Cursurile de computere SCRIPTEHINFO

Cursurile de computere SCRIPTEHINFOCursurile de computere SCRIPTEHINFO


Compartimentul ce tine de instuirea si invatarea lucrului eficient la computer
RSS posts

Hi-Tech


Comenteaza

Cum să alegi o imprimantă?
Cum să alegi o imprimantă potrivită nevoilor tale? Dragii noștri vrem să vă fim de folos și venim cu o … Сообщение Cum să alegi o imprimantă? появились сначала на ScripTehInfo.
22 februarie – 5 martie 2021 sesiune online IT pentru profesori și părinți creștini
Invităm la o sesiune online de pregătire în domeniul tehnologiilor informaționale toți profesorii și părinții creștini. Această pregătire de 10 … Сообщение 22 februarie – 5 martie 2021 sesiune online IT pentru profesori și părinți creștini появились сначала на ScripTehInfo.
Călătorie în Lumea Digitală- manual pentru copii
O recenzie despre manualul IT pentru copii și autorii acestuia. Vedeți în articol mai multe detalii. Сообщение Călătorie în Lumea Digitală- manual pentru copii появились сначала на ScripTehInfo.
ANUNȚ! Pregătire pentru liderii implicați în lucrarea cu copii în ce privește Educația Digitală
Poate vă întrebați de ce este important ca copii să beneficieze de educație digitală? Tehnologiile Informaționale, au luat o amploare … Сообщение ANUNȚ! Pregătire pentru liderii implicați în lucrarea cu copii în ce privește Educația Digitală появились сначала на ScripTehInfo.
Tutorial video – cum să te conectezi la o ședință pe Zoom?
Ai probleme să te conectezi la o ședință pe Zoom? Trebuie să participi la ședințe de lucru și nu te … Сообщение Tutorial video – cum să te conectezi la o ședință pe Zoom? появились сначала на ScripTehInfo.
Control parental – 5 cele mai bune aplicații pentru computer și telefon.
Odată cu avansarea tehnologiilor informaționale devine necesară dezvoltarea unui mediu favorabil și sigur pentru membrii familiei în special pentru copii, … Сообщение Control parental – 5 cele mai bune aplicații pentru computer și telefon. появились сначала на ScripTehInfo.
Sesiune I de pregătire a slujitorilor cum să vestească Evanghelia prin internet.
V-ați gândit vreodată că poate fi vestită Evanghelia prin internet? Nu înțelegeți cum să folosiți tehnologiile informaționale din zilele de … Сообщение Sesiune I de pregătire a slujitorilor cum să vestească Evanghelia prin internet. появились сначала на ScripTehInfo.
Biblia pe telefon: Cum? De ce? | Artur Boicu
Cum se instalează o aplicație de Biblie pe telefon? Cum se studiază Biblia cu ajutorul telefonului? Care sunt cele mai bune aplicații de Biblie în limba română? Vezi în această lecție. Сообщение Biblia pe telefon: Cum? De ce? | Artur Boicu появились сначала на ScripTehInfo.
Scripta și Word la gimnaziul din Andrușul de Sus
Profesorii din gimnaziul din Andrușul de Sus au învățat tastarea rapidă cu Scripta și cursul Word. Сообщение Scripta și Word la gimnaziul din Andrușul de Sus появились сначала на ScripTehInfo.
Manual – Cum să folosească creștinii Tehnologiile Informaționale?
Tehnologiile Informaționale, au devenit un fenomen care a luat o mare amploare în ultimii ani, ajutând și afectând în același … Сообщение Manual – Cum să folosească creștinii Tehnologiile Informaționale? появились сначала на ScripTehInfo.

Generat în 0.648 secunde.