Cursurile de computere SCRIPTEHINFOGoogle Page Rank

Cursurile de computere SCRIPTEHINFOCursurile de computere SCRIPTEHINFO


Compartimentul ce tine de instuirea si invatarea lucrului eficient la computer
RSS posts

Hi-Tech


Comenteaza

Control parental – 5 cele mai bune aplicații pentru computer și telefon.
Odată cu avansarea tehnologiilor informaționale devine necesară dezvoltarea unui mediu favorabil și sigur pentru membrii familiei în special pentru copii, … Сообщение Control parental – 5 cele mai bune aplicații pentru computer și telefon. появились сначала на ScripTehInfo.
Sesiune I de pregătire a slujitorilor cum să vestească Evanghelia prin internet.
V-ați gândit vreodată că poate fi vestită Evanghelia prin internet? Nu înțelegeți cum să folosiți tehnologiile informaționale din zilele de … Сообщение Sesiune I de pregătire a slujitorilor cum să vestească Evanghelia prin internet. появились сначала на ScripTehInfo.
Biblia pe telefon: Cum? De ce? | Artur Boicu
Cum se instalează o aplicație de Biblie pe telefon? Cum se studiază Biblia cu ajutorul telefonului? Care sunt cele mai bune aplicații de Biblie în limba română? Vezi în această lecție. Сообщение Biblia pe telefon: Cum? De ce? | Artur Boicu появились сначала на ScripTehInfo.
Scripta și Word la gimnaziul din Andrușul de Sus
Profesorii din gimnaziul din Andrușul de Sus au învățat tastarea rapidă cu Scripta și cursul Word. Сообщение Scripta și Word la gimnaziul din Andrușul de Sus появились сначала на ScripTehInfo.
Manual – Cum să folosească creștinii Tehnologiile Informaționale?
Tehnologiile Informaționale, au devenit un fenomen care a luat o mare amploare în ultimii ani, ajutând și afectând în același … Сообщение Manual – Cum să folosească creștinii Tehnologiile Informaționale? появились сначала на ScripTehInfo.
Limbajul JAVA pentru aplicații pe Android – curs express în 10 zile de tabără.
Îți plac aplicațiile dezvoltate pentru telefoane mobile și întotdeauna ai fost curios cum au fost programate? Simți că ești programator … Сообщение Limbajul JAVA pentru aplicații pe Android – curs express în 10 zile de tabără. появились сначала на ScripTehInfo.
Web-design în doar 10 zile de tabără | 23 iulie -1 august 2019
Profesia web-design devine cea mai populară și specialiștii sunt de o mare căutare în zilele de astăzi. Visezi să devii … Сообщение Web-design în doar 10 zile de tabără | 23 iulie -1 august 2019 появились сначала на ScripTehInfo.
Google a lansat tastatura Gboard 2.0 o versiune îmbunătățită pentru Android și iOS.
Obișnuita tastatură de la device-uri poate avea un look foarte modern datorită versiunii Gboard 2.0, care vine cu îmbunătățiri esențiale. … Сообщение Google a lansat tastatura Gboard 2.0 o versiune îmbunătățită pentru Android și iOS. появились сначала на ScripTehInfo.
Seminar la tema facilitării lucrului în echipă cu ajutorul soft-urilor
Cum să lucrăm eficient în echipă la un proiect IT (site, program, design grafic etc) sau la un orice alt … Сообщение Seminar la tema facilitării lucrului în echipă cu ajutorul soft-urilor появились сначала на ScripTehInfo.
Cum să cercetezi Biblia cu ajutorul programelor de computer?
Trăim în epoca unde tehnologiile sunt o parte din viață și de aceea noi trebuie să ne învățăm cum să … Сообщение Cum să cercetezi Biblia cu ajutorul programelor de computer? появились сначала на ScripTehInfo.

Generat în 5.981 secunde.