Show Magazine

Show MagazineShow Magazine


Shom Magazine
RSS posts

Lifestyle


Comenteaza

Van Damme vs Guta
Jean Claude Van Damme dansand pe manele :))Vezi mai multe video Haioase
Demotivators!!!
Nu uita sa stergi istoria browser-ului!

Din greseli se-nvata!

56k!

Pentru gameri.

snoop dog's closet
Snoop Dogg's Closet from Snoop Dogg
"amazing shit"
Uite asta da show.Ce pot sa zic Chris Martin(Coldplay) isi cunoste meserie aducand publicul la o euforie totala, in care a cazut chiar si el...
Ce-a insemnat Michael Jackson
Chiar si pentru cei mai tineri, a insmnat ceva muzica si show-ul lui Michael Jackson.A creeat aproximativ 3 generatii de fani, care au trait pe aceeasi muzica si aceleasi miscari. Cand ajungi la o astfel de performanta, cel mai bun tribut dupa disparitie, arata asa:
My brute


Am gasit acest joc intamplator navigind pe net, mi-a atras atentia prin numarul mare de jucatori.In general e un joc cu lupte dar foarte amuzant, obiectivul principal este sa-ti dezvolti eroul la un nivel cat mai mare.Ai dreptul la 3 lupte pe zi.Totul in acest joc este aleatoriu, felul cum se bate luptatorul tau, cum arata ce calitati isi dezvolta. Nu-ti ia mult timp sa te joci, in schimb primesti o doza buna de satisfactie cand te lupti cu personajul unui prieten de-al tau , iar castigatorul primeste o bere!!!Da click pe imagine si incepe!!!
Should i smoke dope?
Jurnalista Nicky Taylor calatoreste in Amsterdam pentru a afla de ce oare exista asa aspre dezbateri asupra legalizarii cannabisului. In acest timp ea lucreaza intr-un coffe shop unde se vinde acest drog, si descopera pentru prima oare efectele acestui drog in viata de zi cu zi.

Generat în 0.203 secunde.