256324 cazuri COVID-19 în Moldova
834 – cazuri active
249312 – cazuri vindecate
6178 – cazuri fatale
Actualizarea datelor: 24 iunie 2021 ora 03:22


Misterioz

MisteriozMisterioz


IUBIREA inca traieste ..ea se zbate intre viata si moarte.. lacrimeaza de dorul amintirilor si a cuvintelor care legau doua suflete ..care aveau nevoie unul de altul..
RSS posts

Arta si Cultura


Comenteaza

Ce înseamnă Iubirea?
 Iubirea e un sărut dulce, o privire caldă, o îmbrățișare tandră, un zâmbet sincer și mii de fluturi în stomac. Dar, iubirea înseamnă și chipul omului drag, care-l poți privi îndelung și pe care vrei să-l visezi și noaptea în somn. Oh, chipul lui, chipul drag atingându-l cu vârful degetelor îmi dă o senzație deCitește în continuare "Ce înseamnă Iubirea?"
El strângea căldura soarelui, eu o culegeam din zâmbetul lui
„Cred că lumea a fost prea mare pentru mine. În schimb, o lume redusă la „doi” mi s-a părut ideală.” — Octavian Paler  Acum, vreau ca nopțile de vară mult așteptate să ne găsească tot împreună, ca stelele să ne poată vedea iubirea. Și acum, simt cum razele calde din sufletul tău mă învăluie într-oCitește în continuare "El strângea căldura soarelui, eu o culegeam din zâmbetul lui"
Muzica din paradis ~ Ludovico Einaudi
 Am impresia că am găsit o licoare magică. Și îmi este mare regretul că nu pot să cânt la cel mai frumos instrument din lume, Pianul. Fiecare notă a sa îmi rămâne adânc impregnată în suflet și mă eliberează de această realitate.  Despre muzica lui Einaudi, despre muzica din alt univers, Vedeți mai jos. VreauCitește în continuare "Muzica din paradis ~ Ludovico Einaudi"
Fă cunoștință – Elena Albu, autorul blogului
 Recent am fost invitată la emisiunea ”Cine vine la Noi?” la TRM. Mi-a făcut plăcere să discut cu gazda emisiunii, Gloria Gorceag, care a fost una foarte amabilă. Aici veți afla Cine este Autorul acestui Blog de Suflet. Vă las mai jos link-ul la interviu și vă doresc vizionare plăcută!
Toamna sufletului meu
Așa a trecut astăzi septembrie din toamna mea… acompaniată de muzica lui Einaudi. Atât de genială… infinită, profundă și sinceră piesă. Mi-a umplut sufletul de inspirație și acalmie. Meditez. Și aș putea să o tot ascult fără-ncetare… și să zbor. Ah, muzica din paradis.
Un vis de cristal
Mă dizolv în muzică lent și dulce. Mă dizolv în muzică și în toate dansurile care le-am dansat cu tine în astă noapte.  Eram EU aceea. Acea care îmi doream să fiu din totdeauna. Îmbrăcată într-o rochie roșie cu umerii goi și cu o floare în păr. Emanam delicatețe și tandrețe. Iar în brațele tale măCitește în continuare "Un vis de cristal"

Generat în 0.177 secunde.