Mahmureala

MahmurealaMahmureala


Mahmureala - un blog pentru cei care "s-au trezit din beţie"
RSS posts

Divertisment


Comenteaza

Bancuri de Ziua Îndrăgostiților


Conversație:-Ea: Iubitule, azi e ziua îndrăgostiților!-El: Și? Ne-au invitat?Ziua îndrăgostiților. Farmacie. -Bună ziua. -S-au terminat...Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Îndrăgostiților să încercăm o poziție noua: eu voi sta întinsă pe canapea, voi bea bere și voi butona telecomanda, iar tu poți să treci la călcat rufele.Dacă dragostea e oarbă, de ce este atât de populară lenjeria?Maria:Ioane,dormi? Ion:Nu. Maria:Ma iubeşti? Ion: Dorm!Crezi în dragoste la prima vedere... sau trebuie să mai trec o dată?!Sex is like NOKIA (connecting people) like NIKE (just do it) like PEPSI (ask for more) like SAMSUNG (everyone is invited) and like YOU (too good to be true...)" El: "Este prima oară cind faci dragoste?" Ea: "Bineînţeles. De ce mă întrebă toţi bărbaţii acelaşi lucru?"De ziua îndrăgostiţilor mergeţi în bucătărie, daţi drumul la gaz, întoarceţi-vă peste 30 minute şi aprindeţi un chibrit. Pe tavan vă va apărea numele persoanei iubite!!!
Cum se stinge un BMW? (video)


Ce faci dacă iți ia foc mașina în mers? Nu ai nevoie de stingător. E suficient o lopată, niște zăpadă sau chiar glod și câteva persoane care să te ajute. Apropo, chiar daca mașina arde, este important să stați cu toții în jurul ei..:) De ce nu trebuie sa folositi stingatorul? Pentru că: "nu fași nicî wăi cu șprăiu şeala, numa îi dai foc mai tare". Enjoy video :)
Catelus la sanius


Desi pare greu de crezut, animalelor le place sa je joace in zapada, chiar mai mult, adora saniusul. Insa cum pentru un simplu catel sania nu este deloc potrivita, se descurca cum poate el mai bine. Cum anume, vedeti in filmuletul de mai jos:
Sărbători Fericite!!!
Să vă aducă Moșul tot ce doriți...Pentru cei care vor să "cânte la acest pian", Enjoy!
Moldova alege victoria??!!


Scurt, clar şi cuprinzător: Daaaa!!!! Moldova alege victoria, victorie împotriva ciumei roşii, adică a comuniştilor!!! Felicitări Moldova!!! P.S. Ştiu că am spus că nu voi scrie nimic legat de politică aici, dar acum nu mă pot abţine...
Manipulare eşuată


Într-un nou "articol senzaţional" marca OMG apar nişte informaţii "şocante" despre Vladimir Filat, pentru ca ulterior să fie scris Vladimir Voronin! Să fie oare o simplă eroare(la câte "articole" despre Voronin scriu ei, e şi de înţeles), sau totuşi ştiu ei ceva şi nu au reuşit să întortocheze faptele până la urmă? Sau poate erau mahmuri când au scris acel "articol"? P.S. link la omg: http://omg.md
Fericire de scurtă durată (video)
Uneori nu e deloc bine să te bucuri înainte prea devreme, deoarece eșecul atunci când sărbătorești victoria este cu mult mai dureros, mai ales dacă știi că puteai evita aceasta. Următorul video este amuzant, dar totodată ar trebui să ne determine să fim mai precauți, chiar și în momentele de bucurie. Enjoy ;)
Reclama Captain Morgan(video)
Voi continua sa "colecţionez" cele mai bune reclame şi să le public aici. De data aceasta, este vorba de o reclama la rom. După ce vizionezi această reclama, cu siguranţă te întrebi: de ce prietenii mei nu pot să facă aşa? :)
Drumuri... reparate?!?!!(video)
Toată acţiunea din filmuleţul de mai jos are loc la o trecere de pietoni din Rusia. De data aceasta NU este cu persoane care merg (puţin) ameţite pe stradă. Just enjoy it!
Revenirea(+câte ceva despre reclamă și critică la adresa unimedia)
A trecut ceva timp de când nu am scris nimic. Scuze am, dar nu asta contează. Voi încerca să fac să revină acest blog la normalitate.Acum să vă spun câte ceva despre reclamă. Nu am nimic împotriva acesteia, din contra, sunt unul din cei care consideră că reclama e ceva util dacă e folosită în mod corect şi nu se face abuz. Totuşi, când pe o pagina de internet vezi doar reclamă, sau mai bine zis nu vezi informaţia căutată din cauza reclamei, aceasta este abuz. Chestia aceasta este enervantă la culme. Tocmai din această cauză nu am mai citit ştirile unimedia de câteva zile. Mă enerva enorm de mult faptul că au reclamă peste tot unde apucă: banner sus, dreapta, mijloc(câteva), mai nou au şi nişte javascript-uri sus/jos care ocupa toată pagina. Astăzi am intrat din nou pe unimedia. Reclama de jos m-a surprins total. Poza vorbeste de la sine(precizez ca nu este trucată, este un simplu printscreen).

P.S. Am salvat și acel .gif pentru cei curioși. Voi ce credeți despre asta?...
Melodia zilei : Acvila - "Dulci cuvinte"(2010.08.28)


De câteva zile îmi tot sună în cap melodiile celor de la Acvila, chiar dacă trecuse ceva timp de când nu le-am mai ascultat, așa că vă prezint și voua cine a fost Acvila, pentru că sunt sigur că mulți dintre voi nici nu știu că a existat cândva așa o trupă.Deci, trupa Acvila a fost formată în Iași pe data de 13 mai 2000 și avea următoarea componență: Iulia Preotu(voce), Emanuel Filip(bass), Iulian Croitoru(chitară), Sorin Petrilă(tobe).Iulia Preotu, vocea şi, spune Emanuel Filip, „sufletul“ trupei, a făcut ca începutul să fie brusc şi hotărât. Lucrurile au mers greu, dar bine, au scos albumul "Dulci cuvinte?" sub forma unui CD Multimedia ce conţinea şi un videoclip live la piesa "Eu sunt aceea". Toate bune şi frumoase până la plecarea voca­lis­tei, în februarie 2003. După, nu au mai găsit o voce la fel de fu­rioasă şi au re­nun­ţat. Dar „Eu sunt aceea“, „Dulci Cuvinte“ încă sunt ascul­tate de rockerii con­temporani concertelor Acvilei. Pentru cei ce nu au ascultat Acvila, trupa cânta un rock alternativ cu elemente de hardcore, heavy metal şi puţin progressive.Paradexul spune că "După plecarea Iuliei de la Acvila, baieţii(împreună cu un vocal nou) au format trupa Minus, o trupă de math metal/mathcore. Au cântat la Rock'n'Iasi Indoor 2007 în deschiderea festivalului. Au cântat un fel de Meshuggah combinat cu The Dillinger Escape Plan fără prezenţă scenică... ceva ce se simţea că-i românesc. Cu toate astea mi-au plăcut mult... şi din reacţia publicului şi cronicile următoare am remarcat că am fost unul din foarte puţinii cărora le-a placut prestaţia celor de la Minus. Între timp am aflat că trupa nu mai cântă..."Să revenim însă la Iulia. Aceasta a format în SUA trupa "MeTalkPretty"(în 2005), cu care a lansat albumele: "Ana"(2005) şi "Rubby"(2007), dar cel mai important cred eu este faptul că au scos în 2009 melodia "Wake up, wake up" pentru jocul NHL 2010. Mai jos puteți vedea ce reprezintă noua trupă a Iuliei. P.S. Mie parcă tot mai tare îmi plăcea Acvila...
Reclama Heineken - Men With Talent
Nu fac reclama nici unei marci de bere, doar mi-a placut reclama aceasta si cred ca merita vazuta si de altii :)
Pictor incredibil(video)


Persoana din filmuleţul de mai jos are un talent extraordinar la care se vede că a muncit foarte mult. Reuşeşte să deseneze cu ambele mâini desene perfecte, în acelaşi timp, în timp ce stă cu capul în jos. Toate acestea direct în stradă, pentru nişte bănuţi, pe când ar merita să fie prezent la tot felul de emisiuni și spectacole... Ce să mai spun... vă las să urmăriți video și aștept comentarii cu părerea voastră.
Melodia zilei : Alexandrina Hristov - "Numai tu "(2010.08.11)
Alexandrina Hristov (n. 5 mai 1978, Chișinău, Republica Moldova) este o artistă originară din Republica Moldova. Activitatea sa se leagă de muzică, pictură și poezie. Piesa cu care a devenit cunoscută publicului românesc se numește "Fata merge pe jos".Alexandrina a absolvit Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. Activitatea sa se leagă de muzică, pictură și poezie, pe care le combină foarte reusit. În anul 2005, a fost una dintre protagonistele filmului "Trois femmes de Moldavie", în regia lui Paul Cuzuioc, pe a cărui coloană sonoră s-au aflat câteva dintre piesele sale. În urma realizării acestui film, s-a mutat în România, unde a avut primele sale apariţii într-o serie de concerte la Cafe Deko din București.Artista cântă în română, franceză și rusă. Stilul său muzical este greu de definit, dar se încadrează între pop acustic, rock contemporan, alternative, jazz și soul, cu elemente inovatoare la nivelul compoziției și versurilor. Alexandrina apare adesea pe scenă alături de o trupă de instrumentişti(Petrica Ionutescu - trompetă, clape, acordeon; Gabi Almasi - chitară, mandolină; Czifrac Stefan - chitară bas; Tavi Scurtu - tobe), dar uneori îşi susține recitalul în formulă voce-pian.Alexandrina impresionează prin sensibilitatea și versatilitatea vocii, virtuozitatea de a cânta la pian și sensibilitatea versurilor, pe alocuri absurde...Sunt sigur că v-a plăcut prima melodie, aşa că vă invit să ascultaţi şi "Fata merge pe jos":Primul album al Alexandrinei se numește "Om de lut" şi a fost lansat pe 9 aprilie 2009, reprezentând o colecție de piese vechi şi noi.Site: http://www.alexandrina.ro, http://alexandrinahristov.blogspot.com/
Ori sântem golani, ori nu mai sântem!(video)
Nici o încăierare între clanuri rivale de romi nu s-a lasat vreodata cu o declaraţie mai spumoasă ca urmatoarea.De la antebraţul "lucrat", julit cu bâta până la cele 3600 de secunde ale orei, explicaţia scandalului este fantastică. Povestea intreagă? Cele doua clanuri se băteau pentru custodia unui copil.sursa: Crimetime.ro
Pilot ce adoarme în zbor(video)
Tu ce ai face în această situaţie?Eu cred că îi dădeam vreo două palme: poate-poate se trezeşte...
Invenţie, sau cum se plictiseşte lumea(video)
Nu ştiu alţii cum sânt, dar eu... cu siguranţă nu aş avea răbdarea să fac aşa ceva. Îţi trebuie nervi de oţel până reuşeşti, însă eu nu aveam destulă voinţă să aranjez in linie 100 dominouri... Ce ziceţi, poate cineva să facă ceva asemănător acasă?
Poţi picta... pe apă?(video)
Credeţi că glumesc? Nu, chiar am întrebat destul de serios. E ceva destul de interesant şi ciudat în acelaşi timp. În plus, nu pare chiar foarte complicat: se ia un vas cu apă şi se începe a picta, adică a adăuga vopsele în apă. Ei bine, nu e chiar aşa. Mai jos este un video despre aşa ceva, care cred eu că merită văzut până la final :) Enjoy!
Melodia zilei : Yanni - "The Storm"(2010.07.16)
Yanni (n. Yiannis Hrysomallis pe 14 noiembrie 1954, în Kalamata, Grecia) este un pianist autodidact, clapist, şi compozitor. După ce a primit titlul de "Bachelor of Arts" în psihologie, el a încercat în schimb o viaţă în muzică, deşi nu avea nici instruire formală şi nu putea "citi" muzica.A fost nominalizat la Grammy pentru albumul "Dare to Dream"(1992) "In My Time"(1993). Succesul lui a venit totuşi odată cu lansarea în 1994 a albumului "Yanni Live at Acropolis", considerat a fi al doilea film muzical cel mai bine vândut din toate timpurile. Yanni a avut concerte live în mai mult de 20 ţări din întreaga lume adunând mai mult de două milioane de persoane. El a acumulat mai mult de 35 albume de platină şi de aur la nivel mondial, cu vânzări în valoare totală de peste 20 de milioane de exemplare. Yanni este considerat unul dintre fondatorii de top din toate timpurile pentru televiziunea publică. Compoziţiile sale au fost incluse în toate emisiunile televizate a Jocurilor Olimpice începând cu 1988, iar muzica lui a fost folosită pe scară largă în televiziune şi evenimente sportive televizate. Muzica sa este frecvent descrisă ca "new age", deşi el preferă termenul de "contemporary instrumental". Universitatea din Minnesota i-a conferit lui Yanni gradul onorific de Litterarum humanarum doctor în 2004. El a primit, de asemenea, titlul de doctor onorific în muzică.De ce vă spun toate acestea? Pentru a vă arăta ca sunt cazuri când talentul cuiva este atât de mare, încât nici studii speciale nu sunt necesare pentru a realiza ceva extraordinar. Vă invit să urmariţi mai jos secvenţa cu melodia "The Storm", interpretată live. Vreau să menţionez că în cadrul concertelor live, el colaborează cu instrumentişti extraordinari, cum ar fi:Vioară: Samvel Yervinyan(Armenia)Vioară: Sayaka Katsuki(Japonia)Harpă: Victor Espinola(Paraguai)Trompetă: Ramon Flores(Mexic)Ţambal: Dan Landrum(SUA)Flaut: Pedro Eustache(Venezuela)Vioară: Armen Movsessian(Armenia)Vioară: Zachary Carrettin(SUA)Tobe: Walter Rodrigues(Puerto Rico)În afară de muzica şi spectacolul extraordinar, aceştia impresionează şi prin optimismul si buna dispoziţie pe care o oferă pe toată durata concertului, poate şi datorită faptului că îi vei vedea mai mereu pe toţi cu zâmbetul pe buze, iar cum acesta este însoţit de aşa o muzică minunată, nu are cum să nu fie molipsitor. Despre ce vorbesc aici? Urmăriţi şi filmuleţul de mai jos cu "World Dance" pentru a înţelege exact ce vă spuneam.
Moldova - adevăraţii câştigători la Eurovision 2010
Anul acesta oficial Germania a terminat pe prima poziţie la concursul Eurovision 2010. Puţini însă ştiu de înţelegerile din culise şi de faptul că iniţial, Moldova trebuia să vină cu trofeul acasă. Din motive economice însă(în Moldova nu prea avem unde să organizăm un asemenea concurs în 2011, în plus Germania deja se gândea să nu mai sponsorizeze acest concurs), s-a ajuns la concluzia că cel mai bine pentru toţi este să facă o mică rocadă. Şi anume, să i se fure locul "bine meritat" al Moldovei în detrimentul nemţoaicei, cu numele Elena.Chiar şi la repetiţia finală, Moldova era anunţată câştigătoare a concursului, iar drept dovadă serveşte filmuleţul de mai jos.Atenţie! Imaginile nu sunt trucate şi sunt cât se poate de adevărate.P.S. Deşi video e real, este vorba doar de repetiţia oficială care a avut loc cu 3 ore înaintea concursului. Restul este doar un pamflet.sursa video: kp.md
Pescuit
După o pauză destul de mare, revin cu un nou video, despre o metodă inedită de pescuit. Nuu, nu e vorba de metoda arhicunoscută, care pot spune că e deja clasica: când iei băutură cât încape, iar undițe poți nici să nu iei, că doar te duci la pescuit.... Aici e e comună doar partea cu lipsa undițelor, dar totuși se prinde pește foarte bine. Veți vedea în filmuleț și de ce...P.S. Nu încercați așa ceva acasă, nu cred să reușiți(peștii noștri probabil sunt ceva mai deștepți decât peștii lor) :)P.S.2 Lumina nu aduce tot timpul fericirea/adevărul...
Melodia zilei : Bryan Adams - "(Everything I Do) I Do It for You"(2010.06.18)
"Everything I Do) I Do It for You" este un cântec mai mult decât perfect, plin de lirică și profunzime, genul de cântec care rezistă mulți ani, care va place și viitoarelor generaţii. Bryan Adams, (nascut la 5 noiembrie 1959) este un cunoscut cantăreț canadian și compozitor de muzică rock, ghitarist, producător și fotograf. Este un om destul de talentat care a meritat pe deplin numeroasele distincții și premii de care a avut parte și printre care se numără 15 Premii Grammy, Ordinul Canadei , Globul de Aur, Cel mai bun vocalist al anului 2000, 1997 și multe alte premii importante care arată recunostința publicului și a juriului cunoscător față de 30 de ani de activitate muzicală. Pentru cuprinsul cu toate "melodia zilei", clik aici.
Rock fan(video)
Un interviu cu un fan rock din Moldova. Starea de euforie nu cred că e de la muzică :))
Lecţie de fiscalitate(sau cum a început corupţia)


Într-o dimineaţă, stăpânitorul unei cetăţi fu trezit de nişte strigăte care se auzeau din piaţă: "Hai la mere! Mere dulci cum n-aţi mai gustat!".Ridicându-se indispus din pat şi privind pe fereastră, văzu un târgoveţ ce vindea, într-adevăr, mere, înconjurat de o mulţime de muşterii. "Trebuie să fie tare bune merele alea", îşi spuse mai-marele cetăţii şi, făcându-i-se poftă, îl chemă pe primul său sfetnic şi îi porunci: "Ia cinci galbeni şi mergi în piaţă să cumperi mere de la târgoveţul acela".Primul sfetnic îl chemă pe paharnic şi îi spuse: "Uite patru galbeni, du-te şi cumpără mere". Paharnicul se adresă, la rândul său, stolnicului: "Poftim trei galbeni, de care să cumperi mere de la târgoveţul acela". Stolnicul îl chemă pe primul străjer îi dădu doi galbeni şi îl trimise în piaţă. Acesta dădu un galben unui străjer din subordine, iar acela se duse la târgoveţ şi îi luă la rost: "Hei, ce tot strigi aşa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetăţii, iar drept pedeapsă mi-a poruncit să-ţi confisc căruţa asta cu mere".Zis şi făcut. Întors la şeful său, străjerul se lăudă: "Am făcut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumpărat o jumătate din căruţa cu mere a tărgoveţului". Primul străjer merse la stolnic: "M-am târguit şi, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reuşit să cumpăr un sac cu mere!". Stolnicul - repede la paharnic: "Cu trei galbeni am luat o tolbă întreagă cu mere".Paharnicul dosi jumătate din cantitate şi apoi merse la primul sfetnic: "Iată, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumătate de tolbă cu mere". Iar primul sfetnic se înfăţişă dinaintea stăpînitorului cetăţii şi glăsui: "Măria ta, iată, am îndeplinit porunca. Numai că de acei cinci galbeni n-am reuşit să târguiesc decât cinci mere".Mai-marele cetăţii muşcă dintr-un măr şi cugetă: "Hmmm. Cinci mere pentru cinci galbeni. scump, foarte scump! Şi, cu toate astea, târgoveţul acela avea o mulţime de cumpărători. Înseamnă că lumea o duce bine, are bani. Ia să măresc eu birurile!"sursa: forum hattrick.org
Când ai nevoie de traducător...(video)
Ce se întâmplă când ai nevoie urgentă de un traducător, iar persoana care trebuia să te ajute nu mai este disponibilă? E simplu, vezi mai jos soluţia! Apropo, chiar dacă nu ştii engleza, vezi video că vei înţelege ideea cu siguranţă :)

Generat în 0.292 secunde.