Motivatie Online

 Motivatie Online Motivatie Online


Pentru toti cei care sunt interesati de autodezvoltare personala.Probabil poate fi vorba si despre tine aici: Genul de om care vrea sa faca mai mult, sa invete si sa obtina mai mult cu ceea ce are deja… Suntem destui cei care intelegem ca e loc de mai bine si ca obstacolele pot fi ocolite, date la o parte din drum sau chiar ignorate. Traim intr-o lume in care posibilitatile sunt intradevar nenumarate – ideea e sa le vedem si sa stim sa le folosim. Asa ca hai sa punem umarul si sa facem ceva constructiv pentru dezvoltarea personala si nu numai.Tot ce este publicat pe acest Blog este publicat in interesul tuturor.
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

Descurajarea...(Parabola)
  Tot timpul cînd aspirăm la ceva, se găsesc persoane care să ne spună că nu vom putea atinge acel ţel.Unii îţi zic că nu vei fi în stare să faci fată unor lucruri, că nu vei reuşi. Pentru ca să-ţi atingi scopurile, trebuie să fii surd la ce zic alţii.Pentru că ei sunt cei incompetenţi cînd afirmă că nu poţi face un lucru.Aflați mai multe »
Adevaratele 7 Minuni ale lumii...
Adevaratele 7 minuni ale lumii sunt:A vedea.A auzi.A savura.A simţi.A rîde.A mîngîia.A iubi.Lucrurile pretioase nu pot fi cumparate sau construite de om.
Fii Diferit...
   Dacă vrei să fii diferit, lumea te va judeca,te va vorbi şi te va critica .Ei actionează aşa deoarece ei nu au curajul de a fi diferiţi şi de a face ceea ce le place.Dacă stai în limitele normalului,dacă nu atragi atenţia, ai parte nu de aprecierea celorlalţi ci de acceptarea lor. Întotdeauna trebuie să ne controlăm faptele ca să nu ne considere ceilalţi într-un anumit mod,ca să nu ajungem subiect de discuţie, şi alte multe motive pe care lumea le descoperă zi de zi. Dar asta nu contează!!!Aflați mai multe »
De ce?...
De ce-căutăm răspunsuri întrebarilor fără răspuns??De ce-ne amintim dacă vrem să uităm?? De ce-trăim în trecut deşi mergem înainte?? De ce-căutăm pe cineva deşi vrem să fim singuri?? De ce-nu acceptăm realitatea chiar dacă e reală?? De ce-primim alta sansă dacă nu ştim să profităm de ea??Aflați mai multe »
O poveste... sfarsita...
  Uneori viaţa ne dă lecţii, dar noi nu ştim să învăţăm din ele. Ştim să dăm vina pe alţii pentru greşelile noastre, pentru că aşa am fost învăţaţi.Dar uneori e bine să ne uităm înapoi , să vedem cine ne vrea binele şi cine nu, cine e prieten adevărat şi cine nu.Aflați mai multe »
Virtual vs Real...
   Probabil că nu te-ai gîndit niciodată că monitorul ăla la care te uiţi acum ţi-a acaparat viaţa mai mult decît ar trebui. Nu ştiu dacă ţi s-a întîmplat vreodată să nu îţi meargă calculatorul cîteva zile . Dacă ţi s-a întîmplat atunci sigur ai experimentat acel sentiment ciudat de izolare ,de parcă nu mai aveai cum să vorbeşti cu prietenii tăi, nu mai aveai ce să faci...nici măcar la fotografii nu te puteai uita pentru că şi alea erau acolo; totul era acolo!Aflați mai multe »
Un nou început...
De cîte ori ţi-ai spus: "Vreau să o iau de la capăt!", "Aş da orice să o pot lua de la început!", "Dacă nu mi s-ar fi întîmplat asta, aş fi luat-o de la capăt!" Cîtă forţă au cuvintele? Ce e dincolo de Începuturi? Nu avem Bagheta Magică, dar avem Formula Magică!Aflați mai multe »
Alege-ti prietenii!...
De la fiecare persoană poţi învăţa ceva:lucruri bune sau rele,dar înveţi.De la unii mai mult , de la alţii mai puţin. Există şi oameni-animale şi oameni-obiecte şi oameni în adevăratul sens al cuvîntului.Trebuie să ştii să te porţi cu fiecare categorie diferit, pentru că dacă îi tratezi la fel sunt mari şanse să devii şi tu animal,obiect şi in mai puţine cazuri om.Aflați mai multe »
C'est la Vie...
Cu părere de rău,cît de decăzuţi am devenit unii dintre noi.E un infern în lumea asta plină de interese,de lipsă de respect.Ne transformăm în animale şi considerăm că evoluăm,cînd de fapt involuţia e mai puternică ca oricînd.Aflați mai multe »
Kaka-Un Fotbalist În Slujba Lui Isus...
Ricardo Izecson dos Santos Leite, e cunoscut publicului larg sub numele de Kaka.In finala din 2007 a Champions League , “Kaka”, pe langa faptul ca si-a adus contributia la victoria echipei sale AC Milan impotriva celor de la Liverpool, a transmis un mesaj lumii intregi: “eu apartin lui Isus”. In acelasi an castiga impreuna cu AC Milan Liga Campionilor si titlul de cel mai bun fotbalist din lume al anului.In 2002, cand Brazilia a castigat Campionatul mondial de fotbal din Coreea – Japonia, Kaka a ingenuncheat pe terenul de fotbal si a inceput sa se roage iar pe tricoul cu care juca scria “I belong to Jesus”. Acelasi mesaj sta scris si pe ghetele lui, iar ori de cate ori inscrie cate un gol nu uita sa multumeasca lui Dumnezeu indreptand degetele catre cer. Un alt lucru care din pacate este foarte rar in lumea fotbalului si nu numai, este acela ca fost virgin atunci cand s-a casatorit.Aflați mai multe »
Bucuraţi-vă pentru alţii...
Tu ştii să te bucuri de ceea ce ai...trăieşti...simţi? Sau vrei mai mult, de fiecare dată? Sau ai pretenţii mai mari de la tine, ceri mai mult, şi cu fiecare lucru îndeplinit, treci la următorul?! De cîte ori îţi spui: “Doar cînd voi reuşi asta...doar cînd voi ajunge acolo, voi putea fi împlinit...mulţumit...fericit!” Sigur ai ajuns...acolo! Dar ai devenit fericit? Tu ce inveţi din ceea ce traieşti?Aflați mai multe »
Fericirea!...
Dacă fericirea depinde de noi, dacă evenimentele din viaţa noastră, nu sunt definitorii pentru fericirea noastră, atunci tu ce faci pentru a fi fericit? Sunt tot mai multe dovezi care merg spre o reţeta a fericirii. Dacă într-adevăr vrei să fii fericit - mai mult decît un moment,poate chiar o viaţa - atunci vei lăsa deoparte ceea ce credeai că ştii pîna acum, şi vei analiza cu atenţie, ceea ce spun specialiştii. Formula unei fericiri autentice, există...Aflați mai multe »
Am învăţat...
Am învăţat… că nimeni nu este perfect… Pînă cînd nu te îndrăgosteşti.Am învăţat …că viaţa e dură… Dar eu şi mai şi!Am învăţat … că şansele nu trebuie niciodată să le pierzi………acelea pe care le pierzi tu,le prinde din zbor o altă persoană.Am învăţat… că atunci cînd porţi pică şi amărăciune, fericirea se duce în altă parte.Am învăţat… Că ar trebui mereu folosite vorbe bune…Pentru că mîine poate va trebui să le retragi.Aflați mai multe »
Lume nebuna!
Trăim într-o lume nebună!Trăim într-o lume în care nimic nu mai este cum era. Tehnologia "avanseaza" mereu, copiii se maturizeaza prea devreme fără să mai aibă timp pentru Copilărie. Nimic nu mai e cum era, nici măcar noi.Oamenii işi construiesc un univers personal cu ziduri groase peste care nu trec. Am ajuns să trăim singuri, indiferenti fată de oamenii de lînga noi, reci... goi din punct de vedere sufletesc şi spiritual. Aflați mai multe »
Cum este omul fericit?
OMUL FERICIT1. Este răbdător. 2. Are suflet bun.3. Nu pofteşte.Aflați mai multe »
Primul post:Despre Oameni.
Lumea e mare noi suntem mici, oamenii diferiţi:Există oameni mici si personalitaţi mari.Există oameni care dăruiesc şi care cerşesc.Există oameni care vorbesc si oameni care ascultă.Există oameni cărora le pasă şi care sînt indiferenţi.Există oameni care se îngrijorează şi oameni care încurajează.Există oameni care urasc şi oameni care iubesc.Există oameni care te fac sa rîzi şi să plîngi.Există prieteni şi străini.Există intelepţi şi proşti.Cît despre oamenii din ziua de azi ce poţi să mai spui?Aflați mai multe »

Generat în 0.476 secunde.