LUPII GALBENI

 LUPII GALBENI LUPII GALBENI


Blogul suporterilor Daciei Chișinău
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

Cu toții în deplasare!
Cretinii de la fmf din nou și-au arătat susținerea față de șerif. Meciul programat inițial pe duminică a fost transferat pe luni, mai mult - luni, 2 septembrie cretinii din stânga Nistrului își sărbătoresc așa zisa ”independență”. Chemăm toți Dacii în deplasare să-și susțină echipa favorită, iar prezența a cât mai multe tricoloare la acest meci este obligatorie. Să doborâm șeriful!
DACIA CHIȘINĂU - Olimpia Bălți
Un nou meci la Speia și o nouă victorie a Daciei, și din nou mici conflicte cu poliția din cauza petardelor aprinse, în rest - o atmosferă frumoasă.

DACIA CHIȘINĂU - FC Veris
Din Chișinău s-au pornit 6 microbuze spre Speia, stadionl ”Moldova” pe care de acum înainte va juca Dacia impresionează, cel puțin a fost peste așteptările mele. Echipa a fost susținută pe parcursul întregului meci, în pauză au fost mici incidente cu suporterii echipei ”veris”, iar în a 2-a repriză s-a creat un mic conflict cu milițienii - mai pe scurt a fost o deplasare foarte frumoasă

O piesă de la Noua Legiune
Băieții din Noua Legiune au făcut o piesă foarte faină, fapt pentru care toți fanii Daciei îi felicită.

Cernomoreț Odesa - DACIA CHIȘINĂU
În turul II preliminar Dacia a fost susțnută de 150 de fani, poate inițial pare o cifră mică, dar dacă e să cântărim lucrurile, cifra este una mare pentru nivelul moldovei.Meciul s-a terminat cu scorul 2-0 pentru gazde.

Returul se va juca în Chișinău pe 25 iulie, pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/172126256302978/
DACIA CHIȘINĂU - Teuta
În turul I preliminar al EL am întâlnit echipa albaneză Teuta, în tur pierdusem cu 3-1 însă acasă echipa și-a revenit și a câștigat cu 2-0.Kosovo je Srbija!

Juniorii

Generat în 0.242 secunde.