Buburuza Mela

 Buburuza Mela Buburuza Mela


Club de distractie pentru copii
RSS posts

Afaceri


Comenteaza

new!!!
in curind site-ul nostru www.buburuza-mela.md va imbraca o haina noua, va fi mai colorat si mai ospitalier!!!

O jucarie in dar !!!


Buburuza Mela  a demarat un  proiect de binefacere " O jucarie in dar " , e  primul proiect de binefacere pe care-l realizam si dorim nespus sa-l dezvoltam si mai mult in perioada ce urmeaza pentru aduce macar un strop de fericire si zimbet pentru copiii nevoiasi. Avem ca scop colectarea jucariilor dar daca aveti propuneri sau alte sugestii , suntem deschisi  sa colaboram . Impreuna reusim sa creem o lume mai frumoasa, daruieste o jucarie :) !!!
Cea mai colorata petrecere!


                 Vrei sa dai o sarbatoare de neuitat pentru copilul tau?  Cu noi copilul tau va avea cea mai vesela si colorata petrecere de neuitat.   Intr-un spatiu vesel si prietenos copilul tau isi poate invita prietenii fie pentru a -si serba ziua de nastere sau ziua numelui,fie pentru a marca un moment foarte important din copilarie.Lasati copii dumneavoastra sa va bucure cu zimbetul lor.Noi putem sa aducem povestea la copilul tau acasa deasemenea la gradinita scoala si restaurant. Buburuza Mela organizeaza pentru gradinite si scoli, serbari de sfarsit de an;de craciun,1 iunie;8 martie ,carnavaluri,banchete si alte evenimente speciale la cererea cadrelor didactice s-au a parintilor. 
cit de haioasa e :))
va propun sa vizualizati acest filmulet si sa zimbiti 
De ce Buburuza Mela ?


  Echipa Buburuza Mela este la dispozitia copiilor dvs. pentru petrecerea unor clipe placute in spatiul de joaca sau pentru organizarea unor petreceri de neuitat.O vizita la noi inseamna joaca, prieteni si multa distractie. Vom face de ziua ta o petrecere asa cum iti doresti, pentru tine si prietenii tai. Ne vom distra, ne vom juca si vei primi daruri de la Buburuza Mela.Spatiul de joaca de Buburuza Mela este variat si structurat astfel incat fiecare copil sa gaseasca un mod de distractie atractiv. Camera de petreceri si creatie de la Buburuza Mela se imbraca intr-un decor de poveste. Va asteptam gata sa asiguram copiilor clipe care raman in amintirea lor pentru mult timp. Buna desfasurare a petrecerii va fi garantata de persoane cu specializare in domeniu.Ele vor avea grija ca manutele sa fie curate pentru masa, jocurile sa se desfasoare dinamic dar fara incidente si ca bucuria sa umple sufletele copiilor. Clovni ,zane, printese, magicieni, precum si alte personaje de poveste vor intregi atmosfera. Muzica adecvata pe categorii de varsta va face din petrecere un eveniment de neuitat.          Va asteptam sa va convingeti de frumusetea                                       locatiei si de ospitalitatea noastra.                                  
Salutare! Suntem mai aproape!


Buburuza Mela a creat acest blog pentru a fi mai aproape de "buburuzele"  sale, pentru a discuta diverse intrebari si propuneri  ,  fiindca parerea si sfatul fiecaruia dintre dumneavoastra este foarte importanta pentru echipa Buburuza Mela. Aici puteti formula  intrebari si desigur sa primiti raspunsuri, sa ne acordati idei si dorinte pentru a deveni mai buni.  Fiecare sugestie si gind pentru noi reprezinta o inspiratie.

Generat în 0.196 secunde.