Moldova cu ochiul liber!

 Moldova cu ochiul liber! Moldova cu ochiul liber!RSS posts

Administratie locala


Comenteaza

Adolf AntoBasescu
 Zilele trecute, oficialul român a declarat în cadrul unei intervenții în mass-media, că dacă ar fi în locul mareșalului Antonescu în anul 1941, și el ar fi trimis ostașii români să ia parte în atacul împotriva Uniunii Sovietice.

Am crezut ca a prins la minte cind la votat poporul Roman , dar el cum a fost asa va fi NAZZI scapat la nastere jos.Se prea poate ca urmatorul pas va fi "holocaustul" Romilor (Tiganilor) din Romania!

LOVITURĂ DE LA KIEV

Ucraina nu va tranşa problema demarcării frontierei cu Republica Moldova, atât timp cât nu a fost rezolvată încă problema porţiunii de teren din zona satului Palanca, de pe traseul Odesa-Reni. Declaraţia aprţine şefului Departamentului politici informaţionale din cadrul Ministerului Afacerilor Externe de la Kiev, Oleg Voloşin.
Soluţie pentru autorităţile Transnistrene!
Dupa vizita reginei Elizabet II in Irlanda toate sursele de informatie spun că sau incălzit relatiile cu separatistii de aici.Dacă luăm drept exemplu acest scenariu cea mai bună varianta este să vină la Smirnov Regele MihaiCred că este o ieşire din situaţia creată în teritoriu.
Ce vor scri pe maiouri politicii nostri?
Daca preşedintele American işi permite sa scrie pe maiouri "Made in the USA"

atunci ai noştri ar scri

Că doar acolo sint făcuţi.
Poate încearcă şi ai noştri
Ar fi bine si politicienii noştri din Moldova  să încerce să faca aşa conferinţe de presă.
Şi la noi pozează soţiile


Ce pereche draguţă, nici prin cap nu-ţi trece că are aventuri la sînga. La Americani nu i-a mers. Vă închipuiţi cîţi de aceşti sînt la noi printre persoane de conducere şi cîte ori au scăpat de puşcărie.

Generat în 0.256 secunde.