7725 cazuri COVID-19 în Moldova
3320 – cazuri active
4123 – cazuri vindecate
282 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 28 mai 2020 ora 20:03


 Lencia's Blog :)Google Page Rank

 Lencia's Blog :) Lencia's Blog :)RSS posts

Personale


Comenteaza
Mucegai pe suflet


 Degrabă va veni altă stare de renaștere în sulfet..știu precis, dar dacă aș lua să o recapitulez de pe acum..eu știu preciscă nimic..uite nimic..mai altfel spus  nimic nu învelește doi oameni buni într-o peliculă de ură mucegai, mucegai care se extinde mai repede decît ochiul nostru și-ar închipui, în cea mai grețoasă și oribilă stare, te mănîncă pur și simplu pe dinăuntru ca un cîine turbat și flămînd, îți coase ochii, îți paralizează inima și îți pune în comă totală memoria, amintirile plăcute făcîndu-ți găuri adînci în suflet.. fie unde o fi el .. cum am mai spus nimic absolut decît Tăcerea ta Tăcerea unui om. Tăcerea nu la locul ei. Cîte sorți ar fi salvate, cîte prietenii, cîte familii ar trăi în pace poate nu fericire, dar în pace sufletească ..dacă și-ar vorbi mai des. Dacă și-ar lua inima în dinți, dacă ar putea ieși din starea asta teribilă de muțenie și ar avea curaj să spună exact ceea ce simt.. chiar dacă doare dincolo de oase. Dacă oamenii nu-și vorbesc.. și aici mă refer la lucruri sufletești, dacă oamenii nu se descarcă, devin niște arici... pe care chiar nu ai ce sa-i întrebi..pentru că știi exact că la orice fraza în contradictoriu va împunge cel mai dureros posibil și doar cîteva vorbe îți vor părea ca lava de vulcan fierbinți............și toate astea numai pentru că odată.. într-o răscruce, într-o greutate, ambianță.... nu și-au  vorbit. Și eu..pot să enumăr pe degetele de la o mînă oameni buni pe care nu i-am pierdut pentru că cică nu era locul lor în viața mea..băgamiaș picioru în toate statusurile/huiatusurile cu care oamenii își ung sufletul, ci pur și simplu din cauza că nu am avut curajul să mă dezbrac sufletește, să pun toate lucrurile la locul lor la timpul potrivit.  Pentru că dacă acest timp potrivit trece, devine mai greu, aproape imposibil, dar nu și imposibil.

La stația dintre timpi


 [...] Ambii intersectau acceași stradă, el la vale, ea la deal. Apoi cu voie, fără de voie, aceleași case, aceleași paturi. I parea că era oarecum mai coaptă pentru că pe vremea războiului a trecut prin foame sufletească, tristețe învăluită în singurătate și durere pînă la oase.  A fost oarecum grăbită pe atunci, mult prea grăbită.. îi părea probabil că acum îi acum și că pasărea din mînă poate zbura, pentru că în război a ajuns din cauza uneia care a zburat.  Dar păsările care sînt călătoare așa vor rămîne pe veci, la ele nu te mai întorci nici cu gîndul, ele pleacă că așa le este drumul,așa le este scris.  Însă la ce o ajută acum oare toate toanele de cumințenie  și seriozitate  acum?!   I-a spus cineva odată că uneori trebuie să ai sînge rece, asta pentru ca sa nu le iei pe toate prea aproape de suflet.. ea încearcă.. undeva i se primește, dar... mai bine nu, mai bine e să fie..caldă și bună, toanele de mai sus le băgăm undeva [...](un fragment)Dar ce faci cînd ai în fața ta globul, îl rotești,rotești, dar degetul nu știi unde să-l pui?

Perfectă


  Sîntem niște..  Acționăm de multe ori ca niște copii negative a părinților noștri, a celor de care ne-am împiedicat în viață, a oamenilor care ne-au supărat vrînd, nevrînd .. tratăm prezentul exact cum tratam trecutul, demult pierdut, vărsăm tot răul pe care vreodată l-am înghițit și nu i l-am spus cuiva, care poate a meritat să il spunem.....facem și iar facem greșeli pe care ne-am promis să nu le mai repetăm, uităm de promisiunile pe care le-am pus în cui și iarăși ajungem la extremități mai extreme, decît cele de pînă acum.  Facem fapte care nu ne caracterizează ca persoană, acționăm acum, dar în cîteva ore regretăm și iertăm prea repede.. poate și asta-i o greșeală.. pe care tot ți-ai promis-o să no mai repeți, dar ce să faci dacă inima ei a simțit mult frig cît era încălzită doar pe sezoane, virtual, sau odată în nu mai știu cîte luni, și apoi iar umplută cu miere.  Ea a conservat mierea. Cea care își schimba forma, nu și conținutul. El, are multe culori, important să i-o vezi și apreciezi pe cea care predomină mai mult.P.S. Perfectă.

Pașii
Uneori trebuie să-ți ștergi rozul din viața  ta, pentru a lăsa puritatea din tine să-ți umple întregul. Azi am lăsat pe cineva să-mi ghicească virsta.. după ce a auzit raspunsul, mi-a spus banal că m-am păstrat bine pentru vîrsta asta ..     ?!? WTF?   .. nuștiu dacă la cei 19 ani aș fi gîndit la fel despre cineva care face cît fac eu în toamnă adică cu cîțiva ani mai matur. Te-ai simțit bătrînă? Nuuu...Deloc. Ei poate undeva pe departe.. Asta-i *uinea o să-mi zică cineva care are pe umeri mai multe sezoane decît mine. Eu încă multe vreau să reușesc să fac și trebuie să reușesc, dar cel mai mult mă frămîntă ca ceasul altora ticăie deja mult mai repede decît al meu, deja înapoi, deja imprevizibil.   Starea asta-i de la bătrînelul de vreo 80 de ani pe care l-am văzut mai dăunăzi și care facea 2 pași cînd eu reușeam să fac triplu.. el deja nu se mai grăbește....Eu nu sînt ceea ce am fost cu cinci ani în urmă, și nici peste cinci nu voi fi ceea ce sunt acum.Asta se știe.Piesa asta mă aruncă undeva departe. După război mulți eroi și totuși cea mai frumoasă variantă a piesei, e cea de mai sus.       

Idila
Demult miam dorit sa ating acest subiect, dar au facuto altii inaintea mea, destul de bine, cu laude si vorbe bune, asa ca inainte de somn am decis sa laud si eu cu citeva condimente proiectul Carla's dreams. Tu! Tu vocea principala tu esti nebun?! TU iti dai seama ca tu ai intrat intro idila prea periculoasa cu mine, cu el ea si zece deal- de mine. Nustiu cum altii da eu aud doar o voce, o voce buna, matura, parca unsa cu miere. Un proiect care a intrat in urechile mele si a deschis multe usi si multe inimi. Eu n-am sa fiu la concert, da parca daca as avea posibilitatea tare mi-ar placea sa continue misterul. O masca venetiana ar fi o scapare, ca parca vad ca multe reprezentante al genului feminin or sa lesine.. dar ii pacat sa opresti omu' din cintat. Cu toata rusinea si lipsa de modestie, dar tu vocea principala cind te scoli de dimineata uite-te in oglinda si spuneti cu sufletul impacat ca tu chiar esti bun in ceea ce faci pina la momentul de fata. Cu Doamne -ajuta!

Mama
.. eu sînt firul de ață din tine, eu sint intruchiparea sentimentelor tale, eu am ochii tai, doar datorită celui de sus acum și eu și tu încă mai expirăm și inspirăm tu mai greu eu mai grăbit. A știut cel de sus că eu te-am iubit mult încă atunci cînd eram sub inima ta, chiar dacă tu nu erai reciprocă întodeauna, cel de sus mi-a suflat dragoste în mine și eu ți-am transmis-o ție și acea fereastră nu a mai chemat pe nimeni.  Cordonul meu ombilical se întinde peste zeci de mii de km.. și eu tot simt și știu că tu vei fi bine. Eu încă sînt sub inima ta.Sincere mulțumiri Carla's Dreams pentru această piesă sinceră și scurtă, dar cu înțeles adînc.

Corabia


Uneori iti pare ca ceva.. merge deja de prea mult timp, uneori o corabie cu doi oameni in ea pluteste prea multi ani agale, fara a se apropia de țărm, intro lume noua, schimbata, nu doar aparent. Uneori te saturi sa tot vezi acelasi film in ochii tai cu scenariu de drama,soap-opera sau momente de capricii din filmele disney.Eu. Eu mult timp n-am acceptat schimbarea. prea mult timp. timp in care am pierdut firul hatului la caruta, timp pe care l-as fi putut folosi in a pune de la inceput unele puncte pe i, in a incerca sa-mi pun unele fasoane la locul lor in cui, care ulterior sa fie cu strictete respectate s-au pur si simplu a-s fi avut atunci ocazia sa plec.La inceput doare mai putin.Poate asta e trenu care a facut atitea traseuri frumoase, dar care a venit prea grabit in viata mea, sau taman cind eu aveam cea mai mare nevoie......nustiu. Am fost in lumea mea mult timp cit eram deja in corabie. da eu dintr-o corabie nu sar asa usor. ma tem de inaltime. ma tem ca stiu ca doare la aterizare, dar ma si tem ca incepe a mirosi a invechit. a ceva care defapt demult n-a fost spalat. a ceva care demult vrea o schimbare mai familiala sau mai nustiu cum..  ca eu deja nici pe asta nu o mai veau, sau nu am eu atmosfera si preludiul necesar pentru asta. ..Mie cind imi pute a invechit eu ori spal, ori arunc.Si aici nu merge vorba neaparat de luminari si romantism. eu nici chibrite de acasa nu mi-am luat. ..sa fie oare asta semnu?!..  aici e vorba de tehnologie avansata, de scapare, mai degraba de lipsa dragostei in copilarie, de lipsa comunicarii, si de faptu ca omu mult timp a stat si a vorbit cu nimeni si cu el insusi.Imi este mila, dar nu cred ca asta-i scenariu din care as vrea eu sa joc. Eu mor daca nu comunic. Eu ma sting, eu incep a intoarce capu involuntar la stinga, incep a cauta asta in alta parte si toate astea doar pentru ca tu crezi ca eu pot vorbi fara a sa scot o vorba... Uneori doi oameni nu au acelasi DEx... sau nu-l cauta sau nu vor sa o faca.

X-șii
..piesa asta nu-mi aduce aminte de nimic, dar poate mă trece prin stări prin care nu mai iubesc să trec, nici acum nu-mi pot explica de ce întîlnim unii oameni, de ce unele lucruri se șterg din cap de parcă ar fi puse într-o centrifugă și de ce unoeri femeile își macina sufletul și udă feți de perne aiurea?!-  ..lecții, lecții de viață .mi-a spus Doamna Profesoară! Ce bine... eu cred că-s absolventa în cazul dat și asta mă bucură! Am început să țin enorm de mult la apa din mine, am început să nu aud, sau să aud dar să nu vorbesc.Eu m-am pierdut. Poate pentru ca să mă regăsesc și mai bună. Din nou.

Tu ce ai mîncat azi la cină?!
După ce s-au învîrtit prin fața ta o seară întreagă tot felul și răsfelu de sushi cu tot neamul lor, găini scăldate în paste și sos teriaki, după ce ți-ai pus pofta în cui de 10 ori preț de 5 ore ..atunci numai atunci  credema vei fi deacord că la ora 23:30 nu-i păcat să servești dintr-o cină atît de copioasă și sățoasă!  Asadar : 

Piine cu susan;Unt:Salam bavaria;Cascaval nuștiu de care..Frunze proaspete de spanac;Pătrunjel proaspăt:Avocado presurat cu sare și piper și încă un etaj de pîine cu susan :)Iaca asta da VIAȚĂ!

Învață-te de la ea


În viață .. uneori o să plouă, uneori o să fie vînturi puternice, viscole care o să doară pînă la os, care poate o să taie ca din carne vie, care o să-ți deie senzația că ție tăiată inima în bucățele, care o să-ți calce demnitatea cu mașina de asfaltat.. dar TU.. te rog EU te rog mult, nu te lăsa bătută, îndoaiete, apleacă-te ca o crenguță, apleacă capu jos .. pînă trece furtuna și apoi ridică-l și cel mai important ..doar așa, și numai așa, nimeni, nimeni no să te rupă din rădăcini.Dar.. și dacă războiul a fost unul mondial și o să te rupi ..tu zboaaaRăăă așa cum fac bucățile de păpădie, și dacă nu a fost să fie.. simte-te ușoară, învîrteștete spre undeva departe.

Orgasmul politic


 Nici nuștiu cum să reacționez să sar în sus de bucurie sau să stau așa cuminte cum stau ?!  Zice ecranul dreptunghiular de pe perete că avem deja președinte, lumea se bucură, se felicită. Îmi place să citesc, dar nu mă simt îndeajuns de competentă să vorbesc despre asta. Eu vorbesc foarte rar despre polititcă. Indigestie. Vorbele pe care le-a rostit noul nostru președinte mi se par la fel de goale, ca și copacii care încă nu se apucă să se înverzească. Cică.. să întoarcem de peste hotare toți oamenii care au plecat.. de parcă a venit Mesia pe pămînt.  Eu nu cunosc prea multe despre dumnealui.. dar mă rog trebuie să impună noul om al statului efectul placebo în conștientele noastre.. Vom trăi și vom vedea.. dar de obicei la noi e așa.. toți se felicită și mîine, poimîine sau poate peste vreun an și el va fi un motiv de protest pentru oameni.Dar poate chiar a venit fericirea și pe pămîntul nostru, but.. i dont think so. Cineva vorbea azi de un orgasm politic.. mimat pe sine că . Ieri am fost la ora de ras la cea de a 100 ediție. 80% din sala erau oameni cu vîrsta peste 30 de ani. Mi-a plăcut. Toată echipa a depus efort. Oare ei chiar n-au frică?  Cu Doamne-ajută! Afară e frumos ăsta-i motiv de bucurie !

Cea mai gustoasă salată
..eu așa am numit-o :) !Atunci cînd ție foame și tre să reușești, că na' după 00:00 nu mănînci, trebuie neapărat să încerci să faci cea mai bună și sănătoasă salată !

Ingrediente:Varză de pekinArdei roșu dulce (pentru coloristică)Măr Prune uscate (dau un gust extraordinar aparte)Mărar și pătrunjelPîine neagră tăiată cubulețe și scăldată preventiv în ulei de măsline+oregano+usturoi pisat Oțet balsamicZeamă de lămîie  și muuult muuult susan și semințe de floarea soarelui pentru decor și nu numai! Credeți-mă pe cuvînt de om înfometat cu aere de bucătar, că stomaCul meu e foarte, foarte recunoscător!Poftă bună!

Sărutul lui Iuda


Tu, tu  cîți oameni ai pierdut în urma anilor.. cîți din cei care au lăsat un abzaț, poate o pagina, poate ani buni..în mintea ta, cîți din ei i-ai întoarce?!Cineva ar spune unul sau una .. dar eu nu mă refer nepărat la un el sau la o ea.. azi am să vorbesc abstract.Mă refer la cei care după mulți ani, după multe discuții cu tine însuți, după multă cafea și după ce ochii au obosit să privească orizontul i-ai pierdut exact cum ai lua nisip în palmă și ai desface palma. Ți-ar fi dor să-i întorci. Să stați doar voi doi.. și aici nu mă refer la intimitate. Intimitatea e zero, dacă ochii deja nu mai pot vorbi. Și aici iarași nu fac tangență cu sexul.Mă refer la doi oameni cîndva apropiați, doi oameni care cîndva împărțeau aceleași gînduri, același dor, aceeși înfățișare uneori, aceeași prietenie.. da poate ăstai minusul, prea multe lucruri asemănătoare, prea multe vorbe rostite în plus..mult prea multe. Sîntem prea plini de indiferență,..credcă, și cam nu ne doare nici în cot. Lăsăm mîinile în jos și nu facem nimic. De ce..Cîți dintre voi au dat sărutul/salutul lui Iuda numeștel cum vrei.. eu așa îl numesc de o vreme încoace, salutul cu oameni care poate te scuipă pe la spate și tu poate îi scuipi, dar în față sînteți ambii un Iuda în carne și oase.Să arunce cu piatra cine nu a făcuto vreodată, uneori îmi doresc să fie și la noi ca la masculi cu datu' mîinii. Asta așa ca la o adica.Poate pentru că mai purtăm uneori dorul acela despre care am spus mai sus.Mult prea mulți oameni, multe prea prețioase prietenii se pierd de lungul anilor din prostii lumești. Dar poate așa trebu' ?!?

Vechi..da' BUN!
Atunci cînd deja nu crezi că poate fi mai bine.. totul e să începi în primul rînd de la tine, să crezi că poți atinge orice ce ți-ai pus în plan, să crezi în tine. Să te impui să fii optimist, eu sînt împotriva impunerii cu dea-sila, dar după o vreme înțelegem că numai așa te ridici pe propriile picioare. Piesă numai bună pentru a începe frumos ziua! Jos Pălăria!1 martie


Primăvara m-a trezit cu o îmbrățișare caldă alături și cu un cîntec. Îți doresc să reînvii așa cum nu se grăbește ea, încet, dar sigur!Ce bine că există zile de motivație..ele ne trezesc și oarecum ne ung cu miere ochii atunci cînd tragem cîte o privire pe geam.  Eu nu am primit și nici nu am dar cuiva mărțișor..de ce se pierde în mine tradiția nuștiu, dar sînt curioasă oare cîte de lungă o fi coada de vînzători din fața la Gemeni ?! .. :)Vreau să reușesc să vad cireșii în floare.De azi mai am cîteva zile, ca să fac ceva ce mi-am promis.Mîine  se fac 28 de ani de cînd a spus Da..parcă nu demult erau 20..ce repede trece timpul mama. Cîtă răbdare ai tu cu noi. Mă închin pînă în nucleul pămîntului ție.Motanul și-a pus cravata de cîteva zile și o face pe gentelmen-ul prin ogrăzi străine. Femeia își scoate fusta cu flori, pe care demult n-a mai purtat-o.Măcar imaginar. Afară-i -1 și-i cam vînt, dar mie mii a zburda.. gata cu vorba eu tre să mă apuc de promisiune.A se savura seara..

Lecția de azi
..este așa cîte o stare pe care în măsa nu poți so descrii.. parcă totui bine, parcă vine primăvara, parcă reînvie natura, parcă și tu ar trebui să reînvii, da parcă tot ții împlută inima și capu de gînduri și întrebări legate de ieri, de azi și de ce va fi mîine.  Sînt multe teme pe care le ții sub limbă și aștepți momentul potrivit să le vorbești. Oare cîte lecții de viață i se dau omului, oare cîte din ele or să mai lase amprente, oare în cîți din ei și ele o să ne mai dezamăgim.  Tăcerea poate vorbi mai multe decît noi ne-am fi imaginat. Să vrei uneori nu poți strînge atîția oameni legați de trecutul tău într-o seară, (ei la întîlnirea cu absolvenții s-au strîns mai mulți), dar asta-i cu totul altă temă.  În fiecare etapă a vieții ne împiedicăm de lecții, de oameni pe care ni le dau, de experiențe.. de la care dacă îți ajunge răbdare și înțelepciune după o vreme, le iei mai ușor, le primești cu inima mai împăcată. Ai puterea de a ierta, ai puterea de ai dori acelui om răbdarea pe care ai avut-o tu atunci cînd te zbăteai între ură și ură, ai puterea să-i ceri celui de sus să-i deie un umăr cald pe care îl ai și tu alături, un umăr care te face cu timpul să uiți de toate, îți unge inima cu miere și evenimente frumoase îți arată că lucrurile pot avea și alte culori decît alb-negru.  Dezamăgirea nu e decît 2 oameni la un loc și într-un timp aparent nepotrivit pentru noi.(spunea o fostă bună prietenă a mea).  Știți cei cel mai frumos din multe alte lucruri frumoase..? Eu știu. Cel mai frumos e să fii împăcat sufletește. Asta vine greu, al naibii de greu, asta nu se învață de la cineva și nu vine deodată și în totalmente, vine cîte puțin dar gustul acestui "puțin" e unul din cel mai bun, e ca un trofeu pe care tu ți-l înmînezi ție însuți, fără spectatori. Pentru că împăcarea cu tine însuți te face să fii împăcat cu lucrurile care ți se întîmplă sau care ți s-au întîmplat. Să le accepți și să le lași să zboare în drumul lor.  Și doar așa e mult mai ușor să treci cu privirea înainte lecția de mîine sau ..cea de ieri.P.S. O piesă atît de prăfuită și veche.. dar care potolește atît de bine.

Jumătate de pastilă :)
Astăzi chiar dacă e o vineri posomorîtă eu am găsit o jumătate de pastilă de ziuă bună :)  de ce jumătate, pentru că glasul fetei din piesă chiar îmi deranjează tempanele, sau poate din cauza tensiunii scăzute în aer ..nuștiu.Recomand piesa să fie ascultată la volum mai mare decît leagănele de adormit copiii ;) + o eșarfă florală pe cap și o mașină decapotabilă = direcția undeva departe.

Dacă inima poate cînta..probabil că doar așa.
m-am gîndit căteva minute ce să scriu ...și mi-am dat seama că ale mele 5 copeici no să mai aduage nimic, la tot ce e deja spus. Îi mulțumesc cerului că a reușit prin mine să schimbe ceva în tine. Lui să-i mulțumești. eu sînt doar o poștă.

Soluția
Atunci cînd te simți nud sufletește....atunci cînd mîna e departe și umărul la fel..atunci cînd nu te poți sprijini, certa,..atunci cînd și gustul împăcării îți pare oarecum departe și nu știi care tren merge în lumea lui și ce bagaj lingvistic să-ți iei cu tine....atunci îți rămîe doar să liniștești urechile și să speri că într-un tîrziu totul va fi bine, mult mai bine.. ca de obicei, dar dacă vrei fă ceva..dar uneori timpul e mai meșter decît noi."Primim exact atît cît putem duce "(spunea un înțelept).

Azi te rog..fără prea multe cuvinte.


 Ea nu are nevoie de așa zile ca astăzi. Ea le are pe restu' 364.Ea nu are nevoie de balonașe, inimioare, echipament erotic predestinat pentru noaptea asta, de cuvinte care azi aparent sînt unse cu miere, iar mîine pot fi luate de primul vînt.Ea are o altă logică în lucruri....Așa se întîmplă cînd te simți altfel și cînd iubescul apărut mai tîrziu e altfel. Așa se întîmplă cînd inima ta a fost multă vreme plecată de acasă. Plecată la război. A avut hemoragie continuă și el a ajutat-o,dar totuși pînă la urmă numai noi înșine ne putem ajuta. Cînd în cap nu e ceață, nici abureală ci doar un lung drum, un drum pe alocuri neted, pe alocuri cu pietre care o zgîrîiau o vreme, o răneau aproape de acea rană, dar pe care acum EA nu le mai simte, s-a copt acolo, s-a tămăduit pe ea nu o mai doare.Deloc. Nici chiar cînd prezentul o zgîrîe. Dar dacă și mai trage cîte un bocet, e doar pentru că canalul ei lacrimogen e cam sensibil, traumă de după război pe sine că..Ea a învățat să-și unească conștientul cu inima. Acum ei sînt prieteni de nedespărțit. Așa e cel mai bine.. pentru ea și pentru drumul ei frumos și lung.

Azi.. MO RĂZGHIT 2 !!!


Postarea de azi-noaptea e una specială.. cu dedicație unei persoane absolut străine pentru mine.. dar mi-am zis să-mi dedic ciîteva minute pentru a ajuta un om să-și redescopere PERSONALITATEA!Eu mi-am început scrisul meu cu penița virtuală după ce aveam perioade lungi în care pierdeam nopțile în sensul bun al cuvîntului îmbogățindu-mi vocabularul și trezindu-mi firea adormită de ceva vreme în ale povestitului..după care chiar am simțit necesitatea să duc un mic caiețel aici.M-au fermecat multe postări străine..m-au cutremurat multe destine, și adunîndu-mi gîndurile am început să scriu. Eu sînt foarte receptiva la mirosuri, culori și imagini. Dă-mi o poză și eu îți fac o postare,vorba poetului ! Cu tot amarul în suflet țin să exclam că în ziua de azi să fii unic e greu cu atît mai mult să fii tu însuți. Eu cînd nu scriu, atunci încă nu m-am copt pentru a întinde cuvinte' pe sfoară. Am găsit un plus mare, că în ziua de azi uneori e so fucking good să-ți păstrezi identitatea, nu de alta..dar trebuie noaptea de dormit bine.Din întîmplare am răsfoit azi prin comentarii și din inerție am intrat la o domnișoară care și-a  lăsat urma în casa mea cu mult timp în urmă ..

ca spre mirarea mea să vad cum ultima ei postare este înfrumusețată de postare mea"Ține-o''din ianuarie cu modificări cît păduchiul...adică deloc și cu semnătura ei! Dragă domniță  Swetlana Gore dă-mi voie să-ți fac oleacă de reclamă, eu chiar m-am amuzat cum au alții atîta tupeu să se bage într-un creier străin fără voie și dacă tot mă admiri pînă la leșin și îți sînt muză primește un sfat de la mine:Citește, Înghite și Bagă ceva nou, ceva frumos, ceva de-al tău, ceva din suflet... că-i plină și așa planeta de xerox în 2 picioare. Și, ei hai poate și pe tine o să te aștepte Parisul blea.  .

Plecarea
De ce uneori, dar de obicei ..adesea trebuie să plece cineva din viață ca omul să fie consolat, apreciat și meritele... da nu acum nu merge fraza asta. Whitney.. nu ți-am dedicat pînă acum nici o postare, regret deși de multe ori am vrut so fac și pînă la urmă asta acum pe nimeni no să încălzească. Piesele tale au fost printre primele care m-au ajutat să-mi dezvolt vocea și să-mi alin sufletul.. de multe, multe ori. Tu ai fost unică și tembrul vocii tale la fel.  Odihnește-te în pace.Cel mai mult mii frică vreodată să nu reușesc să-mi i-au rămas bun și rău îmi pare atunci cînd n-ar trebui să supăr pe cineva și o fac, cînd răbdarea și dragostea e ultimul lucru la care mă gindesc după ce am lovit verbal. Trebuie și vreau să mă îndrept de pe acum, ca mîine să nu fie tîrziu.

Pastila de ziua bună'
Mie blonzii nu-mi plac ! a trecut unul prin viața mea, dar și acela cred că din întîmplare :) Michel Telo nici pe departe nu-i gustul meu dacă ar fi să aleg în materie de bărbați  .. dar faptul că acesta reușește să țină în picioare atîtea femei frumoase, dar și de fiecare dată să-mi facă ziua mai bună :)  eu zic JOS PALARIA!P.S. ... pînă la urmă mărimea farmecul contează !  :D Să aveți o zi bună!P.S. ... pînă la urmă mărimea farmecul contează !  :D Să aveți o zi bună!

Generat în 0.698 secunde.