Haz de Necaz ...

 Haz de Necaz ... Haz de Necaz ...


Despre șarlatani.
RSS posts

Societate


Comenteaza

tralal
 incercare principala

Moldovenii sunt peste tot!!! (Video)
Mi se pare o chestie amuzanta.http://www.220.ro/blog/Catalin-Bordea-Stand-Up-Moldovenii-Sunt-Peste-Tot/KIPDxcgMyY/
Inovații in reclama stradală :)


Interesant anunț am găsit azi la o stație de troleibuse din centrul capitalei. Se vede că cineva a elaborat un curs special de lectii de limbă italiană special pentru cei ce vor să plece în sau la Italia.Oare ce să facă cei ce vor să învețe italiana fără să plece în Italia?Prin ce s-ar deosebi limba italiană pentru cei ce pleacă în Italia de limba italiană pentru cei ce nu pleacă în Italia?
Hai la Ziua Vinului! (video)
Stiut lucru - ziua vinului e printre cele mai importante sarbatori ale moldovenilor (de 10 ani incoace).Oare cine a introdus această sărbătoare?
Apă fără prezervative :)
La sfîrșitul lunii trecute (iunie 2011) am cumparat în aeroportul din Budapesta a sticla de apa fără „prezervative”. Puteți vedea inscripția în imaginile alăturate. Dacă veți fi pe acolo, lîngă poarta 9 se află un aparat care dă apă vără prezervative la preț de un euro sticla. Eu am verificat.De ce oare nu-i instalat pe acolo și un aparat ce dă apă cu prezervative?
Separatiștii nu știu engleza :)


Am fost ieri, 1 iunie 2011, la Kiev și am fost nevoit să trec prin Transnistria. Evident că a trebuit să completez așa numitul Migration Card al lor. Cît stăteam și mă plictiseam în autobus am început să citesc pe vesro la Migration Card și chiar din primul rînd am descoperit că lipsește un cuvînt. Ridicol, o țară care vrea să fie independentă, măcar nu se obosește să verifice documentele sale oficiale. Cu atît mai mult, că acest Migration Card este completat zilnic de sute de oameni, dacă nu de mii.Oare nu din cauza erorii respective nu sunt recunoscuți ca țară în plan mondial?
Fetelor, nu fiți prostituate !


Știu că nu este o noutate să vezi pe străzile Chișinăului fete îmbrăcate ca prostituatele. Eu am un caz mai interesant. Am observat o fată care a trecut de cîteva ori, în zile diferite, prin fața oficiului în care lucrez. (o puteți vedea în imagine) De fiecare dată este îmbrăcată la fel, poate chiar în aceleași haine, cum este și astăzi. Nu știu cît de bine se vede în imagine, dar fusta este atît de mini, încît i se văd chiloții. Evident că trecătorii se uită la ea ca la nebună. În schimb ea se plimbă fără careva emoții.Nu vreau să vorbesc despre o degradare morală a societății în care trăim, pentru că nu toți acceptă asemenea modele. Doar că aș fi curios să-i fac un interviu ca să aflu ce-i în capul ei, ce crede ea despre felul său de a se îmbrăca și care îi este ocupația. Numai că nu știu dacă este etic să te apropii în stradă de un om și să-l începi a interoga.Mă întrebam ce o motivează pe această fată să se îmbrace în așa hal în plină zi? Dar pe miile de fete ce fac la fel?
Paște Fericit !


 Un articol fără glume.Azi, 20 aprilie 2011, de dimineața, în autobuzul de pe ruta 122 din Chișinău taxatoarea înmîna tuturor călătorilor felicitări cu sărbătoarea Paștelor din partea primarului general Dorin Chirtoacă.Un gest foarte frumos. 

Unii ar putea spune că este un efect la campaniei electorale care a început de curînd. Eu vreau să cred că este un gest făcut din inimă. E greu oare să fii un primar ce are grija cetățenilor?
Mesaj ce nu știu cum să-l interpretez...


Am, deja de mai bine de jumătate de an, un Kindle Book Reader. Și m-am ciocnit de o problemă: de fiecare dată cînd îl pun la încărcat (se încarcă prin USB), pe ecran apare mesajul din imagine. Deși înțeleg bine limba engleză, nu pot să pătrund în sensul mesajului. Mai mult, mi se pare un mesaj lipsit de sens. Am încercat sa-l las conectat la comp prin USB, dar să-l deconectez din Windows ca pe un flash obișnuit și va lucra. N-a fost să fie, nu merge!Cine mă ajută să mă descurc ? :)
Soluții de criză !


 Am cumpărat pentru oficiu, la începutul lunii Aprilie, niște ceai, cafea și alte produse utile din seria asta. Ieri am descoperit că în una din cutiile cu Cappuccino era un pachet de Cappuccino fără cappuccino. Nu se înțelege din imagine, dar este un pachet gol. Nu este deschis, este împachetat cu aer înăuntru. De la început m-am întristat, am plătit pentru 10 pachete și am primit 9. Din alt punct de vere, am motive și să mă bucur - nu voi turna în organism încă 15 grame de E - uri, deci voi fi mai sănătos.Nu că m-ar fi surprins foarte mult pachetul gol, sau că ar fi vre-o noutate - pentru că, presuspun, că ați mai întîlnit asemenea cazuri. Dar, de la această întîmplare am găsit calea de a face economia Moldovei mai profitabilă. Facem ca producătorul de cappuccino - la toată producția exportată micșorăm cu 10% cantitatea produsului și dăm vina pe erori ale procesului de producere. Și evident, ca să avem mai mare încredere la cumpărători, aplicăm o ștampilă a calității pe care ar scrie „Făcut la Soviste”. Exact cum fac cei din Moscova cu produsul lor, după cum puteți vedea în imaginea a doua.

Am putea oare să neglijăm cu „sovistea” pentru profit economic cum fac rușii?
Preoții educă creștinii prin imagini :)


Să vedeți cum s-au apucat preoții să educe creștiinii - prin imagini. După cum se  vede e un început promițător. Mai știi, poate încep enuriașii să înțeleagă mai bine relația dintre biserică și lumea  spiritelor.Am să aștept cu nerăbdare noi imagini, mai cu seamă ilustrațiile celor 10 porunci din biblie.Oare cum va arăta ce-a de-a 7-a poruncă: Să nu preacurvești. ?
Jurnaliști ce nu au frecventat orele de limbă română ...


Am primit ieri prim email un mesaj, dintr-o rețea din care fac parte, care face trimitere la articolul din imagine. Și nu eram să-l citesc, dacă nu observam eroarea din denumiere. Această eroare m-a pus pe ginduri. (1) Ori politicianul respectiv nu cunoaște cum se pronunță corect acest cuvînt. (2) Sau, jurnalistul care a publicat articolul nu știe cum se scrie acest cuvînt. În prima varianta e mai mare hazul - se pare că și alți politicieni, sau foști politicieni :), se molipsesc de boala lui Marian Lupu și încep a utiliza cuvinte mai „deocheate” pentru mai mult efect.Varianta a doua e de plîns - un jurnalist care nu și-a dat stăruința să învețe limba în care publică, mă îndoiesc că putem avea încredere în ceea ce scrie.Nu spun că eu aș cunoaște limba română la perfecție, dar fiind conștient de asta nu mă apuc să public articole în presă.Oare n-ar trebui jurnaliștii să fie obligați să meargă la cursuri de instruire continuă?
Șarlatani in Soroca !


Să vedeți cum pot fi prostiți oamenii la noi în țară. Sarlatanii au iesit la un nou nivel de colectare a banilor. Dacă nu mai merg schemele cu vizite la domiciliul pentru soluționarea problemelor din viața privată, atunci vă ajută și la telefon. Ai mulți bani? Sună la unul din numerel de telefon din anunț și rămîi fără ei!Și să vedeți cît îs de șmecheri. Cele trei mulțumiri venite, precum că, de la beneficiarii anteriori, cuprind diferite regiuni geografice ale țării. În același timp prezintă trei domenii de probleme diferite: business, sănătate și viața familială. Adică, sunt universali în prestarea de servicii.Ai probleme în unul din domeniile enumerate? Sună și prin telefon ai garanția de 100% că rămîi fără bani!Este interesant, de ce organele de control nu se autosesiazează? În anunț nu este indicat ca apelul telefonic este taxabil.Cum a fost posibil ca Moldtelecom să le ofere linie de telefon cu apel taxabil? Asemenea numere se oferă numai la agenții economici. Oare au înregistrată întreprindere pentru astfel de servicii la telefon?

Generat în 0.189 secunde.