Forţa Moldovei

 Forţa Moldovei Forţa Moldovei


Portal analitic din Republica Moldova
RSS posts

Societate


Comenteaza

Asociaţiile „Noua Dreapta” colaborează cu securitatea separatistă din Transnistria
După ce bloggerii şi unele resurse informaţionale au relevat noutatea în care activul „Mişcării Naţional Creştine” (MNC) a iniţiat o serie de proteste contra drapelului istoric românesc pentru care au luptat patrioţii neamului român, astăzi comunitatea română din Basarabia persistă la un nou scenariu anti-românesc prin care informatorii securităţii de la Moskova încearcă să submineze mişcarea românească din partea stângă a Prutului.conferinţa comună PNL, PNR, MNC

Recent la o conferită de presă organizată de către PNL au fost întrunite toate „forţe pro-unioniste” care „pledează” pentru serbarea zilei unirii într-o acţiune comună pentru a uni toate mişcările şi partide politice ce au scop crearea României Mari. Ţinem să remarcăm faptul că formatul conferinţei ne permite să concluzionăm că a fost o şedinţă activului informatorilor sub acoperire şi nu a forţelor române. În acest context, cum să explicăm existenţa unor circumstanţe în care apariţia unor personaje dubioase - agenţi ai securităţii separatiste din Transnistria în activul PNL şi ulterior se regăsesc în activul MNC-ND.informătorul securităţii ruse în fruntea PNL

Este vorba de renumitul „Versilov Andrei”, cunoscut la momentul actual ca preşedinte al Asociaţiei „Plot” care îşi „desfăşoară activitatea” în regiunea transnistreană.Identitatea dublă lui Anderei pe portaluri de poezie1 Matuşenco2. Vesilov

Versilov Andrei în anii 2000 – 2005 era cunoscut ca Matuşenco Andrei , vestitul activist civic şi promotor valorilor radicale de stângă, antiromân, antiglobalist, cunoscut prin articolele sale îndreptate împotriva NATO şi statului Român. Anume acest personaj VERSILOV / MATUŞENCO ANDREI caracterizându-se cu o instabilitate emoţională şi psihică , fiind informator al securităţii separatiste în 2003 a promovat crearea pe teritoriul Republicii Moldova a aşa numitei filiale a Partidului Naţional Bolşevic din Federaţia Rusă, după ce a stat la baza fondării Partidului Comunist din Moldovă cu platforma ideologică LENINIST-STALINISTĂ.Iată ce au scris de el ziarele bolşevice din Moskova

Totodată, după ce a reuşit să devină adept al unionismului sub acoperire Dnei V. Pavlicenco şi Sergiu Laşcu liderul MNC, Versilov/Matuşenco Andrei reuşeşte să se infiltreze în rândurile legionarilor basarabeni, participând la diferite acţiuni. Priviţi atent la această foto în care Versilov/Matuşenco Andrei şicoordonatorul filialelor din nordul Moldoveia al Asociaţiei „Noua Dreapta” din România, Mihai Tuburlui participă împreună la 28 iunie 2011 în Piața Marii Adunări Naționale, la acţiuni de comemorare a zilei ocupării Basarabiei, Bucovinei de Nord și Ținutului.informătorul securităţii ruse în fruntea ND

Toate faptele sunt la suprafaţă! Nu degeaba un portal românesc INconstantIN care a descoperit „Lista foştilor agenţi KGB din Republica Moldova” a dat publicităţii o serie de documente secrete prin care s-a confirmat că unii lideri actuali inclusiv şi Dna Pavlicenco au colaborat şi colaborează în continuare cu securitatea rusă.

Deci, rămâne să concluzionăm că gaşca de „lideri români” autoproclamaţi în Basarabia, inclusiv şi cei de la „Noua Dreapta” din România, servesc interesul Moskovit pentru a discredita ideea unirii şi valorile româneşti.
Membrii MNC s-au dezis de tricolorul românesc
Luni 28 noiembrie 2011 între orele 10:00 – 14:00  un grup de adepţi ai doctrinei legionare din Basarabia au participat la o acţiune de promovare a unui nou drapel al Republicii Moldova.Conform noului lider spiritual al „Mişcării Naţional Creştine” Vasilie  SInigur adepţii curentului de dreapta întruniţi în MNC au ajuns la concluzia că  „Drapelul tricolor fiindcă are culoarea galbenă iar această culoare simbolizează despărțirea de țară de frați și despărțirea de familie. O să cerem să fie anulat. Ce simbolizează viitorul drapel nou al țării noastre: Culoarea albă semnifică curățenia, puritatea și o viață curată,șase stele de culoare albastră-este culoarea cerului iar șapte stele simbolizează cele șapte zile ale saptămînii iar a șaptea stea este ziua de odihnă și rugăciune, hulubul simbolizează pacea și unirea dintre țări, iar culoarea roșie simbolizează sărbătorile religioase. Trebuie să ne modernizăm.Cine vrea să ne susțină și pe cel care il doare inima de țara lui trebuie să ne unim.”

În această ordine, responsabilul de la MNC pe propagandă pentru România: Maxim  Şerban şi liderul spiritual al mişcării  Vasilie  SInigur au declarat că vor întreprinde în continuare acţiuni de protest prin care se va cere schimbarea tricolorului cu un nou drapel, ce în viziunea noastră  nu are nimic comun cu neamul românesc.

Apare întrebarea cum au putut  patrioţii români să întreprindă acţiuni publice prin care sa defăimat steagul românesc cu un  astfel  proiect dubios!  

CUM SĂ FACI PROVOCĂRI CU O ORGANIZAŢIE CARE NU EXISTĂ
Marele român Laşcu din nou a demonstrat că e capabil numai la provocări. Pe data de 18 mai curent Sereoga Laşcu a participat la o măsură care a fost organizată de către biserica rusă! E de remarcat faptul că Lascu demult colaborează cu Mitropolia Moldovei care se află în subordonarea Moscovei. Iar noi cunoaştem foarte bine că serviciile secrete ale Rusiei controlează societatea şi diaspora prin preoţii moskoviţi. De atras atenţia ca era doar Laşcu şi un tip îmbrăcat în tricou cu crucea celtica, folosit drept mascotă şi mutat de pe fonul unui grup pe altul! Apariţia lui Laşcu la aşa acţiuni demonstrează legătura directă între stăpânii săi! Apare o întrebare de ce Laşcu ignoră Mitropolia Basarabiei şi se implică în jocurile forţelor pan-slavone?LAŞitatea „MNC-ND” provine de la LAŞcu Sereja


Ce putem să aşteptăm de la patrioţi falşi, plini de egoism şi scopuri obscure care stau la conducerea unor organizaţii patriotice? Nimic! Doi laşi S. Laşcu şi I. Tulenţev, sunt capabili să incită spiritele în societate, iar cînd vine timpul la acţiuni concrete să demonstreze devotamentul său cauzei se retrag, invocînd motive neserioase. În acea situaţia, avînd doar un singur scop – salvarea propriei sale pieli şi „reputaţiei” de patriot. Ce de fapt s-a produs la 28 noiembrie 2010? Cum a promis Tuleanţev Igor, în ziua alegerilor Parlamentare pentru a destabiliza situaţia social-politică din Moldova, conducerea Ligii Tineretului Rus şi MNC intenţionau să genereze un conflict interetnic în legătură cu intenţia de a scoate piatra comemorativă. Poliţia a luat măsuri necesare înconjurînd piatra cu un gard de protecţie, dar nici membrii Ligii nici MNC nu au apărut!

De ce oare? Răspunsul e simplu Laşcu a plecat din ţară, motivînd necesitatea de a participa la nişte măsuri de comemorare a legionarilor căzuţi.

În realitate, nefiind sigur în rezultatele alegerilor parlamentare din 28 noiembrie 2010, Laşcu a considerat mai oportun să se în afle cîteva zile în România pentru a nu nimeri în situaţii neplăcute dacă se schimbă guvernarea!

Ne întrebăm, oare aşa trebuie să procedeze un patriot, lăsînd camarazii pe cîmpul de luptă, iar singur să te odihneşti în România prin restaurante, cerînd în caz de ceva azil politic. Ruşine camarade, ruşine! Dar, istoria aici nu se termină! Toţi membrii „MNC-ND” aşteptau cu nerăbdare ziua de 1 decembrie 2010 pentru a marca „Ziua Unirii”. Această măsură trebuia să demonstreze cu fermitate poziţia noastră pro-română. Dar lucrurile au mers altfel! S. Laşcu întorcăndu-se din România a cedat ca un LAŞ. El a renunţat la desfăşurarea măsurilor planificate, din cauza „presiunilor” a unor organizaţii „moldoveneşti”: Asociaţia Obştească „Scutul moldovenesc”, Mişcarea de Tineret „Voievod”, Mişcarea Naţional-Democrată din Moldova, Congresul Popoarelor din Moldova.În total vreo 35 de organizaţii neguvernamentale, filomoldoveniste, care au ameninţat cu răfuiala fizică legionarii din Basarabia în caz dacă S. Laşcu nu renunţa la marşul UNIRII. Organizînd o conferinţă de presă, la care ascunzîndu-se sub fusta soţiei sale, Serega Laşcu ca un laş puturos prin fetele de la MNC a pronunţat o declaraţie de presă şi s-a retras…..

În ziua de 1 decembrie 2010 grupuri de iniţiativă „Spirit românesc” şi „Deşteptarea”, alcătuite din elevi şi studenţi din Republica Moldova, nu s-au temut să organizeze un marş în centrul capitalei de „Ziua Naţională a Românei”, iar cel mai mare patriot a cedat în faţa unor organizaţii moldoveneşti!Ruşine trebuie să fie lui Laşcu!Este clar un singur lucru, patrioţi adevăraţi întruniţi în „Spirit românesc” şi „Deşteptarea”, care nu au organizaţii înregistrate, conturi la banca, oficii luxoase, maşini, călătorii plătite în străinătate şi susţinere financiară fac mai mult pentru cauza românească din Basarabia decît o forţă legionară oficial înregistrată. Noua ca membrilor „MNC-ND” ne este ruşine de aşa lider. Deja evident faptul că S. Laşcu execută ordinele din Moscova, iar de ce totuşi noi românii ne supunem unui LAŞ.
Patriotii Rusiei sub conducerea „marelui român” Serghei Laşcu
Din start cînd s-au publicat pe acest blog articole despre unii lideri obscuri, care actualmente sunt preocupaţi de „educarea patriotică” a tinerilor din diferite grupe etnice s-a menţionat că, conducătorii ruşilor Igor Tuleanţev precum şi „marele român” Serghei Laşcu sunt o componentă! O componentă a unui mecanism de dispersare a societăţii şi provocării conflictelor între tineri. Principalul motiv al discordiei fiind invocat apartenenţa etnică şi ideologia.

Dar, lucrurile ne arată altceva! Se observă, că în rîndurile „patrioţilor români” sub conducerea lui Laşcu sunt întruniţi tot mai mulţi băieţi ruşi, care joacă rolul „brigăzii de asalt”. Ei sunt forţa principală în executarea misiunilor de forţă contra reprezentanţilor societăţii civile sau cum a fost pe 07 aprilie 2009 în devastarea a Parlamentului.

Această stare de lucruri este confirmată şi de bloggerul P. Grigorciuc, care într-un articol publicat a menţionat că Laşcu a recurs la recrutarea noilor membri „Legionari” din rîndul tinerilor ruşi cu viziuni naziste, care servesc concomitent drept baza activului combatanţilor Ligii Tineretului Rus. Faptele menţionate doar confirmă istoria relatată în articolul „Vulturul cu doua capete în ţinuta legionar-romana”. La momentul actual nucleul rusesc care iese la suprafaţă sub paravanul românesc încearcă artificial să creeze o stare de alertă în societate.

Putem deja spune sigur că procesul de provocare a urii interetnice a pornit. Planul comun a lui I. Tuleanţev şi S. Laşcu, care constă în iniţiativa Ligii Ruse de a scoate piatra comemorării a victimelor regimului totalitar comunist din PMAN reprezintă doar un primul pas spre prăpastie...

În momentul în care tineretul din Liga rusă va încerca la comanda lui Tulea să scoată Piatra, sub pretextul apărării valorilor neamului românesc, Laşcu împreună cu efectivul său ruso-nazist vor ataca tinerii din liga rusă. Măsura va provoca diferite reacţii negative în societate faţă de organizaţiile ruse şi române. Cui e convenabil acest lucru? Numai Moscovei, care este cointeresată în crearea şi menţinerea societăţii într-o stare de război, în care forţele naţionale vor fi prezentate ca agresorul principal al minorităţilor naţionale din RM. Iată de ce noi membrii MNC putem sigur să afirmăm că echipa formată din Tuleanţev şi Laşcu dansează la comanda ruşilor ca nişte marionete. P.S. Ca exemplu vă prezentăm declaraţia de presă scrisă de S.Laşcu. Şi vă întrebăm: „Este oare ea scrisă de un român sau de un mercenar infiltrat?”

Conducătorul M.N.C. - cârtiţa in inima românismului!


Paradoxal, un rus cum este Sergei Laşcu de un an conduce o mişcare română. Numai în Basarabia se poate întîmpla aşa ceva! E o tradiţie deja, ca pe meleagurile române naţiunea autohtonă să fie dirijată de un trădător! Nu ne miră faptul că Sindicatul Poliţienesc „Demnitate” este condus de către Mihai Laşcu, colonel de poliţie, tatăl lui S. Laşcu. Ce coincidenţă, „Mişcarea Naţional Creştină” şi sindicatul „Demnitate” au fost create în noiembrie 2009.Presupunem că anume prin acest sindicat poliţienesc, S. Laşcu este scutit de pedeapsa penală pentru participarea sa la acţiuni de devastare a edificiilor statale. Nu e straniu acest fapt? Fiul bate poliţişti, iar tata îi apără şi le acordă sprijin. Rolurile au fost repartizate bine! Numai că la comanda cui?Apropo oficiul MNC se află în clădirea fostei Universităţi Criminologice, fondată de către ex-securişti. Faptele date doar confirmă că S. Laşcu este o unealtă în mîinile serviciilor secrete.

Mai straniu este şi un alt fapt, ce probează trădarea lui S. Laşcu în favoarea Federaţiei Ruse. O simpla verificare a portalului www.mncbasarabia.org prin www.whois.sc dă un rezultat şocant. Site-ul MNC se afla în deservirea tehnica a serverilor şi hostingului din Federaţia rusă, or. Moscova, strada Koskina, casa 12, ap. 1.

La un an de activitate a MNC apar mai multe întrebări decît răspunsuri. Sperăm că în curînd MNC va fi totuşi curăţită de persoane care activează în favoarea ruşilor.
PATRIOŢI EDUCAŢI PRIN VIOLENŢĂ


Continuare a articolului „Vulturul cu două capete în ţinută legionară” Cum v-am povestit în articolul anterior, Laşcu (Seif), Coinac (Jorik) şi Tuleanţev (Tulea), sunt fraţi de idee fascistă şi au pornit la drumul mare împreună. De facto împreună sunt şi acum numai că ei încearcă să ascundă această stare de lucruri. Pe lîngă ideologie, uniunea triadei este susţinută şi formele de educaţie patriotico-criminală prin care au trecut toţi trei şi ce-i mai fideli din jurul său. La comanda lui „Jorik”, pe-nserate „Tulea” şi „Seif” făceau antrenamente de atac asupra unor persoane. Sub pumnii celor doi şi unor însoţitori nimereau de cele mai dese ori tineri amatori ai muzicii „rap”, „hip-hop”, etc. Mai tîrziu, echipa s-a specializat. „Jorik” devine ideologul principal. „Tulea” porneşte mai multe afaceri în comerţ în pieţele din capitală şi devine „şestiorca” echipei. Statutul de „şestiorcă” îl deţine şi acum.La rîndul său „Seif”, făcînd studii la Universitatea Criminologică, apropo, fondată de către „foşti” colaboratori ai securităţii şi poliţiei, devine „crîşa” grupării. Datorită legăturilor tatălui său – colonel de poliţie în rezervă, a reuşit să stabilească legăturile necesare printre poliţişti. Pe parcurs, grupurile lui „Seif” şi „Tulea” au avansat ca număr şi au decis să devină mai combative. O parte din membrii echipei au fost înscrişi la secţii de kit-boxing. În acea perioadă mercenarii lui „Jorik” au trecut deja de la un huliganism simplu la acţiuni de răchet şi asigurarea protecţiei afacerii lui „Tulea”. Ultimul folosind banii veniţi din afacerile colective, a reuşit să iniţieze alte activităţi comerciale separate.

Problemele pe care le avea „Tulea” cu concurenţii le rezolva foarte simplu. Reglările de conturi cu concurenţii lui Teleanţev au revenit în misiunea lui „Seif”. Despre fărădelegile lui Tuleanţev şi Laşcu s-a auzit şi mai devreme. Pînă în prezent vedem că ambii sunt la libertate şi organizează marşuri pe străzile capitalei şi în oraşele republicii. Organele de drept pun la închisoare nişte găinari şi boschetari, iar alde Tulenaţev şi Laşcu, adevăraţi criminali ce au comis infracţiuni sunt în liberate? Este greu de crezut că fărădelegile lui „Seif” şi „Tulea” nu au nimerit în vizorul poliţiei sau securităţii moldoveneşti. Sunt foarte curios şi mă întreb cum de se întîmplă astfel de miracole. Poate îmi spune cineva care va citi acest articol sau poate „Tulea”, „Seif” şi „Jorik" vor recunoaşte.

"VULTURUL CU DOUA CAPETE IN TINUTA LEGIONAR-ROMANA"


Spre atenţia TINERILOR!!!Tinerii din Republica Moldova devin pradă a unor lideri obscuri şi sunt utilizaţi actualmente de către ei într-un război improvizat, care aduce dividende financiare unui conglomerat trilateral.Nu toţi cunosc faptul că aşa numiţii duşmani ideologici, precum liderul „Mişcării Naţional Creştine” - Sergiu Laşcu, pe de o parte, liderul „Ligii Tineretului Rus”– Igor Tuleanţev şi Gheorghii Coinac conducătorul grupărilor fasciste, de cealaltă parte se cunosc între ei.Toţi trei făceau parte din gruparea neformală inspirată de ideile ruso-fasciste a superiorităţii rasiale între naţiunile spaţiului eurasiatic.Ideologul grupării era şi este „Jorik”. Anume el, inspirat de lucrările lui A. Hitler, a creat motivaţia ideologică camarazilor săi. Totodată, fiind sub influenţa absurdităţilor promovate de „Jorik”, pe atunci studentul Universităţii Criminologice, Sergiu Laşcu, rebotezat în „Seif” era capabil numai de a executa ordine, ce se reduceau la îndeplinirea unor inscripţii pe gardurile oraşului.Nimic complicat, dar orice muncă trebuie remunerată. Desigur, la indicaţia lui „Jorik”, misiunea de a dobîndi resurse financiare pentru activitatea găştii i-a revenit lui Igor Tuleanţev, numit de apropiaţi „Tulea”.Toţi trei avînd ambiţii şi planuri cu orice preţ de a ajunge în politică moldovenească pentru a-şi realiza interesele sale meschine, la iniţiativa lui Gheorghii Coinac au decis să fondeze diferite organizaţii.Anume acea idee diabolică a adus la apariţia unor organizaţii cu valori diametral opuse, care au polarizat societatea şi totodată a mobilizat tineretul sub curentul legionar-român condus de către Sergiu Laşcu, iar lui Igor Tuleanţev i-a revenit misiunea de a se ocupa cu „protejarea” intereselor tineretul rus.Actualmente la o halbă de bere aceşti trei lideri utilizînd tineretul ca „carne vie” în războiul improvizat au reuşit să obţină o finanţare de la diferite organizaţii stabilind cu ele parteneriate, chipurile bazate pe apărarea unor valori naţionale. Totuşi cei care îi cunosc bine pe aceşti trei şmecheri deja ştiu adevărul, că sumele venite pentru dezvoltarea MNC şi Ligii sunt împărţite în continuare între Seif, Jorik şi Tulea.

Mai multe epizode interesante despre spălarea creierilor tinerilor şi banilor, precum şi unele pagini din trecutul glorios ale „eroilor ” neamului mioritic vom afla în articolele viitoare…..Va urma!

Generat în 0.234 secunde.