Daniel G.

 Daniel G. Daniel G.


Suntem asa cum dorim sa fim!!!
RSS posts

Divertisment


Comenteaza

Nu fiți......
Nu fiți...... Au trecut mai mult de 4 luni din momentul cînd nu am mai scris nimic în ”blog”. Aveam motive personale, și mă tot gîndeam că n-are rost să-mi pierd cîteva zile căutînd și inventînd teme și idei pentru un articol nou.... La început, credeam că merită, că mă vor citi cel puțin 10-15 oameni, dar mă înșelasem. Azi, n-aveam ce face, și mi-am recitit articolele, și unele idei ce le-am expus acolo, chiar m-au emoționat, mi-au plăcut și m-am gîndit că s-ar putea să încerc să mai scriu cîte ceva din cînd în cînd(+ că ma și motivat un prieten să o fac)...Deci azi scriu despre persoanele LIMITATE...

Nu îmi plac oamenii limitați. Ei au învățat 12 ani la școală și lor le pare că sunt foarte deștepți. Ei sunt acei oameni care se vor revolta mereu la universitate de ce lor le trebuie un obiect sau altul. ''Ei jă știu mai bine. Ei jă au trecut prin asta.'' Plus la asta ei vor ocoli orice experiență nouă, orice cunoștință care are ce să îi învețe, ei vor veni acasă la 2 și o să se culce. Apoi o să termine univerul, și o să vină acasă la 8, deja după lucru, și iarăși o să se culce. O să asculte aceeași muzică, unicile cărți din casă vor fi scrise în 23 de limbi cum de folosit viitorul iphone 20, iar partenerul lor de viață va fi o persoană la fel de plictisită, cu absolut nimic nou ce ar putea să te învețe. O să vă futeți marți și sîmbătă, o să te sune la 17:30 în fiecare zi să te întrebe ce să cumpere, el o să umble la înot iar tu la vreun club de femei care se jeluie de viață, o să creșteți copii fix așa cum v-au educat și pe voi, o să le țineți lecții la 7,10,12,15 și 18 ani și dacă o să eșueze o să dați vina pe genele vreunui străbunel alcoolic, pentru că așa se face la noi. Pe la 35 de ani o să aveți amîndoi criză, o să vă mințiți, iar el o să se uite la pornuhă cît tu ești la clubul de femei care se jeluie, pe cînd tu nu ai fost la întruniri deja de jumătate de an, și tot ștergi praful de la nas, și îmbraci ștrampii de capron. O să faceți sex doar marți, în timp ce fiul vostru adolescent cu gene rele se masturbeaza în camera vecină. Și apoi o să votați pe cineva care face conțărte și vă propune viață bună, în timp ce viața voastră paliubomu nu va mai fi bună. Și apoi o să priviți doar seriale, și o să primiți pensie, și nu o să vă certați pentru că nu vă mai auziți bine, și inima-i slabă.Și la urmă o să muriți.(punct)
Ea niciodată nu bate la ușă...
Ea niciodată nu bate la ușă...

Ea nu întârzie niciodată și nu vine la timp nicicând. E ca o veche prietenă pe care o întâlnești întâmplător în oraș și care-ți aduce aminte câți ani au trecut de când nu v-ați văzut.  Ea nu tace niciodată și nu se oprește nicicând din vorbit. E un cerșetor care nu te întreabă câte zile senine mai ai în portofel.  Te ademenește cu legende și istorii ploioase, pe care nu știi să le crezi ori ba. Îți umblă prin buzunarul de amintiri și te lasă fără cuvinte. Ea nu te alină niciodată și nu te lasă fără suflare nicicând.      E același chirurg bătrân, care după o lungă gardă de noapte îți deschide cutia pieptului și-ți eliberează inima din cușcă. În loc îți pune un nor cenușiu,  presurat cu o pulbere de ploi. Pic pic pic… infuzia de frunze își face efectul. Mișcările ruginesc, privirea amorțește undeva departe, dincolo de geam și dincolo de timp.  Gândurile încetineasc odată cu bătăile a ceea ce era cândva inimă. Apoi se așterne o lungă, chinuitoare și demult așteptată tăcere. Ea niciodată nu bate la ușă, iar tu nu pui zăvorul nicicând.
Miroase a Vară...
                   Miroase a Vară...

  A trecut jumate de Vară... și am nevoie urgentă să-mi găsesc o prietenă ca să nu mă transform întîmplător în unul din acei holbaţi perverşi ce claxonează fetele de la volanul unei maşini...   Deja am început să-mi fac o schiţă, ea va fi o fată văratică, o întruchipare a celor trei luni, cu păr lung, şi prietenii ei vor fi nişte oameni de vară, care ştiu ce înseamnă să stea afară, nopţile-zilele, care ştiu să savureze un miros de copaci şi fructe, mirosul nopţilor şi dimineţilor, prieteni ce vor purta sandale fără ciorapi(:D)  şi vor avea bune gusturi muzicale. Iar ea va purta rochii florate, va umbla desculţ, va căuta ploaia în natura, ne vom stropi cu apă, vom adormi pe plajă, vom dansa pînă dimineaţa, ea va mirosi a zămoz, iar săruturile vor fi cu gust de căpşună.   Iar Toamna ne vom DESPĂRȚI, fiindcă ea e prietena mea văratică.  Iar Toamna e timpul să ne întoarcem la gutuile de pe pervaz scriind poezii urmărind ploaia. Toamna-i altă soi, altă pentru că nu pot numi Toamna alt, Toamna-i ALTĂ. Și iată așa...))
Sindromul depresiei(Cică)
                                Sindromul depresiei(Cică)

AUZIND ÎN ULTIMUL TIMP TOT MAI MULTE PERSOANE PLÎNGÎNDU-SE DE AȘA ZISA ''DEPRESIE''...AM DECIS SĂ SCRIU DESPRE ''EA''.  DECI DEPRESIA SE ZICE CĂ ESTE  BOALA SECOLULUI XXI. ESTE UNA  DIN CELE MAI CUNOSCUTE BOLI MONDIALE ,DAR DUPĂ MINE ESTE O BOALĂ SPIRITUALĂ(ALCOOLISMUL TOT ESTE O  BOALĂ SPIRITUALĂ DUPĂ PĂREREA MEA).ȘI ESTE CEL MAI DES BOALA FEMEILOR DE 30 DE ANI   CĂRORA LE ESTE LENE SĂ FACĂ UN BORSH' SAU O MINCĂRICĂ ȘI ''BA-BAH'' CICĂ AM DEPRESIE, AHA FIX CĂLARE PE BĂȚ)).     EXISTĂ SĂ FII ÎNDRĂGOSTIT ȘI SĂ NU VREAI SĂ MÂNÎNCI, SĂ ASCULȚI ''DESPRE TINE CINT'' ȘI JAMES BLUNT DAR ASTA NU E DEPRESIE!!.......... *EXISTĂ SĂ  NU AI DISPOZIȚIE VRO 4-5 ZILE POATE DAR ASTA LA FEL NU E DEPRESIE!!........... *ESTE SĂ FII SĂTUL UNEORI DE LUME DAR ASTA TOT NU E DESPRESIE!! ............. *FAPTUL CĂ NU AI  NET DE 7 ZILE NU E DEPRESIE!!........... *FAPTUL CĂ TE DOARE CAPU DE LA O BETIE NU-I DEPRESIE!! ............*FAPTUL CĂ LA DISCO AI STAT PE SCAUN NU E DEPRESIE!! ..........*FAPTUL CĂ AI RĂCIT NU E DEPRESIE!!............ *FAPTUL CĂ TE-A IMPRESIONAT UN FILM PÎNA LA LACRIMI ȘI NU AI INȚELES CUM POATE FI LUMEA AȘA CRUDĂ NU E DEPRESIE!!.............* FAPTUL CĂ NU AI AVUT SEX VREO 2 LUNI)))) ASTA NU E DEPRESIE!!  FIECARE CREDE CĂ ARE DEFINIȚIA SA ÎNSĂ SINCER TOATE ASTEA NU SUNT DEPRESII)!!! UNELE SINDROMURI ALE DEPRESIEI SUNT: DECIZIILE IMPULSIVE(BAH EU CÎND ÎS BAT AM AȘA SIMPTOME ÎNSA NU ÎNSEAMNĂ CĂ EU ÎS ''DEPRESIVNIII CELOVEK'') FRICA NEDEFINITĂ(PE ASTA O AVEAM LA GRĂDINIȚĂ FAȚĂ DE BABA YAGA) GÂNDURI OBSESIVE(PÎNA LA PRIMUL SEX NUMAI GÎNDURI OBSESIVE AM AVUT..... APOI 6 LUNI CÎT NU L-AM AVUT PE AL DOILEA LA FEL AVEAM GÎNDURI OBSESIVE) INSOMNIE ȘI TRANSPIRAȚIE (UITAȚIVĂ LA ''THE EXORCISM OF EMILY ROSE''  LA ORELE 1 DE NOAPTE,CÎND SUNTEȚI SINGURI ACASĂ, NU INSOMNIE O SĂ AVEȚI DA DELOC NU VEȚI MAI DORMI VRO 3 ZILE)).   ȘI PÎNĂ LA URMĂ DEPRESIA E  CA SINDROMUL PLACEBO MĂ SIMT RĂU AM DEPRESIE(CICĂ) ȘI CICĂ ÎMI ESTE MAI RĂU ȘI MAI RĂU DAR DE FAPT TĂT E ''ZAIBISI'' DUPĂ UN PAHAR DE VODKA)).
Sărut...


Auzi! Şi ce ai zice de – un sărut ştrengar de la bărbie în sus ş-apoi pe umărul tău gol? Cu buzele,aşa,întredeschise să te sărut. Să îţi gust, şiret pielea albă cu miros de ploaie deasă şi pulbere fină de vanilie. Braţele catifelate, dezgolite, și să îţi cuprind şi trupul deja ameţit de joc. Cu capul lipit de pieptul tău să-ţi ascult povestea inimii, de – un dor nestăpânit. Deoarece................. “Săruturile sunt bune. Pe frunte. Pe mână. Pe gât. Pe umăr. Pe obraz. Pe buze… Peste tot. Printre zâmbete.Da, săruturile sunt liniştitoare, dulci, reci, de dragoste, pasionale, excitante.  Să te sărut aşa ? Aşa printre zâmbete, aşa din dragoste. În soare, în ploaie, în lume, în mine. Să te sărut aşa… Aşa zâmbind, muşcându-ţi buzele. Să îţi sărut urechea dreaptă… Să mă săruţi aşa!” Şi apoi povestea buzelor noastre, De ieri, de azi, de mâine,de întotdeauna. Să fie de nedespărţit!
SEX pe Facebook!
                                                SEX pe Facebook!

 Mă trezesc dimineaţă întru pe facebook, mă culc cu facebook, mănînc ţinînd în mână telefonul,  trăiesc pe facebook. Da poate stop,  mi se pare că am ajuns să uităm cum miroase Primăvara şi cum arată neamurile noastre!!!  Acest articol a să fie despre relaţii, oare cum ne întîlnim noi în ziua de azi. Cum se întîlneşte un băiat cu o fată şi ce mişcă cu ei.        Puţine perechi ştiu(nici una :D) care iaca mergeu pe drum s-o ciocnit unul în altul şi de la ea din mîini o zburat foile de la el din mîini nuştiu o zburat şi de la el ceva, şi acolo încep să ridice foile să glumească să vorbească(ca în filme) şi gop gop cidagop cum cîntă Serdiucika, pot să fie împreună. Şi ştiţi că asta e destul de Real..... asta nu-i ca în Hollywood să se întîmple ceva de genu: el merge într-un tramvai, ea în altul, se văd acolo printro ferestruică, şi peste 2 zile el o vede peste drum, şi nu se apropie o pierde, 2 luni se gîndeşte la ea, ca după asta poc şi să se vadă. Și trei copchii, ploiță la pămînt, flori în grădine, și mor într-o zi.   Da acum şi primim noi în loc, add to friends, like, like, like, amu ea pune like,like, eu pun comentariu, ea dă like, eu scriu, vorbim, vorbim, skype, mutim, parcă-i serios, ne vedem nu legăm două vorbe, da huinea amuş ne duşem acasă deschidem facebook şi mai departe, nopţi nedormite. Şi aici îmi imaginez o discuţie cu părinţii,măi da ai tu acolo vrio fată ceva, şi tu deaista răspunzi, ei cum să vă zic,am eu una vorbim cîte 2 ori pe zi de cîteva săptămîini  pe facebook, amu ne-am adăugat în skype deam, şi pot să spun chestiile devin destul de serioase, şi părinții îşi trag singuri cîte o palmă, futuţ zadrotu cui te are .         Da ştiţi, eu şi cred despre reţelele de socializare, ele îs pur şi simplu un lucru care mănîncă timpul(inclusiv al meu), dar aşa pentru mulţi asta e o metodă de a atrage pur şi simplu atenţia, pui tu o fotografie pe net, pentru ce ? Pentru a atrage atenţia, pentru că nu avem destulă comunicare, pentru că de ea ducem lipsă, şi aici ne refugiem, pe drum e mai greu să te apropii de o fată care-ţi place, da pe facebook, o vezi  că arde becuşoru verde în dreptul numelui ei, şi îi scrii, şi deam budi şto budet. Aişi şi părinţii oleacă îs devină, ei prosta vor ca copilul să şadă acasă, da şi se întîmplă cu el acasă, şi faşe el pohui, glavna că îi acasă şi nu-i un narcoman pe undeva, asta se gîndeşte părintele, da faptul că copiilor, adolescenţilor le trebuie comunicare socializare, nu pre îi interesează. Noi stăm pe facebook şi aici  găsim mulţimea noastră. Da în realitate ştii tu că e altfel, şi un pumn în bot poţi să ei... Ei da şi fetele îs bune ele poate merg cu căştile în ureche şi se găndesc, blin vreu aşă ca în filme, vreu aşă neobişnuit, şi cînd se apropie cineva, sau face un compliment, repede în carapace, la noi oamenii primesc complimentele ca pe Ironie pentru că nu ne-am deprins să ne apreciem, da e corect că deseori se apropie, sau se opresc nişte ghiogari cu trei clase şi un coridor, şi domnişoară da de şi singură, da unde îi cavalerul, da oricum, chestia e în mentalitate, noi nu ne-am deprins că poate să fie libertate. Că poţi să arăţi bine şi cineva să aprecieze asta, noi ne-am deprins că arăţi bine, şi cuiva ii şiudă, aşă noi ne izolăm şi trăim cu gîndul, că ei oamenii îs nişte animale şi tăţi te-ar înneca într-o lingură cu apă, da blin, de şi atunşi mai trăieşti, de şi nu încerci să crezi în cineva ? Pentru că o să te dezamăgească ? Oricine blea te dezamăgeşte la un moment dat, oricum cîndva ceva se va întîmpla, la ce mai mănînci dacă ştii că seara paliubomu va trebui să te duci la viceu,  că iaca uite americanii cum trăiesc, mol tipa vrem şi noi, da să faşim ca dînşii nu vrem.... și ca la urmă Vrem EXAMENE  pe 10 da să deschidem cartea nu vrem, vrem bani, şi maşîni, da să lucrăm nu vrem. Vrem dragoste da să ne apropiem să zicem salut nu vrem, paradox bleati.
Rupturi de Gînduri
Toţi ca unul se tem, la toţi le este frică, iaca mergi tu deaista pe drum şi vezi o fată frumoasă, şi deaista simţi că ea e a ta, şi fata merge şi deasta vede un bărbat frumos, da rar, foarte rar, aproape nidiodată nu te vei apropia să zici Salut, deaceea că te temi de refuz, iaca punem noi like-uri, comentăm, shăiruim, da pontu ? Dacă în realitate eşti o bîrnă care face cîr mîr, şi plin de ruşine face doi paşi în dreapta în stînga, şi gata, deatîta că mulţi din noi se ruşinează, complexează. Şi mă lupt, şi vreau să mă lupt cu asta în societate, ca toţi să zică, să se comporte cum sînt ei defapt, da nu să aştepte să vorbească cu cineva pe odnoklassniki sau facebook, şi atunci tuturor cumva le va fi mai uşor. Părinţii noştri au trăit o viaţă, şi s-au cunoscut face to face, noi nu...

Şi despre Oameni Buni Uneori iată mergi pe drum zîmbeşti, eşti vesel, bucuros, cu lumea vorbeşti repede, gesticulezi, glumeşti, eşti amabil şi educat, şi ei se gîndesc că ceva nu e în regulă cu tine, pot să te mai întrebe ce ai fumat şi ce ai băut ? Deoarece des lumea vede în oameni buni slăbiciune, şi asta irită, da, cred că e mai bine să fii un mîndru, orgolios, vorba ceea ''Budi pafosnee liudi c tebe potianutsea''.
Beție
                                 Beție

Și știi , mi-ar plăcea să stăm încolăciți pe-o clădire înaltă sau  pe-un deal îndepărtat de mașini,oameni gri,gălăgie… Mi-ar plăcea să mă îmbăt un pic. Să-mi simt mintea plutind , trupul pierzându-şi greutatea. Mi-ar plăcea să te îmbeţi și tu un pic. Să-ţi fie buzele moi , obrajii îmbujoraţi. Să ne îndrăgostim. Să ne pipăim mâinile cu o ştrengară neîncredere. Să le atingem, să le strângem, ca-ntr-un vis în care alunecăm necontrolat pe luciul unui lac îngheţat. Să fii rece şi caldă şi dulce şi fierbinte şi fermă şi unduiosăcum îi şade bine unei domnișoare. Să te preschimbi după sărutul unei cupe în scânteia aceea atât de preţioasă care-ţi apare uneori în glasul tău orgasmic. Da. Mi-ar plăcea să ne îmbătăm un pic. Poate , într-un bar sec de la capătul pământului, să ne trezim râzând în metrou, alergând nebuneşte prin mulţimi inerte de oameni, să ne trezim sfâşiind Chișinăul cu nemărginită veselie. Știi tu , n-ar fi chiar deloc rău să ne-mbătăm un pic. Cu o tequila. Cu o vodcă. Cu un whisky. Cu un martini. Sau cu dragoste.
* CELE DOUĂ CUVINTE!*
                       * CELE DOUĂ CUVINTE!*

Cineva mi-a spus odată că vârsta pe care o trăiesc eu acu –18-19-20 de ani –  este vârsta celor mai mari dezamăgiri. De atunci, în rarele momente de sinceritate cu mine însumi, dezvolt un fel de frică pentru tot ce gândesc. Mă tem că orice nu aş spune sau gândi este atât de efemer şi iluzoriu încât nici nu merită să fie spus sau gândit. Chiar şi acum, scriind,am această senzaţie. E o prostie mare ceea ce încerc să fac acum. Dar, trebuie să mă credeţi, asta oricum merită atenţia dvs. Să scriu despre mama? Sincer? Să scriu sincer despre mama? Să scriu despre mama ca despre părintele meu? Să scriu despre mama ca despre sânul care m-a alăptat? Să scriu despre mama ca despre îngerul meu protector? Mă consolează gândul că orice n-aş scrie, peste un timp oarecare, eu oricum voi râde la tot ce-am afirmat anterior. Ca şi la nouă ani, pe când eram un puşti, îmi voi spune: vai ce prost am fost vara trecută! (Neştiind că vara viitoare îmi voi spune acelaşi lucru.)  ********************************************************************************** Mama are treabă mai mereu. Atunci când nu are treabă, o vezi odihnindu-se. Când o vezi odihnindu-se, realizezi că urgent ai nevoie de ea. Porc fiind, nesimţit pînă la măduvă, o trezeşti şi nici nu simţi cât de mult şi-ar fi dorit ea să mai doarmă puţin. Îţi ceri scuze (!) şi mergi mai departe. Pentru că şi tu ai treabă. Eşti băiat mare. Ai crescut. Nu mai ai nevoie de cineva care să-ţi lege șireturile sau să te adoarmă sau să te sărute pe frunte sau să te cuprindă sau să te dezmiardă. Gata, plec. Hai pa. Noroc, nu mă aştepta diseară, vin târziu. Salut, ce faci, mă ajuţi cu ceva bani? Mamă, nu mă învăţa cum să-mi trăiesc eu viaţa! Lasă-mă în pace şi nu interveni! Trosc un pumn sau două în peretele casei . Nu îi voi uita şi nici ierta vreodată grija pentru mine – asta a ruinat-o definitiv. Sacrificiul ei era un nimb la care nu renunţa nici pentru o clipă. Nici până astăzi nu am mai întâlnit om pentru care jertfirea să fie o obişnuinţă, un reflex necondiţionat. Eu am ochii umezi de fiecare dată când mă gândesc la faptul că e prea târziu să-i spun te iubesc. Întotdeauna este prea târziu să-i spui unei mame că o iubeşti. Întotdeauna va fi mult prea puţin „te iubesc”-ul tău în comparaţie cu sacrificiul ei etern, nestrămutat, capabil să le îndure pe toate. Mama este axa, dreaptă şi fară de sfârşit, ca o asimptotă, iar tu – o curbă, care POATE, CÂNDVA, undeva acolo, în geometria unui Nuştiucare Fantast*, se va intersecta cu ea. Tot ce a fost făptură feminină în viaţa mea e mama, zdrobită în mii şi mii de cioburi, întinsă pe tot globul. Iar tot ce a reuşit să fie iubire în viaţa mea e mama, pe care eu totuşi m-am apucat să o cârpesc-lipesc, ciob după ciob, reîntregind-o. Sânii celeilalte vor fi sărutaţi pentru că mama m-a învăţat să o fac. Buzele celeilalte vor fi supte pentru că mama m-a învăţat să o fac. Printrepicioarele* celeilalte vor fi iubite pentru că mama m-a învăţat să o fac. Mâinile celeilalte vor fi privite îndelung, îndreptate spre soare, ca-ntr-un moment dat să nu mai înţeleg ce e om şi ce e soare, pentru că mama m-a învăţat. Eu petrec foarte puţin timp cu mama şi simt, că dacă nu se umblă la acest fenoment, el poate dura, iar eu mă pot trezi într-o „bună” zi singur şi înstrăinat. Doamne, tu, voce, inexistenţă sau gând din capul meu pătrat, ascultă-mă şi păzeşte-o de toate relele, dându-i putere să dureze cât dreptele paralele de mult.Sanătate și cît mai multă răbdare!!! P.S....Te iubesc!!! P.S.S...Te iubesc cît 2!!! P.S.S.S...Te iubesc cît 3!!!)  
BAC-ADMITERE sau Eu Vara Nu Torn........!!!
BAC-ADMITERE sau Eu Vara Nu Torn........!!!

Cînd vine vara fiecare își imaginează anumite călătorii, nopți nedormite, întîlnitul răsăritului, sarutări pe plajă, muzică și mult mult soare. Vara aceasta din start am înțeles că va fi o perioadă de timp de la rascruce, o perioadă în care trebuie să demonstrezi unele lucruri, să alegi o cale corectă, și să realizezi că se termină o deprindere(deprindere ca perioadă) se termină deprinderea de a veni acasă liniștit știind că este mîncarea pregătită, știind că hainele cineva o să le spele, știind că cineva va cumpăra producte. Vara aceasta pentru mine și pentru mulți bobocei bărboși din anu 94”, pe alocuri 93, și 95, este vara sub egida BAC-ADMITERE.     BAC-ul este evenimentul experiențelor, căci experiența te face să treci mai ușor prin această încercare,  experiența de a copia, de a DA și de a cere, experiența diplomatică de a te înțelege cu oricine. BAC-ul are sistema sa de dezvoltare, are sistema sa de apreciere, și aici acel ce are 5 ca în Biblie automat poate avea 10. Iar acum trecem la Admitere ea  este într-adevăr un lucru important, mai important ca 7 BAC-uri căci dînd diploma de BAC la o instituție tu automat pui ștampila domeniului care ți-l alegi pe ulteriorul tău serviciu pe parcursul vieții, da sînt și excepții, zarabotka :D, și genialitatea brusc manifestată în alt domeniu, ca la Nata Albot(avocat-așa matincă)însă lucrează la televiziune. Eu nuștiu vreau sad au la Alimentatia Publica, mulți mă sfătuiau la Jurnalism(Științe ale Comunicării) sincer nuștiu ce mi se potrivește mai bine, Voi ce ziceți ? Admiterea este o sfătuială cu tine însuți bine pusă la punct, este o intuiție a cea ce te va ajuta pe viitor să-ți asiguri existența. Însă păcat că sistemul burselor din R.M este așa de sărăcuț și așa de viclean că dacă nu vrei să-l pui pe tata la cheltuilă tre să fii ori bibliotecar ori fizician(asta fiindca sigur intri la buget:D). Tăți așteaptă să le toarne, indiferent că-s în discotecă, că-s în casă, că-s la mare, păcat că EU VARA NU TORN, nu torn prostii, și debilisme, că de băutură ne scuteste legea(22-00  STOP CRAN :D). Și fiecare din noi ar trebui să se gîndească ce le toarnă unii în capul lor, cum îi amăgesc și cum noi împăcați cu sine tăcem, de fapt noi nu sîntem impîcați cu sine sîntem împăcați cu șablonul, Șablonul zice taci și înghite tu taci și înghiți. Și iată așa în mare parte trece vara unui absolvent în așteptare, așteptarea de ați vedea notele la BAC, așteptarea BAL-ului, Admiterei, Rezultatelor și așa mai departe, și cei și mai înfiorător-că așteptarea este toată viața, aștepți primul copil, nunta, soția, mașina, serviciu,salariu,schimbarea,motivația și doar moarte vine neașteptată.     Însă noi oricum în ochișoarele libere a verii, trebuie să ne bem berea, să ne sărutăm prietenele, să vorbim cu părinții tot mai mult și mai profund, să venim tot mai dimineața, tot mai treji, să vedem cît mai multe lune pline,și răsărituri roșii, să fie ploaie și noi să fugim prin ea, să ne bucurăm de orice clipă, căci tinerețea ți-o faci tu nu cifra magică de 18,19,20. Și pe lîngă așteptare să trăim în bucurie și speranță. Speranța că tot va fi ZAIEBISI))).
Ce imi place si urasc...!
                                             Ce imi place si urasc...

In aceasta viaţă nuștiu cum vouă...da mie ÎMI PLACE...fotbalul... îmi place soarele... primăvara..luna mai și aprilie...mirosul florilor de liliac...îmi place muzica...filmele și  cărțile bune... îmi place să am timp liber...atenție... îmi place cînd mă sună lumea și mă invită undeva...îmi place curajul... cinstea ... onoarea... sinceritatea ... dreptatea ... îmi plac oamenii deștepți... hazlii... omenoși... îmi plac bețiile însoțite de o vorbă bună, de sfaturi... îmi place o noapte să o pierd pe undeva...dragostea îmi place... țigările și uneori tot țigarile numa de alt tip :)))...îmi place cînd secretele rămîn secrete... îmi place cînd oamenii își ating scopurile și luptă pentru ele pînă la urmă... îmi place aerul de dimineață  (Carlas)... îmi place să fac videouri hazlii și mai puțin... îmi place să vorbesc despre idei... îmi place să sărut... sărbătorile în familie... libertatea în mișcare... îmi place viața ♥....   URASC.... Minciuna...trădarea...urăsc oamenii indiferenţi... urăsc oamenii ce renunţă, ce nu luptă pînă la urmă, din aceste motive uneori mă urăsc pe mine!!! Urăsc materialismul ce astupă sufletescul... nu-mi plac oamenii ce se ruşinează de ceea ce simt ...şi de ceea ce iubesc!!!...nu-mi place maneaua...iarna... frigul... vîntul... lacomia...matematica și numi plac rușii (mai ales cei ce sunt #barani) din R.Moldova!!! To poate be continued.!)))  ‎‎‎
Zero, Mai.
                                        Zero, Mai.

*De la zero. Poţi începe de la 00.00, de luni, duminica, joi sau miercuri... nu contează. *Nu uita însă dacă tot te-ai decis... trebuie sa arzi podurile din urma ta...și să amputezi amintirile , împrăștiate prin piept. *Aruncă buchetele uscate de flori, de prin buzunare. *Şterge denumirile străzilor, care nu mai duc nicăieri. *Deschide larg fereastra și respiră de la zero. *Dă-ți o palmă, cum li se dă celor nou-născuţi care nu vor să respire))) *Dacă e nevoie – strigă. Strigă de doua ori, dacă e nevoie. și expulzează toate amintirele unei foste iubiri. *Acum zîmbește... visează... plîngi... sari în sus...dansează!!! *Şi zîmbește din nou. *Ești liber. *Ești mai liber. *Esti in Mai. *Ești De la zero, Mai.
Cum sa supravietuiesti unei despartiri !!!
       Cum sa supravietuiesti unei despartiri !!!

Dupa o discutie de 2 ore in care iti dai seama ca persoana cu care ai discutat....1) Nu ințelege unele lucruri...sau  2) Nu vrea sa inteleaga... sau 3)Primele 2 puncte impreuna..... iti dai seama ca aceasta supravietuire devine o...  temă serioasă. Super serioasă. Deoarece cum vine vorba de despărţire, fiecare începe să se gândească la ce soluţii să găsească pentru a se repune pe picioare....Deaceea doresc sa dau niște sfaturi așa la general ... P.S...am nevoie si eu sa ma conduc de ele((( Ce să fac? Cum mă fac? A meritat ea/el efortul? De ce nu mă mai iubeşte? Eu “jă” am făcut totul pentru cuplul nostru. După care urmează: Ea/el nu m-a meritat; n-am iubit; a fost o aventură. Cu alte cuvinte, tot felul de scuze pentru a motiva singurătatea în care te pomeneşti peste noapte (adesea). Există tot felul de scenarii de despărţiri. După o ceartă zdravănă, când îţi dai seama că omul din faţa ta nu mai este deloc idealul la care ai visat. Sau după o discuţie simplă, când fiecare îşi expune poziţia şi, de comun acord, se ajunge la o pace. Altceva e prin telefon,sms sau pe internet. URAT, NECINSTIT şi LIPSIT DE RESPECT. Nu taman în cel mai negativ sens, dar comunicatul tău trebuie să fie spus între patru ochi, altfel rişti să cauzezi o adevărată explozie în capul celui pe care-l laşi. ATENTIE....orice temă serioasă, mai ales când e vorba de omul care s-a dedicat trup şi suflet relaţiei cu tine, trebuie abordată live. Cel puţin asta am învăţat eu. Aşa am fost educat. Bun, să purced la tema propriu-zisă a articolului. Ai rămas singur, ce faci ca să nu ajungi de râsul lumii sau, şi mai rău, să-ţi faci rău. 1. Alcoolul E o soluţie bună, dar dăunează mult ficatului. În plus, ai aşa o durere de cap a doua zi, că îţi pare rău deja de 2 lucruri: c-ai rămas singur şi că ai cheltuit bani aiurea:D...Alcoolul are efect pozitiv dacă ai în jurul tău persoane care să nu-ţi permită să te plictiseşti. Conform protocolului, e cea mai bună soluţie de scurtă durată. Doar că, revin, rămâi fără bani şi-ţi strici ficatul. Deci, prima săptămână ar fi acceptabil – mai mult nu merită:D))) 2. Plimbarea din floare-n floare Cea mai plăcută din toate soluţiile. Flori sunt milioane, de diferite culori, şi toate au un miros extrem de atrăgător. Trebuie doar să ai puterea de convingere, ca să o poţi rupe şi o planta. Însă, există plante carnivore, există plante care se usucă repede şi există plante care nu sunt decât buruiene. Şi, apropo, ca să scapi de urmări, trebuie să miroşi boabe de cafea, altfel rişti să ştie toată lumea. Deci, maxim o lună ar fi acceptabil. Dacă durează mai mult, îţi strici imaginea....pentru ca sunt doar flori)))...Cei limitați nu vor ințelege))) 3. Izolarea totală Of, în aşa momente devii poet, muzician sau artist plastic. Îţi pare că eşti reîncarnarea lui Van Gogh şi că singurătatea, ilustrată, este menirea ta. Îţi găseşti tot felul de aprecieri, de care eşti lipsit, evident:D  Te crezi un artist neînţeles, care nu trebuie să-şi cheltuie energia pe ceilalţi. Stupid. Naiv. Copilăresc. Trebuie cât mai multă socializare, altfel te transformi într-un dinozaur şi nu te mai iubeşte nici mama. Deci, străduie-te cât mai puţin să stai în casă. 4. Evadarea Un bilet de tren în India, plus un bilet de vapor până în Pearl Harbor şi te redescoperi. Atâtea lucruri noi vezi, încât n-ai timp nici măcar să mergi la baie. Şocuri culturale, oameni, locuri şi mult-mult timp cu propria persoană. Duci o luptă de supravieţuire, încercând să rezişti în lumi totalmente străine. Citeşti mult. Faci o groază de fotografii. Dar, laşi nu doar relaţia în urmă, ci şi o bucată enormă din viaţă. Eşti gata să renunţi la tot ce-ai fost până acum, ca să te reconstruieşti? Şi dacă nu-ţi reuşeşte, ce faci? Dai peste o depresie şi mai puternică, din care nu poţi ieşi decât cu ajutorul specialiştilor. E bun, e frumos, dar nu lua decizii pripite. 5. Acceptarea Fii bărbat, indiferent dacă eşti femeie:D...Viaţa continuă. Da, continuă. Chiar dacă în 1 o lună rişti să-l/să o vezi cu altcineva. Chiar dacă într-un an e căsătorit/-ă şi are copil. Chiar dacă nu-ţi găseşti pe cineva în tot acest timp. N-a fost să fie. O fi de vină karma, masonii sau viteza luminii – nu-i treaba ta. Acceptă-ţi soarta tristă şi mergi mai departe. Poţi să combini acest pas cu celelalte patru. E cel mai greu pas ever. Cum, eu să accept c-am fost lăsat? Cu ce sunt eu de vină? Nu neapărat eşti de vină, dar nu mai poţi schimba nimic. Urăşte, dă-l la 40 de zile, mergi la vrăjitori:D, dar nu îţi face rău şi nu renunţa la cine eşti. Tot ce-i al tău e pus deoparte şi tot ce se face, se face spre bine. Ai încredere în tine! *** Ştiu că, probabil, n-am oferit soluţii reale la despărţire. Dar asta doar pentru că sunt cazuri şi cazuri. Dragostea e o bubă care nu se tratează cu antibiotice. Dar suferinţa ne face mai puternici. Spunea cineva (un tip deştept): nimic nu te face să ajungi în vârful lumii, cât căderea până în abis. Orice s-ar întâmpla, ţine minte că tu eşti cel mai bun. Chiar dacă nu eşti!!!
Parcă...
                                 

Eu cînd sunt fericit, înseamnă că mi-i bine, iar cîteodată, mie mi-i bine, dar eu parcă nu-s fericit!!!Parcă am de toate, dar parcă n-am nimic!!! Parcă vrem să iubim, dar parcă nu știm pe cine!!! Parcă suntem buni și facem bine, dar parcă nu ni se întoarce dublu, cum s-ar zice îndoit!!! Parcă batem pe la uși, dar parcă nu ni se deschid!!! Parcă căutăm, dar parcă nu găsim ce căutăm!!! Parcă cerem, dar parcă nu ne aude nimeni să ni se dea, măcar ceva dacă nu ceea ce cerem, măcar un ''bună ziua'' și ''la revedere''!!!   Parcă văd bine, dar parcă nu văd nimic cînd mă uit în gol, pentru că mă uit la un perete alb!!! Parcă aud bine, dar parcă n-aud nimic cînd mi se explică...chimie)):D!!! Parcă aș vrea ceva, dar parcă nu știu ce!!!   Și pina la urmă, ce cuvînt e ăsta „parcă”. Dacă ajungi să-l repeți de multe ori, ți se crează impresia că parcă nici nu există așa cuvînt și că eu mi l-am inventat. Și parcă e așa cu orice cuvînt. Și parcă nu am descoperit la mine, încă, talentul de a inventa...chiar așa, orice!!!
Momente...


Sunt momente cînd muzica ascultată face răscoliri de amintiri în suflet !!! Sunt momente cînd de tot ce avem nevoie este încurajarea prietenilor şi îmbrăţişările familiei !!! Sunt momente cînd putem viziona acelaşi film , pentru că mesajul este atît de profund şi caracteristic dispoziţiei!!! Sunt momente cînd nici întunericul nu ne poate opri din citit !!! Sunt momente cînd vorbele rănesc sufletul , iar rănile rămîn adînci!!! Sunt momente cînd trecutul năvăleşte în prezent!!! Sunt momente cînd ne simţim  singuri, dar sunt şi momente cînd suntem plini de speranţă, de vise, de încredere !!! Sunt momente cînd înţelegem prea tîrziu adevărata valoare a unei persoane!!! Sunt momente cînd pierdem timpul , cautînd răspunsuri la cele mai neplăcute întrebări trimise la adresa noastră!!! Sunt momente cînd preferăm să minţim decît să spunem adevărul !!! Sunt momente cind noua ne este P.O.H.U.I  de toata lumea!!! Si sunt momente cind aceste momente nu exista!!!))) Sunt momente...
Gîndul…
                                                                Gîndul…

Dacă mă sunai, poate ieşeam în acea seară la cinema, după am fi putut pleca la un restaurant care îţi place ţie, sau la o cafenea, noi am fi putut să dormim împreună, am fi putut să ne trezim împreună, aş fi putut să-ţi aduc cafeaua în pat, am fi putut ieşi de dimineaţă în parc împreună, eu puteam să-ţi spun te iubesc, eu te sunam, şi puteam să aştept şi o zi şi două ca tu să mă suni înapoi, şi o săptămînă, da tu niciodată nu ai sunat înapoi, noi puteam merge împreună ca tu să faci cunoştinţă cu prietenii mei,după eu avea să fac cunoştinţă cu prietenele tale, noi am fi putut bea ceva, un mojito, doua sau poate absinth, sau poate bere, prietenilor mei avea să le placă de tine, prietenelor tale avea să le placă de mine pentru că eu sînt vesel şi glumesc, tu puteai să mergi cu mine la bunica mea iarna acolo să ne dăm cu sania şi apoi să privim fotografii din albumuml familiei mele, să bem izvar pe sobă, să facem focul, să privim un film înveliţi în pled, tu ai fi putut face cunoştinţă cu tata şi mama şi lor avea să le placă de tine, pentru că tu eşti frumoasă şi veselă şi mă iubeşti, eşti educată, eu puteam să le plac părinţilor tăi, pentru că parcă nu-s urît, vorbesc frumos, sînt şi eu deştept, ştiu cînd să tac, ştiu să ascult, şi să nu întrerup, pot să susţin aproape orice discuţie nu mă îmbăt repede)) şi te iubesc pe tine. După noi am fi putut pleca la mare împreună, tu ai fi putut să faci universitate în oraşul meu,ai fi putut sta la mine, am fi putut să ne ţinem de mînă, să facem sex în dimineaţa examenului, să îmbraci cămeşa mea, să miroşi cu parfumul meu, prietenele tale să fie geloase pe noi dar tototadă să se bucure, să cheltuim bursa pentru noi, eu ţi-aş spune că copii noştri se vor primi minunaţi pentru că tu eşti unică, ţi-aş spune că pe primul l-ar chema Adrian, iar pe fată tu ai numi-o cum vrei, noi ne-am certa la tema cine pe cine iubeşte mai tare, am face un tatuaj comun, tu m-ai certa pentru unele vicii ale mele dar pe urmă mi-ai spune că oricum şi viciile din mine le iubeşti..... Dar în loc de toate aceste lucruri tu nici nu ai făcut un pas în faţa mea, nici nu m-ai sunat înapoi, tu mi-ai distrus visele , tu l-ai ales pe altul, sau pur şi simplu nu mai sunat înapoi, nu mi-ai dat nici o şansă………………………. dar deodata gîndul zboara in camera si dispare in neant)))!
Lupul singuratic...
                           Lupul singuratic...

Seara..si iar eu cu fanteziile mele ...gindurile nu mai zboara in camera ...au murit odata cu toate tradarile si cutitele injunghiate la mine in inima...acum sunt ca un balon ...frumos la exterior dar pustiu inauntru ...am socotit necesar sa imi dezactivez odnoklassniku (sau pur si simplu sa nu ma-i intru pe el decit foarte rar),si sa scap de multe chestii...cu ce scop ? Singur nu stiu poate vreau sa incep ceva nou sau poate vreau sa pun capat ceva ce a fost cindva ? Nici mai mult nici mai putin simt nevoia de a face unele schimbari...Nu mai simt nimic acesta intr-adevar e sfarsitul a celui Dan vesel si mereu nebun ? Nu stiu dar ceva ma face sa cred ca DA ...E timpul ca odata cu virsta sa ma schimb...traiam in iluzia ca voi putea pastra copilul din mine ...toata viata..ca voi putea sa fiu in relatii bune cu toti ,ca voi putea crea impresii bune la toti,ca voi fi cineva pentru unele persoane..insa traiam in iluzii...Stand in intunericul camerii mele,jucandu-ma cu ultimul gind a disparut pur si simplu acum deja sunt un lup singuratic ..nu am nevoie de nimeni...pe parcursul vietii mele m-am intilnit cu unele fete sau as fi vrut sa ma intilnesc… in speranta ca o voi gasi pe cea care mie imi trebuie insa  nu a fost sa fie ..am inteles ca nu pot intretine o relatie de lunga sau chiar nici sa o incep ….si totul din cauza la asa numita psihologie care mi-a stricat viata...vad prea multe...nu mai vreau sa vad...de ce nu pot fi si eu ,nu stiu, normal ?Asa ca ma voi plimba in pustietatea sufletului meu,singur de azi inainte,eu si cu mine...si un sfat...: Daca omul zimbeste nu ginditi ca sufletul lui e scaldat in pulbere de stele....uneori sufletul mai explodeaza si ramane gol ...Among the lackeys i'm a wild wolf...
Fetele.
                                                               Fetele...........!

 Sînt unele fete care ne plac nouă după 150 de grame, sînt după 200 de grame, da sînt care nici  după un litru nu-ţi plac, sînt fete după care te simţi ca după 150 de grame, da fata de care îţi place te face ca după un litru, da sînt fete ca berea fără alcool... beztalcovîe, problema e că unii oameni nu pot răbda un litru... şi de aceea dragostea uneori nu-i reciprocă:D.... Fetele aleg cel mai des bărbaţii de care  le place... şi de cele mai dese ori le reuseste, fetele care sînt foarte frumoase şi combină isteţimea cu frumuseţea deobicei reuşesc să cucerească un băiat, dar băieţii nu tot timpu chiar dacă-s frumoşi sau/si destepti pot cuceri fetele de care lor chiar le place, da cel mai des ei nici nu se apropie de ele din frică de a fi refuzaţi, şi de aceea băieţii aleg fete din cele care mai puţin le displac, adică sînt 3 fete şi din ele aleg una nu care mai mult le place, dar din care mai puţin le desplace. Şi uneori băieţii se uită la o fată care e foarte frumoasă şi parcă se primeşte şi hop  brusc trebuie să afli că ea idee n-are cine e Zidane, că nu a ascultat niciodată Red Hot Chilli Papers, tu afli că Dom-2 e pipeţ ce înteresant, da Al Pacino e actor dea oaia  pe lîngă Edward din Twilight, şi Carlas Dreams îs ciuvaşii care cîntă ''Dăti...'', da nu cei care cîntă ''Hobsons Choice''....si atunci iti dai seama ca aparentele inseala.................Dar.................................................................................urmeaza o continuare!!!
Da, MOLDOVA imi place!
Da, MOLDOVA imi place!

Stiti mie chiar imi place MOLDOVA...Îmi plac raurile,dealurile si padurile noastre...imi plac sarbatorile moldovenesti fiindca se cinta se danseaza... se bea ''Vin''...da cu Vinu noi probleme nu avem...de exemplu poti sa faci o tona... si liber economisesti pe caldura))! Îmi mai plac bisericile noastre fiindca sunt mari, multe si frumoase cum si se cuvine defapt si preotii sunt deschisi(adica poti sa te intelegi cu dinsii):D! Imi place politica din Moldova, stiti  asta-i ca la lectia de istorie(sau alt obiect) cind profesoru vorbeste intruna... da eu stau in ultima banca  si imi caut de treaba...nustiu copii la matematica sau ma joc la telefon. Mie imi plac cei care sunt cu Romanii si nu-mi plac cei care sunt cu Rusii! Defapt cei care sunt cu Romanii sunt "moldoveni"...iar ce-i ce sunt cu Rusii sunt "maldaveni"! Imi mai plac cintecele moldovenesti acele mai vechi...si cele mai noi ca "Raslabon"! Mie tare nu-mi plac razboaiele...da la noi e pace si mie asta imi place. Pentru mine Moldova e ca "sfiteru" lu' bunica care e tare calduros si in acelasi timp tare...tare inghimpa!
Poate mai bine nu ma trezeam?
                 Poate mai bine nu ma trezeam?

     Luni...o noua dimineata... ora 6 privesc pe fereastra,  asa e de frumoasa lumea fara oameni... insa in citeva minute doar, aceasta frumusete va fi spulberata precum un fulg de nea in bataia vantului...si iar e inceput de zi, inceput de saptamina,inceput de ce vreti voi:)))… Viaţa a devenit atât de banală şi monotonă...si văd în fiecare zi aceleaşi case... aceiaşi copaci... aceiaşi  oameni idioti care nu se mai satură de minciuni şi comentarii…  mişcându-se  împrejurul meu, şi toţi sunt atât de plictisitori...!!! Vreau ceva nou, vreau să fiu liber, acum simţindu-mă închis ca un animal într-o colivie...Simt că am nimerit într-un cerc al vieţii, şi mă tot învîrtesc în el, şi cred că mă voi învîrti de un infinit de ori !!!...Deaceea  nici mai mult nici mai putin simt nevoia de a face unele schimbari...Îmi vine să fug, să fug de tot, şi de toţi!!!...Am vrut mereu sa am ceea ce merit ,nimic mai mult,sa fiu fericit... insa mereu sunt cuprins de asa momente cind nu stiu cum sa explic ce se intimpla cu mine si ma simt ca un ciob de sticla mic si imperfect, mi-i greu pe suflet...parca sunt fericit dar oricum simt ca ceva imi preaseaza sufletul.....Si dimineata ma trezesc si parca totul a revenit la normal...si iar incerc sa ma incadrez in societatea sumbra si invidoasa si apare din nou sentimentul si vreau si caut ajutor,țip,urlu insa nu pot explica ce simt sau nimeni nu ma intelege!!!                Si  iaca asa:D)))!!!                           Mi-am descarcat sufletul… acum merg să-mi beau ceaiul care deja s-a răcit!!!:D...V-am pupat)))!
Dragostea
                                                Ce e DRAGOSTEA? 

  Ploua....pe cind ar trebui sa ninga....eu ma plimb prin eternitatea suferintei ce ma inconjoara...Insa nu e vorba de ce se intimpla cu mine sau de ce va fi sau a fost ...si de unde stiti ca ce a fost nu va mai fi,ce va fi nu este,si ce va fi nu a mai fost...De unde stiti ca voi existati in general ?Daca v-as spune ca sunteti rodul propriei imaginatii ca nu sunteti mai mult decit voi vreti sa fiti...Acum insa nu  vorba de existenta si de relativitatea ei ...e vorba de DRAGOSTE ...tineti minte ati iubit cindva sau poate iubiti si nu aveti nevoie de nimic inafara de ea/el ...el/ea este aerul vostru,apa voastra ...o simpla atingere,un simplu sarut si treci intr-o stare de transa...inima este in piept dar totusi nu e...e furata de vise si de dragoste...mirosul ei/lui este  tot de ce ai nevoie tu...esti orb/oarba dar nu ai nevoi de ochi ...el/ea linga tine asta e tot de ce ai nevoie ....este al tau tot si invers tu esti tot pentru el/ea.... Si totusi totul are un sfarsit din pacate...si in acelasi timp cu sfarsitul dragostei dispare lumea ta...totul parca se risipeste ... ai pus atat efort,dar dragoste nu mai este...parca tu nu mai existi...nu vrei sa mananci deoarece nu vezi sensul..nu vrei sa bei apa ca nu vezi sensul...viata in sine nu mai are sens....zile fara zimbete...inchis in sine departe de lume....te gindesti la el/ea si iti amintesti acele momente... sau poate le traiesti si le invartesti in cap si le invartesti ,invartesti pina ajungi la "suferinta"...iar atunci...Suferinta s-ar manifesta prin:...fetele stau cu zilele in pat pling,strang cu putere perna si bat in ea si se autojignesc ,se roaga in speranta ca totul se va schimba(cred eu despre ele)...baietii dau in pereti ,copaci fac lucruri stupide uneori sufera mai tare decit fetele(asta nu cred:D la sigur e asa)...si totusi nu poti sa te opresti parca ti-au luat o bucata din tine ...asa si sunt toate sentimentele tale ...o bucata din fiinta ta...unii vor spune ce e cu Articolul acesta??..ma vor intelege doar cei ce au iubit sau iubesc  cu adevarat..fiecare are o cutie neagra in suflet cu memorii dulci....Si fiecare are lucruri care face aceste momente sa fie reamintite..cintece care iti amintesc de el/ea,cuvinte ,carti ,filme unii au semne care toata viata ii vor bintui.....si in aceste momente cind totul s-a terminat nu vrei nimic,tu esti nimic si lumea e nimic pentru tine...Si nu poti sa uiti nimic din ce a fost si nu vrei sa iti inchipui ce va fi...Sa spunem asa aceste cuvinte sunt cauzate de suferinta,un baiat sau domnisoara care spune aceste cuvinte si inca mai adauga ca DRAGOSTEA  nu exista...va asigur ca a iubit extrem de tare,a avut o iubire nepamanteasca si s-a oferit 100 % procente relatiei...se scalda in marea de pasiune ...si intr-un moment totul s-a terminat ...si iata cum testoasa se retrage in carapacea sa ..asa si omul formeaza o carapace in jur ...isi autosugereaza ca toti sunt la fel...ca dragostea nu exista ca totul e doar fals...Dar nu uitati lumea nu se limiteaza la o persoana chiar daca uneori pentru voi o singura persoana e lumea ...si lumea voastra e o singura persoana ...viata continua ...nu luati acea suferinta ca sfarsitul ci ca un nou inceput ...invatati din trecut...capatati experienta...nu uitati daca o persoana a plecat din viata voastra atunci s-a facut loc pentru alta noua....totul e ca un circuit continuu...Viata e ca un lac unde o data o picatura cazuta alta se evapora sau este bauta...Nu va inchideti in sine...lasati suferinta in spate si incepeti o viata noua si dati sanse la baieti,fete sa fie impreauna cu voi ...nu judecati individul dupa societate...pe o fata dupa toate.....pe un baiat dupa toti...............FITI MAI SIMPLI ,FITI FERICITI,OFERITI DRAGOSTE!!!..............P.S...acest articol e putin mai pesimist...dar aceste sunt gindurile care imi vin la aceasta ora tirzie....!!!
Vreau...!!!
  Vreau…!!!     Momentu ala cind ai multe domnisoare care se rotesc in jurul tau...dar nu te atrage nici una pentru ca...nu e ceea ce doresti...nustiu daca ati intilnit aceasta senzatie!(eu am intilnit-o)!!! Eu nu vreau ‘’una’’ perfecta linga mine… dar o vreau pe Ea …Vreau sa-i descopar neajunsurile…vreau sa-i observ miscarile, obiceiurile… Vreau sa stie ca are incredere in mine; ca am incredere in ea!!! Vreau sa invat sa inteleg cind se simte rau si are nevoie de sustinere…Vreau sa-mi spuna tot ce are pe suflet si sa suferim impreuna!!! Vreau sa o am alaturi, nu mereu…ca sa nu ma pot satura de ea cind ne vedem.Vreau sa o privesc in ochi si sa ma simt scufundat in mijlocul unui ocean…sa ma hipnotizeze cu privirea ei si apoi sa ma stringa strins la piept ca sa-mi calmeze bataile nebune de inima!!! Vreau sa-i simt mirosul…nu de parfum…ci mirosul ei…Vreau sa ma joc la ea in par in timp ce ma saruta gingas pe buze…Vreau sa-i simt atingirile…de parca m-ar curenta cu ceva…Vreau sa nu inteleg ce se intimpla cu mine!!! Vreau…!!! Vreau ca ea citind acest articol sa-si imagineze ca e dedicata ei…nestiind defapt ca e chiar asa…si ca cineva,in alta parte a orasului…sau poate chiar mai departe…se gindeste la ea si incearca sa uneasca tot ce are in inima ca bucatelile de puzzle!!! Vreau…!!! D♥  
Poezii
Mama are un talent aparte cred eu...scrie cele mai frumoase poezii de dragoste. In aceste poezii depune toate trairile,sentimentele,emotiile pe care le traieste, le-a trait ,sau crede ca le va trai))).Sunt un fan al ei deeaceea am decis sa le public sa vada lumea cit de talentata este mama mea!!! ............Si da, eu nu sunt in stare sa scriu asa poezii (in prezent)...nu-mi ajunge imaginatie sau poate nu am avut parte inca de asa sentimente sau trairi!!! Insa cu timpul ma voi revansa!........Deci dupa cum ati inteles toate poeziile publicate la moment si in viitoru apropiat vor fi doar a mamei !!! Savurati-le!!!))) Mai bine-ai fi.... De ce devii o lacrimă sărată, O boală grea nevindecată?       De ce devii un gînd nebun,       Un foc ce arde tot ce-i bun? De ce devii o faptă nejustificată, Un haos de lumină – ntunectă?       De ce devii o amintire îndurerată.       O lamă de  cuţit însîngerată? De ce devii un dor pierdut Un gol ce nu mai poate fi umplut?        Mai bine-ai fi o pasăre în zbor        Ce revine acasă cu mult dor. Mai bine-ai fi un pom mărinimos Ce lasă rădăcini în inimă frumos.      Mai bine-ai fi o vorbă înţeleaptă      Un univers de dragoste adevărată. Mai bine-ai fi o rază de lumină O inimă de bucurie plină.     Mai bine-ai fi un strop de apă vie     Ce vindecă durerea pe vecie. Mai bine-ai fi....
Profesorii
Daa....acest filmulet a fost facut de clasa mea care va spuneam e prima la toate)))...deci si la felicitat profesorii tot e prima))).... dedicat zilei PROFESORULUI....Dar acest filmulet are o istorie aparte.La lectia de diregentie profesoara ne spune sa venim a doua zi frumosi la 2,5 ace.In mintile noastre care erau tulburate de "nesomn", era toamna dar noi tot ne bazam pe hitul lui Connect-r!!! A doua zi ...s-a creat un "incubator" toti find albi-negri  sau poate negri-albi:D. Dupa incepem a scrie pe foi A3 cele mai frumoase cuvinte))) ...care scria mai caligrafic...care deloc nu scria:D. Dar pina la urma am ajuns la capat cu scrisu.......a urmat o "foto-sedinta" ...apoi a urmat regizarea filmuletului.Chiar daca am pierdut cu totii o zi din viata noastra cu acest filmulet...eu doua(cu tot cu regizare).....eu spun ca a meritat. Deoarece profesorii sunt acei oameni care ne ajuta pe NOI sa ne creăm o proprie imagine...profesorii sunt acei care creaza celelalte profesii sunt acei care pot sa faca ca lucrurile mai grele sa ti se para usoare.........nu degeaba se spune "Elevii mananca ceea ce au digerat profesorii". Deci traiasca PROFESORII!!!
Clasa mea
Postarea acestui video(trailer:D)(pe care eu l-am regizat...nu prea reusit stiu:(((....si pe care puteam sa nu il postez facind unul mai bun)dar "NU" eu l-am postat deoarece are un mesaj ascuns...pe care mai nimeni nu la inteles. Acum mesaju: ......deci CLASA mea se crede prima la toate!!! Dar din pacate e total contrariu suntem primii la absentat de la ore...la fumat in curtea scolii :D....suntem  primii la "a nu face nimic".... primii care se revolta si nu stiu "de ce?"....primii care spun "NU" la orice...primii care au dat examen de "konet sveta":D...deci suntem primii.Toate acestea le-am spus pentru a-si da seama unele persoane din "my clase" inclusiv Eu ...ca in Noul An ar  trebuie sa devina mult mai inteligente in ceea ce fac,mult mai responsabile,mult mai unite....si mult mai "Bune"...........stiu ca risc mult prin aceste afirmatii...dar imi asum  riscu:D

Generat în 0.454 secunde.