creative room

 creative room creative room


Sunt aproape talentata, pasionata de fotografie, grafica, design, lenesa si in acelasi timp, cumva, entuziasta.
RSS posts

Foto


Comenteaza

Amprente de Iarnă
Scorţişoară, crenguţe de brad, orhidei şi cîteva accesorii selectate cu grijă şi armonizate în compoziţii specifice sărbătorilor de iarnă.Florile mele din Septembrie.


De pe dealuri adunate şi-n cănuţă aranjate.
Cosul cu Flori Ascultatoare
L-am numit "Coşul cu flori ascultătoare"  pentru că fiecare floare îşi are locul ei, fără plante decorative în plus. Eustomele, trandafirii albi şi orhideele sunt în armonie cu dantela fină la temelia coşului împletit de culoare albă, potrivit pentru orice eveniment.

David Stark-serios de inspiraţie.
Am rămas impresionată de acest creator ingenios-David Stark care calcă peste limitele imaginaţiei şi a talentului. Din 2005 este preşedinte şi director de creaţie al propriei sale companii de design. Ştie să organizeze evenimente excepţionale şi să transforme materialele aparent inutile în instalaţii pline de farmec.  Operele sale sunt adesea prezentate în publicaţii precum,  New YorkTimes,  Elle Decor,  Glamour, Design Interior, In Style, Beautiful Casa şi Town & Country.  Vreau să vă minunaţi şi să vă inspiraţi de la un designer de valoare.

În primăvara lui 2013 ...florile mele au prins forme noi.
Primăvara aceasta am fost mai hărnicuţă. Am adunat zâmbete cu aroma şi design-ul florilor de primăvara, pregătite cu pasiune. Compoziţiile au fost distribuite foarte repede şi nu am reuşit să fac poze calitative. :)      

Accente de iarnă.
În 2012, nu am avut timp de multe lucruri, însă sunt mulţumită. După participarea la Flower Show, un eveniment interesant care mi-a deschis uşile spre alte viziuni, mici :) de design floral, dorinţa mea de a deschide un Creative room a devenit şi mai mare. Adorm şi mă trezesc cu acest gând. Mulţumesc tuturor celor care au încredre în mine. Iarna mea.Iarna, albă, pufoasă şi cu multe cuvinte de decor în casă.
Viaţa mea a devenit mai bună pentru că fac aproape tot ce-mi place. Aproape. Şi iarna a devenit mai adevărată.  Fulgii, anul acesta sunt mai stilizaţi. Inima mea este mai împăcată decât alte ierni. Tot ce se întâmplă în lumea mea mă motivează să fiu şi mai bună. De dragul tuturor şi de dragul meu. 

Târg de caritate, MNAM, 16.12.2012.
Toamnă colorată şi pe gustul meu.
Crizantemele sunt în această toamnă, altfel. Verdele şi galbenul nu erau pînă nu demult culorile mele preferate, se mai schimbă lucrurile :)

În stil Tucano.
Aproape că am învățat unele lucruri bune:) -să nu copiez -să nu joc teatru -să trăiesc ceea ce simt. -să creez ce-mi place. -să dispar de cîte ori mă obosesc. Am onoarea să decorez cu minuscule accesorii al doilea în Chișinău, Tucano Coffee. Simplist, cu Stil  și aproape :).

cutiuțele mele colorate.

ce-i portocaliu , îmi aparține.

portert de braziliancă

portret de mine.

culori tucano (de toamnă) pe un vas de sticlă.

vas si lînă împletită.

accente.
Cadou cu drag.
Ador să surprind oamenii dragi, uneori și să-i enervez dar aici nu este timp pentru asemenea destăinuiri. Să împachetez un cadou, sa pun fundiță la o floare sau să aprind o lumânare spre seară când e liniște totală, toate astea sunt parte din sufletul meu și mă reprezintă.  De fiecare dată când aleg sau confecționez un cadou mă gândesc la persoana care va primi darul. Mă ajută și mă inspiră, oamenii dragi!

Pentru Corinciuc cu drag.
Chițibușuri FLorești.
Cel mai des când nu fac nimic, oricum floricesc ceva. Fără flori nu văd lumina iar fără oamenii mei dragi nu văd frumosul. Admirați câteva chițibușuri florești de la FLorea.

Trandafiri albi pe masa de sărbătoare!
Am constatat recent că-mi plac foarte mult accesoriile pentru decorațiunile mele, mai mult decât lucrarea finalizată. Sunt foarte atentă când le aleg pentru că anume asortarea acestora este secretul unei manopere reușite. Vizionare plăcută.

TERARIU
Primăvara este perioada schimbărilor. O floare, o ramă pentru fotografie sau un suport pentru cărți, aceste accesorii din locuință desigur ne crează confortul dorit. Eu nu-mi pot imagina viața fără a crea ceva interesant și îmi place când am multe de făcut. Izbucnesc ideile din senin atunci când oamenii au încredere în talentul meu. O idee interesantă de decor pentru locuință este TERARIU, fie că il cumpărați sau îl confecționați, îl recomand pentru că este un detaliu minimalist perfect pentru o terasă, balcon sau bucătărie.

Decor cu eustome
E sezonul eustomelor! :) Sfatul meu este să vă colorați viața cu aceste flori, ele simbolizează bucurie.

Delicat și șmecher
Cui nu iar plăcea să stea la masă într-o ambianță creată cu gust și rafinament? Ador să comunic cu florile, culorile, talentul și imaginația. Un aranjament floral delicat și șmecher.

cort modern pentru turiști
Designerul Stephane Pierre Dumas a dezvoltat o versiuneextraordinară a unui cort modern. Bubble Tree permite turiştilor să-şi petreacă noaptea sub un cer înstelat, fără despărţire de la confortul de dormitor. Sferă transparentă este echipat cu mobilier necesar, energie electrică, şi o pompă specială, care menţine presiunea necesară pentru a forma. Pentru o vacanţă camping mai retras este propus cu un plafon transparent şi pereţi. Camping Bubble Tree deja pot fi închiriate în Franţa, şi a devenit una dintre cele mai populare solutii pentru week-end la turişti britanici. Costul de inchiriere 625 dolari. Minunat!

just.lovely.things.
M-am gândit toată noaptea la faptul că pot să ajung cel mai bun designer de flori din Chișinău. Nu vreau să-mi dispară această idee din cap!

Kids Party
De obicei, în Moldova, cumetriile și petrecerile pentru copii sunt sărbătorite în special de cei maturi. Așa-i tradiția. Încearcă să ne uimească doar cei care se ocupă de eventuri. Mai pun mintea în mișcare organizatorii manifestațiilor de 1 iunie, deși nu pot să spun că am rămas profund impresionată de cele văzute. Să știți că nu este atât de dificil să organizeri o adevărata sărbătoare pentru copii. Dorință să fie! Iată câteva sugestii dacă vă propuneți să creați o atmosferă de sărbătoare pentru micuți. -spațiu generos -muzică -baloane de săpun -materiale de desenat -baloane cu heliu -zmeu zburător -cadouri-surpize pentru invitați...Despre creativitate...
Uneori visez colorat alteori b&w, o perioadă de timp însă nu am visat absolut nimic. Nu știu exact dacă visele au ceva comun cu inspirația însă de multe ori acestea îmi rămân în memorie. De unde vine acest amalgam de fiori creativi, și, de ce mi se umple capul cu fel de fel de lucruri imaginare atunci când plouă sau când întâlnesc o persoană dragă?... Cert este că aceste mă pun pe treabă! Broșă-Li (grafică)

ciufulita@Li
...printre ciudații care mai au dubii în viață...sau... cum nu poți fi autosuficientă ca alții!

Culori de sărbătoare
Nu au evoluat foarte mult lucrurile de cînd eram mică, deși au trecut mai bine de doua decenii. Poate e mai mult pafos și atît. Copacii se mai vopsesc cu var și în capitală nu doar la sate. De ce? Adică orașul e mai frumos cu borduri vopsite și copaci mînjiți pînă la jumătate? Un alt aspect care mă interesează în mod special este modalitatea de a sărbători. Nu sunt adepta tradițiilor de aceea am mai multe nemulțumiri de cum se prăznuiește pe la noi. O sărbătoare colorată!Generat în 0.228 secunde.