Bun venit la Moldova

 Bun venit la Moldova Bun venit la Moldova


O țară mândră și frumoasă
RSS posts

Entertainment


Comenteaza

Rogozin a venit în Moldova pe motoțîclă
    Se pare că Pațanii de la altfel.md dețin informații insider: Rogozin ca un adevărat mujik (dacă o zis ap face), pînă la urmă, a ajuns în Moldova pe motoțîclă. Aveți grijă pe stradă, cică este însoțit direct de “prezidentul nostru” care îi arată cât de frumoasă este reședința de la Condrița. Dacă vedeți o […]
Moldoveni – aveți PREZIDENT!
Bravo moldoveni ați ales cel mai moldovan dintre toți moldovenii. URAAA avem prezindent – IGOR DODON! Solicităm trecerea la limba moldovnească originală. Сэ нимичим лимбэ бургезэ а капиталиштилор!
Paradoxul moldovanului Igor DODON!
Moldovanul este o specie aparte in familia pământenilor, de natură foarte complexă . Iar dnul Igor Dodon este aproape reprezentantul acestor specimene: moldovan statalist, socialist în inimă cu fata spre Putin, crestin în sânge,  capitalist business man  în viata de zi cu zi si doctor ca formare dupa plagierea lucrarilor cercetătorilor români !!!  
Chisinau – orasul pristroicilor
Vrei o pristroikă?  Oferta este destul de mare în Chisinau. Nu rata șansa de a deveni proprietarul unei astfel de inovații locale. Verifică și alte capodopere pe https://ziarulimobiliar.wordpress.com  
Se caută prezidentu… printre gîndaci
Гындаки атакуют, Молдова в опасности! Nici o grijă, una dintre canditaturile care se vrea în fruntea acestui stat mîndru și frumos este acest patriot al țării care ne va scăpa de toți “gîndacii”. Să-l salutăm cu onorurile care se cuvin.
Voronin vs. Usatîi
Lupta titanilor  … care desigur ne prezintă cât de profunzi și elevați politicieni avem.
Cum se protestează la Chișinău…
Cum se adună oamenii la protest.
Pervîi poșeol …
Sau cum “al vostru vlad” se jertfește pentru poporul moldovnesc.
Limba moldoveneasca – baza tuturor limbilor neolatine!
Oare sunt la curent europenii de acest fapt dovedit? Cum au putut stă în întuneric atât timp? Apropo ce se mai aude de marele savant lingvist Vasile Stati?
Unde-i adrian?
Unde-i adrian?  

Generat în 0.226 secunde.