Bacioi.com | site-ul bacioienilor care au nevoie de Baci(Pastor)

 Bacioi.com | site-ul bacioienilor care au nevoie de Baci(Pastor) Bacioi.com | site-ul bacioienilor care au nevoie de Baci(Pastor)


Site-ul Centrului Educațional Băcioi, unde copiii, adolescenții, tinerii și adulții pot să studieze Biblia prin engleză, computere, activități distractive și evenimente la sărbători.
RSS posts

Administratie locala


Comenteaza

Dna Lucia Gavriliță: Reabilitarea activă este soluția pentru un copil cu dizabilități
Dragă Lucia, Îți mulțumim mult că ai acceptat să ne împărtășești din experiența ta de mama care crește copii cu dizabilități. Școala de astăzi se străduie din răsputeri să integreze și ajute acești copii. Trebuie să recunoaștem că nu suntem încă pregătiți, dar zilnic văd efortul colegilor mei pedagogi care se străduiesc să integreze fiecare […] The post Dna Lucia Gavriliță: Reabilitarea activă este soluția pentru un copil cu dizabilități appeared first on .
FENOMENUL ELEVILOR BATJOCORITORI
În ultimii ani observăm o creștere progresivă a numărului de elevi batjocoritori. Este un grup de copii pe care profesorul nu are practic pârghii de a-l disciplina și care consumă foarte mult din energia profesorilor, dar și a colegilor de clasă. Care e comportamentul lor? 1. Sunt elevi care nu înțeleg noțiunea de disciplină sau […] The post FENOMENUL ELEVILOR BATJOCORITORI appeared first on .
Dna Vera Chiperi: Atunci când îți iubești meseria, reușești să găsești frumosul în toate
Multstimată dna Vera, Vă mulțumim mult pentru că ați acceptat să ne împărtășiți din experiența și gândurile dvs în calitate de director de grădiniță în prezent, dar și profesoară respectată în trecut. 1. De cât timp lucrați în domeniul educației? Am activat 30 de ani la Liceul Teoretic “Grigore Vieru”- profesor de educație fizică, iar […] The post Dna Vera Chiperi: Atunci când îți iubești meseria, reușești să găsești frumosul în toate appeared first on .
Dna Tamara Erhan: Noi suntem exemplu pentru tinerii de astăzi
Doamna Tamara, Vă mulțumim în numele multor elevi ai dvs pentru impactul pozitiv și motivator pe care îl aveți asupra celor cu care lucrați. Chiar din cei plecați din liceu, mulți își amintesc cu apreciere de dvs ca și profesoară, dar și ca om. De cât timp activați în calitate de profesoară de limbă engleză […] The post Dna Tamara Erhan: Noi suntem exemplu pentru tinerii de astăzi appeared first on .
Alex Nani: Nu suntem o generație pierdută!
Dragă Alex, Felicitări, ești deja student în anul 2 al Facultății Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative( FRIȘPA) a USM. Ești din acea generație care a făcut primul an de studii universitare mai mult online. Te cunosc ca pe un tânăr serios, care visezi să faci lucruri bune pentru țara noastră. Deci, să începem. Cum […] The post Alex Nani: Nu suntem o generație pierdută! appeared first on .
De ce Biblia?
Biblia sau Cuvântul lui Dumnezeu este scrisoarea pe care a lăsat-o El pentru noi, cei care căutăm să Îi fim plăcuţi Lui. Prin ea Dumnezeu ne transmite dragostea Sa, si planul Lui pentru om. El ne-a lăsat în Vechiul testament pilda poporului Israel, poporul ales de El ca să fie doar al Lui. Ei nu […] The post De ce Biblia? appeared first on .
Interviu de la biblioteca publică
Zilele acestea am vizitat Biblioteca publică locală, unde am făcut o donaţie de cărţi. Am profitat de ocazie şi am luat un interviu de la bibliotecarele noastre, dna Galina Ursu şi Maria Lăpuşneanu.  1. De cat timp avem bibliotecă publică in Băcioi? Biblioteca din Băcioi a fost fondată în 1947. Iniţial ea a funcţionat ca […] The post Interviu de la biblioteca publică appeared first on .
Cursuri de Engleză!
Lecții de limbă engleză cu Natalia Boicu la Băcioi. The post Cursuri de Engleză! appeared first on .
A avut loc tabăra de zi de Paști 2015
În vacanța de Paști 2015 a avut loc o tabără de zi pentru copii și adolescenți. The post A avut loc tabăra de zi de Paști 2015 appeared first on .
NOU: Club Media pentru adolescenți – 23 februarie!
Începutul clubului media pentru adolescenți și tineri în Băcioi The post NOU: Club Media pentru adolescenți – 23 februarie! appeared first on .

Generat în 3.328 secunde.