Bueno

 Bueno BuenoRSS posts

Administratie locala


Comenteaza

Comentariu la Am uitat sa-ti zic de eugeneduroy
În răspuns la <a href="https://eugeneduroy.wordpress.com/2014/04/11/am-uitat-sa-ti-zic/comment-page-1/#comment-92">ursuludmila</a>. Buna Ludmila :) Cu parere de rau nu mai scriu de ceva timp pe acest blog. In ultimul an sunt un pic ocupat cu alte proiecte si in plus mai am si universitatea. Dar daca te va bucura, m-am alaturat unui proiect nou, care va fi lansat in curand. Este o revista si voi activa acolo. Daca imi dai adresa ta de email te voi anunta in ziua respectiva despre lansarea acesteia. Am depus o bucatica din stilul meu in noul proiect si presupun ca o sa-ti placa. P.S. Multumesc pentru cuvintele tale, apreciez foarte mult.
Comentariu la Am uitat sa-ti zic de ursuludmila
Pentru cind urmatoarea capodopera ? Continui sa recitesc cu placere posturile de pe acest blog. Ludmila
Comentariu la Incerc sa scriu de eugeneduroy
În răspuns la <a href="https://eugeneduroy.wordpress.com/2014/03/16/incerc-sa-scriu/comment-page-1/#comment-87">Ludmila</a>. In primul rand doresc sa-ti multumesc pentru un comentariu exceptional. Sincer, mi-a placut foarte mult. Textul de mai sus este compus din mai multe idei, care din greseala mea nu au fost legate prea bine, dar am dorit sa le expun cumva dupa o perioada indelungata. Cand scriam "Parerea mea e ca si o fata ar trebui sa tinda spre asa ceva, deoarece ar fi un chin pentru ea." nu ma refeream la imparitate. Gandurile mele nici nu indraznesc sa atinga subiecte ce ar jigni o femeie. Am sa-ti explic ce doream sa zic: "Daca nu tind ambii spre asa zisul nivel inalt al inteligentei, curand sau mai tarziu va deveni un chin pentru unul dintre ei. " Si apropo, articolul era un rapuns pentru toate postarile "comerciale" ce le vad pe facebook. Fiindca scrisul sau ideea de a descrie o femeie, a devenit ceva comercial... Daca ai citit si alte postari, sper ca vei observa cat de mult iubesc femeile... :)
Comentariu la Incerc sa scriu de Ludmila
Cred ca asteptai o reactie la tot ce ai scris. Nu stiu daca ai avut-o prin alte cai. Dar am sa-ti spun o parere, care cu siguranta o cunosti, dar probabil in acel moment aveai nevoie de un ecou, de undeva. Ceea pe ce te concentrezi, aia si dezvolti. Suntem fiinte cu un potential infinit, nimeni, oricit de mult nu ar lucra cu sine si la dezvoltarea sa personala, nu poate sa atinga limita superioara a potentialului sau. Pur si simplu, in noi e integrata nemarginirea, sper ca nu suna prea ciudat ceea ce scriu. Atunci cind suntem captivati de experienta de viata a unei persoane, atinci cind suntem empatici, atunci cind cream conexiuni cu altii, de fapt cream o conexiune cu aceastanermaginire din noi, cu acest infinit de potentialitati ce zac mai mult sau mai putin latente in noi. Cum ne fascineaza istorioarele! Asta e una din bazeles succesului vorbitului in public, al relatiilor, al prieteniilor. Asta si rezoneaza in noi, asta ne si atrage la altii. Pentru ca oricine din noi ar avea potentialul sa devina orice... Cu mai mult sau mai putina munca, bineinteles, dar impulsul exista. Intr-o societate in care se pune accentul pe tot ce e superficial, nu poti sa astepti ca majoritatea persoanelor sa dezvolte interioril, mentalul. Nu ca nu ar fi dezvoltat si acesta, departe de mine gindul asta, suntem totusi cea mai evoluata specie de pe acest Pamant. Dar idntr-un oarecarefel, nu exista motivatia de a exterioriza acestecapacitati, daca ele exista. Si astfel, flacara nu arde, lipseste oxigenul...psihologic Si de ce consideri ca pentru o fata ar fi un chin sa lupte pentru perfectiunea mentala? Sper ca nu crezi ca un barbat e avntajat pentru ceea ce isi propune fata de o fata/femeie. Sunt guverne unde exista o paritate absoluta. Si or sa fie din ce in ce mai multe, aceasta e tendinta pentru viitor Atota timp cit cautam autenticitate, sfirsim prin a o gasi E ceea ce iti doresc. Si merci pentru intentia ta, de a face persoanele sa reactioneze si pentr impulsul pe vare vrei sa-l dai, pentru o mai mare deschidere ... Intelectuala Ludmila
Comentariu la Ea este Ea de Eu
Parca ai scrie despre mineeeeee<3... Si EL e langa mine si ma iubeste!<33333
Comentariu la Noaptea de Tehako
Frumoase ganduri, si totusi descrii cu minutiozitate niste detalii -cu siguranta trebuie sa fie o Regina prezenta in viata ta, iar Micul Fruct al dragostei voastre cu siguranta va fi si el -iar de nu exista nu stiu cat mai poti cauta perfectiunea intr-o lume imperfecta.... Noaptea e negra, dar si trista...cauta lumina e mai vesela :) Cat despre scris...nu trebuie sa scrii ca sa placa cititorilor...scrie, ca tu sa te descatusezi...iar sufletul tau liber sa zboare spre zare la cea pe care o astepti si o iubesti...
Comentariu la Inima neagra de Tehako
Eugene, nu te gandi la cat de slab esti... Gandeste-te ca binele pe care-l doresti a face este mai de dorit decat nepasarea sau comoditatea... Vezi printre inimile oamenilor transformarea...tu poti participa direct sau indirect la aceasta...alegerea iti apartine! Ma intreb oare unde iti este muza? Gandurile tale sunt profunde dar parca ceva nu este complect... Sunt convinsa ca de acum in colo gandurile tale se vor asterne pe hartie precum notele muzicale pe portativ. :)
Comentariu la De 40 de ani de eugeneduroy
În răspuns la <a href="https://eugeneduroy.wordpress.com/2013/04/27/de-40-de-ani/comment-page-1/#comment-79">Anna</a>. Da, mai traiesc :D Am facut o pauza de la scris deoarece trec zile si nu mai pot scrie dar sper in curand sa postez inca ceva. Lucrez asupra unui post micut :) Multumesc ca cititi blog-ul :)
Comentariu la De 40 de ani de Anna
Eugene, te-ai oprit din scris? Intru din cand in cand si vad aceeasi foaie. Mai traiesti?

Generat în 0.113 secunde.