Vitalie Ciobanu

Vitalie CiobanuVitalie Ciobanu


aici se naste reclama!
RSS posts

Publicitate


Comenteaza






Pu a va hrani curiozitatea va propun spre vizionare o secventza din viitorul spot. Pe youtube poate fi vizionata in marime mai mare. Da click pe video! Pe mine ma amuza!)))
Daca nu exista - insista!


Astazi dimineatza, cind primele picaturi de apa din robinet, erau mai reci ca deobicei. Si maxi-taxiurile mergeau mai greu ca intotdeauna, nici nu-mi puteam imagina, ca va fi o zi mai fructoasa ca ultimile 365 luate la un loc, presupun. Am terminat cu brio filmarile. Ne-a luat 2 zile pina s-a auzit in final fraza "IT'S A WRAP!". In acel moment s-a simtzit cum aerul care deja se facu-se greu s-a lovit puternic de podea. Acum parca imi era mai usor sa trag aer in piept. Totzi au inceput sa se felicite reciproc si sa bata din palme. "Acum sintem oficial in competitzie" zise-m eu in sinea mea. Primul spot publicitar semnat "Reclama Creativa" va fi gata foarte curind. Cum a zis Talentul :) Nicu Negara, regizorul nostru, "au mai ramas inca 50% pina la finis, caci urmeaza montarea si redactarea imaginei". Deobicei ceea ce zice el este 100% corect, la fel ca si fraza "stii cine e cel mai bravo din noi? Nu? Dragos!". Intr-adevar Dragos Cojocaru a efectuat o munca si a depus un efort fara care nu am fi reusit niciodata. Poate este prea devreme sa judecam am avut azi un succes sau am sufeit o infringere insa faptul este cert, astazi ne-am invatzat sa lucram in echipa. Ziua de ieri aduse-se frustrare insa AZI ca deobicei aduce schimbari spre bine!

Echipa "Reclama Creativa" de la stinga la dreapta: Dragos Cojocaru, Nicu Negara, Vitalie Ciobanu. Suparatzi? Nu... doar obositzi. PS. Pe linga acestor oameni, aduc sincere multzumiri actorilor de la Academia de Arte care au dat dovada de un profesionalism si talent adevarat si prietenilor mei care nu m-au lasat la novoie. Video final urmeaza sa-l expun cind va fi gata. Pina atunci urmaritzi blogul meu! Sper sa nu va dezamagim, intentziile sint mari! Daca nu exista - insista! (Da click pe imagine pentru a o mari.)



Astazi am trait prima experientza de "manufactura" a clipurilor video publicitare. A fost mai greu decit as putea crede. Pu acele 30 de secunde care ar trebui sa va motiveze sa mergetzi la sala de fortza am stat 7 ore. Ma simt acum cam aiurea... simt o vina mare pu ca nu a iesit exact asa cum mi-as fi dorit. Noroc de o echipa exceptionala, Dragos Cojocaru si Nicu Negara. Ambii persoane intr-adevar talentate. Miine (21 februarie) urmeaza a 2 zi de filmari. Urmeaza sa finisam acele 30 de secunde. revin miine... sint epuizat.

Generat în 0.232 secunde.