca evolueaza, ci devin mai numeroase. PR Forum aduce la final de februarie cele mai noi tendinte si perspective in comunicare in cea mai mare intalnire a practicienilor din domeniu. Vino sa descoperi […] The post 27 februarie 2020. București – PR Forum ediția a XIV-a appeared first on Orheianca.eu.
Cum mi-am adaptat copilul la București?
După ce v-am povestit aici despre metamorfoza schimbării, a venit timpul să aflați cum mi-am adaptat copilul la București. Lia-Anastasia, 8 ani, născută în Orhei, Republica Moldova, mutată la București la vârsta de 6 ani și 9 luni. Prima ei vizită la București a fost când avea 3 ani, aproape 4, atunci a primit în dar […] The post Cum mi-am adaptat copilul la București? appeared first on Orheianca.eu.
Cum să începi o viață nouă?
Salutare, drag internet! Sper ca mica mea ”scrisoare” să te găsească într-o dispoziție bună. 😉 Nu ne-am mai „văzut” de ceva vreme pe acest blog, așa că te invit să ai răbdare cu mine, iar dacă ești nou/ă pe aici, nu mă supăr dacă vei închide acest link după primele fraze citite. Acest articol stă […] The post Cum să începi o viață nouă? appeared first on Orheianca.eu.
Hai la Festivalul Vinului Moldovei de la Snagov, ediția a II-a
Festivalul Vinului Moldovei – „Creat pentru a fi savurat” revine la Snagov! Pe 14 și 15 septembrie te așteptăm, în același minunat spațiu natural, departe de agitația Bucureștiului, la cea de-a doua ediție a primului eveniment din România dedicat vinului, muzicii și culturii Republicii Moldova.   Vino să te bucuri de gustul unic al vinurilor din […] The post Hai la Festivalul Vinului Moldovei de la Snagov, ediția a II-a appeared first on Orheianca.eu.
Israel. Ierusalim. Mormântul Sfânt. Impresii. Emoții. Trăiri.
M-am întors dintr-o călătorie din Israel, unde am plecat fără mari așteptări. Pe primul plan am pus confortul mamei (asta a fost prima ei vacanță mai departe de România și Ucraina, primul ei zbor cu avionul, etc.), iar preocuparea mea de bază era să am grijă de ea, dar habar nu aveam ce urma să […] The post Israel. Ierusalim. Mormântul Sfânt. Impresii. Emoții. Trăiri. appeared first on Orheianca.eu.
Denis Chicu – fotograful oamenilor liberi
Am văzut recent pe facebook niște fotografii absolut minunate de la Orheiul Vechi și mi-am propus să aflu mai multe detalii despre fotograful care a inițiat un proiect fotografic interesant, așa am ajuns să-i scriu.  Denis Chicu este un băiat născut și crescut la Chișinău, o fire artistică, care s-a îndrăgostit de fotografie pe la […] The post Denis Chicu – fotograful oamenilor liberi appeared first on Orheianca.eu.
Vino la Run Pink Orhei și susține femeile bolnave de cancer
Sâmbătă, 20 aprilie 2019, se va organiza maratonul Run Pink Orhei. Se va alerga împreună pentru a susține femeile care luptă cu cancerul mamar în Republica Moldova. Evenimentul Run Pink Orhei se va desfășura pe teritoriul Stadionului Raional Orhei, între orele 10 și 13.00. Ce este cursa Run Pink? O cursă de 2,5 – 5 […] The post Vino la Run Pink Orhei și susține femeile bolnave de cancer appeared first on Orheianca.eu.
Paul Goma – singur împotriva tuturor (guest post)
Articolul de mai jos este un guest post, scris de Mutu Onorina și Gorgos Daniela, eleve în clasa a XII-a B, IP Liceul Teoretic ,,Onisifor Ghibu”, mun. Orhei, coordonate de doamna Ludmila Pantaz. Lucrarea a fost prezentată în cadrul Conferinței republicane a elevilor, cu genericul: ,,Personalități notorii ale Basarabiei, care au contribuit la trezirea conștiinței naționale în sec. XX […] The post Paul Goma – singur împotriva tuturor (guest post) appeared first on Orheianca.eu.
PETRU BUNĂCALEA – un fiu al neamului împătimit de istorie și adevăr (guest post)
Acest text este un guest post, articolul este scris de Globa Veronica, elevă în clasa a X-a, IP Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, mun. Orhei, coordonator: Varvara Chiperi, profesoară de istorie. Lucrarea a fost prezentată în cadrul Conferinței republicane a elevilor, cu genericul: ,,Personalități notorii ale Basarabiei, care au contribuit la trezirea conștiinței naționale în sec. XX – XXI”, ediția […] The post PETRU BUNĂCALEA – un fiu al neamului împătimit de istorie și adevăr (guest post) appeared first on Orheianca.eu.
11 mai 2019 – Mountain Bike Marathon IV „Orheiul Vechi” XCM
Ai o bicicletă potrivită pentru cărările de la Orheiul Vechi și vrei să-ți măsori puterile într-o competiție adevărată, sau pur și simplu vrei să savurezi peisajele de poveste din centrul Moldovei? Atunci înscrie-te la Mountain Bike Marathon IV „Orheiul Vechi” XCM 2019, care va avea loc pe 11 mai. Orheiul Vechi XCM este o competiție de […] The post 11 mai 2019 – Mountain Bike Marathon IV „Orheiul Vechi” XCM appeared first on Orheianca.eu.

Generat în 1.885 secunde.